Denne grå båd dækning har en længde på 488 cm til 564 cm med en bredde på 239 cm. Den er lavet af holdbart og slidstærkt polyester der er meldug resistente og vandafvisende. Coveret har stærke sømme og forstærkede elastikker, det er lavet af holdbart polyester og giver mange års brug..
Pris 559.00 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Køretøjer & dele > Dele & tilbehør til køretøjer > Pleje & udsmykning af køretøjer > Overtræk til køretøjer > Overtræk til køretøjer > Overtræk til både
Fremstillet af stærkt og holdbart polyester PVC Nemt og hurtitg at tage i brug i nødsituationer UV-beskyttet Passer på både op til 40 fod.
Pris 257.00 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - 1132
Batteri til Marine/Både Exide ES290 Equipment Gel-Batteri 12V 25Ah SPÆNDING (V) 12 KAPACITET (Ah)25 KOLDSTARTSTRØM, EN (A)150 YDELSE* (Wh)290 *anbefalet max. Energiforbrug Wh/cykel LÆNGDE (mm)166 BREDDE (mm)175 HØJDE (mm)125 KASSEP24 VÆGT(kg)9.6.
Pris 1149.00 kr.
Kategori: Elartikler - Batterier til Marine/Både
Kluden hænger diskret og tørrer hurtigt. Den Magnetisk Karklud Holder placeres i køkkenvasken ved hjælp af kraftige magneter og er let at montere og afmontere. Den kan også placeres på væggen på de medfølgende metalskiver lige til at klistre på væggen. Monteringen kan klares på et minut og kræver ikke værktøj. Det er kun én gang du skal placere modmagneterne på vaskens bagside, under køkkenbordet. Ved specialvaske som granit eller Corian skal der anvendes ekstra stærke modmagneter. Er inkl. når du vælger "speical vask" under køkkenvask type.
Pris 358.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Home & Garden > Kitchen & Dining > Kitchen Tools & Utensils > Kitchen Organizers
Dette er en båd dækning, der er lavet af en hård og robust polyesterstof, der er meldug resistente og vandafvisende. Den beskytter din båd mod regn, fugt, sne, sollys og snavs. Coveret har stærke sømme og forstærkede elastikker. Denne grå båd dækning har en længde på 610 cm til 671 cm med en bredde.
Pris 559.00 kr.
Kategori: Tilbehør til både - Vehicles & Parts > Vehicle Parts & Accessories > Vehicle Maintenance, Care & Decor > Vehicle Covers > Vehicle Storage Covers > Watercraft Storage Covers
Dette båddække er med holdbare syninger og forstærkede elastikker. Dækket er lavet af holdbart polyester og giver mange års brug. Dette grå båddække har en længde på 519 cm til 580 cm med en bredde på 244 cm. Det er perfekt at bruge om vinteren såvel som om sommeren.Der medfølger en opbevaringspose.Farve: GråHøjde: 519-580 cmBredde: 244 cmPerfekt i sommer og vinterEkstremt holdbar og vandtætOpbevaringspose medfølgerMateriale: Polyester: 100%Stof: Polyester: 100%.
Pris 489.00 kr.
Kategori: Tilbehør til både - Overtræk til både
Materiale: Hårdt Plast Størrelse: Stort skib - Grønt                   Højde: 22cm                  Længde: 35cm                  Bredde: 20cm Antal dele: 12 1 x Båd med hjul - Grøn  2x Skovle  1 x Rive 1 x Menneske 6 x Små forme/brikker  1 x Flag Pakning: I net Alder: 2 år og opefter  Sej båd til massere af leg med vand og sand. Båden har hjul så den kan kører frem og tilbage. Der medfølger 2 skovle, 1 rive, 1 menneske der kan stå ved roret, og 6 små brikker der kan sættes på båden eller bruges til at forme sand. Så er i helt klar til en tur på stranden eller en hyggelig stund i haven. .
Pris 249.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Gustav Gris elsker at tage med sin bedstefar ud på de syv have. Så leger de, at de er sørøvere. Legesættet inkluderer en båd med hjul og en Gustav Grisfigur. Leg med det, som det er, eller suppler med nogle af de mange andre Gurli Gris-legesæt.   Gurli Gris er en tegnefilmsserie af små korte episoder, der handler om grisen Gurli og hendes familie og venner. Både tegnefilmene og legetøjet, der tager udgangspunkt i dem,.
Pris 159.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS7 > Gurli Gris > Legetøj > Figurer
Voksen sengetøj fra danske Nørgaard Madsen. Sengetøjet har blå som bundfarve, og printet en masse forskellige køretøjer på, bl.a. ambulancer, biler, politibiler,busser,både osv. Sengetøjer er 100% bomuld, og er produceret i Danmark. 40 grader kan dette voksen sengetøj vaskes på, seperat de første gang, og gerne med vrangen ud. Mål: 140x200 Cm Dette populære print findes også i baby & junior str i webshoppen.  .
Pris 499.00 kr.
Kategori: Sengetøj - Shopping - Hus & hjem - Sengetøj
EASY Batteri lyskæde 80 LED - kan bruge både ude og inde IP44. Bruger 4 x AA batterier (ekskl.). Længe 553cm + 50 cm til-ledning. Med timer indstilling. .
Pris 99.00 kr.
Kategori: Elartikler - Diverse > Dekorations & Julebelysning > Udendørs Julebelysning
Hos Miinto har vi samlet et stort udvalg af modetøj fra lokale fysiske butikker..
Pris 1704.00 kr.
Kategori: Damesko - female>Sko>Støvler
Birthe Kjær ville højst sandsynligt ikke være kommet ret langt i sin knaldrøde gummibåd uden et par årer! Ingen kan jo ro uden årer, så her har du et par, når du skal ud med gummibåden til sommer!….
Pris 229.00 kr.
Kategori: Udeleg - Hem|Sjovt Grej
En sej fjernstyret båd fra Ninco. Båden er super-hurtig og har to motorer. Det anbefales at bruge båden i en sø..
Pris 449.00 kr.
Kategori: Legetøj - Fjernstyret bil og båd,Fjernstyret bil
Super fint stabletårn fra tyske GRIMM's i en fantastisk kvalitet. Tårnet er udformet som et flot, farverigt skib med 11 buer der kan sammensættes, stables og formes på et utal af måder. Legetøj som dette er med til at forbedre barnets motorik og er en sjov vej til læring. Værd at vide: Fremstillet i bøg. Malet med naturlige farver. Højde: 27 cm. Anbefalet fra 1år+ Kan aftørres med en fugtig klud. Legetøjssikkerhed (EN 71).
Pris 549.00 kr.
Kategori: Legetøj - |
Perfekt underholdning på stranden..
Pris 49.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby > Legetøj > Udendørsleg > Udendørsleg
Lærebog i personskadeerstatning (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Nanna Baade - Forlag: Karnov Group Denmark A/S - ISBN-13: 9788761939296.
Pris 470.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
”Må jeg prøve at holde båden?” spørger Giraf. ”Nej, det er faktisk ikke så godt,” siger Kalle. ”For den er lige blevet bygget.”.
Pris 53.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Det brænder i vandet, brandbåden har brug for din hjælp til at slukke flammerne. Båden sprøjter vand for at slukke ilden. Når båden kommer i kontakt med vand, registrerer sensorer det på undersiden&hellip:.
Pris 159.00 kr.
Kategori: Legetøj - Badelegetøj > > >
Nofred Båd - Træ - Petroleum/Mint.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
V3