Hold orden på det essentielle med et alsidigt, praktisk og farvestrålende clipboardLeitz WOW er en trendy og iøjefaldende serie af farvestrålende kontorprodukter i høj og anerkendt kvalitet. WOW-serien kommer i forskellige energiske farver, som udstråler og signalere en moderne og kreativ stil og de lækre materialer, kombineret med det sofistikerede design afspejler produkternes gode kvalitet.Med WOW kan du give din arbejdsplads på kontoret, i firmaet eller i hjemmet et væld af inspirerende farvenuancer og du kan give dit skrivebord et kreativt og farvestrålende look, som flot reflekterer din personlige stil. Lige meget hvilken stil du har, kan du farvekoordinere dit skrivebordstilbehør, så det reflekterer din personlighed og hjælper dig til at nå dine mål.Farve: IsblåKapacitet: 75 A4-ark (80 g)Mål (BxHxD): 230 x 18 x 330 mmFormat: A4Vægt: 0,33 kgMateriale: Polyskum i 2,8 mm tykkelsePerfekt til præsentationer eller talerHøj kvalitet og let langtidsholdbart materialeStærk metalclip holder papirerne sikkert fastIndvendig lomme til CD-rom’er, visitkort og andetKomplimenterer de andre produkter i WOW-serien perfektSlående WOW-farver med et iøjnefaldende geometrisk mønster, der lader din personlighed skinne igennem.
Pris 636.88 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Arkivering > Clipboards
Hvem vælger danskerne – Helle eller Løkke? Der er lagt op til Danmarkshistoriens længste og mest brutale valgkamp. I en ny bog samler Clement Kjersgaard og Nikolaj Vitting Hermann vurderinger af....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
* Materiale: Kulstof * 270 mm * monteringssæt sælges separat elementer: Acerbis X-Brake Forside til disk.
Pris 233.95 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Motorcykel-pladehjul
Denne beskrivelse er Automatisk oversat: Model Sw-Goli Made in Portugal Quick Dry Badedragt i sort med Liberty Statue print i grå og orange.
Pris 239.00 kr.
Kategori: Dametøj - male>Badeshorts>Badeshorts
Skjorte fra Miss Selfridge Cute (men ikke for cute) Cutaway-krave Åben front Bindekant Cropped længde Almindelig pasform.
Pris 119.00 kr.
Kategori: Dametøj - Kvinder > Toppe > Skjorter og bluser
Hat med Superpopular Minecraft i smuk svart7grøn med motiv af et creeper-symbol foran. Høj kvalitet og perfekt pasform med det rigtige "Look". Materiale: 100% bomuldStørrelse: 56Justerbar bagesteFarve: Sort/Grå/Grøn med motiv af creeper-symbol på fronten i Grøn. Officielt licenseret Mojang-produkt.
Pris 158.00 kr.
Kategori: Børnetøj - brn/brnetj/overtj/kasketter
Helle eller Løkke? (Blå udgave - Løkke på forsiden) (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Clement Kjersgaard og Nikolaj Vitting Hermann (red.) - Forlag: Ræsons Forlag - Emner: 9788799286973, 99286973, 8799286973 - ISBN-13: 9788799286997.
Pris 152.20 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Et iPhone 13 håndværker cover fra SUPCASE der yder beskyttelse i allerhøjeste klasse. Dette cover beskytter hele din mobil, både for- og bagside imod tab, ridser og skrammer. SUPCASE har med en unik kombination af materialer, lavet et cover der beskytter din telefon fra alle sider, 360 grader. Dette er et iPhone 13 cover med indbygget skærmbeskyttelse. En stor fordel ved dette iPhone 13 cover er at det ikke kun beskytter imod slag, tab og slid men også imod støv. Coveret er lavet på en sådan måde at langt størstedelen af støvet holdes væk fra telefonen og diverse stik indgange, hvilket betyder at din telefon holder sig pæn i længere tid. Coveret skilles ad i nederste hjørne, hvorefter telefonen kan ligges ind i coveret, som lukkes omkring. Herefter er din telefon vil være beskyttet imod langt de fleste skader. Yderligere informationer:- Letvægt- Hævede kanter beskytter skærm & kamera- Perfekt pasform- 360° graders beskyttelse- Indbygget skærmbeskyttelse- MagSafe Kompatibel.
Pris 199.00 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
Slap af om aftenen på din pude med dit eget foto trykt på! Design din egen pude hos Smartphoto. Det er nemt og du kan vælge mellem flere forskellige farver og bruge op til 32 billeder i dit design når du laver din egen pude. En pude med eget foto er også en utrolig god gave der kan gives ved mange lejligheder. Hvorfor ikke forære en pude med et billede du synes om til en du holder af?.
