Dette drivhus til haven er lavet af PC-brædder og stærkt træ, hvilket er ekstremt holdbart og ubrydeligt. Det har 2 hylder, som giver rigelig plads til dine planter, blomster eller krydderurter. Det er let at vande eller fjerne planterne grundet det hængslede låg. Dette rummelige drivhus vil.
Pris 889 kr.
Kategori: Haveindretning - Hjem & have Græsplæne & have Havearbejde Drivhuse
Dette rummelige drivhus kan indeholde et betydeligt antal frugter, grøntsager og planter. Dette drivhus vil være en fantastisk løsning til at beskytte dine planter mod vind, regn, solskin og fugleskader. Drivhuset er lavet af 170 g/m² PE-maskestof, som.
Pris 3709 kr.
Kategori: Haveindretning - Drivhuse Havearbejde
Kunne du godt bruge en smule hjælp fra et par haveeksperter, når du går i gang med dyrkningen af drivhuset? Ingen problemer. Med "Drivhuset" kommer de to haveeksperter Jesper Corfitzen og Bente Mortensen nærmest til at stå i dit hjem, så snart du har brug for hjælp. Der er meget tvivl og mange.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
.
Pris 157 kr.
Kategori: Elartikler - Haven - Tilbehør til haven - Diverse
Vil du gøre dit højbed til et minidrivhus? Med denne opsats er det super nemt. Opsatsen beskytter dine spirer mod vind og vejr og du kan dermed allerede begynde at plante urter og grønt i den kolde årstid. Klappen kan med sine metalhængsler nemt klappes op og en omstændelig hævning er ikke nødvendig..
Pris 395 kr.
Kategori: Planter & havepleje - tectake Have & Gør det selv Haveudstyr Højbede
Drivhuset er skrevet af to haveeksperter og giver dig svar på alle de spørgsmål, der dukker op, når man har besluttet sig for at få et drivhus. Bogen har inspiration....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 160 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Skønlitteratur Digte & noveller
Med råd og tips denne bog forklarer, hvordan du får mest muligt ud af dit drivhus. Det fører gartneren gennem glæderne og op....
Pris 94 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sport og hobbyer
Anders Bodelsen (f. 1937) etablerede sig i løbet af 1960’erne som en af sin tids væsentligste forfattere. Med sin første novellesamling, Drivhuset, 1965, tog han hul på en kunstnerisk bearbejdelse af det stof, som sidenhen kom til at præge forfatterskabet: barndommen under 2. Verdenskrig, og....
Pris 199 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Greenhouse Mini Drivhus, Ask från Design House Stockholm ..
Pris 2058 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning Dekoration Krukker
18W LED T8 rør - der erstatter 36W traditionelt lysstofrør på 120 cm. Forsynes med 230V Lysstyrke på 2430 lumens og en høj spredning på 180 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drif.
Pris 196 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Plantelys til private
Drivhuset: Dyrkning, indretning, afslapning (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Bente Mortensen - Forlag: Politikens Forlag - ISBN-13: 9788740025262.
Pris 193.8 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 229 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Indretning - Krukker og Vaser - Krukker
Dette er en bog om dine drømme. Du drømme om solmodne tomater; duggede vindrueklaser og duftende krydderurter. Vejen til at få dit drivhus til at være; præcis som du drømmer om; er atnbsp; blive fortrolig med både husets tekniske detaljer og med det speci.
Pris 127.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Crafts & Hobbies
din egen drivhus i dit hjem! Har du din egen lille drivhus som dekoration i et af dine værelser . sød lille drivhus har 12 kultur steder, faktiske dyrkning boks er lavet af pap, mens den ydre kasse og låg er lavet af plast.
Pris 39 kr.
Kategori: Diverse - Tilbehør til håndværk & Hobby
Pro Garden pop-up boks #br/##br/# Dette pop-up drivhus er perfekt til dem, der er meget på farten eller kan lide at have et mobilt drivhus. Med et kast kaster dit drivhus også meget godt som beskyttelse mod skadedyr. Drivhuset leveres med en meget praktisk opbevaringspose. #br/##br/# Specifikationer: #br/#.
Pris 219 kr.
Kategori: Diverse - TWM
.
Pris 499 kr.
Kategori: Diverse -
Er pladsen sparsom eller har du lyst til at dyrke dine egne krydderurter, tomater og chili på terrassen, så I bare kan plukke løs, når I spiser derude, så er et vægbed fra GrowCamp en rigtig god løsning.Selve bedet består af et højbed på 30 cm, som kan:Fy.
Pris 2221 kr.
Kategori: Diverse - Højbed til væg
Størrelse: 87×47×130/150cmTykkelse: 0,07 mm PVCPasser til en kapilærkasseskjulerPlastrør: 16×0,24 mmOBS: kapilærkasse medfølger ikke.
Pris 159 kr.
Kategori: Diverse - Have & værktøj
V3