Nanoflare 370 fra Yonex er ketcheren for de øvede spiller, som ønsker hjælp til en hurtigere ketcherførding.Produktdetaljer- Balance: Hovedlet- Stivhed: Stiff- Vægtklasse: 4U (80-84,9 g)- Grebstørrelse 4 (standard).
Pris 899 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Sportsartikler
Dette 65KC badmintonsæt fra Get & Go er perfekt til ferier, picnics og havefester. Du kan holde dig i form eller bare bruge din fritid på at spille med dine venner og familie! Dette komplette badmintonsæt med to badmintonketchere er transportabelt og let at sætte op. Du kan nyde at spille badminton.
Pris 604 kr.
Kategori: Dametøj - Sportsartikler Friluftsliv Udendørsspil Badminton Badmintonketsjere
Tykkelse: 1.55mm Farve: Sort Grebsbånd til ketcher. Kan anvendes til tennisketcher, squash ketcher og badmintonketcher. Dette grebsbånd til ketcher er sort og har en tykkelse på 1.55mm. Grebsbånd til ketcher med meget gode svedabsorberende egenskaber. Blød og lettere klæbrig grebsbånd som sikrer et.
Pris 39 kr.
Kategori: Diverse - Ketcher-sport - Tennisbolde mm
Helix badmintonsæt#br/##br/# Dette badmintonsæt er perfekt til en eftermiddag med badminton i solen! Sættet indeholder en grøn og en orange badmintonketcher og shuttle#br/##br/# Specifikationer:#br/# Farve: grøn, orange#br/# Køn: junior#br/# Materiale: plast#br/# Mål Ketsjer: 33 cm#br/# Dimensioner Shuttle:.
Pris 129 kr.
Kategori: Diverse - TWM
V3