Denne beskrivelese er automatisk oversat: Rygsækken er en praktisk rygsæk fra Rains. Rygsækken er lavet af 50 & # 37; polyester og 50 & # 37; PU. Indersiden af ​​posen har en bærbar rum. Posen kan lukkes ved klappen med en krog spænde. På bagsiden af ​​tasken er der et bøjet telefon rum inden for rækkevidde..
Pris 599 kr.
Kategori: Dametøj - Rygsække
Fremstillet i en vandafvisende kvalitet. Et hovedrum som lukkes med magnetiske knapper og hægte. To inderlommer, hvoraf det ene passer til en computer på op til 15,6". To sidelommer. Et mindre rum på bagsiden med gummibelagt lynlås. Bæres med justerbare skulderremme..
Pris 599 kr.
Kategori: Rygsække - Tilbehør Tasker Rygsække|men
Backpack With Stool Wide fra Stabilotherm er en friluftsrygsæk til alle som passer til jagten..
Pris 689 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Luggage & Bags Backpacks|Other
Super smart rygsæk fra Puro med flotte detaljer og høj funktionalitet. By Night-rygsækken er vejrbestandig og udstyret med detaljer i teknisk BI-materiale og smarte reflekser så du ses om natten. Designet er minimalistisk og elegant, og hovedrummet har plads til både din bærbare PC (op til 15.6") og tablet.
Pris 424 kr.
Kategori: Rygsække - Computing - Components - Computer Case Accessory
Skuldertaske med detaljer.
Pris 279 kr.
Kategori: Rygsække - Accessories
Rygsæk Hexagona CABAS BACKPACK Grå. Tekstil. One size. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 379 kr.
Kategori: Rygsække - Clothing & Accessories Handbags
This backpack features a main compartment with one inside pocket, two side pockets and one front pocket, a brand logo on the front, a removable strap detail, adjustable shoulder straps and a mini size..
Pris 230.3 kr.
Kategori: Rygsække - Accessories
.
Pris 450 kr.
Kategori: Skateboards & inliners - Hockey / Floorball
.
Pris 249 kr.
Kategori: Rygsække - PC & Tablet - Bærbare tilbehør - Tasker til bærbare
Sorte Guess HÃ¥ndtaske Cathleen Backpack Kvinder.
Pris 967.62 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Rygsække
Mini rygsæk fra Rains. - Vandsøjle til 8000mm. - Limede sømme - Flere rum. - Justerbare skulderstropper. - Internt laptoprum. - Telefonrum på bagsiden. - Lukkes med en snap og magneter. Materiale: 50% PU, 50% Polyester. Mål: 39 cm x 28 cm x 9 cm. Volyme: ca 9 Liter..
Pris 549 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække|Unisex
Momenti Lindbergh Backpack 20L Funktionel backpack i smart design Polstret i ryg og bærestroper, samt kontrastfarvet inderside på bærestroppene Praktiske sidelommer i mesh og mange nyttige smålommer Rummelig hovedrum med egen lomme til laptop Størrelse: 46x30x14 cm / 20L 1680D polyester.
Pris 369 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category
Backpackerens Australien er ikke en guide der fortæller om museer, billetpriser og åbningstider, men derimod en u-undværlig guide spækket med gode råd og vejledninger til alle rejsens vigtige....
Pris 179.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Johns tur til Indien starter dårligt, når han befinder sig at se på den skarpe ende af en kniv i en togstation kabine. Hans liv er s....
Pris 79 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sport og hobbyer
.
Pris 4299 kr.
Kategori: Tasker - Campomaggi
Length: 29,0 cm (11.4 inches) Width: 22,0 cm (8.7 inches) Height: 43,0 cm (16.9 inches) Fastening top: Two-way zip closure Top handle Packaging: Dust bag.
Pris 1799 kr.
Kategori: Rygsække - Backpacks|Men
Gruffalo Backpack 16 Inch.
Pris 360 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Den klassiske Rains Backpack i en mindre udgaveDenne smarte og stilrene rygsæk kan rumme dine vigtigste ting. Tasken har et stort rum, hvor der er en computerlomme samt en mindre lynlåslomme. Den har også en praktisk udvendig lomme til opbevaring af de vigtigste småting. Alle lommer er med regntæt lynlås..
Pris 550 kr.
Kategori: Rygsække - Udstyr - Tasker - Rygsække
Flot rygsæk perfekt til skolen og jobbet! Rum til laptop på indersiden som kan rumme en 14""-15"" laptop. Vandafvisende lynlåse og polstrede regulerbare skulderstropper. Praktisk forlomme hvor du kan gemme småting. Lavet af polyester ripstop og er forstærket i bunden med slidstærkt polyuretan. Mål: højde 42,.
Pris 119 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Udstyr Rygsække Hverdagsrygsække
V3