Liverpool herreur fra det populære brand Jacques Lemans.Urlænken er fremstillet i fin rustfri stål.Urets vandtæthed er 20 ATM. Med denne vandtæthed er uret velegnet som dykkerur.Værket er et kvartsværk.Urglasset i dette ur er mineralglas.Uret har stopursfunktion.Den flotte urskive er grøn med.
Pris 2495 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Lækkert Eco-drive herreur med sort silikonerem, ideelt som dykkerur grundet dets vandtæthed på 20 bar. Uret er drevet af sollys, hvilket betyder, at batteriskift ikke er nødvendigt. Citizen uret leveres med æske og garantibevis. Henrik Ørsnes er autoriseret.
Pris 1995 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|Henrik Ørsnes/Ingen levering før jul|SmykkeMester/Ure/Citizen ure
Prospex herreur fra brandet Seiko.Urets vandtæthed er 20 ATM. Med denne vandtæthed er uret velegnet som dykkerur.Dette ur har batteridrevet kvartsværk.Urglasset i dette ur er mineralglas.De ekstra trykknapper er til stopursfunktionen, der gør det muligt at måle tid mere præcist.Skiven på uret er sort med.
Pris 3995 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Flot og sporty dykkerur fra Jaguar med kronograffunktion. Uret har lænke og urkasse i gulddouble. Urskiven er grøn med datovisning og tre mindre skiver til kronograffunktionen. Glasset er ultraholdbart safirglas. Uret er vandtæt til 20 ATM og urets skruekrone er med til.
Pris 4998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Herreure
T-Sport Seastar 1000 Powermatic 80 herreur fra det kendte mærke Tissot.Urets vandtæthed er 30 ATM. Med denne vandtæthed er uret velegnet som dykkerur.Urværket er et automatisk værk.Urglasset er ridsefrit safirglas.Urets skive er blå med datovisning.Leveres i flot uræske med garantibevis.Når du køber ved.
Pris 5300 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Limited Edition dameur fra brandet Jaguar.Lænken er en flot lænke i rustfri stål.Urets vandtæthed er 20 ATM. Med denne vandtæthed er uret velegnet som dykkerur.Dette ur har quartz urværk.Glasset er ultraholdbart safirkrystal.Den flotte urskive er sort med datovisning.Leveres i Jaguar uræske.Når du køber et.
Pris 5998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Dameure
G-Shock herreur fra det populære brand Casio.Remmen på uret er i ægte læder.Urets vandtæthed er 20 ATM. Med denne vandtæthed er uret velegnet som dykkerur.Urglasset i dette ur er mineralglas.Uret har stopursfunktion.Leveres i fin gaveæske med garantibevis.Køb sikkert her ved Henrik Ørsnes. Vi er officiel.
Pris 3298 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Herreure|SmykkeMester/Ure/Casio
Dette moderne Lady Diver dameur er produceret af Jaguar.Den fine lænke er fremstillet i rustfri stål.Urets vandtæthed er 20 ATM. Med denne vandtæthed er uret velegnet som dykkerur.Urværket i dette ur er et quartzværk.Glasset er safirkrystal, der nærmest anses for ridsefrit.Urskiven er perlemor med.
Pris 3998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Dameure
G-Shock herreur fra det kendte mærke Casio.Urets vandtæthed er 20 ATM. Med denne vandtæthed er uret velegnet som dykkerur.Urglasset i dette ur er mineralglas.Da uret har kronograffunktion er det yderst velegnet til tidtagning.Det flotte ur leveres i Casio uræske.Da vi er autoriseret forhandler af Casio kan du.
Pris 1199 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Flot og sporty dykkerur fra Jaguar fra Professional Diver serien. Uret har lænke og urkasse i rustfri stål og gulddouble. Urskiven er sort med datovisning. Glasset er ultraholdbart safirglas. Uret er vandtæt til 20 ATM og urets skruekrone er med til at sikre urets.
Pris 3698 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Herreure
Flot og smart Citizen Promaster Sky herreur.Lænken er fremstillet i flot rustfri stål.Urets vandtæthed er 20 ATM. Med denne vandtæthed er uret velegnet som dykkerur.Dette ur har batteridrevet kvarts urværk.Urglasset er ridsefrit og ekstremt holdbart safirglas.Skiven på uret er sort med datovisning.Dette lækre.
Pris 5695 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Citizen ure
Flot og sporty dykkerur fra Jaguar fra Professional Diver serien. Uret har lænke og urkasse i rustfri stål. Urskiven er blå med datovisning. Glasset er ultraholdbart safirglas. Uret er vandtæt til 20 ATM og urets skruekrone er med til at sikre urets høje.
Pris 2998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Herreure
Verdens bedst kendte dykkerur som i Danmark har fået tilnavnet Pingo, efter Kronprinsen har brugt det i sin tid som frømand. Urets design gør det samtidig særdeles velegnet også til hverdags brug. Uret har et væld af nyttige funktioner, som gør det.
Pris 3495 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|Henrik Ørsnes/Ingen levering før jul|SmykkeMester/Ure/Herreure|SmykkeMester/Ure/Citizen ure
G-Shock dameur fra det kendte mærke Casio.Urets vandtæthed er 20 ATM. Med denne vandtæthed er uret velegnet som dykkerur.Urværket i dette ur er et kvartsværk.Uret har stopursfunktion.Dette lækre ur leveres med stemplet garantibevis i flot uræske.Køb trygt ved Henrik Ørsnes. Vi er autoriseret forhandler af.
Pris 1049 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Dameure|SmykkeMester/Ure/Casio
Dette stilfulde Prospex Solar herreur er produceret af Seiko.Urets rem er fremstillet i fin læder.Urets vandtæthed er 20 ATM. Med denne vandtæthed er uret velegnet som dykkerur.Værket er et quartz urværk.Glasset i dette ur er ridsefri og særligt holdbar safirkrystal.Uret har stopursfunktion.Urets skive er.
Pris 3495 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Flot og sporty dykkerur fra Jaguar med kronograffunktion. Uret har lænke og urkasse i gulddouble. Urskiven er sort med datovisning og tre mindre skiver til kronograffunktionen. Glasset er ultraholdbart safirglas. Uret er vandtæt til 20 ATM og urets skruekrone er med til at.
Pris 4998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Flot og sporty dykkerur fra Jaguar med kronograffunktion. Uret har lænke og urkasse i rustfri stål og gulddouble. Urskiven er blå med datovisning og tre mindre skiver til kronograffunktionen. Glasset er ultraholdbart safirglas. Uret er vandtæt til 20 ATM og urets.
Pris 4498 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Herreure
Sporty og moderigtigt herreur fra Casio i sort plastic. Armbåndsuret har mineralglas og er vandbeskyttet til 20 bar / 200 meter, og er derfor et perfekt dykkerur. Urskiven er brun / grøn med sandfarvede- visere og indeksmarkeringer. Leveres indpakket i flot.
Pris 1199 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
G-Shock herreur fra det kendte mærke Casio.Urets vandtæthed er 20 ATM. Med denne vandtæthed er uret velegnet som dykkerur.Urglasset i dette ur er mineralglas.Da uret har kronograffunktion kan det bruges som stopur.Det flotte ur leveres i Casio gaveæske.Vi er udpeget som officiel forhandler af Casio ure..
Pris 899 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
V3