Badekar i rosa til dukkerne. Dukken skal da også have et bad en gang imellem.  Badekaret er fra Götz og har en længde på 33 cm. og en bredde på 20 cm. Badekaret passer til de fleste dukker op til 40 cm. Til børn fra ca. 1 år. Badekaret sælges uden dukke..
Pris 39.00 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketilbehør - 2 årig pige og gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer
Et godt blandingsbatteri til badekarret er essentielt på ethvert badeværelse. Hvad enten det er til at vaske hænder eller tage et bad, så vil IDROVIA-blandingsbatteriet med en kromfinish i høj kvalitet fra SCHÜTTE være et perfekt valg. Alle haner til badeværelset har en støjfri, udskiftelig,.
Pris 880.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram > Sanitet > Sanitetsinstallationer > Vandhaner
Det her sæt med en badekanin og en sød legetøjshval går lige i hjertet! Med i sættet er et badekar, en brusekabine, en vasketøjskurv og en badehylde til sæbe og andre ting, der gør badeværelset helt formfuldendt..
Pris 79.00 kr.
Kategori: Legetøj - DISCONTINUED > Sylvanian Families > Legetøj
Vores brusevæg til badekar kombinerer stil og funktionalitet og vil passe perfekt til din badeværelsesindretning. Aluminiumsprofilerne samt sidepanelerne i hærdet glas giver brusevæggen et rent look, samtidig med at den føjer et stilfuldt præg til dit badeværelse. Denne brusevæg har desuden et foldbart design for nem adgang. Montering er let ved hjælp af de medfølgende monteringsmaterialer. Bemærk: Badekarret medfølger ikke i pakken.Materiale: Hærdet glas + aluminiumMål: 120 x 140 cm (B x H)Glastykkelse: 6 mmFoldbart designMonteringstilbehør medfølger Bemærk venligst: Badekar medfølger ikke i pakken.
Pris 939.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Brusedøre & -kabiner
Materiale: Plastik Størrelse: Æske                 Længde: 33 cm                 Højde: 26 cm                Bredde: 20 cm Antal dele: 4 stk Indeholder 1 x Dukke med kjole 1 x Sutteflaske 1 x Badekar 1 x Pumpeflaske Pakning: Æske Alder: 3 år og opefter Garanti: 2 år Sød pigedukke med kjole. Hun kan sige ”mama”, hvis man trykker hende på maven. Hun kan også tisse, hvis man giver hende vand at drikke. Arme, ben og øjne er bevægelige. ligeledes følger der brusermed til badekarret .
Pris 239.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj > Pige leg
Super fint lille badekar fra Maileg. Her kan de små bamser, mus og kaniner tage sig et bad. Et sjovt tilbehør til dukkehuslegen, der vil indbyde til mange timers god leg. Se hele vores udvalg af Maileg her. Værd at vide: Fremstillet i metal. Mål: 7,5 x 18 x 9,5cm Anbefalet fra 3år+.
Pris 149.00 kr.
Kategori: Legetøj - |
Skab en afslappende spa-oplevelse i dit eget badeværelse med dette smukke fritstående badekar. Det afslører både din smag for luksus og elegance i din indretning af badeværelset! Badekarret er konstrueret af akryl med en glat finish, og derfor vil det altid opretholde sit lyse udseende og kan let.
Pris 8849.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hardware > Plumbing > Plumbing Fixtures > Bathtubs
.
Pris 109.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby > Legetøj > Dukkehuse > Lundby
Nu kan du servere champagne eller mousserende vine på en rigtig eksklusiv måde som øger feststemningen meget. Måske er det en student, eksamen eller et nytår som skal fejres. Ingen fest begynder uden….
Pris 549.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hem|Bartilbehør
Our Generation Dukketilbehør - Badekar.
Pris 559.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Dukketilbehør
Et badeværelse til at trives i! Lad familien Lundby tage et varmt bad i badekarret og tage den hyggelige badekåbe på bagefter. Det stilfulde badekar kan nemt anbringes frit i rummet eller langs en væg. I dette badeværelsessæt, udover badekar og badekåbe, indgår også et lille spejl og en badeand, der med glæde ledsager dig ned i badet..
Pris 179.00 kr.
