Baby-badekarret fra Mininor har et smukt designet og er også meget rart for barnet at være i. Badekarrets kurver får det til at virke rummeligt, faktisk formet sådan at mindre vandbehøves og du derfor kan spare lidt på vandet. Håndtaget er foret med silikone, det er derfor beklageligt for dig at holde ved,.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Badekar
Et praktisk, oppusteligt badekar / badebalje for dig som elsker at tage afkoblende bade, og vil kunne gøre det hvor og når som helst ånden kommer over dig. Perfekt for det lille badeværelse, altanen, haven eller til at tage med på campingturen. Pust bare badekarret op der hvo du vil have det, fyld de.
Pris 599 kr.
Kategori: Helse - Hjem og fritid Personlig Pleje Hygiene & Helbred
Dette smukke, fritstående badekar med et elegant design vil sammen med vandhanen tilføje et flot look og skabe en afslappende spa-oplevelse på dit badeværelse. Badekarret er konstrueret af akryl med en glat finish, og derfor vil det altid beholde sit lyse udseende og kan let modstå daglig brug. Det.
Pris 9219 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram Sanitet Sanitetsinstallationer Badekar
.
Pris 3014 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS Artikler - Badeværelse - Badekar & Spa
.
Pris 109 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby
Den franske legetøjsfabrikantes tro: lær og udforsk verden - gennem spil! Med Ecoiffier legetøj kan børn opdage deres motoriske evner og udvikle en rumlig fantasi. Ecoiffier-serien er nøglen til....
Pris 79.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Lær grundlæggende læsning og forskellige aspekter af livet, hvor børn deltager med wellillustrated og underholdende bøger. Redigeret af....
Pris 28.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Villy er en rigtig frisk og glas nisse. Villy er kvik i pæren og humøret er altid i hop og han kan hurtigt kommer med en sjov og lun bemærkning, imens kan nyder at dase i badekarret og lave bobler. Nisserne er designet af Etly Klarborg, inspireret af hendes familie og venner, derfor har hver nisse deres helt.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Etly Klarborg Nisser
Bibabad Flexi badekar giver mulighed for at bade babyen i brusenichen! Bibabad er et stort sammenklappeligt badekar til op til flere børn. Babybadekarret er en smart og praktisk løsning til børnefamilier, som ikke har badekar eller ønsker et godt alternativ til en pladskrævende badebalje. Bibabad er.
Pris 1749 kr.
Kategori: Dametøj - Børnetekstiler
Ingen plads til en brusebadskabine? Så sparer du tid og vand med den praktiske, foldbare brusevæg til badekarret fra tectake. Den perfekte afskærmning, som beskytter rummet mod vandstænk. Efter brug kan de enkelte elementer klappes sammen på en pladsbesparende måde. Takket være den lette vægt er opstillingen.
Pris 595 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - tectake Hjemmeelektronik & Badeværelse Badeværelse Brusekabiner og -vægge
Musikalsk Automatisk Sæbeboble Gadget til Badekarret - Inkl. 12 Børnesange - Pige/Rød Fantastisk underholdende sæbebobbelmaskine i skikkelse af sjov frø, der vil få ungerne til at elske at komme i bad. Boblemaskinen sender automatisk kaskader af sæbebobler ud i badekarret. Samtidig bliver barnet i.
Pris 189 kr.
Kategori: Legetøj - Andet Legetøj
BabyDan Badekar m. Skammel - +100L - Foldbar - Hvid.
Pris 779.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Personlig pleje
Anatomisk formet baby badekar, med mulighed for sæde og inbygget afløb, der gør det nemt at tømme badekarret. Badekarret er lavet af plastik. Produktdetaljer: Farve: Hvid Materiale: Polyethylen Mål: Bredde x dybde x højde 82 x 44 x 25 cm Vandkapacitet: 34 Liter Inkluderet i leveringen: Børne badekar Prop til.
Pris 140 kr.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Pleje Badeværelset Badekar & Badespande
Munckin Sit & Soak Dual Stage Tub sørger for, at selv de mindste spædbørn kan få en dejligt og varmt bad. Med den smarte forhøjning i bunden kan selv helt små børn side op i badet. Det behagelige samt bløde ryglæn giver komfort, mens barnet bliver.
Pris 199 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Toilet & badetilbehør
Bakke til badekar fra Calm Club Kommer snart til dine Gemte varer Indbygget bogholder Kommer med en keramisk plade og kegler til røgelse Passer til badekar i alle størrelser Præget logo.
Pris 389.41 kr.
Kategori: Dametøj - Mænd Gaver
Bennys badekar (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Flemming Quist Møller - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788700034426.
Pris 130 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bad til dock med 8 tilbehør Alle dokker har næret og forkælet lidt. Dette gør det muligt for baby badekar fantasifuld leg med dukken og grundigt vaske dukken, enten med eller uden vand 8 forskellige tilbehør medfølger.: potte, plade, ske, pipmugg.
Pris 49 kr.
Kategori: Diverse - Dukkeskabe & tilbehør
Med badekar og mange opbevaringsmuligheder. Incl. 4 stk. låsbare hjul. Højde: 102 cm., Bredde: 60 cm., længde: 85 cm. Pusleareal: 80x 46 cm..
Pris 809.96 kr.
Kategori: Diverse - Udstyr
Badekar i hvid til dukkerne. Dukken skal da også have et bad en gang imellem.  Badekaret er fra Götz og har en længde på 33 cm. og en bredde på 20 cm. Badekaret passer til de fleste dukker op til 40 cm. Til børn fra ca. 1 år. Badekaret sælges uden dukke..
Pris 39 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketilbehør - 2 årig dreng gaveideer - 3 årig dreng gaveideer - 2 årig pige og gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer
V3