Flot rygsæk med seje Formel 1-motiver, som er perfekt til brug i børnehaven eller børnehaveklassen. Tasken har et stort hovedrum, et polstret rum med plads til en tablet og en forlomme med indre soleskema og organizer-del til fx blyanter og lignende. Indeni hovedrummet er der en elastisk mesh-lomme til fx drikkedunken.   Egenskaber Stort rum, mindre lomme og polstret tablet-rum Størrelse: 14 x 35 x 25 cm Justerbare, po.
Pris 149.00 kr.
Kategori: Legetøj - DISCONTINUED > Børnehavetasker > Legetøj > Skolestart > Tilbud > Skoletasker tilbud > Outlet sale 2021 > Spar 50% > Tasker
Robust, sammenklappelig dukkeklapvogn med LED-lys på hjulene, drikkedunk Månelandingen og Mars Rover er noget fra gamle dage. Her kommer BABY born klapvognen med superstærkt stativ og i rumdesign. Til sin 30-års fødselsdag har BABY born fået et ekstravagant rumfartøj. Ydersiden af hjulene lyser i forskellige farver, når klapvognen bevæger sig. Da BABY born griber efter stjernerne under turen, holdes hun sikkert på plads af selesystemet. Til længere ture i Karlsvognen er der en drikkedunk med holder til BABY born og hendes søster. Når rumrejsen er slut, kan klapvognen foldes sammen og opbevares for at spare plads. - Højde på greb 62 cm - Alder: Fra 3 år - Batteri medfølger Indeholder: - BABY born Fødselsdags luksus klapvogn med lyseffekter, inkl. drikkedunk.
Pris 699.00 kr.
Kategori: Legetøj - Børn>Legetøj>Dukker, figurer & tøjdyr>Dukker
Troetelbeertjes rygsæk. Denne smukke taske er prydet med et 3D-billede af dine Troetelbeertjes-helte. Rygsækken har et rum, den kan lukkes med lynlås. Køletasken er monteret inde i en speciel belægning, så kulden forbliver indlejret. Tasken har plads til madpakke og drikkedunk. Skulderstropperne er justerbare, så tasken er altid god. specifikationer: Farve: lyseblå Materiale: Polyester Mål: 25 x 21 x 13 cm Alder: 3 år Køn: Junior Kendte karakterer: Troetelbeertjes Type lukning: Lynlås Volumen: 6,5 liter Materiale: Polyester Farve: Lyseblå Alder: 4-6 år Alder: 6-8 år Alder: 2-4 år Alder: 8-10 år Alder: 10-12 år.
Pris 242.00 kr.
Kategori: Legetøj - brn/skole/tasker/skuldertasker
Sporty, smart og afslappet på samme tid. Det er den bløde, lilla træningsdragt, der er perfekt til en joggingtur, men lige så god til en søvnig søndag på sofaen. Foruden træningsbukserne og den matchende trøje med hætte og lynlås får du både et par hvide gummisko og en drikkedunk.   B Friends er en serie af dukker og dukketilbehør, der betoner vigtigheden af gode venskaber. Du finder links til duk.
Pris 159.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS7 > Tøj baby dukker > Legetøj > Dukker > Baby Dukker
V3