Giro Cinder MIPS cykelhjelm Cinder MIPS har alle de egenskaber, der er vigtige for dig, som entusiastisk landevejsrytter. Hjelmen er inspireret af Giro Synthe cykelhjelmen med den samme stil og høje ydeevne. Hjelmen er meget let og velventileret, og i kombination med Roc Loc® 5 systemet, får du en hjelm, der.
Pris 899.00 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sportsgrene > Cykling og MTB > Cykelhjelme
Prioriter dine børns sikkerhed med en robust hjelm med søde Trolls-motiver. Når dit barn har hjelm på, kan du trygt lade det more sig på rulleskøjterne, løbehjulet eller løbecyklen, fordi hjelmen beskytter hovedet mod slag og stød. Den er også nødvendig, hvis du cykler med dit barn i en barnestol. Hjelmen har.
Pris 149.00 kr.
Kategori: Udeleg - ROAS7 > Cykelhjelme udeleg > Cykler udeleg > UdeLeg > Cykler > Cykelhjelme
Denne beskrivelse er Automatisk oversat: 390 g polycarbonat unisex cykelhjelm, polystyren polstring, vegetabilsk garvet læder rem, Cool Max foring, aftagelige og justerbare visir, åndbar udluftning, justerbar pasform. Tilbyd en designer udseende kombineret med væsentlige sikkerhedskrav funktioner på-vej, gøre din daglige pendling et fashionabelt affære med denne funktionelle Urban Lifestyle cykling element fra Kask - en stilfuld sidekick for sartorial to-hjuler..
Pris 1481.00 kr.
Kategori: Cykler - unisex>Cykling>Cykling
Puky cykelhjelm, sort/rød, 51-56 cm er en rigtig god cykelhjelm til børn. Cykelhjelmen passer til hovedestørrelse 51-56 cm. Det er vigtigt at børn lige fra starten bruger cykelhjelm, så det hurtigt bliver en naturlig del af cykelturen,  Fakta om Puky cykelhjelm, sort/rød, 51-56 cm Størrrelse 51 -56 cm. Farve.
Pris 249.00 kr.
Kategori: Legetøj - Puky løbehjul - Se alle løbehjul - Strider løbecykler - Cykelhjelme - Puky Medium - Puky Large - Puky XL - Puky R1 - Puky R03 - Puky R03L - Se alt i diverse
Drenge cykelhjelm med indbygget LED lygteSmart drengecykelhjelm udstyret med et justerbart nakkespænde, med integreret LED lygte. Den er lavet af EPS med en PVC skal og er designet med et flot blåt mønster.Den integreret LED lygte fungerer som et supplement til de lovpligtige cykellygter, der skal være.
Pris 241.88 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Flere produkter > Cykeludstyr > Cykelhjelme
Denne Frozen Cykelhjelm sørger for, at dit barn er beskyttet, når de skal bevæge sig ud i trafikken. Cykelhjelmet er designet i et flot design med de populære Frozen karakterer Elsa og Anna på begge sidder - Perfekt til de små Frozen fans, og er udstyret med en justerbar.
Pris 129.00 kr.
Kategori: Cykler - Cykelhjelme & beskyttelse
Med denne cykelhjelm er du beskyttet på en sjov måde.Velegnet til alle børn med en størrelse mellem 50 og 54 cm. Justerbar ved at dreje knappen bagpå.Fordi det er testet for skrå slag af KTH og overholder&hellip:.
Pris 139.00 kr.
Kategori: Børnetøj - Hjelm & beskyttelse > > >
Camelion Knapcelle, Batterie til Puky Børnehjelm , Cykelhjelm med LED 2 Stk. 1,5V Alkaline (XLR41-CB2, identisk med Camelion Knapcelle LR41 AG3 2er Blister).
Pris 15.00 kr.
Kategori: Elartikler - Knapceller
.
Pris 119.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby > Legetøj > Dukker > Skrållan
* Dobbelt in-mold 360° skal * ErgoFit Ultraâ„¢ Evo for præcis justering * Justering hjul med præcision toothing elementer: IXS Trail EVO Cykelhjelm.
Pris 772.53 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - MTB cykelhjelme
Smart cykelhjelm til børn fra Trybike, med justerbar hagestrop og indbygget skruespænde i nakken, så den nemt kan tilpasses barnets kranie. Cykelhjelmen har et lækkert retro look i rød der matcher de populære løbe- og balancecykler fra Trybike. Cykelhjelmen fås i flere størrelser - vælg den størrelse herover.
Pris 369.00 kr.
Kategori: Legetøj - |Legetøj
â—Œ Giros Aether hjelm er en utrolig let og højtventileret pakke til hurtige vejryttere og får gavn af den avancerede beskyttelse af MIPS teknologi, en revolution i rotationsenergiabsorption..
Pris 2582.38 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sporting Goods > Outdoor Recreation > Cycling > Cycling Clothing & Accessories > Bicycle Helmets|Unisex
Banwood Cykelhjelm - Classic - Coral.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Cykelhjelm
Ved at integrere det gennemprøvede VaporFit (TM) monteringssystem med et MIPS-foringssystem, tilbyder Convoy en tilpasset pasform til alle ryttere i fire unikke skalstørrelser. Convoy AirEvac (TM) ventilationssystem og struktureret beskyttelsesbriller.
