Kärcher Rød Disc børste medium 385 mm til gulvvasker Passer til: Gulvvasker BD 38/12 serien Gulvvasker BD 40/12 serien Gulvvasker BD 40/25 serien Gulvvasker BD 75/140 serien Bredde: 385 mm Kärcher nr. 69071510 REST SALG 1 stk. Tilbage Indhold: 1 stk. Kärcher Disc børste  .
Pris 699.95 kr.
Kategori: Værktøj - ØVRIGE VARER ØVRIGE VARER TILBEHØR TIL NILFISK- KÄRCHER GULVVASKER
.
Pris 26816 kr.
Kategori: Nilfisk SC 351 - Hvidevarer - Støvsuger - Støvsuger tilbehør
Har du bedre ting at give dig til end at støvsuge? Conga 3290 er en intuitiv robotstøvsuger, der klarer ærterne for dig. Det betyder, at du slipper for at gøre det sure arbejde selv, mens du samtidig kan regne med et solidt og næsten klinisk rent resultat. Og det bedste af det hele? Det er ikke kun en.
Pris 3599 kr.
Kategori: Cecotec CONGA TITANIUM 3290 - Robotstøvsugere
VT300 + SP530 er en testvindende, intelligent kombineret støvsuger og gulvvasker fra Vorwerk. På blot 5 sekunder kan støvsugeren indstilles til både at støvsuge og vaske gulv i én arbejdsgang med en markant højere standard end andre rengøringsenheder på markedet. I langt de fleste hjem foregår støvsugning og.
Pris 12999.95 kr.
Kategori: Vorwerk VT 300 - Støvsugere
.
Pris 1799 kr.
Kategori: K?rcher FC 3 - Bolig Vask & rengøring Gulvvask & damprensere
.
Pris 309 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Badeværelse - Vask & Rengøring - Spande
B 60/10 C er et nyt produkt fra Kärcher, det er en gulvvasker som hverken har motor eller batteri. Maskinen skubbes let frem med hånddrift og det er dette som driver pumpen. B 60/10 C er perfekt til let rengøring af glatte gulve som linoleum, epoxy og lig.
Pris 12500 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring - Gulvvasker
Med Nilfisk Combi Washer kan du støvsuge og vaske flisegulve og hårde trægulve i samme arbejdsproces Spar tid uden at gå på kompromis med renligheden eller hygiejnen ved at fjerne vådt og tørt snavs på samme tid. Støvsuger og vasker gulvene i samme arbejdsproces Hold hjemmet rent og friskt og spar masser af.
Pris 2499 kr.
Kategori: Støvsugere - Rengøringsredskaber
Microfibermoppe af høj kvalitet, som passer til 60 cm alufremfører. Lang holdbarhed og gode vandbærende egenskaber. Produktet er svanemærket.Micro Vision er navnet på Nordisk Microfibers premiumprodukt i gulvvask-kategorien. Produktet er designet til de p.
Pris 94.45 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rekvisitter > Mopper og tilbehør > Mopper > Microfibermopper
Dette batteri på 3500 mAh 14,4 Ni-MH, vil sørge for at din robot gulvvasker er godt kørende. Batteriet vil kunne give din robotgulvvasker en driftstid på ca. 60-90 min. Dette afhænger dog af gulvtypen. For at finde det batteri du skal bruge, kan du indtas.
Pris 455 kr.
Kategori: Diverse -
.
Pris 1499 kr.
Kategori: K?rcher FC 5 - Hvidevarer - Støvsuger - Damprenser
.
Pris 345 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring - Rengøringsprodukter - Rengøringsmaskiner - Udstyr - Skrabere & Koste
Har du hund eller kat? Så ved du også, at dyr er lig med ekstra rengøring. For lige så meget som vi elsker de små pelsklumper, lige så irriterende kan det være at gøre rent efter dem. Med robotstøvsugeren Conga 1099 slipper du selv for besværet med at gøre rent, når du har dyr. Støvsugeren er nemlig særligt.
Pris 2695 kr.
Kategori: Cecotec 1099 - Robotstøvsugere
.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Bolig Vask & rengøring Gulvvask & damprensere
.
Pris 209 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Badeværelse - Vask & Rengøring - Spande
Denne kompakte og fleksible gulvvasker kan bruges til mange forskellige rengøringsopgaver. Støjsvag rengøring i begge retninger. Specielle egenskaber er det hængslede håndtag og de let aftagelige tanke, som kan bæres i et ergonomisk håndtag. Tankene kan o.
Pris 21243.75 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring - Gulvvasker
Batteri drevet walk-behind gulvvasker som er kraftfulde og fleksible. Denne gulvvaskere sikrer, at dine gulve bliver helt rene mellem kundebesøgene. Selv når du bruger den på gulve på under 100 m2, er den mere effektive end en almindelig gulvmop. Kär.
Pris 79950 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring - Gulvvasker
TSM GRANDE BRIO 35 er den mindste gulvasker til at gå bagved i GRANDE BRIO-serien. Populært kalder man også denne type maskine for "walk behind". Model 35 E er en ledningsmodel der skal tilsluttes 230 stikkontakt. Har du let adgang til stikkontakt og.
Pris 17488.75 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring - Gulvvasker
Med sine kun 20 kg. er denne gulvaskemaskine ultra fleksibel. Med vedligeholdelsesfrit Li-ion-batterier og diskbørste rengør BD 30/4 C BP PACK små områder på meget kort tid. - Nem at transportere mellem forskellige rengøringsopgaver. .
Pris 22195 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring - Gulvvasker
V3