Slidsål i gummi. For og indersål i læder. Hælkappe i læder. Lukkes med snørebånd i tekstil..
Pris 1599.00 kr.
Kategori: Herresko - Sko > Sneakers > Running sneakers|men
Design from Scandinavia er en meget interessant bog. Denne kommer omkring de forskellige designs, vi finder her i Skandinavien. De nordiske designs vi kan være stolte af, kan du altså læse om her..
Pris 109.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 129.00 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Ure - Vægur
.
Pris 59.00 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sportsgrene > Cykling og MTB > Aerobars
Høj kvalitet, billige priser og hurtig levering.
Pris 23.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - DISCONTINUED > Diverse dekorationsartikler > Kreativ hobby > Dekorationsartikler hobby
Maria Berntsen har skabt den fine krukke i den populære Design With Light serie. Den er smuk til både indedørs og udendørs brug, men skal bo inde pga. læderhanken. Det skandinaviske rene look med kernelæderhank gør sig både godt som opbevaring af blyanter og pensler, spænder og smykker og servering af snacks.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Beskrivelse: Cropped blazer i uld fra Designers Remix med V-udskæring. Blazeren har lomme på brystet, lukkes med to krykknapper nederest foran og har 3 knapper ved ærmelukning. Udover det har blazeren skulderpuder og en lille lomme på brystet. Style med: Style fx med Dallas pants fra Designers Remix med en.
Pris 1199.00 kr.
Kategori: Dametøj - female>Jakker>Blazer
.
Pris 89.95 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårvoks
Design House Stockholm Block Lamp Textile Cord.
Pris 1714.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Unisex>Home
Design.Me Quickie.Me Dry Shampoo Foam (U) 189 ml.
Pris 149.00 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje > Hårstyling
Light Blue Mini favourite bowl tritan fra Design Letters En virkelig flot mini skl fra danske Design Letters som er produceret i tritan og i en lkker lysebl farve. Mini Favourite Bowl er en fin lille skl i en flot beige med "MINI" og "DARLING" stende p siden. S fin lille skl bde til de sm og store til en.
Pris 79.96 kr.
Kategori: Service & bestik - Spisesæt
Design Letters Favourite Cup - Love er et moderne krus i en smuk, mat rosa farve. Kruset er ikke blot et drikkekrus, det er nemlig også genialt til opbevaring af små ting på badeværelset eller i køkkenet. Dette krus kan være med til at sætte et stilrent præg i hjemmet, samt skabe et personligt udtryk ved.
Pris 143.64 kr.
Kategori: Service & bestik - Health & Beauty - Body Care
Design Letters Royal vase, largeEnkelt og dekorativ vase fra Design Letters serien AJ Royal Vintage. Den fine AJ Royal serie er baseret på tilbehør, som Arne Jacobsen designede til SAS Royal Hotel i København. Den smukke vase er fremstillet i rustfrit stål med en powder coating, som giver den et elegant og.
Pris 998.75 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Firmagaver > Design til hjemmet
Udviklet og tilpasset katte: et legeprodukt, der både er sjovt og som samtidig skærper kattens sanser. En kats sanser er helt enestående. Katten kan høre lyde, som vi slet ikke opfatter. Den kan se ting, som er usynlige for os. Med dens syns-, lugte-, smags- og følesans oplever den sine omgivelser på en måde,.
Pris 29.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Moderne Støvring Design Disney Mickey Mouse Og Minnie Mouse børnehalskæde.Fremstillet i sterling sølv.Vi leverer halskæden i en flot æske.Når du køber et Støvring Design smykke her ved Henrik Ørsnes, kan du altid stole på at smykkerne er ægte. Vi er officiel forhandler..
Pris 595.00 kr.
Kategori: Smykker - |/Halskæde|/Børnesmykker
Designer Imposters Wanna Play? by Parfums De Coeur - Body Spray 75 ml - til kvinder.
Pris 69.00 kr.
Kategori: Parfume - Parfums De Coeur
Bestilt på hverdage før kl. 20, afsendt samme dag! Gratis forsendelse og returnering. Lyskilde inkluderet: Nee Specifikationer: Yderligere funktioner:Kan dæmpes, dæmpes ikke inkluderet Leder du efter et unikt stykke i dit interiør? Så er denne Scroll-hængelampe virkelig det, du leder efter. Det er smukt.
Pris 379.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - House & Home - Home & Furniture - Lighting
Giv denne vellignende Grand Danois-hund et dejligt hjem! Denne naturtro Grand Danois fra Esschert Design vil helt sikkert bringe en strejf af glæde til dit hjem, og du kan placere den både udendørs og indendørs. Den er lavet af polyresin. Den farvefaste havefigur er let og modstandsdygtig over for.
Pris 1076.00 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have > Indretning > Havedekorationer
Talvedhæng 0-9 til din halskæde.
Pris 305.00 kr.
Kategori: Smykker - Skønhed > Til hende > Smykker > Halskæder
V3