En supersej cykelhjelm fra Pinepeak. Denne smarte hjelm har fem ventilationshuller og er dekoreret med Pinepeaks logo på hver side. Spænd hjelmen, op på cyklen og så afsted!! Anbefalet alder: Fra 3 år. Størrelse: 48-54 cm. Materiale: PVC, EPS, nylon..
Pris 159 kr.
Kategori: Udeleg - Sport Cykler Cykelhjelme
Puky cykelhjelm, 54-58 cm i sort med blåt og rødt mønster er en rigtig god og sej cykelhjelm til børn. Cykelhjelmen passer til hovedestørrelse 54-58 cm. Det er vigtigt at børn lige fra starten bruger cykelhjelm, så det hurtigt bliver en naturlig del af cykelturen,  Fakta om Puky cykelhjelm, 54-58 cm.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Puky løbehjul - Cykelhjelme - Puky Large - Puky XL - Se alt i diverse
Ny version af cykelstiernes airbagVerdens sikreste cykelhjelm er landet hos SPORTMASTER i en ny version. Men det er egentlig ikke som sådan en hjelm. For Hövding 3 er faktisk en cykelairbag til dig, der vil føle dig sikker, hver gang cykelstierne kalder. Ved en eventuel ulykke på cyklen bliver airbaggen.
Pris 1995 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Udstyr - Cykeludstyr - Cykelhjelme
.
Pris 229 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Hjem og fritid
.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukker Skrållan
Når du cykler eller skater, så er hovedbeskyttelse rigtig vigtigt!  Dette kaldes en skaterhjelm, og grunden til det er, at den er rund bagtil, hvorimod en almindelig....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Hold dig i god form og se sektorens seneste nye produkter til at dyrke sport med den bedste garanti! Køb Cykelhjelm til voksne Atipick CIC60123 Multifarvet (Størrelse m) til den bedste pris og nyd et sundt liv!Materiale: PolykarbonatIndendørs: polystyrenJ.
Pris 313 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Bolig / Fritid > Fritid > Cykeludstyr
.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykler Cykelhjelme
Sikkerhedshjelm til at beskytte børn, når de leger på deres cykler, løbehjul, skateboards og rulleskøjter. Skum polstring for ekstra komfort og pasform Quick release spænde Justerbar hoved stropper Letvægts EPS indre skal 11 ventilationskanaler for køligt ridning Passer til hoved i størrelse: 50 - 54 cm.
Pris 240 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Legetøj|Sikkerhedshjelme
IXS Trail EVO Cykelhjelm Den velkendte og flere test vinder Trail RS Evo er blevet revideret i detaljer og vender tilbage som Trail Evo i friske farver! Den ideelle følgesvend på all-mountain og trail ture. Trail Evo tilbyder allround beskyttelse gennem inmould-teknologi, hvor hjelmskallen er direkte.
Pris 805.85 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykel Cykelhjelme MTB cykelhjelme , Mærker I IXS Cykel Hjelme|unisex
Rawlink Cykelhjem i et flot blåt design sørger for, at dine børn kan bevæge sig lidt mere sikkert i trafikken. De regulerbare stropper giver et perfekt fit, mens hjelmen er godkendt efter europæiske standarder. Der er monteret en LED baglygte i nakkespændet, der fungerer.
Pris 89 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykel
.
Pris 109 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketilbehør
.
Pris 293 kr.
Kategori: Udeleg - Sport & Fritid - Beklædning til sport - Cykelhjelme/briller
Skrållan elsker at cykle! Og selvfølgelig skal hun bruge cykelhjelm ligesom dig. Den smarte rosa hjelm har blanke prikker og en flot guldkrone! Til taledukken Skrållan findes der meget andet sjovt tilbehør, så hun kan følge med på spændende eventyr. Egnet til dukker på 45 cm. - Alder: 3+ - Størrelse: 14 x 14.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukker
Smart cykelhjelm til dukken. Sikkerheden skal være i orden! Hjelmen passer til dukker på 40+ cm Se hele vores udvalg af Götz ()..
Pris 139.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj > Dukker & bamser > Tilbehør til dukker
.
Pris 146 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og dukkehuse/Dukker og tilbehør/Dukketilbehør|Legetøj
Bell Draft er en god begynder hjelm med aerodynamisk design. De 25 ventilationshuller er med til at sikre god komfort. Man får i det nye Ergo Fit system et nemt spænde, som kan betjenes med en hånd..
Pris 499 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Hjelme
Smuk og beskyttet vejen Disse Abus-børns hjelme fra Smooty-samlingen er ikke kun ægte øjenfiskere på grund af design og farver, men beskytter også meget godt. Eksempelvis er ydersiden fremstillet af stødabsorberende materiale (EPS). Derudover har fronten et ekstra stykke, så ansigtet er bedre beskyttet. På.
Pris 219.5 kr.
Kategori: Herresportstøj - cykel artikel cykeltøj cykel hjelm og tilbehør cykel hjelm|
Hjelmen passer optimalt til hovedet takket være det roterende system. Detaljer: Størrelse: M/L Hovedomfang: 51 - 56 cm Alder: fra ca. 5 år.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Køretøjer Hjelme
V3