Genanvendelige luftpuder i materialet Polyethylen.. Vælg mellem bredderne 130 og 200 mm. Vælg mellem længderne: 200, 250 og 300 mm. Perforeret til nem afrivning.
Pris 1806 kr.
Kategori: Kontorartikler - Pakkefyld, bobleplast og beskyttelse|Maskiner til beskyttelse|Luftpuder og luftpudemaskiner
Et byggesæt med figurer og miljø fra LEGO FILMEN 2. Det glitrende spa-sæt vrimler med overraskelser, som en roterende væg og et boblebad med faldlemsfunktion. Alle LEGO-film fans vil elske at genskabe deres yndlingsscener. Indeholder 8 karakterer fra LEGO FILMEN 2â„¢: Benny og Graffititøs, Balthazar, DanseKat.
Pris 479 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Byggesæt & LEGO Byggesæt
Film and the Chinese Medical Humanities.
Pris 1231 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Polyester er det optimale materiale til skiltning under krævende forhold. Det er varme- samt vandafvisende og kan ikke rives i stykker. Mat hvid. Forsidetykkelse: 60 mic. Total tykkelse: 158 mic..
Pris 588.74 kr.
Kategori: Kontorartikler - Specialpapir
.
Pris 577 kr.
Kategori: Kontorartikler - Blaek Toner Forbrugsstoffer|
Kostumet Askepot er lavet på licens fra Disney. Det består af en kjole og et slør. Brudekjolen er lavet i bleget satinlignende stof. Halsudskæringen er udført i et smukt pailletvoile, og kjolen har elastik i livet. Brudesløret fuldender Askepot-kostumet og er pyntet med pailletter. Det sidder fast i håret ved.
Pris 261 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til børn
Køb Sns Night Film Festival Ss Tee i black til mænd nu hos Sneakersnstuff.com for 299.00 DKK - Gratis fragt og gratis retur..
Pris 299 kr.
Kategori: Træningssko herrer - SNS-1079-0100 Men Size M night film festival ss tee Black night film festival ss tee|Men
Polyester er det optimale materiale til skiltning under krævende forhold. Det er varme- samt vandafvisende og kan ikke rives i stykker. Mat hvid. Forsidetykkelse: 60 mic. Total tykkelse: 158 mic. Indhold: 50 .
Pris 480.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler - Plastik- og lamineringslommer mm.
Film Director's Intuition : Paperback : Michael Wiese Productions : 9780941188784 : 0941188787 : 25 Sep 2003 : Acclaimed director Weston offers a deeply creative exploration on how to access and stimulate the filmmaker's most precious assets: instincts, imagination, and intuition..
Pris 185.6 kr.
Kategori: Bøger & blade - Media Books
Slibebånd på film 150x6600mm.
Pris 875 kr.
Kategori: Værktøj - 150x6600mm
The LEGO Movie 2, assorted design.
Pris 65 kr.
Kategori: Legetøj - LEGO
Hvide folielabels på A4 ark. De er ekstra kraftigt klæbende, vejrbestandige og permanente. Etiketterne egner sig til krævende mærkning både indendørs og udenfor - de tåler ekstreme temperaturer ( -30°C til +80°C) og er modstandsdygtige overfor UV-lys, smu.
Pris 375 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler
100% gennemsigtig skærmbeskytter til Huawei P20 Pro, som holder skærmen fri for ridser og skidt. Enkay beskyttelsesfilmen har en hårdhed på 4H og er lavet i PET materiale, som har en meget høj lystransmission. Denne skærmbeskytter er lavet, så den passer 100 % til Huawei P20 Pro. Det er en tynd film som er.
Pris 59 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
I bund og grund taler jeg ikke om andet end en filmkunst, der er i stand til at udtænke en ny grammatik hver eneste gang, den bevæger sig fra én verden til den næste, en filmkunst der er i stand....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
De rige og dybt bevægende lyde af film musik er lige så gamle som selve biografen. Selv de allerførste projicerede billeder blev ledsaget af musik mange steder som en række kunstnere fra single Piano spillere til små orkestre bragte billeder til live gennem musikalsk akkompagnement. Film musik er siden blevet.
Pris 59 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst, arkitektur og fotografi
Film style and story: A Tribute to Torben Grodal (Bog, Engelsk) - Forlag: Museum Tusculanum - ISBN-13: 9788772898513.
Pris 192.2 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Party Projektor Jul/Halloween/fest/nytår. Hav altid fest-lyset klar med denne projekter spot lampe som kaster lys op på væggen. Der medfølger 6 'film' som passer til hhv. Jul, Påske, Halloween, Fest, Fødselsdag og til Nytår. Den giver en fantastisk stemning og du kan bruge den et utal af steder. Leveres med.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Genskab dine egne hylesjove scener fra LEGO® FILMEN 2 . Denne samling af eksklusive samlerfigurer i begrænset oplag, der er nye i februar 2019, har masser af spændende tilbehør og sejt tøj. Oplev helt nye eventyr fra LEGO FILMEN 2 med super-duper-remix-Em.
Pris 30 kr.
Kategori: Legetøj - 10+
Style and story are two of the most debated concepts in film studies today. Taking a cognitive perspective, the anthology Film Style and Story focuses explicitly on the stylistic portrayal of human behaviour ín film, ranging from studies of specific visu.
Pris 195.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Kunst, design & foto
V3