Med denne SmartLAB Fit badevægt, får du en badevægt som ikke bare måler din vægt i kg. men som udregner en hel kropsa....
Pris 299 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Buksefedt, vaskemidler og personlig pleje
.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Bolig El-personlig pleje Badevægte
Super smart bluetooth badevægt fra Huawei med integreret kropsanalyseværktøj. Du kan få målt hele 9 punkter ved kun en vejning: - Vægt - Fedtprocent - BMI - Muskelmasse - Vandandel - Knoglemasse - Proteinandel - Visceralt fedt - BMR Den er nem at bruge, har automatisk brugeridentifikation, der tilmed.
Pris 278 kr.
Kategori: Opladere - Computing - Computer - Laptops & Acc - Battery & Charger
GS 202 glasvægt i sølv, og med et ekstra stort, hvidt baggrundsbelyst LCD display..
Pris 189 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badevægt,Julegaver til under 200 kr.,Personlig pleje,Beurer badevægt
Soehnle Loupe Badevægt i sølv er perfekt til dig, der ønsker et mere gammeldags og rustikt design. Denne analoge badevægt er ligetil at aflæse med dens integrerede optiske linse. Den kan holde til en maximal vægt på 130 kilo.InformationMærke: SoehnleType:.
Pris 179 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badevægte
.
Pris 377 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Personlig pleje - Personlig pleje - Badevægte
Klassisk badevægt fra UFESA i en neutral grå farve, der gør, at den vil passe ind på ethvert badeværelse. Badevægten har LCD-skærm og kan måle op til en maks-vægt på 150 kg med præcision....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning -
Til daglig brug På denne Solac-præcise personlige skala kan du se, hvor meget du vejer hver dag efter brusebad. Skalaen er faktisk forsynet med anti-slip og derfor egnet til badeværelset. Den tynde platform er lavet af hærdet sikkerhedsglas og skalaen er udstyret med en klar LCD-skærm. Skalaen måler i kg.
Pris 168.35 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - sundhedssektor personlige vægte|
Withings Body badevægten WITWBS06BK er en intelligent enhed fyldt med funktioner som baby-tilstand og graviditetstracker, og den hjælper dig med at nå dine vægtmål med Health Mate appen. Og den giver dig endda en vejrudsigt..
Pris 499 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badevægt
Grundig Digital Badevægt med vægtanalyse Med den smarte vægtanalysefunktion kan du ikke bare aflæse din vægt, men også måle dit fedt- og væskeindhold og muskelmasse. Denne vægt har hukommelsesfunktion. Du gemmer dine indstillinger og din vægtmåling giver et eksakt re.
Pris 249 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Hjem og fritid
.
Pris 89 kr.
Kategori: Diverse - Personlig pleje - Badevægte
Elektronisk badevægt med glas overflade og stort display. Batteri medfølger LCD display Forskellige vægtenheder kg/lb Kapacitet max. 180 kg..
Pris 169 kr.
Kategori: Diverse - Elektronik & Gadgets Fitnessudstyr gruppe1 PERSONLIG PLEJE Sundhed
"Hvis du er på udkig efter husholdningsapparater til en god pris, så gå ikke glip af Digital badevægt Beurer GS235 Sort , og et bredt udvalg af små husholdningsapparater! Farve: Sort Maksimum vægt: 180 kg Anti-Skrid Slukker Automatisk ".
Pris 285 kr.
Kategori: Diverse - BB
Super smart bluetooth badevægt fra Huawei med integreret kropsanalyseværktøj. Du kan få målt hele 9 punkter ved kun en vejning. De følgende: - Vægt- Fedtprocent - BMI- Muskelmasse- Vandandel- Knoglemasse- Proteinandel- Visceralt fedt- BMR Den er nem at bruge, har automatisk brugeridentifikation, der tilmed.
Pris 278 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
Hvis du er på udkig efter husholdningsapparater til en god pris, så gå ikke glip af Digital badevægt Beurer Paris, og et bredt udvalg af små husholdningsapparater!Design: ParisMaksimum vægt: 150 kgSkærm: LCDBatterier (inkluderet): CR2032 x 2Slukker Automa.
Pris 142 kr.
Kategori: Diverse - Badeværelse
Denne Style Sense Safe 100-badevægt fra Soehnle holder dine fødder varme! Den digitale Style Sense Safe 100-personvægt vil se flot ud i ethvert badeværelse med sit elegante, hvide design. Den ekstraflade, skridsikre platform er lavet i plastik af høj kvalitet, og skaber en behagelig varm følelse i.
Pris 399 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Sundhed & skønhed Sundhed Målere Badevægte
Shape Sense Control 200-badevægten fra Soehnle er træningspartneren du kan regne med! Shape Sense Control 200 er ideel til dem, som vil komme i form og holde formen. Analysevægten giver et præg at stil til ethvert badeværelse med en elegant, hvid platform og et ekstratyndt design. Ud over kropsvæske.
Pris 436 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Sundhed & skønhed Sundhed Målere Badevægte
Med sit elegante hvide design, vil denne Style Sense Comfort 100 badevægt fra Soehnle tilføje et strejf af accent til ethvert badeværelse. Badevægten er ikke bare attraktiv, men yderst praktisk. Den store vejeplatform er lavet af ekstra stærkt sikkerhedsglas i høj kvalitet. Vægten har en høj.
Pris 374 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Sundhed & skønhed Sundhed Målere Badevægte
Denne Bamboo badevægt fra Soehnle vil tilføje et naturligt strejf til dit badeværelses indretning. Den er udstyret med en stor vejeplatform, som er lavet af ægte bambus, der føles dejlig varmt for dine fødder og den er hygiejnisk, da den er nem at rengøre. Den ekstra store LCD-skærm som belyses i.
Pris 490 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Sundhed & skønhed Sundhed Målere Badevægte
V3