Pris 299.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Fotogaver > Puder
Slap af om aftenen på din pude med dit eget foto trykt på! Design din egen pude hos Smartphoto. Det er nemt og du kan vælge mellem flere forskellige farver og bruge op til 32 billeder i dit design når du laver din egen pude. En pude med eget foto er også en utrolig god gave der kan gives ved mange lejligheder. Hvorfor ikke forære en pude med et billede du synes om til en du holder af?.
Pris 299.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Fotogaver > Puder
Hold orden på det essentielle med et alsidigt, praktisk og farvestrålende clipboardLeitz WOW er en trendy og iøjefaldende serie af farvestrålende kontorprodukter i høj og anerkendt kvalitet. WOW-serien kommer i forskellige energiske farver, som udstråler og signalere en moderne og kreativ stil og de lækre materialer, kombineret med det sofistikerede design afspejler produkternes gode kvalitet.Med WOW kan du give din arbejdsplads på kontoret, i firmaet eller i hjemmet et væld af inspirerende farvenuancer og du kan give dit skrivebord et kreativt og farvestrålende look, som flot reflekterer din personlige stil. Lige meget hvilken stil du har, kan du farvekoordinere dit skrivebordstilbehør, så det reflekterer din personlighed og hjælper dig til at nå dine mål.Farve: SortKapacitet: 75 A4-ark (80 g)Mål (BxHxD): 230 x 18 x 330 mmFormat: A4Vægt: 0,33 kgMateriale: Polyskum i 2,8 mm tykkelsePerfekt til præsentationer eller talerHøj kvalitet og let langtidsholdbart materialeStærk metalclip holder papirerne sikkert fastIndvendig lomme til CD-rom’er, visitkort og andetKomplimenterer de andre produkter i WOW-serien perfektSlående WOW-farver med et iøjnefaldende geometrisk mønster, der lader din personlighed skinne igennem.
Pris 63.69 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Arkivering > Clipboards
Hold orden på papirerne eller skab opmærksomhed på meddelelser med et flot clipboardLeitz WOW er en trendy og iøjefaldende serie af farvestrålende kontorprodukter i høj og anerkendt kvalitet. WOW-serien kommer i forskellige energiske farver, som udstråler og signalere en moderne og kreativ stil og de lækre materialer, kombineret med det sofistikerede design afspejler produkternes gode kvalitet.Med WOW kan du give din arbejdsplads på kontoret, i firmaet eller i hjemmet et væld af inspirerende farvenuancer og du kan give dit skrivebord et kreativt og farvestrålende look, som flot reflekterer din personlige stil. Lige meget hvilken stil du har, kan du farvekoordinere dit skrivebordstilbehør, så det reflekterer din personlighed og hjælper dig til at nå dine mål.Farve: IsblåKapacitet: 75 A4-ark (80 g)Mål (BxHxD): 228 x 17 x 320 mmFormat: A4Vægt: 0,26 kgMateriale: PolystyrolPerfekt til præsentationer eller talerStærk metalclip holder papirerne sikkert fastSmart hængekrog, så det er let at visualisere manualer, instruktioner, tjeklister med mereKomplimenterer de andre produkter i WOW-serien perfektSlående WOW-farver med et iøjnefaldende geometrisk mønster, der lader din personlighed skinne igennem.
Pris 449.38 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Arkivering > Clipboards
Hold orden på det essentielle med et alsidigt, praktisk og farvestrålende clipboardLeitz WOW er en trendy og iøjefaldende serie af farvestrålende kontorprodukter i høj og anerkendt kvalitet. WOW-serien kommer i forskellige energiske farver, som udstråler og signalere en moderne og kreativ stil og de lækre materialer, kombineret med det sofistikerede design afspejler produkternes gode kvalitet.Med WOW kan du give din arbejdsplads på kontoret, i firmaet eller i hjemmet et væld af inspirerende farvenuancer og du kan give dit skrivebord et kreativt og farvestrålende look, som flot reflekterer din personlige stil. Lige meget hvilken stil du har, kan du farvekoordinere dit skrivebordstilbehør, så det reflekterer din personlighed og hjælper dig til at nå dine mål.Farve: LillaKapacitet: 75 A4-ark (80 g)Mål (BxHxD): 230 x 18 x 330 mmFormat: A4Vægt: 0,33 kgMateriale: Polyskum i 2,8 mm tykkelsePerfekt til præsentationer eller talerHøj kvalitet og let langtidsholdbart materialeStærk metalclip holder papirerne sikkert fastIndvendig lomme til CD-rom’er, visitkort og andetKomplimenterer de andre produkter i WOW-serien perfektSlående WOW-farver med et iøjnefaldende geometrisk mønster, der lader din personlighed skinne igennem.
