Gør hverdagen nemmere og smukkere med stellet Blå fra Bodum. Den store serveringsskål er i hvidt porcelæn med den karakteristikske blå streg og måler 21 cm i diameter. Flot serveringsskål Tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser 2 års brudgaranti Blå og Bodum Stellet Blå er designet af designer Grethe Meyer i 1965. Selvom designet umiddelbart synes simpelt med sin enkle blå streg, brød det dengang med grænserne for konventionelt design. I takt med at kvinderne bevægede sig ud på arbejdsmarkedet, skulle det fine og funktionelle design være mere tilgængeligt og gøre livet nemmere for alle i de små hjem. Blå var i produktion hos Royal Copenhagen fra 1965-2011. Dengang var stellet lavet i fajance. I år har Bodum sat stellet i produktion igen. Denne gang i porcelæn, som er et mere holdbart materiale – og i øvrigt det materiale, som Grethe Meyer selv ønskede, stellet skulle laves i. Stellet er minimalistisk og tidløst – og så er det nemt at stable..
Pris 249.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Borddækning > Servering > Serveringsskåle > Serveringsskål
Bodum Ball Boy saltkværnen er et elegant og effektivt redskab til din madlavning. Saltkværnen er udformet i bøgetræ og støbejern og looket er enkelt og retro. Saltkværnen har en justerbar kværn, som du styrer med håndtaget ovenpå trækuglen. Bodums Ball Boy kværn fås også til peber og er relanceret i 2018..
Pris 99.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Borddækning > Tilbehør til bord > Salt og peber > Saltkværn
Gør hverdagen nemmere og smukkere med stellet Blå fra Bodum. Den store skål med låg er i hvidt porcelæn med den karakteristikske blå streg og måler 23 cm i diameter. Praktisk skål med låg Tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser 2 års brudgaranti Blå og Bodum Stellet Blå er designet af designer Grethe Meyer i 1965. Selvom designet umiddelbart synes simpelt med sin enkle blå streg, brød det dengang med grænserne for konventionelt design. I takt med at kvinderne bevægede sig ud på arbejdsmarkedet, skulle det fine og funktionelle design være mere tilgængeligt og gøre livet nemmere for alle i de små hjem. Blå var i produktion hos Royal Copenhagen fra 1965-2011. Dengang var stellet lavet i fajance. I år har Bodum sat stellet i produktion igen. Denne gang i porcelæn, som er et mere holdbart materiale – og i øvrigt det materiale, som Grethe Meyer selv ønskede, stellet skulle laves i. Stellet er minimalistisk og tidløst – og så er det nemt at stable..
Pris 449.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Borddækning > Servering > Serveringsskåle > Skål
Flad brødrister fra Bodum i enkelt og funktionelt design til det ristede toastbrød på en rolig søndag morgen. Enkel og funktionel Rister jævnt og sprødt Findes i 2 farver Bodum brødristeren er helt enkel og nem at bruge.  Du kan vælge imellem almindelig ristning eller optøning, og nemt indstille tiden for din tilberedning ved hjælp af drejeknappen. Brødristeren er designet med de velkendte Bistro look. Der er plads til to store eller fire små stykke brød..
Pris 299.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - El > Køkkenmaskiner > Brødristere > Flad brødrister
Med Pavina får du et smukt mundblæst teglas fra Bodum. Glasset er dobbeltvægget, og det har naturligvis den fordel at varme drikke holder sig varme og kolde drikke holder sig kolde. Men det betyder også, at du undgår kondens og grimme fugtringe på bordet, hvis du fx serverer sorbet eller andet koldt i glasset. Glasset er ovnfast og tåler mikroovn, nedfrysning og opvaskemaskine. Du får 1 æske med 2 Pavina glas. Glasset rummer op til 25 centiliter..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Borddækning > Glas > Termoglas > Termoglas
Når børnene løber og leger i solen, skal der godt med væske til. Lav lækre smagsfulde lemonader og server dem i kanden fra Bodum. Saml børnene og nyd et koldt glas sammen. Slidstærkt BPA-fri plast Tætsluttende låg Står stabilt En god og praktisk kande Slip for uheld med tabte kander, der går i stykker, når rammer jorden. Kanden fra Bodum er fremstillet i slidstærkt BPA-fri plast, så den både kan bruges inde og udenfor. Derudover har kanden et tætsluttende låg med silikone og en silikone ring i bunden, som sikrer, at den står stabilt - både på spisebordet og havebordet. Faktisk er kanden så praktisk og nem at hælde af, at børnene sagtens selv kan skænke op. Kanden tåler opvaskemaskine..
