Søde badedyr fra danske Magni. De lyser når de berøres i bunden og er helt vandtætte og kan bruges til leg i badekaret. De fås i forskellige dyr, vælg dit på dropdown..
Pris 25 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Aktivitetslegetøj
Hevea Badedyr - 3-pak - Naturgummi.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Babylegetøj - Badedyr
Blinkende enhjørning til badet - masser af bade sjov Badetid er bare sjovere med legetøj og nu kan du udskifte den klassiske badeand med en enhjørning! Når enhjørningen rører vandet begynder den at blinke. De blinker så længe den er på vandet. Bade enhjørninge legetøjet har flotte detaljer, er med pink eller.
Pris 29 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - Badelegetøj
Oppustelig Pegasus Badedyr med håndtag på siderne. "Luxury" XL Size - Ekstra stor model..
Pris 89 kr.
Kategori: Udeleg - Bademadrasser
.
Pris 9 kr.
Kategori: Legetøj - Kalendergaver
Fårbide- og badedyr fraTIKIRI Supersød hvidt oggråt får fra en hel serie afde sødeste bondegårdsdyr.Fåreter et typisk bondegårdsdyr så selvfølgelig er den med i samlingen. Alle dyrerne fra TIKIRI er vandtætte og kan bruges både i badet og so.
Pris 79.96 kr.
Kategori: Babylegetøj - Babylegetøj
.
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Badelegetøj
En pool er bare et stort badekar. Det kræver en større version af din yndlings badekammerat. Denne badeand er endda stor nok til, at du kan sidde på den.En badeand er nok den mest populære fugl i badekarret. Men hvorfor holde den indendørs, når poolen bare er et endnu større badekar? Måske er de for små til.
Pris 199.2 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & Spil Legetøj Bad- & Vandleg Oppustelig
.
Pris 459 kr.
Kategori: Legetøj - Børn - Legetøj
Badedyr i naturgummi..
Pris 90 kr.
Kategori: Babylegetøj - Hevea
Gør badeferien endnu bedre med dette oppustelige badedyr! Har du en pool derhjemme - børne eller fuld størrelse - eller skal I blot syd på til sommer eller udrustes til....
Pris 209.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Til børn med kropsvægt op til 11 kg. Sædet har rygstøtte, har en orange signalfarve og er TUV og GS certificeret. God til enhver baby/barn, der endnu ikke føler sig helt tryg ved vandet eller bare gerne pjaske rundt i sådan et sæde. Bruges efterhånden af mange som det første redskab når babyenskal i kontakt.
Pris 219 kr.
Kategori: Vandsport - |
Sød, blød og uden huller - dyrene fra TIKIRI er lige til at bide i og tage med i bad. De er lavet i 100% naturgummi fra bæredygtig produktion. Dyrene er støbt i én hel form, der gør at der hverken ikke trænge vand ind i og snavs ikke sætter sig i små f.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Legetøj > Babylegetøj > Badedyr
.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Udendørsleg Pool-tilbehør
Med disse badedyr vil dit barn have masser af sjov i badet. Sættet indeholder 8 forskelligfarvede badedyr Alle dyr er fine og har kulørte farver. Uanset om der er fisken, frøen eller anden. Sammen med venner bliver badet endnu sjovere. Detaljer: 8 badedyr i sættet Med spyttefunktion Alder: Fra 6 måneder OBS.
Pris 65 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Badelegetøj Badedyr
Eddy Legetøj Badedyr: snegl sammen med venner #br/##br/# Super søde badesnegl med venner i muntre farver. Stab vennerne alle oven på hinanden på bagsiden af sneglen og lav et dejligt tårn. Vennerne har alle et hul i deres mund, så de kan sprøjte vand til endnu mere vand sjov. #br/##br/# Specifikationer: #br/#.
Pris 89 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Hop op på den majestætiske enhjørning, og flyd rundt blandt regnbuer og eventyrvæsner! Dette gigantiske badedyr sørger for sommerens sejeste og mest fortryllende afslapning i poolen.
Pris 279 kr.
Kategori: Gadgets - Se alt,Hjem & have,Hobby & Fritid,Festival,Gaver til Børn,Sjove gaver,Fødselsdagsgaver,Sommer og sol,Oppusteligt,Udendørs,Udendørs legetøj,Rejsetilbehør,På Stranden,Julegave til børn,Julegave til hende,Julegaver til piger,Julegaver til drenge,Badedyr og B
Breyer Sprocket Badedyr, Hundehvalp.
Pris 229 kr.
Kategori: Diverse - |
Flyd rundt i poolen på den mest elegante måde - i en (næsten) ægte Svane! Måler 1.3m x 1.02m x 99cm. Fra 3 år..
Pris 105 kr.
Kategori: Diverse - Vandleg
V3