SEIKO Prospex PADI Hybrid Diver dykkerur med sort gummirem. Modellen fra 1982 var verdens første dykkerchronograf med alarmfunktion og er nu tilbage med et nyt urværk, men i samme originale farver. Uret har solarværk, der drives af lysenergi, så batterisk.
Pris 3995 kr.
Kategori: Ure - Herreur med rem
Seiko automatic Prospex - Save the Ocean dykkerur - special edition med superflot blå skive og matbørstet lænke. Uret er med skruekrone, dato og envejs drejekrans. Derudover er uret vandtæt til 20ATM (200 meter) og kan bruges til dykning med snorkel. Vise.
Pris 3995 kr.
Kategori: Ure - Herreur med lænke
Super flot Seiko Prospex dykkerur i stål med lænke. Save The Ocean Special Edition. Uret har en blå metallic skive med bølger med blå/sort envejs drejekrans og er vandtæt til 200 m. Kl 3 sidder dato og ugedag. I bølgerne på urskiven er gemt en haj, så ure.
Pris 3995 kr.
Kategori: Ure - Herreur med lænke
Super flot Seiko Prospex dykkerur i stål med mørkeblå gummirem. Uret har en blå-sort metallic skive med striber og sort envejs drejekrans og er vandtæt til 200 m. Kl 3 sidder dato og ugedag. Kl. 4 sidder skruekronen. Timemarkeringerne lades op af lyset i.
Pris 3995 kr.
Kategori: Ure - Herreur med rem
SEIKO Prospex PADI Automatic Diver dykkerur med blå gummirem og blå/sort urskive. Uret har mørkeblå envejs drejekrans samt skruekrone. Timemarkeringerne lades op af lyset i løbet af dagen og vil lyse op i mørke -under vand eller om natten. PADI er ve.
Pris 8950 kr.
Kategori: Ure - Herreur med rem
Super flot Seiko Prospex dykkerur i stål med lænke. Save The Ocean Special Edition. Uret har en blå metallic skive med bølger med blå drejekrans og er vandtæt til 200 m. Kl 3 sidder dato og ugedag. I bølgerne på urskiven er gemt en haj, så uret har hentet.
Pris 3995 kr.
Kategori: Ure - Herreur med lænke
Super flot Seiko Prospex dykkerur i stål med mørkeblå gummirem. Uret har en sort skive på Ø 42 mm med metalblå envejs drejekrans og er vandtæt til 200 m. Kl 3 sidder dato og ugedag. Kl. 4 sidder skruekronen. Timemarkeringerne lades op af lyset i løbet af.
Pris 2995 kr.
Kategori: Ure - Herreur med rem
Maskulint ORIS PRODIVER automatik chronograph armbåndsur i titanium med keramisk topring, antirefleks safirglas, skruekrone, skruetrykknapper, helium ventil, RSS (Rotation Safety System), vandtæt til 100 bar/1000 meter, superluminova visere og markeringer.
Pris 35800 kr.
Kategori: Ure - Herreur med lænke
Super flot Certina DS PH200M dykkerur med design, som da det oprindeligt blev lavet i 1967, hvor inspirationen er havets dyb. Vintage looket fuldendes af glasset i hesalite, som blev brugt af Certina i sin tid. Uret er et automatic ur, har sort skive og s.
Pris 5800 kr.
Kategori: Ure - Herreur med lænke
Flot ORIS Depth Gauge automatik chronograph armbåndsur i stål med keramisk topring, antirefleks safirglas, skruekrone, mekanisk dybde måler, RSS (Rotation Safety System), vandtæt til 50 bar/500 meter, superluminova visere og markeringer. Bagkassen er med.
Pris 38300 kr.
Kategori: Ure - Herreur med lænke
Super flot Certina DS PH200M dykkerur med design som da det oprindeligt blev lavet i 1967, hvor inspirationen er havets dyb. Vintage looket fuldendes af glasset i hesalit, som blev brugt af Certina i sin tid. Uret er et automatic ur, har sort skive og so.
Pris 5350 kr.
Kategori: Ure - Herreur med rem
Super flot Certina DS SUPER PH500M dykkerur med design som da det oprindeligt blev lavet i 1968. Uret er et automatic ur med super flot orange urskive og sort drejekrans. En rigtig smart detalje er glasset sidder på en kantet alukant og er udført i ridsef.
Pris 6850 kr.
Kategori: Ure - Herreur med rem
Flot ORIS Aquis Regulateur "Meistertaucher" automatik armbåndsur i titanium med keramisk topring, antirefleks safirglas, skruekrone, helium ventil, vandtæt til 30 bar/300 meter, superluminova visere og markeringer. Bagkassen er med Oris logo og indgravere.
Pris 25000 kr.
Kategori: Ure - Herreur med lænke
Maskulint Oris Prodiver Aquis Date automatik GMT armbåndsur i titanium med keramisk topring, antirefleks safirglas, skruekrone, helium ventil, RSS (Rotation Safety System), vandtæt til 100 bar/1000 meter, superluminova visere og markeringer..
Pris 27700 kr.
Kategori: Ure - Herreur med lænke
Bogen indeholder essays, historiske reklamebilleder og fotografier af over hundred moderne og vintage uremodeller som er inspireret af dykning eller sejlads. Fra Rolex Submariner og Omega Seamaster til dykkerure som DOXA, Tudor og IWC. En bog til den urinteresseret dykker, til den maritime interesseret eller.
Pris 799 kr.
Kategori: Bøger & blade - Tilbehør Livsstil Bøger|men
The Rolex story gennemgår Rolex modeller med både billeder, teknikaliterter og anden kuriosa. Alt om mærket og dets myter - de klassiske modellers historie. Vi dykker dybt om dykkeruret The Submariner og går videre til modeloversigter..
Pris 449 kr.
Kategori: Bøger & blade - Tilbehør Livsstil Bøger|men
Flot drengeur i stil med trditonelleherre dykkerure. Elegant og sporty design. Godt førstegangsur robust og stærkt, nemt at aflæse. Uret er med sort Natorem og sort urkasse i helstål. Skiven i uret er grønog urværket er et Miyota(Citizen) værk, altså.
Pris 398 kr.
Kategori: Ure - Ure Jeweltime ure Jeweltime herreure
Her kommer vi med et virkelig flot hvidt Casio ur fra G-Shock kollektionen, et dykkerur & sportsur, der har alle de nødvendige funktioner til manden der ønsker det perfekte Casio sportsur. GA-100A-7AER kan tænde LED lyset i displayet ved at tippe håndle.
Pris 1124 kr.
Kategori: Ure - Home
Sinobi Casual Steel/BlackSinobi er et upcoming brand fra Asien, der laver ure af en høj kvalitet til yderst fornuftige priser. Casual modellen er et dykkerur, der er vandtæt til 50 meter og har et klassisk design.Sinobi Casual Steel/Black er et rustfri stål ur med farve kombinationer i stål og sort urskive..
Pris 699 kr.
Kategori: Ure - Ure med lænke
V3