Yonex Astrox Smash badmintonketcher #br/##br/# Denne ketcher er den perfekte ketcher til rekreative spillere. Ketsjens spænding gør det lettere at ramme konsekvent og præcist. Ved at anvende modvægtsteorien fordeles vægten over grebende, ramme og samling for maksimal kontrol. Overgangen til næste skud kan ske.
Pris 469 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Nanoflare 370 fra Yonex er ketcheren for de øvede spiller, som ønsker hjælp til en hurtigere ketcherførding.Produktdetaljer- Balance: Hovedlet- Stivhed: Stiff- Vægtklasse: 4U (80-84,9 g)- Grebstørrelse 4 (standard) - Sort - Herre.
Pris 799 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Udstyr - Badmintonudstyr - Badmintonketchere
Tykkelse: 1.55mm Farve: Sort Grebsbånd til ketcher. Kan anvendes til tennisketcher, squash ketcher og badmintonketcher. Dette grebsbånd til ketcher er sort og har en tykkelse på 1.55mm. Grebsbånd til ketcher med meget gode svedabsorberende egenskaber. Blød og lettere klæbrig grebsbånd som sikrer et.
Pris 39 kr.
Kategori: Diverse - Ketcher-sport - Tennisbolde mm
Helix badmintonsæt#br/##br/# Dette badmintonsæt er perfekt til en eftermiddag med badminton i solen! Sættet indeholder en grøn og en orange badmintonketcher og shuttle#br/##br/# Specifikationer:#br/# Farve: grøn, orange#br/# Køn: junior#br/# Materiale: plast#br/# Mål Ketsjer: 33 cm#br/# Dimensioner Shuttle:.
Pris 129 kr.
Kategori: Diverse - TWM
V3