Spejl med led-lys, moderne indretning af dit badeværelse, mangfoldigt tilbehør, tilpas spejlet til netop dine behov, to led farver at vælge imellem, kold eller varm, varm hvid, kold hvid, betalinger via paypal og payu, det moderne betalingssystem garanterer købssikkerhed..
Pris 1739 kr.
Kategori: Spejle -
Denne håndklædetørrer varmer dine håndklæder, men også resten af rummet op. Den hjælper til at holde badeværelser varme samt mug- og skimmelfri og er velegnet til at tørre store håndklæder og lange badekåber i mellemtiden. Dine håndklæder tørres på ingen tid takket være det varmtvandscirkulerende.
Pris 639 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Hjem & have Husholdningsapparater Ventilation, varme & indeklima Radiatorer
.
Pris 1029 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS Artikler - Badeværelse - Håndvaskearmaturer
Halo Design LED Badeværelse PlafondEn kraftig LED plafond du må bruge i vådrum (på badeværelset) som har et super fint varmhvidt lys, og rigeligt af det. Det er nemlig vigtigt, at du på badeværelset har rigeligt lys, da det ofte skal bruges til make-up mv. Disse plafonder som du kan få i 3 størrelser har en.
Pris 395 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Mærker Halo Design
Denne funktionelle skammel til badeværelset hjælper dig til et lettere og mere sikkert bruse- eller karbad. Skamlen kan indstilles i forskellige højder. Den strukturerede overflade giver et sikkert hold. Gummifødderne på stellet af rustfri aluminium sørger for en god stabilitet og forhindrer, at skamlen.
Pris 345 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - tectake Hjemmeelektronik & Badeværelse Badeværelse Badeværelsesmøbler
.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby
For fjernelse af alle former for snavs og pletter i bad og toiletter. pH 2,5. Dosering: Spray på passende rengøringsklud eller direkte på den snavsede overflade. Lad virke og skyl af med vand. Klar til brug. Indeholder: 750 ml..
Pris 63.5 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Øvrige rengøringstilbehør,Rengøringsmidler|
AirPure Gel Twist - Frisk Luft i Badeværelset, Køkkenet og på Kontoret - Ocean Fresh AirPure Gel Twist er perfekt til at opfriske duften i hjemmets rum - badeværelse, køkken og kontor samt øvrige værelser. Frisk duft af saltvand Air Fresheneren kommer i et moderne design og bringer velduft i dine.
Pris 29 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Luftfriskere
Disse designer værelser vil hjælpe dig med at vælge din farvepalet i en stil, der passer dig. En ressource guide på bagsiden af bogen vil hjælpe dig med at finde designere og producenter, der kan hjælpe mesh din stil med vægge og dimensioner dit hjem tilbud..
Pris 229 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst, arkitektur og fotografi
Mamatoyz Møbelsæt - My Home - Badeværelse.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Dekorer dit hjem med både praktiske og smukke løsninger der gør hverdagen lidt nemmere. Med denne badeværelsesreol fra Confortime får du smart opbevaring i smukt design til dit....
Pris 329.95 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning -
Badeværelse Artikelnummer: E3451 Detaljer: • Alder: Fra 3 år • Materiale: Træ, vandbaseret maling, stof • Dele: 7 OBS! Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!.
Pris 136 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Børnelegetøj Alt til dukker Dukkehuse og tilbehør
.
Pris 129 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Badeværelse - Badeværelsesindretning - Badeværelsesopbevaring
Væglampe til badeværelse. Bredde: 9,5 cm, højde 11,5 cm. 1xG9 40W. IP21, se billede for hvilke badeområder dette produkt kan placeres i..
Pris 369 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Badeværelsesbelysning
Introvert: Stå ved dig selv - nej, du behøver ikke gå til fest og gemme dig på badeværelset (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Anna Skyggebjerg - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788763827164.
Pris 193.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Små og handy-sidet spejl, der passer i alle tasker eller badrummer uden problemer. En klog tilbehør medfølger og gør det muligt at spejlet kan stå på egen hånd. Et spejl forstørrer og dermed gør det lettere at anvende makeup osv#br#Produkt Dimensioner: diameter på ca. 10 cm.
Pris 49 kr.
Kategori: Diverse - Makeup
Det fineste badeværelses skilt i mands minde:-) Jeg elsker dekoration, som disse gamle skrifter der får liv på en ny tavle. Skiltet er I sort/grå med råhvid skrift. Måler: B 20.5 x H 29 xm x D 1 cm Er klar til ophæng, men kan også stilles, som jeg har på vores bænk..
Pris 279.2 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
HYGENIQ 5-i-1 rengøringsspray til badeværelset indeholder ingen skadelige eller giftige kemikalier..
Pris 59 kr.
Kategori: Diverse - Rengøring - Badeværelse
Rund badeværelses loftslampe Flavi med satineret nikkelfatning Denne loftslampe er mærket med beskyttelsesklasse IP44, hvorfor den er velegnet til anvendelse i badeværelset. Skærmen består af hvidt glas, som er indfattet i en metalring, der har en satineret nikkel finish. Valget af pærer er helt op til.
Pris 311 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Loftlamper
V3