Pris 457.00 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sport & Outdoor > Friluftsliv > Sykling > Sykkelutstyr > Sykkelhjelmer
Min far har brækket halsen: og jeg har en cykelhjelm med hunde på (Bog, Hardback, Dansk) - Forfatter: Christine Urfe Bendt - Forlag: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark, Dansk Handicap Forbund - ISBN-13: 9788790702069.
Pris 125.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Ny version af cykelstiernes airbagVerdens sikreste cykelhjelm er landet hos SPORTMASTER i en ny version. Men det er egentlig ikke som sådan en hjelm. For Hövding 3 er faktisk en cykelairbag til dig, der vil føle dig sikker, hver gang cykelstierne kalder. Ved en eventuel ulykke på cyklen bliver airbaggen pustet op på ingen tid, så du bliver beskyttet mod et ubehageligt fald. Den nye version har fået et nyt og forbedret design, som gør cykelturen endnu mere behagelig for dig.Sikkerhed i topHövding 3 fungerer ved, at du bærer den som en krave omkring halsen. Når uheldet rammer, puster den sig op utrolig hurtigt og former sig omkring dit hoved og nakke som en stor, beskyttende hætte. Airbagteknologien er super sikker. Kraven, som du har rundt om halsen, har følere som aflæser dit bevægelsesmønster intet mindre end 200 gange i sekundet, når Hövding er aktiveret. Ved en ulykke pustes airbaggen op på 0,1 sekund. Dit hoved bliver omringet af sikre luftpuder i stedet for at ramme mod noget hårdt og ubehageligt.Nem og funktionelFunktionaliteten er i top, og i den nye version er kraven blevet smallere, så det ikke virker tungt eller generer, når du er ude på din cykeltur. Kraven, der omslutter airbaggen, er lavet i sort, vandfast og smudsafvisende stof. Hövding 3 er nemmere at tænde og slukke end tidligere versioner, og lynlåsen på forsiden gør den også lettere at tage af og på. Størrelsen kan tilpasses med et justeringsrat, så den passer perfekt på halsen og sidder dejlig behageligt. Der følger også et sort basiscover med, som beskytter mod smuds og slitage. Der skal altid sidde cover på din Hövding 3. Den nye Hövding har også fået et forbedret batteri, så du kan køre i længere tid pr. opladning. Du kan køre i cirka 15 timer, før den skal lades op – hvilket du gør med det medfølgende opladekabel.Forbind den til din smartphoneDen nye cykelairbag fra Hövding er et teknisk vidunder. Den sikrer dig ikke bare betydeligt større sikkerhed på cykelstien - den er kvikkere end som så. For via Bluetooth kan du faktisk forbinde den med din smartphone, hvis du vil have adgang til en række funktioner gennem Hövdings app. Nogle af funktionerne er:- Batteristatus med påmindelse om ladning- Analyse af cykeldata – både personlige og kollektive- Hvis du vælger det, kan udvalgte ICE-numre (In Case of Emergency-numre) få automatisk besked, når der opstår en ulykkeProduktdetaljer- Størrelsen kan tilpasses med justeringsrat (Boa)- Ved en ulykke pustes airbaggen op på 0,1 sekund- Batteritid til 15 timers aktiv cykling - Tilslutning til smartphone via Bluetooth- Kan tåle regn- Lyd- og lyssignaler indikerer, når Hövding er aktiveret/deaktiveret, skal oplades osv.- Vægt: Cirka 800 g- Den må kun anvendes til cykling på en standard tohjulet cykel i bymiljøer og på landevej- Godkendt til personer over 15 år med hovedstørrelse på 52-59 cm og halsmål på maks. 45 cm i omkreds- Hjelmen bør først aktiveres, når man har sat sig på cyklen og er klar til at køre- Medfølgende tilbehør:....
Pris 2295.00 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Udstyr - Cykeludstyr - Cykelhjelme
Strømlinet cykelhjelm med behagelig polstring og åndbare materialer. RockBros LK-1 cykelhjelm er også perfekt til hurtigere cykling på grund af lav luftmodstand..
Pris 379.00 kr.
Kategori: Diverse - Cykellamper og tilbehør - Andet cykeltilbehør
En supersej cykelhjelm, der beskytter dit barns hoved, når det suser rundt på cyklen, skateboardet eller løbehjulet. Cykelhjelmen har motiver af Spiderman, derfor vil....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj -
Prioriter dine børns sikkerhed med en robust hjelm med seje Spiderman-motiver. Når dit barn har hjelm på, kan du trygt lade det more sig på rulleskøjterne, løbehjulet eller løbecyklen, fordi hjelmen beskytter hovedet mod slag og stød. Den er også nødvendig, hvis du cykler med dit barn i en barnestol. Hjelmen.
Pris 149.00 kr.
Kategori: Udeleg - ROAS7 > Cykelhjelme udeleg > UdeLeg > Cykler udeleg > Cykler > Cykelhjelme
V3