Spejl med led-lys, moderne indretning af dit badeværelse, mangfoldigt tilbehør, tilpas spejlet til netop dine behov, to led farver at vælge imellem, kold eller varm, varm hvid, kold hvid, betalinger via paypal og payu, det moderne betalingssystem garanterer købssikkerhed..
Pris 1760 kr.
Kategori: Spejle - Shopping Hus hjem Spejle
Denne håndklædetørrer varmer dine håndklæder, men også resten af rummet op. Den hjælper til at holde badeværelser varme samt mug- og skimmelfri og er velegnet til at tørre store håndklæder og lange badekåber i mellemtiden. Dine håndklæder tørres på ingen tid, takket være det miljøvenlige.
Pris 909 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Hjem & have Husholdningsapparater Ventilation, varme & indeklima Radiatorer
Brug det miljøvenlige og prisbillige basiske rengøringsmiddel til badeværelser fra Staples®, til en stribefri rengøring af samtlige overflader på badeværelset.Med en høj pH-værdi, og en formel uden parfume, kan dette prisbillige rengøringsmiddel til badeværelser bruges på en lang række overflader....
Pris 31.19 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - 623
.
Pris 108 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ ACTIONFIGURER, DUKKER & BAMSER DUKKEHUSE & TILBEHØR
Halo Design LED Badeværelse PlafondEn kraftig LED plafond du må bruge i vådrum (på badeværelset) som har et super fint varmhvidt lys, og rigeligt af det. Det er nemlig vigtigt, at du på badeværelset har rigeligt lys, da det ofte skal bruges til make-up mv. Disse plafonder som du kan få i 3 størrelser har en.
Pris 1499.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Mærker Halo Design
String Badeværelse Setup. Hvidlakeret med spejlglas skydelåge modul i målene B:78xH:75xD:20cm. Den kendte originale String reol fra 1940'erne er blevet opgraderet igennem tidens løb. I 2018 kom således Spejlkabinettet. Her får du et helt setup i hvid med front i spejlglas. Praktisk opbevarings-møbel til.
Pris 3302.4 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Furniture - Cabinets & Storage
.
Pris 2945 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lampetyper Væglamper
Væglampe til badeværelset, IP44, LED, 40 W, betjenes med din smart-enhed via Hue Bridge (medfølger ikke) eller via dimming switch som medfølger, Hue Bridge er altså ikke nødvendig for at bruge lampen, men anbefales for at få fuldt udbytte, 2400 lumens, levetid op til 25.000 timer, krom.
Pris 1050 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Smart Home
Hylden med kurve på badeværelset giver opbevaringsplads til det man har brug for på badeværelset. Med gummiand, toiletsæde til børn og andet tilbehør..
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - PLAYMOBIL Dollhouse
Vores LED-spejl til badeværelset tilbyder belysning kombineret med sofistikeret stil og funktionelt design. Dette spejl med to LED-lamper på begge sider skaber en atmosfærisk følelse i dit badeværelse. Med de energibesparende LED-lys vil du kunne se dig s.
Pris 719 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning Spejle
.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby
Lad elefanten tage sig af dine hygiejneprodukter! Med dette badeværelse bøjle, som ligner en elefant hoved, får du plads med både tandbørster og en tandpasta. Der er også plads til at hænge håndklæde på snabelen!Det perfekte badeværelse tilbehør til alle dyrelskere! Lad elefanten tage sig af dine.
Pris 111.2 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hjem & Hobby Øvrigt
Underskab til bad med Låge og hylde samt skuffe, højde 704 mm x dybde 450 mm Kan vælges i bredde 300 og 400 mm.
Pris 1469 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Produkter > Badeværelse / Badmøbler > Skabe til badeværelse > Underskabe til Badeværelse
.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fagbøger Hobby & fritid
Højskab i bedste kvalitetBEMÆRK - Uden lågerInklusiv 5 hylder.Korpus i 16mm hvidt melamin udvendigt og indvendigt. Skjulte samlinger og minifix beslag.Leveres usamlet, excl. greb, men kan mod merpris leveres samlet..
Pris 918.85 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Skabe uden låge
For fjernelse af alle former for snavs og pletter i bad og toiletter. pH 2,5. Dosering: Spray på passende rengøringsklud eller direkte på den snavsede overflade. Lad virke og skyl af med vand. Klar til brug. Indeholder: 750 ml..
Pris 63.5 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Øvrige rengøringstilbehør,Rengøringsmidler|
.
Pris 156 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og dukkehuse/Dukkehuse og tilbehør/Dukkehuse|Legetøj
Her er en drøm bog af stilarter til at hælde over. Disse billeder illustrerer kabinet gulv og counter overflader og muligheder i alt fra bidet til håndvaske. Disse designer værelser vil hjælpe dig med at vælge en farvepalet teksturer og den stil, der passer dig. En ressource guide på bagsiden af bogen vil.
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst, arkitektur og fotografi
.
Pris 629 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse - Badeværelsesindretning - Badeværelsesopbevaring
V3