Her får du et meget smukt og unikt produkt. Designet i Danmark på Bornholm. Smuk svane til badet eller bare til omme gummer.Natrubas produkter er håndskulpturerede og håndmalede, hvilket gør hvert produkt helt unikt. Alle Natruba-produkter er helt naturlige, miljøvenlige, ikke-toksisk (indeholder ikke PVC,.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Aktivitetslegetøj
Blinkende enhjørning til badet - masser af bade sjov Badetid er bare sjovere med legetøj og nu kan du udskifte den klassiske badeand med en enhjørning! Når enhjørningen rører vandet begynder den at blinke. De blinker så længe den er på vandet. Bade enhjørninge legetøjet har flotte detaljer, er med pink eller.
Pris 29 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - Badelegetøj
.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Udendørsleg Pool-tilbehør
.
Pris 224 kr.
Kategori: Udeleg - LEGETØJ LEGETØJ TIL HAVEN & UDELEGETØJ UDENDØRS VANDLEG, POOL OG TILBEHØR BADEDYR OG BADETING BADEDYR
Oppustelig Pegasus Badedyr med håndtag på siderne. "Luxury" XL Size - Ekstra stor model..
Pris 189 kr.
Kategori: Udeleg - Bademadrasser
.
Pris 9 kr.
Kategori: Legetøj - Kalendergaver
.
Pris 20 kr.
Kategori: Legetøj - Badelegetøj
Elefant bide- og badedyr fraTIKIRI Supersød grå elefantfra en hel serie afde smukkeste afrikanske dyr fra savannen. Elefanten er det største dyr på savannen og kendes på den karakteristiske snabel og de store flyveører. Alle dyrerne fra TIKIRI er.
Pris 79.96 kr.
Kategori: Babylegetøj - Babylegetøj
Intex Oppusteligt Haj Badedyr er perfekt til en dag på stranden eller i poolen. Den har to håndtag, så man let kan holde sig over vandet.InformationMærke: IntexType: BadedyrModel: HajLængde: 173 cmAlder: 3+ år.
Pris 79 kr.
Kategori: Legetøj - Vandleg
En pool er bare et stort badekar. Det kræver en større version af din yndlings badekammerat. Denne badeand er endda stor nok til, at du kan sidde på den.En badeand er nok den mest populære fugl i badekarret. Men hvorfor holde den indendørs, når poolen bare er et endnu større badekar? Måske er de for små til.
Pris 199.2 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & Spil Legetøj Bad- & Vandleg Oppustelig
.
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Badelegetøj
Gør badeferien endnu bedre med dette oppustelige badedyr! Har du en pool derhjemme - børne eller fuld størrelse - eller skal I blot syd på til sommer eller udrustes til....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Badedyr i naturgummi..
Pris 90 kr.
Kategori: Babylegetøj - Hevea
.
Pris 138 kr.
Kategori: Legetøj - Haven - Pools & Vandleg - Badedyr & Bolde
Til børn med kropsvægt op til 11 kg. Sædet har rygstøtte, har en orange signalfarve og er TUV og GS certificeret. God til enhver baby/barn, der endnu ikke føler sig helt tryg ved vandet eller bare gerne pjaske rundt i sådan et sæde. Bruges efterhånden af mange som det første redskab når babyenskal i kontakt.
Pris 219 kr.
Kategori: Vandsport - |
Sød, blød og uden huller - dyrene fra TIKIRI er lige til at bide i og tage med i bad. De er lavet i 100% naturgummi fra bæredygtig produktion. Dyrene er støbt i én hel form, der gør at der hverken ikke trænge vand ind i og snavs ikke sætter sig i små for.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Legetøj > Babylegetøj > Badedyr
Sjove badedyr Pakke med 3 søde svaner i hvid, lyserød og lyseblå. Gør badetid til sjov tid. Giv dit barn gode oplevelser i badet så det er sjovt at komme i bad. Udvikler dit barns, øje- hånd koordination, fantasi, kreativitet og finmotorik samt styrker.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Babylegetøj - Badesjov
Med disse badedyr vil dit barn have masser af sjov i badet. Sættet indeholder 8 forskelligfarvede badedyr Alle dyr er fine og har kulørte farver. Uanset om der er fisken, frøen eller anden. Sammen med venner bliver badet endnu sjovere. Detaljer: 8 badedyr i sættet Med spyttefunktion Alder: Fra 6 måneder OBS.
Pris 65 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Badelegetøj Badedyr
Svøm med din egen delfin Hvis du er vild med delfiner, er dette oppustelige dyr forbeholdt dig. Denne delfin kan bære dig på ryggen i flere timer, mens du holder fast på håndtagene. Dyret er lavet af robust vinyl, så det kan tage et slag. Stadig et hul? Derefter kan du reparere Bestway delfinen med det.
Pris 105.84 kr.
Kategori: Udeleg - have artikel badebassin og tilbehør badebassin legetøj oppusteligt badedyr|
V3