Perfekt til at undgå at glide eller falde på badeværelset. Grebet fastgøres let og sikkert til væggen, og hjælper dig til at bevæge dig sikkert rundt på egen hånd. Perfekt til ældre, børn, personer med handicaps, nedsat førlighed, osv. Specifikationer: Sugekopper med gummigreb Lavet af plastik der er modstandsdygtig over for tæring (blank kromoverflade) Let og sikker montering med kraftige sugekopper Velegnet til glatte overflader (såsom fliser), glat og stærk Til brug i brusekabiner, badeværelser, på vægge og hvor det ellers er nødvendig Ca. mål: 29 x 9 x 11 cm.
Pris 99.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Badeværelset, Hjælpemidler, Hus og have
Bestilt på hverdage før kl. 20, afsendt samme dag! Gratis forsendelse og returnering. Lyskilde inkluderet: Ja Specifikationer: Yderligere funktioner:Ikke dæmpbar Vores Cascada væglampe kommer til sin ret perfekt over badeværelsesspejlet! Med sin lige form og sin friske finish i plast med stål bringer lampen en legende accent. Den har et integreret LED -modul med en effekt på 540 lumen og 3000 Kelvin; denne væglampe giver varmt hvidt lys på badeværelset. Perfekt til at få dig selv klar til dagen! Bemærk: denne lampe er ikke dæmpbar og derfor virkelig velegnet til funktionel brug. Cascada væglampen holder i gennemsnit 30.000 brændtimer. Lampen har en længde på 32 cm, en dybde på 7,2 cm og en højde på 5 cm. Med IP44 modstandsdygtig over for stænkvand. En legende lampe på badeværelset!.
Pris 335.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - House & Home - Home & Furniture - Lighting
.
Pris 119.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Spejl med lys
Spejl med led-lys, moderne indretning af dit badeværelse, mangfoldigt tilbehør, tilpas spejlet til netop dine behov, to led farver at vælge imellem, kold eller varm, varm hvid, kold hvid, betalinger via paypal og payu, det moderne betalingssystem garanterer købssikkerhed..
Pris 2339.00 kr.
Kategori: Spejle -
Denne håndklædetørrer varmer dine håndklæder, men også resten af rummet op. Den hjælper til at holde badeværelser varme samt mug- og skimmelfri og er velegnet til at tørre store håndklæder og lange badekåber i mellemtiden. Dine håndklæder tørres på ingen tid, takket være det varmtvandscirkulerende.
Pris 919.00 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem & have > Husholdningsapparater > Ventilation, varme & indeklima > Radiatorer
Flot badeværelses væglampe Kara med G9-LED´er og glasskærm med rillestruktur Denne vejlampe sørger med beskyttelsestype IP44 for optimal beskyttelse så den også finder anvendelse på badeværelset. Her kan den anvendes til mange formål og en af dem er belysningen af et spejl. Ingenting taler imod også at bruge Kara som loftslampe, hvis forbrugeren dermed opnår tilfredsstillende lyskraft. Der anvendes LED-pærer med G9-sokkel, der medfølger ved leveringen og som sørger for at forbrugeren har et lavt strømforbrug. Desuden skal opmærksomheden henledes på den flotte glasskærm, der er designet med en enestående rillestruktur. Det ser nemlig ikke kun utroligt flot ud og bidrager til Karas nostalgiske karakter, men skaber også en effektfuld spredning af lyset. Energiklasse: A++.