Pris 636.88 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Arkivering > Clipboards
Hold orden på papirerne eller skab opmærksomhed på meddelelser med et flot clipboardLeitz WOW er en trendy og iøjefaldende serie af farvestrålende kontorprodukter i høj og anerkendt kvalitet. WOW-serien kommer i forskellige energiske farver, som udstråler og signalere en moderne og kreativ stil og de lækre materialer, kombineret med det sofistikerede design afspejler produkternes gode kvalitet.Med WOW kan du give din arbejdsplads på kontoret, i firmaet eller i hjemmet et væld af inspirerende farvenuancer og du kan give dit skrivebord et kreativt og farvestrålende look, som flot reflekterer din personlige stil. Lige meget hvilken stil du har, kan du farvekoordinere dit skrivebordstilbehør, så det reflekterer din personlighed og hjælper dig til at nå dine mål.Farve: LillaKapacitet: 75 A4-ark (80 g)Mål (BxHxD): 228 x 17 x 320 mmFormat: A4Vægt: 0,26 kgMateriale: PolystyrolPerfekt til præsentationer eller talerStærk metalclip holder papirerne sikkert fastSmart hængekrog, så det er let at visualisere manualer, instruktioner, tjeklister med mereKomplimenterer de andre produkter i WOW-serien perfektSlående WOW-farver med et iøjnefaldende geometrisk mønster, der lader din personlighed skinne igennem.
Pris 449.38 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Arkivering > Clipboards
Hold orden på papirerne eller skab opmærksomhed på meddelelser med et flot clipboardLeitz WOW er en trendy og iøjefaldende serie af farvestrålende kontorprodukter i høj og anerkendt kvalitet. WOW-serien kommer i forskellige energiske farver, som udstråler og signalere en moderne og kreativ stil og de lækre materialer, kombineret med det sofistikerede design afspejler produkternes gode kvalitet.Med WOW kan du give din arbejdsplads på kontoret, i firmaet eller i hjemmet et væld af inspirerende farvenuancer og du kan give dit skrivebord et kreativt og farvestrålende look, som flot reflekterer din personlige stil. Lige meget hvilken stil du har, kan du farvekoordinere dit skrivebordstilbehør, så det reflekterer din personlighed og hjælper dig til at nå dine mål.Farve: GrønKapacitet: 75 A4-ark (80 g)Mål (BxHxD): 228 x 17 x 320 mmFormat: A4Vægt: 0,26 kgMateriale: PolystyrolPerfekt til præsentationer eller talerStærk metalclip holder papirerne sikkert fastSmart hængekrog, så det er let at visualisere manualer, instruktioner, tjeklister med mereKomplimenterer de andre produkter i WOW-serien perfektSlående WOW-farver med et iøjnefaldende geometrisk mønster, der lader din personlighed skinne igennem.
Pris 449.38 kr.
Kategori: Elværktøj - Kontorartikler > Arkivering > Clipboards
Hold orden på det essentielle med et alsidigt, praktisk og farvestrålende clipboardLeitz WOW er en trendy og iøjefaldende serie af farvestrålende kontorprodukter i høj og anerkendt kvalitet. WOW-serien kommer i forskellige energiske farver, som udstråler og signalere en moderne og kreativ stil og de lækre materialer, kombineret med det sofistikerede design afspejler produkternes gode kvalitet.Med WOW kan du give din arbejdsplads på kontoret, i firmaet eller i hjemmet et væld af inspirerende farvenuancer og du kan give dit skrivebord et kreativt og farvestrålende look, som flot reflekterer din personlige stil. Lige meget hvilken stil du har, kan du farvekoordinere dit skrivebordstilbehør, så det reflekterer din personlighed og hjælper dig til at nå dine mål.Farve: GulKapacitet: 75 A4-ark (80 g)Mål (BxHxD): 230 x 18 x 330 mmFormat: A4Vægt: 0,33 kgMateriale: Polyskum i 2,8 mm tykkelsePerfekt til præsentationer eller talerHøj kvalitet og let langtidsholdbart materialeStærk metalclip holder papirerne sikkert fastIndvendig lomme til CD-rom’er, visitkort og andetKomplimenterer de andre produkter i WOW-serien perfektSlående WOW-farver med et iøjnefaldende geometrisk mønster, der lader din personlighed skinne igennem.