Pris 169.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Borddækning > Kander og karafler > Kander > Serveringskande
Bodums Bistro brødkasse er en æstetisk og praktisk sag, der både egner sig til opbevaring og servering. Brug bambuslåget som skære- og serveringsbræt. Brødkassen har et indbygget luftventil..
Pris 249.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr > Opbevaring > Brødkurve > Brødkasse
Hold din kaffe og stempelkande varm i længere tid med Nero kaffefrakken fra Bodum. Holder kaffen varm i længere tid Passer de fleste 12-koppers stempelkander Udført i smart neopren Hold kaffen varm og bevar den gode kaffesmag Nero kaffefrakke fra Bodum er en smart og praktisk kaffevarmer, der passer til de fleste 12-koppers stempelkander. Kaffefrakken er udført i neopren, som isolerer og sørger for at holde kaffen varm i længere tid - helt uden at ødelægge kaffens smag og aroma..
Pris 99.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Borddækning > Kander og karafler > Stempelkander > Stempelkande
Bodum har udviklet dette stilfulde opbevaringsglassæt Presso er lavet i hårdfør plast med smart silikonegreb og tætsluttende låg – perfekt til pasta, havregryn, nødder, mel, sukker, kaffe, te, slik og vi kunne blive ved. 12 opbevaringsglas Mange forskellige størrelser Kan ikke ridses eller knuses Kan ikke knuses. Kan ikke ridses Opbevaringsglassene er lavet i polycarbonat, som kan stort set ikke gå i stykker. Det kan ikke knuses og det kan ikke ridses. Det er en hård plasttype, og vejer derfor langt mindre end glas, men ligner det til forveksling. Glasset er derfor langt mere holdbart, men ser lige så elegant ud når det står fremme på køkkenbordet. Det praktiske silikonegreb, er efterhånden et kendetegn for Bodum og er med til, på elegant vis, at gøre det nemmere for dig, at holde på og åbne glassene. De tætsluttende låg sikrer den bedste opbevaring af dine kolonialvarer og pynter fint på køkkenbordet. Bedste opbevaring af din mad – uden at tage smag I sammenligning med andre plasttyper, bliver det ikke ridset i overfladen og optager ikke smag eller farve fra dine madvarer. Derudover har polycarponat den miljøvenlige fordel, at det kan indgå i retursystemet og dermed genanvendes. Sættet indeholder 12 opbevaringsglas med låg Opbevaringssættet fra Bodum indeholder 12 opbevaringsglas med forskellig kapacitet: - 4 x 0,25 liter - 3 x 0,6 liter - 3 x 1,0 liter - 2 x 2,0 liter.
Pris 449.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Køkkenudstyr > Opbevaring > Dåser og krukker > Opbevaringsglas
Bare fordi du ingen have har, så skal du ikke snydes for lækkert grillmad. Fyrkat grillen fra Bodum er perfekt til dig med en lille altan eller hvis du skal ud i det grønne og grille. Bor du i en københavner-lejlighed kender du helt sikkert problematikken med ikke at have nogen have eller måske kun en lille altan. Nu kan du se muligheder i stedet for begrænsninger. Grillen er nem at tage med dig på farten. Køligt silikonehåndtag Aftagelig tilberedningshylde Metalskål der opfanger fedt Grill med vennerne Det er ikke længere et problem at mødes med vennerne og grille i København. Slut med engangsgrille! For Bodums Fyrkat grill er nem at tage med dig. Den har silikoneklemmer som holder låget fast, når du skal transportere den. Helt perfekt til strand-barbecuefester, picnics i parken og på de små altaner. Grillen er stort nok til at du kan grille 4 burgere eller små fileter, og så har den krombelagte stålben, som giver den ekstra styrke og holdbarhed. Så selvom den er lille, let og nem at tage med, så er den stadig stabil når der er gang i grillen og bøfferne får ekstra tan. Silikonehåndtaget forbliver køligt, så du brænder dig ikke, når du skal kigge til bøfferne. Håndtaget bruges også til at justere luftstrømmen til grillen når den er i brug..
Pris 399.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Bolig > Udeliv > Grill og grilltilbehør > Grill
Forkæl dig selv og din kaffe med Bodums Caffettiera stempelkande. Stempelkanden er en klassisk stempelkaffekande til den store kaffetørst. Tilsæt din favoritkaffe, kogende vand - rør, vent og pres, så har du aromatisk kaffe, der er en nydelse for både øje og gane. Kanden kan indeholde op til 1 liter svarende til 8 kopper kaffe..