Pris 396.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning > Spotlights
Denne håndklædetørrer varmer dine håndklæder, men også resten af rummet op. Den hjælper til at holde badeværelser varme samt mug- og skimmelfri og er velegnet til at tørre store håndklæder og lange badekåber i mellemtiden. Dine håndklæder tørres på ingen tid, takket være det varmtvandscirkulerende system, som ikke bruger elektricitet og derfor er miljøvenligt. Håndklæderadiatoren har 11 tremmer på 60 mm i højde, og har et hvidt finish. Tremmerne er ekstra tykke og har en høj varmeeffekt. Toppen og bunden er begge udstyret med vandtilførsler, som sørger for optimal vandgennemstrømning Den er let at samle og vedligeholde. Pakken inkluderer vægbeslag og skruer.Farve: Hvid Materiale: StålStil: LigeMål: 600 x 1200 mm (B x H)Afstand mellem rørmidte: 550 mmAfstand mellem væg og forside af radiator: 93 mmAntal tremmer: 11, med en højde på 60 mm, opdelt i 4 sektioner på hhv. 2, 2, 3 og 4VægmonteringFastgørelsestilbehør: Inkluderet.
Pris 889.00 kr.
Kategori: Værktøj - Radiatorer
Denne håndklædetørrer varmer dine håndklæder, men også resten af rummet op. Den hjælper til at holde badeværelser varme samt mug- og skimmelfri og er velegnet til at tørre store håndklæder og lange badekåber i mellemtiden. Dine håndklæder tørres på ingen tid, takket være det varmtvandscirkulerende.
Pris 699.00 kr.
Kategori: Værktøj - Home & Garden > Household Appliances > Climate Control Appliances > Heating Radiators
Sylvanian Families er små, søde dyrefigurer med en pelsagtig overflade og bevægelige arme, ben og hoveder. Med dette store startsæt kan du komme godt i gang med at indrette dit Sylvanian Families-hus! I æsken finder du bl.a. et stort køleskab, et fint gammeldags gaskomfur, en opvaskemaskine, et badeværelsesmøblement med håndvask og toilet og meget andet tilbehør. Køleskabet har både låge .
Pris 247.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS13 > Sylvanian Families > Legetøj
Materiale: Hvidt stål Størrelse: Volume: 5L                  Højde: 20cm                  Diameter: 27cm Farve: Hvid Pakning: Æske Garanti: 2 år Trænger badeværelset til nyt liv, men stadigvæk med et klassisk og stilfuldt look? "Urban Bad" er en helt ny og eksklusiv serie af badeværelses interiør i et tidsløst design. Her er seriens flotte og smarte pedalspand i et standart mål med en volume på 5L .
Pris 399.95 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Bolig Tilbehør > ---=== GL BOLIGTILBEHØR===--- > Bad tilbehør
.
Pris 119.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby > Legetøj > Dukkehuse > Lundby
Cillit Bang Power Cleaner Kalk & Snavs Cillit Bang Power Cleaner Kalk & Snavs unikke rengøringsformel tager fat på de største udfordringer som sæberester, snavs og rust. Den kan også opløse stenhårdt kalk på få sekunder - så selv kalk kan ikke hamle op med den effektive power formel.   Mange tror, at Cillit Bang Power Power Cleaner Kalk & Snavs kun kan bruges til rengøring i badeværelset, men det er faktisk et universalt produkt, som også opløser almindeligt dagligdags snavs (som ofte er fedt) overalt i huset.   Cillit Bang Power Power Cleaner Kalk & Snavs genskaber overfladerne i dit hjem i den oprindelige stand og har en frisk duft, som efterlader et hjem som dufter rent og friskt. Bare spray på det område du vil rengøre, lad produktet virke i op til 1 minut (men ikke længere) og tør skidtet væk med en klud. Skyl grundigt med vand efter brug. Test altid produktet på et ikke synligt sted på det område, du ønsker at behandle for at sikre, at overfladen tåler behandlingen.   Velegnet til: Keramiske materialer Vandhaner Krom keramiske klinker og vægfliser Håndvaske og toiletkummer Badekar og brusere Brusekabiner fremstillet af glas og akrylplast Rustfrit stål og keramiske vaske PVC gulvbeklædning Ikke egnet til: Varme og beskadigede overflader Syrefølsomme overflader Emalje Aluminium Natursten og zink-beklædt metal Marmor Tekstiler Tæpper Messing Satinerede installationer Linolium Ferniserede, voksbehandlede eller olierede trægulve Gummi Sandblæst/mat glas.
