iRobot Roomba filter Passer til: iRobot Roomba 500 serien Indhold: 3 stk. Filter.
Pris 79.94 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - ØVRIGE VARER > TILBEHØR TIL iROBOT STØVSUGERE
.
Pris 49.00 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Varme & Køl - Luftfugter
Dette Soehnle-luftrenserfilter er specielt udviklet til Airfresh Clean 400 luftrenseren fra Soehnle. Dette udskiftelige filter er hovedkomponenten i 4-trins rensningssystemet i Airfresh Clean 400 (ikke inkluderet) og hjælper med at fjerne 99,95 %* af partikler såsom allergener, vira og forurenende.
Pris 507.00 kr.
Kategori: Øvrige hvidevareprodukter - Hjem & have > Husholdningsapparater – tilbehør > Luftrensere – tilbehør > Luftrensere – filtre
Forfilter, HEPA-filter og aktivt kulfilter i en filterenhed Det vigtigste ved en luftrenser er filtersystemet. Det er filteret som fjerner lugte, bakterier og støvpartikler fra luften og dermed bidrager positivt til luftkvaliteten. Dette tredobbelte filter renser effektivt luften i lokalet og giver en behagelig atmosfære hvor man kan ånde ubesværet. Kompakt – 3 filtre indbygget i en filterenhed. Tilbehør til luftrenser UNI_AIR PURIFIER_02 Forfilteret fjerner luftbårne bakterier, svampe og skimmel HEPA-filteret fjerner ultrafine partikler som støv og skimmelsporer Det aktive kulfilter neutraliserer dårlige lugte, f.eks. fra eddike, cigaretrøg, madlavning eller gas Lang levetid på 2.200 timer.
Pris 319.00 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Luftrensere
Filterindsats A til udskiftning til Intex modeller. Køb i dag, vi leverer i morgen..
Pris 39.00 kr.
Kategori: Pool & tilbehør - Startside > Bolig & Have > Have > Haveslanger og tilbehør
Bo Hamburger var en af dansk cykelsports mest lovende ryttere. Som barn vandt han alt, og da han 21 år gammel blev professionel på det store TVM-hold, levede han op til forventningerne: Otte gange....
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 14.00 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Root Catalog > rodkategori > Buer / buegrej
Filter til Blupura & Waterrex vandkøler Tip: Filter bør udskiftes hver 6 mdr..
Pris 618.75 kr.
Kategori: Mindre apparater - Fødevarer & køkken > Køkkenmaskiner & hvidevarer > Drikkevandskølere
WeightWorlds Thermoflaske med infuser og filter er en praktisk infuserflaske med en kapacitet på 500 ml, der er ideel til både kolde og varme drikke. Passer perfekt til jobbet, rejser, hjemmebrug eller til at have med på farten, så du uden problemer kan få dit daglige te-fix på en måde, som bevarer smagen, varmen og kvaliteten af teen..
Pris 209.00 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - WeightWorld > Velvære > Detox & Udrensning
Locket avlägsnar bakterier och protozoer från runt 1 000 liter vatten, vilket hjälper dig att fylla på med vätska och hålla dig i form oavsett hur avlägset målet ärLocket är kompatibelt med alla Salomons mjuka flaskor med en öppning på 42 mm (köpta våren 2020 och framåt)Eliminerar 99,99 % av alla protozoer, cryptosporidiumoocystor och bakterierUppfyller standardtestprotokollet från FDA i USA.
Pris 217.00 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Sporting Goods > Athletics > General Purpose Athletic Equipment|Other
Lee Filtres leverer farvefiltrer i højeste kvalitet og kommer i en meget bred vifte af farver. Mål: 762x122cm Klik her for at læse mere Bemærk at farven på din skærm er et resultat af din computer, skærm og opsætning. Hvis du vil være helt sikker på at vælge den rigtige farve, kan du rekvirere en prøvebog her: Lee Filters Prøvebog..
Pris 799.00 kr.
Kategori: Studio og DJ Udstyr - LYS > Lamper og Belysning > Tilbehør til lamper > LEE Farvefiltre > LEE Ruller
HEPA-Filter-Set erstatter Rowenta ZR005901, til Rowenta RO3718EA, RO3724EA, RO3731EA u.a..
Pris 159.00 kr.
Kategori: Elartikler - Robotstøvsuger / Vinduespudser
Bruger du et filtersystem til din pool eller spa med løse filterpatroner, kan du holde bassinvandet rent og krystalklart ved at skylle filteret ofte og skifte det regelmæssigt – ca. hver 14. dag. Filterpatronen her er model H i Intex' række af filtre, og den passer til en række Intex-filterpumpen 28601EG. Intex er en verdens førende producenter af kvalitetspools og pooltilbehør. Virksomheden begyndte at producer.
Pris 59.00 kr.
Kategori: Pool & tilbehør - DISCONTINUED > Badebassiner (pool) Tilbehør > UdeLeg > Badebassiner (pool)
Brita P1000 Filter.
Pris 289.00 kr.
Kategori: Service & bestik - Health & Beauty - Hygiene - Oral Care
T-kobling af plastik for kobling af brændstofslang.Fremstillet af slidstærk plastikblanding af høj kvalitet, med to flanger på hver tilslutning for at virkelig holde tæt.Findes i 1-pak eller 12-pak.Højde 25 mm, længde 40 mm og passer brændstofslange med indre diameter på 6,35-9,52 mm..
Pris 399.00 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - MC-Dele/Motordele & Filtre/Brændstofsystem
Begynder din luftkøler at absorbere varm luft? Eller er der gået 6 måneder, siden du købte den? Så er det tid til at forny filteret, så din luftkøler kan fortsætte med at køle dit hjem ned! Filteret….
Pris 149.00 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Sjovt Grej
.
Pris 412.00 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Værktøj > Tøj & sikkerhed > Sikkerhedsudstyr > Åndedrætsværn
Blåkläder Filt Indlægssål Filt indlægssål Varme og fugtabsorberende underside   Oversigt: Detaljer: Indersåle i filt. Emballage: Levereres i par..
Pris 79.00 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category
* Nubuck læder, ruskind læder og mesh * Refleksion ved hæl * Almindelig pasform elementer: Revit Filter Motorcykel sko.
Pris 1636.77 kr.
Kategori: Herresko - Motorcykel city- & bystøvler
V3