Kategori: Legetøj - Børn>Legetøj>Dukker, figurer & tøjdyr>Dukkehuse
Badekars-/brusekurv i antik guldfarvet metal. Klassisk model som du kan hænge over badekarskanten eller i bruseren. AVA er i fin kvalitet, både praktisk og flot i kraftig metal. Du har alt, hvad du skal bruge lige ved hånden uden at skulle bore i badeværelsesvæggen. Materiale: Metal. Størrelse: Højde 25 cm, bredde 26 cm, dybde 20 cm. Maks. bredde at hænge over: 10 cm. Rengøring: Aftørres med en let fugtet klud..
Pris 549.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelsestekstiler>Badeværelsestilbehør
Med Maltex Badekar - 84 cm kan du give dit barn et varmt og dejligt bad. Karet er lavet i lysegrå plastik og har et sødt print af zebraer langs kanten, samt i bunden. Barekaret har ryglæn, hvilket sikre dit barn en komfortabel siddeposition under badet. Badekaret har en brugervægt på i alt 30 kg, som er inklusiv vand. InformationMærke: Maltex Type: BadekarAlder: 0+ årMax brugervægt: 30 kgMål: 84 cm.
Pris 59.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Toilet & badetilbehør
Ingen plads til en brusebadskabine? Så sparer du tid og vand med den praktiske, foldbare brusevæg til badekarret fra tectake. Den perfekte afskærmning, som beskytter rummet mod vandstænk. Efter brug kan de enkelte elementer klappes sammen på en pladsbesparende måde. Takket være den lette vægt er opstillingen hurtig og let klaret uden hjælp fra andre. Den robuste konstruktion af plastelementer og aluminiumsrammer er udviklet til brug gennem mange år. Det klassiske, enkle design passer ind i en hver indretning og stemning. Bestil allerede i dag det fleksible alternativ til badeværelset: en brusevæg til badekarret fra tectake. HIGHLIGHTS • Klassisk, enkelt design • 3 foldeelementer af plast • Rustfrie aluminiumsrammer • Pladsbesparende, mulig at folde fuldstændigt • Til at montere til venstre eller højre for badekarret • Gummiliste lukker perfekt af • Problemfri opstilling • Hurtig og nem rengøring • Lav vægt • Farve: gennemsigtig TEKNISKE DETALJER • Totale mål: (BxH): 132 x 140 cm • Mål per foldedør (BxH): 44 x 140 cm • Vægt: 4,2 kg • Materiale: Polypropylen, Aluminium LEVERINGSOMFANG/b> • Brusevæg til badekar • Samlemateriale • Samlevejledning.
Pris 1145.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - tectake > Hjemmeelektronik & Badeværelse > Badeværelse > Brusekabiner og -vægge
Bennys badekar (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Flemming Quist Møller - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788700034426.
Pris 130.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Smart og praktisk, foldbart badekar lavet af plast og silikone. Velegnet til familier med børn uden badekar.Praktisk, foldbart badekar til børn, det kan bruges både i hjemmet og på farten. Badekarret er en smart løsning til børnefamilier som mangler et badekar, eller helt enkelt bare vil have et godt og praktisk alternativ til et badekar. Den smarte kombination af plast og silikone gør det nemt at folde ud og folde sammen, når du har brug for at bade din baby eller kæledyr. Badekarret er oplagt til at blive placeret i brusebadet.- Praktisk foldbart badekar, der tager lidt plads- Badekarret er let at folde ud og folde sammen- Godt alternativ til det traditionelle badekarSpecifikationer:Farve: Hvid, gråMateriale: Plast, silikoneMål, udfoldet: 60 x 38 x 29 cmPakken Indeholder:1x Sammenfoldeligt Badekar.
Pris 524.30 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem & Hobby > Hjem & Husholdning > Badeværelse
Billedbog i farver. Benny har fanget en haletudse og putter den ned i sit badekar. Iført sit frømandsudstyr springer han selv i badekarret, bliver lige så lille som haletudsen og oplever sammen med....
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Super fint badesæt der indeholder alt man skal bruge, når dukkelise skal i bad og gøres klar bagefter. Sættet består af badekar, vaskeklud, badeand, børste, spejl m.m. I alt hele 11 dele.....
Pris 139.95 kr.
Kategori: Legetøj -
‘Bennys Badekar’ er blevet en moderne klassiker om en dreng, der finder tilflugt fra de voksnes verden i fantasien. Nu, 46 år senere, er det Bettinas tur til at tage på....
Pris 49.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
V3