Denne multifunktionelle håndklæderadiator kan både bruges til at tørre håndklæder og til at opvarme rummet. Den hjælper med at holde badeværelset varmt og frit for mug og svamp og kan også bruges til at tørre store håndklæder og lange badekåber på samme tid. Den tørrer dine håndklæder på ingen tid.
Pris 729 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Hjem & have Husholdningsapparater Ventilation, varme & indeklima Radiatorer
Flot badeværelses væglampe Kara med G9-LED´er og glasskærm med rillestruktur Denne vejlampe sørger med beskyttelsestype IP44 for optimal beskyttelse så den også finder anvendelse på badeværelset. Her kan den anvendes til mange formål og en af dem er belysningen af et spejl. Ingenting taler imod også at bruge.
Pris 424 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Spotlights
.
Pris 423 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS Artikler - Badeværelse - Tilbehør til toiletter
Små og handy-sidet spejl, der passer i alle tasker eller badrummer uden problemer. En klog tilbehør medfølger og gør det muligt at spejlet kan stå på egen hånd. Et spejl forstørrer og dermed gør det lettere at anvende makeup osv#br#Produkt Dimensioner: diameter på ca. 10 cm.
Pris 59 kr.
Kategori: Legetøj - Makeup
Denne funktionelle skammel til badeværelset hjælper dig til et lettere og mere sikkert bruse- eller karbad. Skamlen kan indstilles i forskellige højder. Den strukturerede overflade giver et sikkert hold. Gummifødderne på stellet af rustfri aluminium sørger for en god stabilitet og forhindrer, at skamlen.
Pris 399 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - tectake Hjemmeelektronik & Badeværelse Badeværelse Badeværelsesmøbler
Det fineste badeværelses skilt i mands minde:-) Jeg elsker dekoration, som disse gamle skrifter der får liv på en ny tavle. Skiltet er I sort/grå med råhvid skrift. Måler: B 20.5 x H 29 xm x D 1 cm Er klar til ophæng, men kan også stilles, som jeg har på vores bænk..
Pris 279.2 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Møbler
Vil du holde dit badeværelse rent fra vand efter et bad, er denne vandskraber noget for dig. Den er med til at sørge for at der ikke kommer til at sætte sig så meget kalk....
Pris 229.95 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning -
Materiale: Hvidt Dolomit Størrelse: Længde: 27cm                  Bredde/Dybde:20cm                  Højde: 3cm Farve: Hvid Pakning: Æske Garanti: 2 år Trænger badeværelset til nyt liv, men stadigvæk med et klassisk og stilfuldt look? "Urban Bad" er en helt ny og eksklusiv serie af badeværelses interiør i et.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Bolig Tilbehør Bad tilbehør
AirPure Gel Twist - Frisk Luft i Badeværelset, Køkkenet og på Kontoret - Lavender Fields AirPure Gel Twist er perfekt til at opfriske duften i hjemmets rum - badeværelse, køkken og kontor samt øvrige værelser. Skøn duft af lavendelmark. Air Fresheneren kommer i et moderne design og bringer velduft i.
Pris 29 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Luftfriskere
.
Pris 229 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Badelegetøj
Nordlux Tangens Badeværelse Lampe.
Pris 319 kr.
Kategori: Indendørs belysning - VVS & Varme - Badeværelses tilbehør - Badeværelses Lamper
Deman loftplafond til badeværelse fra Markslöjd. Stel af metal og kuppel af akryl. 9W indbygget LED, 400 lumen, varmhvid 3000 K. Fast, jordet installation, skal installeres af elektriker. Godkendt til brug i badeværelse. IP44. Kan ikke dæmpes. Længde 22, bredde 22, højde 10 cm.Lampeudtag til loftet indgår.
Pris 327 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Badeværelsesbelysning
Mamatoyz Møbelsæt - My Home - Badeværelse.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Byg et hyggeligt lille værelse med dette Sluban Mini Handcraft Home-byggesæt. Med flere byggesæt kan du bygge dit helt eget dukkehus fyldt med alt hvad du kunne ønske dig i dit eget hjem.Byg et hyggeligt lille værelse fra dit drømmehus med Sluban-byggeklodser. Dette sæt indeholder 105 dele, der sammen kan.
Pris 119.2 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & Spil Legetøj Byggesæt & Byggeklodser Sluban
For fjernelse af alle former for snavs og pletter i bad og toiletter. pH 2,5. Dosering: Spray på passende rengøringsklud eller direkte på den snavsede overflade. Lad virke og skyl af med vand. Klar til brug. Indeholder: 750 ml..
Pris 63.5 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Øvrige rengøringstilbehør,Rengøringsmidler|
Introvert: Stå ved dig selv - nej, du behøver ikke gå til fest og gemme dig på badeværelset (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Anna Skyggebjerg - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788763827164.
Pris 193.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
HYGENIQ 5-i-1 rengøringsspray til badeværelset indeholder ingen skadelige eller giftige kemikalier..
Pris 59 kr.
Kategori: Diverse - Rengøring - Badeværelse
Spejl med led-lys, moderne indretning af dit badeværelse, mangfoldigt tilbehør, tilpas spejlet til netop dine behov, to led farver at vælge imellem, kold eller varm, varm hvid, kold hvid, betalinger via paypal og payu, det moderne betalingssystem garanterer købssikkerhed..
Pris 2759 kr.
Kategori: Spejle -
Spejl med led-lys, moderne indretning af dit badeværelse, mangfoldigt tilbehør, tilpas spejlet til netop dine behov, to led farver at vælge imellem, kold eller varm, varm hvid, kold hvid, betalinger via paypal og payu, det moderne betalingssystem garanterer købssikkerhed..
Pris 2759 kr.
Kategori: Spejle -
V3