Pris 49.94 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring > Rengøringsmidler > Universalrengøring
Alle vil have et fint og lækkert badeværelse! Dette klassiske badeværelsessæt er en selvfølgelighed til din Lundby dukkehus. Sættet indeholder et toilet med toiletsæde, der kan slås op, og en vask med et stort, rundt spejl. Du får også et håndklæde, en kurv og en tæppe som gør badeværelset hyggeligt..
Pris 249.00 kr.
Kategori: Legetøj - Børn>Legetøj>Dukker, figurer & tøjdyr>Dukkehuse
Denne funktionelle skammel til badeværelset hjælper dig til et lettere og mere sikkert bruse- eller karbad. Skamlen kan indstilles i forskellige højder. Den strukturerede overflade giver et sikkert hold. Gummifødderne på stellet af rustfri aluminium sørger for en god stabilitet og forhindrer, at skamlen skrider. Skamlen kan anvendes bredt i dit badeværelse, for eksempel ved håndvasken. Om det er i forbindelse med alderdom eller skade, gør den firkantede skammel fra tectake dig en stor tjeneste som en lille hjælp i din daglige kropsplejerutine. HIGHLIGHTS • Mere komfort og sikkerhed i brusebadet og badekarret • Stor stabilitet med gummifødder • Struktureret overflade for et sikkert hold • Teleskopben, som er justerbare i 3 højder • Nem og hurtig at samle • Let at transportere • Let at rengøre • Farve: hvid TEKNISKE DETALJER • Totale mål (LxBxH): 41 x 26 x 21 - 26,5 cm • Belastbarhed: 120 kg • Vægt: 1,1 kg • Materiale: Aluminium, plast LEVERINGSOMFANG/b> • Brusebadsskammel • Samlevejledning.
Pris 645.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - tectake > Hjemmeelektronik & Badeværelse > Badeværelse > Badeværelsesmøbler
Denne multifunktionelle håndklæderadiator kan både bruges til at tørre håndklæder og til at opvarme rummet. Den hjælper med at holde badeværelset varmt og frit for mug og svamp og kan også bruges til at tørre store håndklæder og lange badekåber på samme tid. Den tørrer dine håndklæder på ingen tid.
Pris 1090.00 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Furniture
PlanToys Møbelsæt - Badeværelse - 3 Dele - Træ.
Pris 229.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Udnyt et hvert lille hjørne på badeværelset! Dette hjørneskab har en roterende hylde, så du kan vælge, om du vil vise indholdet eller ej. Dejligt og smart!Glem ikke hjørnerne, når du dekorerer badeværelset, da der er mange ubrugte opbevaringsmuligheder der. Et hjørneskab giver dig mulighed for at bruge disse hjørner. Dette hjørneskab har også en hylde, der kan drejes udad, så du kan vælge, om du vil have skabet udad, eller om indholdet skal skjules på en stilfuld måde. Hæng skabet op med de medfølgende sugekopper eller klistermærker afhængigt af hvad du foretrækker.- Badeværelsesskab til hjørner- Kan roteres, hvis du vil skjule indholdet- Let at montereSpecifikationer:Farve: HvidMateriale: PlastMål: ca. 19 x 19 x 42.5 cmPakken Indeholder:1x Hjørneskab2x Sugekopper2x Selvklæbende klistermærker.
Pris 475.30 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem & Hobby > Hjem & Husholdning > Badeværelse > Øvrigt
Introvert: Stå ved dig selv - nej, du behøver ikke gå til fest og gemme dig på badeværelset (bog, hæftet, dansk) - Forfatter: Anna Skyggebjerg - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788763827164.
Pris 193.70 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Command? lille krog til badeværelse, satineret nikkel er vores innovative løsning til ophængning af lette ting på dit badeværelse ? så bliver tingene hængende, og du undgår skader..
Pris 79.00 kr.
Kategori: Diverse - Command produkter
V3