Pikasol Fiskeolie og ingefr er koncentreret fiskeolie kombineret med ingefrekstrakt og E-vitamin. E-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stess imens ingefr vedligeholder en normal fordjelse. Dispenseringsform Kapsler. Dosis og anvendelse Anbefalet daglig dosis: 1-3 kapsler til voksne og brn.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Helse -
120 kapsler - 2 måneder Fiskeolie med højt indhold af omega-3 fedtsyrer (næsten 70%). Sammensat ud fra den opdaterede forskningsmængde. Fiskeriet er certificeret af den uafhængige organisation Friend of the Sea, som med strenge kriterier garanterer et bæredygtigt, miljørigtigt fiskeri. Olien kommer fra.
Pris 229 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Vitamins
En komplet blanding af daglige vitaminer, omega-3er og mineraler. Perfekt når du er på farten. Hver pakke indeholder din daglige dosis af O3, M3 og D3..
Pris 413.27 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Health & Beauty Health Care Fitness & Nutrition Vitamins & Supplements|Unisex
<p>Futura Fiskeolie Anti-Opstød er et Omega-3 kosttilskud velegnet til dig, som måske ikke er den bedste til at sluge piller. Kapslerne garanterer dig 100% fri for fiskeopstød, som normalt kan ses ved andre kosttilskud med fiskeolie. Takket være en helt.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
<p>Disse Futura Fiskeolie Premium tabletter bidrager til et godt hjerte, gode lunger og et godt syn. Det anbefales at tage 2 Futura Omega-3 Premium tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller inden sengetid for at få den bedste virkning. Futura Omega-3 Premium kan.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
<p>Futura Fiskeolie Kolesterol er et kosttilskud velegnet til voksne og børn over 11 år. Kosttilskuddet indeholder Omega-3, som bidrager til at vedligeholde en normal hjertefunktion og et normalt syn. Takket være ALA bidrager kosttilskudet også til et.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
Natur Drogeriet Ecolomega Fiskeolie, 200 ml. Det er en økologisk fiskeolie, som er udvundet fra danske ørreder, der har været igennem en naturlig proces uden anvendelse af opløsningsmidler, kemikalier eller syntetiske tilsætningsstoffer. Ecolomega Fiskeolie.
Pris 169.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
Tobis fiskeolie er et kosttilskud med et indhold af fiskeolie fra ansjos, makrel og sardin. 1 spiseskefuld Tobis Fiskeolie indeholder 3,3 g omega-3 fedtsyrer, fordelt med 1,2 g. EPA og 1,3 g. DHA. Andre pakningsstrrelser - Dispenseringsform Olie Dosis og anvendelse Den anbefalede dosis er 1 spiseskefuld.
Pris 100 kr.
Kategori: Helse -
.
Pris 89.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
<p>Pikasol Premium Fiskeoliekapsler er et vigtigt kosttilskud, som indeholder 140 fiskeolie -kapsler, der giver en høj mængde af de helt rigtige Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA, som hjælper til at vedligeholde en normal hjerte- og hjernefunktion.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
Møllers Tran på 250 ml er levertran med en sprudlende og frisk citrussmag. Med denne næringsrige levertran får du nemt mere Omega 3 olie end de fleste andre Omega olier på markedet. Omega 3 har en dokumenteret positiv effekt på hjertet, hjernen og.
Pris 89.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
<p>Møllers Tran er en levertran med citrussmag, som giver dig mere Omega-3 olie end de fleste andre Omega olier på markedet. Omega-3 har en dokumenteret positiv effekt på hjertet, hjernen og blodomløbet. DHA samt EPA er nogle af de vigtigste byggesten.
Pris 139.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
Drogens Vital Fiskeolie er til tilskud af fiskeolie som supplerer din kost med omega-3 fedtsyrer. Det anbefales at indtage 350 g fisk om ugen (ca. 2 hovedmltider med fisk og fiskeplg 3 gange om ugen). Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opns ved et dagligt.
Pris 74.95 kr.
Kategori: Helse -
Omega-3 - Vegetabilsk er fremstillet på hav-alger, som dyrkes i FDA godkendte anlæg med garanti for både bæredygtighed og kvalitet og er et ideelt plantebaseret alternativ til krill og fiskeolie. Omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til at vedligeholde normal.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
<p>Futura fiskeolie med Omega 3-6-9 indeholder 270 kapsler, som hjælper med at bidrage til en normal hjertefunktion. Det er vigtigt for din krop af få de essentielle Omega 3,6 og 9 fedtsyrer, som man enten kan få gennem en sund og varieret kost, eller gennem et.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
<p>Med denne Omega 3-6-9 fra Futura får du et fantastisk kosttilskud, som er godt for hjertet. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion, og den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. Anbefalet daglig dosis ved børn.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
<p>Möllers Tran Æble er et flydende kosttilskud, som indeholder en unik kombination af Omega-3 fra fisk samt A-, D- og E-vitamin som bidrager til at vedligeholde et normalt syn, normal funktion, vedligeholdelse af knogler samt beskytte kroppens celler mod oxidativ stress..
Pris 139.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
.
Pris 89.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
EasyChew Omega-3 fiskeolie er en bld og velsmagende tyggedrops med Omega-3 fedtsyrer, som ikke giver sure opstd, og er helt uden bismag. EasyChew Omega-3 er til bde brn og voksne. produktet er udelukkende tilsat farve og smagstoffer fra frugt. Er fri for kunstige sdemidler, konserveringsmidler og kunstige.
Pris 169.15 kr.
Kategori: Helse -
V3