Frits Ahlstrøm fortæller om de fodboldhelte, der var med til at spille Danmark hele vejen til semifinalen ved Europamesterskabet i fodbold i 1984. Han går helt tæt på de enkelte spillere og fortæller om deres styrker, deres placeringer på banen og deres største præstationer. En spændende bog....
Pris 30 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Den unge danske fodboldspiller Martin spiller for en belgisk storklub. I klubben møder han Thomas, som også er fra Danmark. Thomas rejser hjem til Danmark efter kun et halvt år i klubben. Martin....
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Den unge danske fodboldspiller Martin spiller for en belgisk storklub. I klubben møder han Thomas, som også er fra Danmark. Thomas rejser hjem til Danmark efter kun et halvt år i klubben. Martin bliver derimod sendt til Hamborg i forbindelse med et spille.
Pris 65.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Børn og unge
Danmark ved VM i bridge 2015 i Chennai (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Jacob Duschek - Forlag: Thorvald Aagaards Forlag - Emner: Bridge, Landshold, Verdensmesterskab, Chennai - ISBN-13: 9788798730057.
Pris 123.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
At spille på landsholdet er det største.  Men kun få kommer til at opleve det.  Denne bog handler om de spillere, som er på landsholdet i fodbold. De spillere, som i 2018 spiller VM for Danmark. #br# Lix 21 #br# Bogen tilhører serien Jeg læser.
Pris 239.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
br... 23 PORTRÆTTER AF DE STØRSTE I DANSK FODBOLD Hvis du skulle udtage Danmarks VM-trup, og der var frit valg på alle hylder – hvem ville DU så vælge? Vi har....
Pris 49.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
At spille på landsholdet er det største. Men kun få kommer til at opleve det. Denne bog handler om de spillere, som er på landsholdet i fodbold.De spillere, som i 2018 spiller VM for Danmark. Lix 21 Bogen tilhører serien Jeg læserFrit tilgængelige opgaver.
Pris 218.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
23 PORTRÆTTER AF DE STØRSTE I DANSK FODBOLD Hvis du skulle udtage Danmarks VM-trup, og der var frit valg på alle hylder - hvem ville DU så vælge? Vi har håndplukket 23 mand, og der er kun én regel: De skal have spillet på landsholdet, efter Sepp Piontek.
Pris 187.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Hobby og fritid
"Onsdag den 26. september 1984 begyndte det danske landshold sin march mod Mexico til den 13. slutrunde om verdensmesterskabet i fodbold. Det var 7. gang, DBU forsøgte at få sit nationalhold med i denne turnering, der overgår interessen for alt andet."Frits Ahlstrøm fortæller om Danmarks legendariske....
Pris 73 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Der er ikke mere dynamit i 80’er-holdet. Det er tid til det første og måske største generationsskifte på landsholdet. Gæster: Morten Olsen og Allan Poulsen.Musik credit: www.freesound.orgHvorfor tog Peter Schmeichel ikke Rivaldos skud i 1998? Hvilken se.
Pris 19.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
Landsholdet skal forsøge at gøre det umulige: Forsvare EM-titlen. Og de tror på det, men en flok hovne kroater står i vejen. Gæster: Henrik Larsen og Allan Poulsen.Musik credit: www.freemusicarchive.org Hvorfor tog Peter Schmeichel ikke Rivaldos skud i 19.
Pris 19.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
Den første slutrunde. Og så ikke helt alligevel. Sepp Pionteks landshold og de danske roligans indtager den europæiske fodboldscene. Gæster: Morten Olsen og Allan Poulsen.Hvorfor tog Peter Schmeichel ikke Rivaldos skud i 1998? Hvilken senere minister spil.
Pris 19.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
Niklas Landin spiller håndbold.  Han er målmand.  Han spiller på Danmarks landshold.  I denne bog kan du læse om Niklas Landin. #br# Lix: 21 #br# Bogen tilhører serien Jeg læser. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på.
Pris 239.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Denne bog handler om de største danske landskampe i fodbold. Fodbold er den mest populære sport i Danmark. Det er især, fordi vi har to meget populære landshold. Både kvindernes og mændenes landshold har opnået nogle vilde resultater.Vidste du, at en dansk landstræner har været kåret som verdens....
Pris 52 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Niklas Landin spiller håndbold.  Han er målmand.  Han spiller på Danmarks landshold.  I denne bog kan du læse om Niklas Landin. Lix: 21 Bogen tilhører serien Jeg læser. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk..
Pris 246 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Til VM (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Bent Faurby - Forlag: Saga - Emner: Venskab, Danmark, Fiktion, Ungdomsroman, Fodbold, Mexico, Landsholdet, Ligalandsholdet - ISBN-13: 9788711951156.
Pris 174 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Jernhårde ladies: historien om de danske håndbolddamer (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Peter Bennett - Forlag: Saga - Emner: Intriger, Danmark, Sport, Succes, Håndbold, Konflikter, Faglitteratur, Landshold, VM, OL, 1990'erne, Kvindelandshold.
Pris 174 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Niklas Landin spiller håndbold. Han er målmand. Han spiller på Danmarks landshold. I denne bog kan du læse om Niklas Landin. Lix: 21 Bogen tilhører serien Jeg læser. Der findes....
Pris 219.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Thomas Delaney spiller fodbold. Han kæmper hårdt og løber meget. Han er på landsholdet for Danmark. I denne bog kan du læse om Thomas Delaney. Lix: 25 Bogen tilhører serien Jeg....
Pris 209.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
V3