Bredde: 12 cm. Højde: 25 cm. Lavet af træ, bruger 3xAAA batteri (medfølger ikke).
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Diverse Dekorations & Julebelysning Indendørs
Denne tyrehoved-dekoration vil være perfekt, hvis du vil give et særligt præg til din bolig. Denne vægudsmykning, som er lavet i kvalitetsaluminium, er råd- og oxidationresistent, let i vægt og holdbar. Det gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug. Dekorationen kan let monteres på.
Pris 359 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have Indretning Kunstværker Skulpturer & statuer
.
Pris 519 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration -
Star Trading Dekorations Dyr med SolcelleDisse flotte dekotations dyr med solcelle lamper fra Star Trading, skaber en dejligt hyggelig stemning i haven, terrassen eller i udestuen.Du kun få disse søde solcellelamper i 2 varianter: Ugle (H16 cm, B13 cm, D11 cm) Frø (H17 cm, B13 cm, D10 cm) Der medfølger 1x AAA.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Lamper Solcellelamper
.
Pris 139 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem Indretning Dekoration Figurer & Skulpturer
Bordlampen Larkyn - til altanen, terrassen eller havehuset Larkyn er en moderne og dekorativ bordlampe, der egner sig rigtig godt til brug på altanen, terrassen eller i haven. Du kan tage den med uden problemer overalt - alt hvad du skal bruge er en udendørs stikkontakt. Udendørslampen er udstyret med en.
Pris 803 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Udendørsbelysning Terrassebelysning
Pift stuens indretning op med et smukt og råt element. Inda ansigtet fra Bloomingville er en skøn dekoration, der er lavet af cement og har en hvid nuance. Dekorationen måler L 17,5 x H 22 x B 15 cm..
Pris 329.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Figurer
Denne 128page overdimensionerede katalog blev produceret ca 1900 i Tyskland og indeholder hundredvis af fantastiske eksempler på screenprinted tromme ....
Pris 159 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst, arkitektur og fotografi
.
Pris 249 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning - Dekoration - Pynt
Denne kunstige kristtjørn i plastik med røde bær er den perfekte tilføjelse til din juledekoration, i vinduet, eller hvorend du har lyst til at tilføje lidt tidsløs julestemning..
Pris 59.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration -
Borddekoration i form af en skildpadde. Fremstillet af aluminium med antik guldfarvet finish. Højde 10 cm, længde 14 cm og bredde 23 cm..
Pris 159 kr.
Kategori: Dametøj - Pynteting
En flot dæmpningsbar grankogleformet dekorationspære Pæren har en filament, som giver et varmt lys takket være den lave kelvingrad. Er flot i en åben lampe..
Pris 159 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Dekorationsbelysning,Belysning,LED Lamps|
Naturmaterialer og vilde blomster har hovedrollen i Edle Catharina Normans blomsterværksted. I denne bog præsenterer hun et mangfoldigt udvalg af efterårets, julens og vinterens dekorationer. Hun bruger materialer, der er tilgængelige i vinterhalvåret, og med former og farver, som passer til....
Pris 372 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Big Ben - 18 cm Figur - Dekoration - Souvenir Big Ben - verdensberømt landmærke i London. Big Ben er navnet på den største klokke i Westminster Palace i London og er placeret i det nordøstlige klokketårn, som er næsten 100 meter højt. Da Westminsterpaladset brændte ned in 1834, blev det besluttet at.
Pris 99 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Dekoration
Decoration-moss, perfect for floor decoration Dekorations-Moos, ideal für Bodendekorationen Natural Material for decoration Weight 2000 g The article is easy to assemble Positioning: Without Suita... - TILBUD NU, pris kun 349,00 (før 409,00) dekoration mos.
Pris 349 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Udsmykning & Dekorationer » Tilbehør
Denne flotte havebænk udgjort i træ og støbejern forvandler din have til en ægte wellness-oase. Med det romantiske design og den smukke håndværksmæssige udførelse af støbejern og malet træ er vores bænk et ægte blikfang, som integrerer sig vidunderligt i din have. Ydermere gør bænken sig virkelig godt foran.
Pris 975 kr.
Kategori: Havemøbler - tectake Have & Gør det selv Havemøbler Havebænke
Juledekoration fra Sunnylife Er det overhovedet jul uden oppyntning? Juletræspynt Rulleskøjte-design Glimmer-snørebånd og -hjul Løkkehængsel.
Pris 49 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Kvinder Udsalg Gaver
Flasker i lilla med smukt Fransk billede. De er slebet let så de står i rette look. Sælges samlet 2 stk for prisen De er cirka 28 cm. i højden.
Pris 158.4 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Bloomingville Væg Dekoration - Bomuld - Brun.
Pris 549.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Dekoration
V3