Pris 299.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Borddækning > Kander og karafler > Stempelkander > Stempelkande
Kværn kaffebønner til den helt store guldmedalje på kaffekværnen fra Bodums Bistro serie. Med 12 kværnindstillinger kan du male bønner til alt fra grov stempelkande kaffe til fin espresso kaffe. Og du kan male rigeligt, da kaffekværnen har en kapacitet på 220 gram. 12 kværnindstillinger 35 mm koniske kværnblade i rustfrit stål Kapacitet: 220 gram kaffebønner Kaffekværnen fra Bodum har en smart beholder, der opsamler den kværnede kaffe. De kraftige kværn med 35 mm koniske kværnblade i rustfrit stål knuser bønnerne i stedet for at skære dem over, hvilket er med til at bevare bønnernes smag og aroma..
Pris 449.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - El > Kaffe > Kaffekværne > Kaffekværn
Med et Bodum Travel Mug rejsekrus er det nemt at have din yndlingskaffe eller te med på farten. Rejsekruset har termofunktion, så både kolde og varme drikke holder temperaturen. Bodum anbefaler, at du holder kruset oprejst. Bodum rejsekruset er fremstillet af krom stål med hvidt gummigreb, det kan indeholde 0,35 liter og tåler opvaskemaskine..
Pris 99.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr > Opbevaring > Drikkedunke og termoflasker > Rejsekrus
I Pavina får du et smukt mundblæst kaffeglas fra Bodum. Glasset er dobbeltvægget, og det har naturligvis den fordel at varme drikke holder sig varme og kolde drikke holder sig kolde. Men det betyder også, at du undgår kondens og grimme fugtringe på bordet, hvis du fx serverer sorbet eller andet koldt i glasset. Glasset er ovnfast og tåler mikroovn, nedfrysning og opvaskemaskine. Du får 1 æske med 2 Pavina-glas. 30 dages tilfredshedsgaranti..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Borddækning > Glas > Termoglas > Termoglas
Vandflasken fra Bodum er klar som glas og kan holde tæt, hvad enten du løber, mountainbiker, dyrker yoga eller taber i tennis. Og som den eneste af sin slags er den dobbeltvægget, så den holder kolde drikke kolde. Materialet er 100% genanvendeligt, så der heller ikke går skår i glæden for miljøet..
Pris 49.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr > Opbevaring > Drikkedunke og termoflasker > Drikkeflaske
Vandflasken fra Bodum er klar som glas og kan holde tæt, hvad enten du løber, mountainbiker, dyrker yoga eller taber i tennis. Og som den eneste af sin slags er den dobbeltvægget, så den holder kolde drikke kolde. Materialet er 100% genanvendeligt, så der heller ikke går skår i glæden for miljøet..
Pris 49.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr > Opbevaring > Drikkedunke og termoflasker > Drikkeflaske
Bodum stempelkanden er en klassisk stempelkaffekande til den lille kaffetørst. Caffettiera er en håndlavet Bodum stempelkande af solid messing og flere lag krom. Tilsæt din favoritkaffe, kogende vand - rør, vent og pres, så har du aromatisk kaffe, der er en nydelse for både øje og gane. Kanden kan indeholde op til 3 kopper kaffe eller 35 cl..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Borddækning > Kander og karafler > Stempelkander > Stempelkande
Med forskellige skærebrætter til grønt, fisk og kød er det nemt at holde hygiejnen høj i køkkenet. Bodum Bistro skærebrætsættet giver dig tre skærebrætter i hver deres farve og med smarte piktogrammer, der tydeligt viser, hvilket bræt passer til madvaren. Pladsbesparende og stabil med gummifødder Lavet af BPA-fri plast Produceret i Europa Spar på plads i køkkenet Skærebrætterne passer både til det lille og store køkken, da de kan sættes i den smarte holder, så de fylder utroligt lidt på køkkenbordet. Uanset hvordan du placerer brætterne i holderen, er piktogrammerne synlige, så det er ligetil at vælge det rette bræt. Der er forskellige kategorier og størrelser: Den største bruges til at skære kød og brød, den mellemstore bruges til at skære fisk og løg, og den mindste bruges til at skære ost og grøntsager. Skærebrætterne er nemme at rengøre, da de tåler opvaskemaskine..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr > Køkkenartikler > Skærebrætter > Skærebræt
Bistro olie- og eddikedispenseren fra Bodum har en spids hældetud med en smart lukke-mekanisme, der skærer strømmen af ​​olie og eddike meget præcist. En del af BISTRO-serien fra Bodum Enkelt og stilrent design Smart åbne- og lukkefunktion Den smarte lukkemekanisme i olie- og eddikkedispenseren fra Bodum fungerer ved, at en lille silikonekugle i låget lukker beholderen, når den står oprejst. Når du vipper flasken for at hælde, bevæger kuglen sig op og åbner automatisk låget..
Pris 69.94 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkkenudstyr > Opbevaring > Flasker og sylteglas > Olie- og eddikeflaske
V3