Dette legebord med togbane gør det nemt for børnene at lege sammen. Togrejsen går genne, by og land. Kun fantasien sætter grænser for de mange eventyr der kan ske undervejs! Produktet indeholder 59 dele. !!!.
Pris 1279 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Designet i en struktureret styret format til at udvikle forståelse snarere end blot at give en enkelt kilde til oplysninger thi....
Pris 574 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Reference
Middelalderens byggeri af ca. 2000 stenkirker fra 1100-1250 er et byggeforetagende uden sidestykke i Danmarks historie. Hvordan kunne et fattigt samfund finde kræfter til en sådan....
Pris 289.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 299 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg LEGO LEGO Classic
Byg egne LEGO køretøjer med dette LEGO Classic sæt!Dette LEGO Classic Kreativ byggeri - medium sæt med farverige klodser giver masser af inspiration til kreativ leg og byggesjov..
Pris 219 kr.
Kategori: Legetøj - LEGO Classic
.
Pris 1304 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ
Et byggeri for Vorherre og evigheden: Danske romanske kirker, planlægning, planer og målforhold (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Helge Nielsen - Forlag: Bogværket - Emner: Historie, Samfund, Middelalder, Arkitektur, Kirker, Stormænd, Målforhold.
Pris 289.2 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 346 kr.
Kategori: Legetøj - Konstruktionslegetøj/Byggesæt|Legetøj
.
Pris 127 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ LEGETØJSBILER & TRANSPORTMIDLER LEGETØJSBILER OG KØRETØJER SIKU BILER SIKU BYGGEPLADS MASKINER OG KØRETØJER
Spring de indledende byggemøder over og læs denne bog, før du ansætter byggesagkyndige rådgivere og håndværkere!Forudsætningen for at benytte professionelle vil altid være, at de er i stand til at præstere indsatser og resultater, som tilfører kundernes b.
Pris 115.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
DeWALT DCL077-XJ, Byggeri spotlight DCL077-XJ, Byggeri spotlight DeWALT.
Pris 1042 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning Pære
Højderegulator til Byggeri - Pladeegulator - Håndbetjent - Solid Konstruktion Højderegulator til justering af højden ved montering af fliser og vægplader i byggeriet. Regulatoren er fremstillet i solidt stål, hvilket gør den utrolig stabil. Støtteplader fremstillet i rustfrit stål Nem betjening med.
Pris 139 kr.
Kategori: Diverse - Værktøj og Tilbehør
.
Pris 196 kr.
Kategori: Diverse - Ventilstikforbindelser
.
Pris 378 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Hvor må vi bygge, hvor må vi boDer har i mange år været regler for udbud af offentlige myndigheders indkøb af varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsarbejder baseret på både EU-regulering og national lovgivning i Danmark. Manglende overholdelse af de gældende udbudsregler fører hvert år til meget.
Pris 1184.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - E-bog
Udbudsret i byggeriet er en samlet fremstilling af EU's udbudsregler og de nationale udbudsregler med særligt sigte på bygge- og anlægssektoren. Størstedelen af bogens emner har imidlertid også relevans for andre offentlige indkøb. Bogen behandler bl.a. spørgsmål om:#br##br#- Hovedprincipperne for.
Pris 1499.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Denne SBi-anvisning 243 beskriver byggetekniske løsninger til forbedring af lydisolationen af boligadskillende vægge og etagedæk i eksisterende etageboligbyggeri og rækkehuse.
Pris 424.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
I denne opdateret og udvidet anden udgave Keith Potts og Nii Ankrah undersøge nøglespørgsmål i byggeomkostningerne forvaltning på tværs af de....
Pris 524 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Reference
Design af haver og landskaber skal indeholde nøjagtige oplysninger for at sikre, at begge designerne hensigten er klar og ena....
Pris 599 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3