Nyd et afslappende bad i et sammenfoldeligt badekar til voksne! Fyld karret med vand, sæt dig til rette og læn dig mod nakkestøtten. Når badestunden er ovre, lukker du vandet ud og folder karret sammen, så kan det være under sengen eller bag ved døren!.
Pris 1399 kr.
Kategori: Legetøj - Badeværelse,Indflyttergave,Fødselsdagsgaver,Julegaver til 40 årige,Julegave til forældre,Julegave til søster,Julegave til bror,Julegave til ham,Julegave til hende,Luksus,Hygge,Indendørs,Udendørs,Valentinsgave til ham,Valentinsgave
Baby-badekarret fra Mininor har et smukt designet og er også meget rart for barnet at være i. Badekarrets kurver får det til at virke rummeligt, faktisk formet sådan at mindre vandbehøves og du derfor kan spare lidt på vandet. Håndtaget er foret med silikone, det er derfor beklageligt for dig at holde ved,.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Badekar
Skab en afslappende spa-oplevelse i dit eget badeværelse med dette smukke fritstående badekar. Det afslører både din smag for luksus og elegance i din indretning af badeværelset! Badekarret er konstrueret af akryl med en glat finish, og derfor vil det altid opretholde sit lyse udseende og kan let.
Pris 7549 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram Sanitet Sanitetsinstallationer Badekar
.
Pris 116.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Martin Brygmann læser Flemming Quist Møllers klassiske historie om hummerdrengen, en talende søhest ved navn Mohammed ben Kasim Abdullah el Al, to sørøverskeletter, der drikker rom, og som ikke er så farlige som de ser ud til, tre smukke havfruer og mange andre sjove, geniale undersøiske påfund..
Pris 179.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
.
Pris 109 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby
brDenne pude til badekarret er fremstillet af blødt vandtæt skumgummimateriale og giver dig en perfekt støtte under hovedet når du ligger i badekarret. Læg hovedet på puden for at få maksimal større og komfort Behagelig hovedstøtte til brug i badekar og boblebad.
Pris 149 kr.
Kategori: Helse - Hjem og fritid Personlig Pleje Hygiene & Helbred
Lær grundlæggende læsning og forskellige aspekter af livet, hvor børn deltager med wellillustrated og underholdende bøger. Redigeret af....
Pris 28.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Her får du et super fint sæt med bl.a. et badekar til din dukke.  Sættet indeholder bl.a. også en potte og en sutteflaske. Sættet er perfekt som gave til en, der....
Pris 109.95 kr.
Kategori: Legetøj -
.
Pris 79.2 kr.
Kategori: Legetøj - Badelegetøj
Tontarelli Baby Badekar i blå er udført i hård plastik og kan holde op til 23 liter vand. Badekarret har et ryglæn, så dit barn kan sidde i en behagelig stilling, mens de bliver vasket. InformationMærke: TontarelliType: BadekarFarve: BlåKapacitet: 23 LMateriale: Plastik.
Pris 59 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Toilet & badetilbehør
Bibabad Flexi badekar giver mulighed for at bade babyen i brusenichen! Bibabad er et stort sammenklappeligt badekar til op til flere børn. Babybadekarret er en smart og praktisk løsning til børnefamilier, som ikke har badekar eller ønsker et godt alternativ til en pladskrævende badebalje. Bibabad er.
Pris 1579 kr.
Kategori: Dametøj - Børn Børne- & babyudstyr Pusle & pleje
Badekar istøbemarmor.Klassisk form i moderne version, som passer lige så godt ind i det gamle hus fra århundredeskiftet som i den nyrenoverede villa fra 70'erne. Designet af Rutger Andersson. Badekarret passer fremragende til vores klassiske serier, f.e.
Pris 8558.65 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badekar
Bibabad Flexi badekar giver mulighed for at bade babyen i brusenichen! Bibabad er et stort sammenklappeligt badekar til op til flere børn. Babybadekarret er en smart og praktisk løsning til børnefamilier, som ikke har badekar eller ønsker et godt alternativ til en pladskrævende badebalje. Bibabad er.
Pris 1749 kr.
Kategori: Dametøj - Børnetekstiler
.
Pris 78 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ LEGETØJ TIL STORE & SMÅ BADELEGETØJ - VANDLEG LEGETØJ TIL BAD - DIVERSE
Dette oppustelige babybadekar kan bruges når som helst, når din baby har behov for at bade - eller bare have det sjovt i vandet! Du blæser blot dit babybadekar op med den medfølgende pumpe.Med et bærbart, oppusteligt babybadekar kan din baby bade, uanset hvor du er. Badekarret er lavet af et blødt materiale.
Pris 359.2 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & Spil Legetøj Bad- & Vandleg Børnepool
Så kan dukken endelig få bad! Badekarret måler udvendigt 33 cm i længden og 9 cm i højden. Indvendigt mål er ca 28 i længden. Passer til de fleste dukker op til 40 cm. Se hele vores udvalg af Götz ()..
Pris 49.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj > Dukker & bamser > Tilbehør til dukker
Overløbsarr. T/badekar Komplet.
Pris 655 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Tilbehør og reservedele, spa- & badekar
.
Pris 3769 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS Artikler - Badeværelse - Badekar & Spa
V3