Zone Lux Badeforhæng grå Luksus jacquardvævet badeforhæng i klassisk design med tidløst strukturmønster. Ekstra kraftig kvalitet med bly i kanten forneden. Kan vaskes ved 30°C. 180 x 200 cm.Kroge medfølger ikke kan tilkøbes.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Grydeguru
Badef.Hæng.St.Vl 80x80cm Fork. Kompl.Hjørneforhængssæt, komplet, 800 x 800 x 500 mm, forkromet, m. rosetter til skjult montering og springringe.
Pris 910 kr.
Kategori: Bad og VVS - VVS - Badeværelse - Badeværelse tilbehør
.
Pris 200 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Bolig Boligtekstil Badeforhæng
.
Pris 209 kr.
Kategori: VVS - Produkter
.
Pris 147 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Beklædning & Værn - Diverse beklædning
Køb billig Badeforhæng 1800X2000MM hvid Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 777472000, ean nr.: 7391551162013.
Pris 549 kr.
Kategori: Værktøj - Bruseforhæng & stænger
Mønstret badeforhæng, 180x200 cm..
Pris 129 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Bolig & indretning Tekstiler Badeværelsestekstiler Badeforhæng
Ensfarvet badeforhæng af 100% vandtæt polyester. Str. 180x200 cm..
Pris 199 kr.
Kategori: Dametøj - Badeforhæng
Ring til badeforhæng i metalKan bruges i forskellige diy projekter.
Pris 7 kr.
Kategori: Kreativ leg - Elmely Design med garn, hæklekits, strikkekits, tilbehør mm Hobby Diverse
Chambray Badeforhæng, Blå från Ferm Living ..
Pris 649 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Tekstil & Tæpper Badeværelsestekstiler Bruseforhæng
HAY Badeforhæng, Aquarelle Horizontal Rose. Smukt og elegant HAY badeforhæng produceret i 100% polyester og med metalringe til ophæng. HAY Badeforhæng, Aquarelle Horizontal Rose 100% Polyester Metalringe til ophæng (kroge medfølger ikke) Leveres i flere farver.
Pris 199.2 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
.
Pris 299 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Bad/Badeforhæng og tilbehør|Bolig og køkken
.
Pris 239 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse - Bruser & Bad - Badeforhæng
Vi har altid brugt stof, der fik en særlig belægning, som giver et lettere, ikke så omklamrende forhæng, og vi har opdateret serien med to designs af det populære materiale, chambray..
Pris 509.95 kr.
Kategori: Boligtekstiler -
Genopfrisk din viden om grundstofferne, mens du frisker dig selv op i brusebadet! Dejligt nørdet badeforhæng med det periodiske system trykt på forsiden..
Pris 139 kr.
Kategori: Diverse - Se alt,Hjem & have,Billige julegaver,Billige gaver,Fødselsdagsgaver,Indendørs,Julegaver til 20 årige,Julegave til bror,Julegave til hende,Julegaver til par,Studentergave ,Badeværelse,Julegave til ham
Skriver Collection Orlando badeforhæng i grå. OBS. Kroge medfølger ikke Smukt og praktisk badeforhæng i 100% polyester. Det smarte Skriver Collection badeforhæng er en del af Orlando serien, som består af outdoor tekstiler og puder, der kan tåle vind og vejr. Ligeledes er det smukke badeforhæng både.
Pris 895 kr.
Kategori: Diverse - Produkter - Bløde tekstiler til hele hjemmet - Badtekstiler
Dette Brilliant-badeforhæng fra RIDDER er både trendy og funktionelt og samtidig praktisk, transparent og vandtæt, og det vil hjælpe med at holde dit badeværelse tørt og pænt. Dette praktiske badeforhæng er lavet af 100 % PE, som er miljøvenligt og kræver meget lidt vedligeholdelse. Derudover er den.
Pris 335 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem & have Badeværelse – tilbehør Bruseforhæng
Dette Panadero-badeforhæng fra RIDDER er både skønt og funktionelt. Det bidrager til en god stemning på dit badeværelse med sit søde og yderst farvestabile print. Badeforhænget er fremstillet af 100 % polyester og er samtidig imprægneret og overtrukket med en vandafvisende belægning. Dermed er.
Pris 382 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem & have Badeværelse – tilbehør Bruseforhæng
Dette Granada-badeforhæng fra Sealskin vil være en perfekt inddeler til dit bruserområde. Det er en af klassikerne i badeforhængskollektionen fra Sealskin. Dette badeforhæng, som er lavet af stærkt og vandtæt PEVA, vil holde resten af dit badeværelse tørt og ryddeligt, når du bader. Bemærk venligst,.
Pris 224 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem & have Badeværelse – tilbehør Bruseforhæng
V3