DESIGNERS, REMIX..
Pris 3999 kr.
Kategori: Dame Overtøj - Women Outerwear
Lækker termoflaske af mærket Design letters. Dette er en limited edition, den er derfor lavet i små oplæg, vent derfor ikke med at køb, hvis du kan lide denne model. Termoflasken kan holde varmedrikke eller kogt vand varmt i op til 12 timer, og koldt vand koldt i op til 24 timer. Den kan indeholde 330 ml..
Pris 229.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Spise-service
Termomadkassen i rustfrit stål er perfekt til at holde maden varm eller kold på farten. Holder maden varm i op til 6 timer og maden kold i op til 24 timer. Brudsikker og genanvendelig gaffel medfølger i det bæredygtige materiale Tritanâ„¢..
Pris 269 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - House & Home - Home Improvement - Kitchen - Accessory
Denne Lækre Pearl Charger fra Design Letters er lavet i god kvalitet og matcher perfekt til deres MyCable kollektion. Designet med metal perler for at give et unikt look er det ikke bare en standard oplader. Den er lavet til at passe med den winder der er med til deres kvalitets kabler, ved at sætte den ned i.
Pris 249 kr.
Kategori: Opladere - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
Denne Lækre Pearl Charger fra Design Letters er lavet i god kvalitet og matcher perfekt til deres MyCable kollektion. Designet med metal perler for at give et unikt look er det ikke bare en standard oplader. Den er lavet til at passe med den winder der er med til deres kvalitets kabler, ved at sætte den ned i.
Pris 249 kr.
Kategori: Opladere - Computing - Components - Power Supply
.
Pris 129 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Ure - Vægur
99.
Pris 79 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje - Solpleje
Maria Berntsen har skabt den fine krukke i den populære Design With Light serie. Den er smuk til både indedørs og udendørs brug, men skal bo inde pga. læderhanken. Det skandinaviske rene look med kernelæderhank gør sig både godt som opbevaring af blyanter og pensler, spænder og smykker og servering af snacks.
Pris 449.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Grydeguru
Nordlux Strap pendel - Sort med guld-nitterSpecialudgave af den kendte Strap Pendel her i sort med brun og sort læderrem - men det særlige er, at den har guldfarvet top/ophæng og guldfarvede nitter/skruer på siden af lampen. KUN 1 STK PÅ LAGER!.
Pris 999.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper Pendler (hængelamper)
Sæt med blyanter fra Design Letters..
Pris 99 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Indretning Kontor & Småopbevaring Kontor & Arbejdspladsen
DESIGN by Paul Sebastian - Eau De Parfum Spray (Tester) 100 ml - til kvinder Tester information: Læs mere om vores tester parfumer her.
Pris 149 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - P tester
Denne gryde med låg fra Esschert Design er lavet i støbejern, metal og asketræ, hvilket gør den meget solid og perfekt til en lækker gryderet over lejrbål. Hæng gryden over bålet og nyd et lækkert måltid med familie og venner under åben himmel! Denne hollandske ovn har en stor kapacitet på 6,5 L,.
Pris 690 kr.
Kategori: Ovne - Sportsartikler Friluftsliv Camping & vandreture Kogegrej & spisestel
Unikt wall coat rack lavet af skifer Denne vægbeklædning fra Esschert Design er lavet af ægte skifer og er udstyret med fire kroge i form af en hundestang. Frakken har fire huller, som det er let at klare til væggen, betyder en række stærke negle eller skruer. Fordi Esschert Design Stone Dog Tail er lavet af.
Pris 114.5 kr.
Kategori: Kæledyr - interiør knagerække og tilbehør
Vedhæng i form af et hjerte til halskæde.
Pris 249 kr.
Kategori: Smykker - Skønhed Til hende Smykker Halskæder
.
Pris 393.2 kr.
Kategori: Legetøj - PC-Komponenter - Køling og modding - Køling bærbar
Nexcare Soft design bestr af en absorberende pude p en hvid Micropore rayontape. Hypoallergenisk acrylatklber, som minimerer irritation af huden. Anvendelse: Anbefales isr til babyer, brn og ldre..
Pris 25 kr.
Kategori: Helse -
Designs for Experimentation and Inquiry.
Pris 403 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Fin ring fra det kendte brand Henrik Ørsnes Design.Fremstillet i 14 karat hvidguld med diamant på 0,05 carat W/SI.Skulle du ikke kunne vælge din ringstørrelse, så vælg en tilfældig størrelse og notér den ønskede størrelse i kommentarfeltet.Vi leverer i en pæn æske.Køb sikkert her ved Henrik Ørsnes. Vi er.
Pris 1895 kr.
Kategori: Smykker - |/Ring
.
Pris 595 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje
V3