Med dimensionerne 460 x 640 mm, disse dekoration kort har den rigtige størrelse til forskellige kunst og udfærdiger projekter.Fra smarte masker og papirlegetøj til fødselsdagskort og origami er disse kartonark et praktisk redskab til et bredt udvalg af kunst- og hobbyprojekter. Du kan også klippe...
Pris 36.88 kr.
Kategori: Kontorartikler - Office Supplies General Supplies Paper Products
Bredde: 12 cm. Højde: 25 cm. Lavet af træ, bruger 3xAAA batteri (medfølger ikke).
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Diverse Dekorations & Julebelysning Indendørs
Lad gæsterne danse under en gigantisk kæmpeedderkop til din halloweenfest. Tilpas skræmmende for både store og små.
Pris 99 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Halloween Dekorationer og pynt
Startkit med dekorationspynt til biopejs.
Pris 1199 kr.
Kategori: Byggevarer - Biopejs
Naturmaterialer og vilde blomster har hovedrollen i Edle Catharina Normans blomsterværksted. I denne bog præsenterer hun et mangfoldigt udvalg af efterårets, julens og vinterens dekorationer. Hun bruger materialer, der er tilgængelige i vinterhalvåret, og med former og farver, som passer til vinterens.
Pris 359.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
.
Pris 125 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - HUS & HAVE
Tradition og innovation. Sølvkroken har udviklet fiskeudstyr i tæt ved 90 år. Utallige er de klassikere der er rullet af båndet på den norske fabrik. Og Salamander blinket er ingen undtagelse! Blinket er produceret i klassiske mønstre og farver, og passe.
Pris 59 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Default Category
Den stilfulde standerlampe i moderne stil er et blikfang i ethvert rum. Det har en dekoration med 4 stablede kugler på standen og leveres komplet med skærmen. Denne høje standerlampe vil tilføje skønhed, stil og elegance hvor end en kommer hen. Den omcirklende skærm som er fremstillet af PS board.
Pris 449 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have Belysning Lamper
.
Pris 2199 kr.
Kategori: Kunst - Boligtilbehør Brugskunst
Star Trading Dekorations Dyr med SolcelleDisse flotte dekotations dyr med solcelle lamper fra Star Trading, skaber en dejligt hyggelig stemning i haven, terrassen eller i udestuen.Du kun få disse søde solcellelamper i 2 varianter: Ugle (H16 cm, B13 cm, D11 cm) Frø (H17 cm, B13 cm, D10 cm) Der medfølger 1x AAA.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Lamper Solcellelamper
Blekage dekorations kit til pige baby shower. Diaper cake eller blekagen er en af de vigtigste ting til et baby shower. Blekagen er dagens overraskelse og blikfanget til ethvert baby shower. Fungere samtidig som gave til den vordende mor, bestående af praktiske ting til når barnet kommer..
Pris 74 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Mærkedage Babyshower Blekager og diverse til babyshower
.
Pris 1299 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig // Brugskunst
Dekoration i form af en giraf. Af dolomit med glaseret finish. Farven har fine, naturlige farveskift, som giver et ægte og unikt udtryk. Bredde 7 cm, højde 27 cm, dybde 13 cm..
Pris 249 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig & indretning Dekoration Pynteting
Elegant E14-LED-væglampe Melek af glas med dekorationsring af rustfarvet metal Lampen løber ned i en spids og har form som en kegle. Det gør væglampen Melek til et flot og elegant indretningsobjekt, som sørger for et flot lysskær. Det skyldes ikke mindst den opalhvide glasskærm, som bevirker en særlig blød og.
Pris 566 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Væglamper
Woman dekorationsfigur som bliver en fin indretningsdetalje i boligen. Woman findes i tre størrelser. Længde 10 cm. Bredde 10,5 cm. Højde 55 cm..
Pris 499 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Pynteting
BABY-NOVA Sutter er Allergi-venlige anatomiske sutter af naturgummi med ventil, som giver barnet en behagelig suttefornemmelse uden for stor modstand. BABY-NOVA Sut rund dekoration silikone 0-18+ mdr. strrelse uni. Sutterne leveres i assorterede farver og vi kan derfor ikke garantere, at sutterne ser ud som p.
Pris 62.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid -
Smart maske i aluminium, til udsmykning i entréen..
Pris 695 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Tilbehør
Elegant dekoration i mundblæst glas fra Broste Copenhagen, med flot grøn hvirvel..
Pris 402 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning Dekoration Kunstglas
Virkelig fin væg dekoration syntes jeg denne er. Den er lavet med 5 cirkler i jern, som går i farverne fuschia, pink og lilla. Mål er: H 46 x L 66 x B 6 cm.
Pris 299 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
V3