Pris 636.88 kr.
Kategori: Elværktøj - Kontorartikler > Arkivering > Clipboards
Hold orden på papirerne eller skab opmærksomhed på meddelelser med et flot clipboardLeitz WOW er en trendy og iøjefaldende serie af farvestrålende kontorprodukter i høj og anerkendt kvalitet. WOW-serien kommer i forskellige energiske farver, som udstråler og signalere en moderne og kreativ stil og de lækre materialer, kombineret med det sofistikerede design afspejler produkternes gode kvalitet.Med WOW kan du give din arbejdsplads på kontoret, i firmaet eller i hjemmet et væld af inspirerende farvenuancer og du kan give dit skrivebord et kreativt og farvestrålende look, som flot reflekterer din personlige stil. Lige meget hvilken stil du har, kan du farvekoordinere dit skrivebordstilbehør, så det reflekterer din personlighed og hjælper dig til at nå dine mål.Farve: HvidKapacitet: 75 A4-ark (80 g)Mål (BxHxD): 228 x 17 x 320 mmFormat: A4Vægt: 0,26 kgMateriale: PolystyrolPerfekt til præsentationer eller talerStærk metalclip holder papirerne sikkert fastSmart hængekrog, så det er let at visualisere manualer, instruktioner, tjeklister med mereKomplimenterer de andre produkter i WOW-serien perfektSlående WOW-farver med et iøjnefaldende geometrisk mønster, der lader din personlighed skinne igennem.
Pris 44.94 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Arkivering > Clipboards
Hold orden på papirerne eller skab opmærksomhed på meddelelser med et flot clipboardLeitz WOW er en trendy og iøjefaldende serie af farvestrålende kontorprodukter i høj og anerkendt kvalitet. WOW-serien kommer i forskellige energiske farver, som udstråler og signalere en moderne og kreativ stil og de lækre materialer, kombineret med det sofistikerede design afspejler produkternes gode kvalitet.Med WOW kan du give din arbejdsplads på kontoret, i firmaet eller i hjemmet et væld af inspirerende farvenuancer og du kan give dit skrivebord et kreativt og farvestrålende look, som flot reflekterer din personlige stil. Lige meget hvilken stil du har, kan du farvekoordinere dit skrivebordstilbehør, så det reflekterer din personlighed og hjælper dig til at nå dine mål.Farve: PinkKapacitet: 75 A4-ark (80 g)Mål (BxHxD): 228 x 17 x 320 mmFormat: A4Vægt: 0,26 kgMateriale: PolystyrolPerfekt til præsentationer eller talerStærk metalclip holder papirerne sikkert fastSmart hængekrog, så det er let at visualisere manualer, instruktioner, tjeklister med mereKomplimenterer de andre produkter i WOW-serien perfektSlående WOW-farver med et iøjnefaldende geometrisk mønster, der lader din personlighed skinne igennem.
Pris 449.38 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Arkivering > Clipboards
Hold orden på det essentielle med et alsidigt, praktisk og farvestrålende clipboardLeitz WOW er en trendy og iøjefaldende serie af farvestrålende kontorprodukter i høj og anerkendt kvalitet. WOW-serien kommer i forskellige energiske farver, som udstråler og signalere en moderne og kreativ stil og de lækre materialer, kombineret med det sofistikerede design afspejler produkternes gode kvalitet.Med WOW kan du give din arbejdsplads på kontoret, i firmaet eller i hjemmet et væld af inspirerende farvenuancer og du kan give dit skrivebord et kreativt og farvestrålende look, som flot reflekterer din personlige stil. Lige meget hvilken stil du har, kan du farvekoordinere dit skrivebordstilbehør, så det reflekterer din personlighed og hjælper dig til at nå dine mål.Farve: HvidKapacitet: 75 A4-ark (80 g)Mål (BxHxD): 230 x 18 x 330 mmFormat: A4Vægt: 0,33 kgMateriale: Polyskum i 2,8 mm tykkelsePerfekt til præsentationer eller talerHøj kvalitet og let langtidsholdbart materialeStærk metalclip holder papirerne sikkert fastIndvendig lomme til CD-rom’er, visitkort og andetKomplimenterer de andre produkter i WOW-serien perfektSlående WOW-farver med et iøjnefaldende geometrisk mønster, der lader din personlighed skinne igennem.
Pris 63.69 kr.
Kategori: Elværktøj - Kontorartikler > Arkivering > Clipboards
V3