.
Pris 165 kr.
Kategori: Vandsport - Haven - Pools & Vandleg - Badedyr & Bolde
Denne Explorer 50 gummibåd er perfekt til varme sommerdage. Den har 3 luftkamre, er hurtig at puste op og lukke luften ud af igen, og bunden er oppustelig, så man kan sidde blødt og behageligt. Den....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Udeleg -
Havbogen: Eller kunsten at fange en kæmpehaj fra en gummibåd på et stort hav gennem fire årstider (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Morten Strøksnes - Forlag: Don Max - ISBN-13: 9788740055160.
Pris 111.8 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Sjov lille gummibåd til Maileg musene der tager på campingtur. Der medfølger redningsvest, båd og åre. (Mus skal tilkøbes særskilt). Se hele vores udvalg af Maileg her. Værd at vide: Fremstillet i bomuld. Mål: 4 x 12,5 x 5cm Anbefalet fra 3år+ ________________ Spørgsmål? Email: kundeservice@parcellet.dk Tlf..
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - |Mærker|M-N|Maileg
Materiale: Ttykt PVC Størrelse: Længde: 590 cm Kapacitet: 4-6 Mennesker Pakning: Kasse Alder: 1,5 år og opefter  Garanti: 2 år Gigantisk unicorn gummibåd - Denne gummibåd fås simpelthen ikke større!!! Med sin enorme længde på hele 5,9 meter, vil du slå alle rekorder hos naboer, venner og bekendte - Du vil.
Pris 2499.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Drenge leg
Bisgaard gummibåd Model: Rubber Boot "star" 92003999.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Børnesko - Gummistøvler
Denne Hydro-Force Treck X3-gummibåd fra Bestway er ideel til en rekreativ tur i poolen eller på en stille sø. Båden er velegnet til 3 voksne og 1 barn, og den har en maksimal lastkapacitet på 270 kg. Denne oppustelige gummibåd er lavet af stærkt og holdbart PVC, hvilket gør den robust og holdbar..
Pris 669 kr.
Kategori: Diverse - Sportsartikler Friluftsliv Sejling & vandsport Sejlads & rafting Robåde
Gummibåd - Over The Rainbow - Badelegetøj - Baderinge Med denne helt specielle blanding af badering og gummibåd vil du helt sikkert vække behøring opsigt på stranden eller i poolen. Baderingen er formet som en båd med en overliggende regnbue. Tag din udkårne med på en tur i bølgerne og husk, at alting.
Pris 599 kr.
Kategori: Computertilbehør - -sun2
Stor og komfortable Intex Excursion gummibåd med plads til fem personer   Maks brugsvægt 600 kg   Båden leveres med åre og luftpumpe   Tag hele familien med på tur til sommer og nyd luften og søen   Båden er udstyret med reb line og oppusteligt gulv og sæder for maksimal komfort og bekvemmelighed   Fire.
Pris 1799 kr.
Kategori: Vandsport - Gummibåde
.
Pris 2495 kr.
Kategori: Legetøj - Gummibåde
Intex påhængsmotor. Passer til følgende Intex modeller: Challenger 3 Seahawk 2, 3, 4 Excursion 4 og 5 Mariner 3 og 4. Passer op til 3.0 hp motor. Kan bruges sammen med Intex motor monteringskit 68624. Indbygget batteriovervågning. Kræver et motor batteri (ej inkluderet!). Tekniske specifikationer: 420W 178(N).
Pris 1495 kr.
Kategori: Legetøj - Gummibåde
Super fin gummibåd med rat i flot rød farve - og med flotte racerbiler og flag på siden. Gør det sjovt og spændende for de mindste at være med i svømmehallen,....
Pris 99.95 kr.
Kategori: Vandsport -
Synes dit barn, at brandmænd er noget af det sejeste i verden, er dette redningssæt helt perfekt. Sluk alle brandene i byen og i skovene med den seje firhjulstrækker, den medfølgende brandmand, og....
Pris 119.95 kr.
Kategori: Spil -
Denne Voyager 500 Hydro-Force oppustelige gummibåd fra Bestway er din perfekte rejsekammerat til korte udflugter med dine venner. Denne oppustelige gummibåd er lavet af forudprøvet vinyl, hvilket gør den robust og holdbar. Båden er bygget til komfort og udstyret med robuste åregafler og holdere til.
Pris 1079 kr.
Kategori: Diverse - Sportsartikler Friluftsliv Sejling & vandsport Sejlads & rafting Robåde
Denne Voyager 300 Hydro-Force oppustelige gummibåd fra Bestway er din perfekte rejsekammerat til korte udflugter med en partner. Denne oppustelige gummibåd er lavet af forudprøvet vinyl, hvilket gør den robust og holdbar. Båden er bygget til komfort og udstyret med robuste åregafler og holdere til.
Pris 579 kr.
Kategori: Diverse - Sportsartikler Friluftsliv Sejling & vandsport Sejlads & rafting Robåde
Renser og beskytter gummibåde, fendere og gummilister..
Pris 129.95 kr.
Kategori: Tilbehør til både - 83
Tear-Aid Reparerer: ark, sejl, oppustelige gummibåde, paraplyer, regntøj, jakker og tasker. Og også produkter som aluminium, rustfrit stål, glasfiber og meget mere. Tear-Aid fås i type A og type B. Begge typer har samme unikke egenskaber, men de anvendes på forskellige materialer. 90% umiddelbar klæbeevne,.
Pris 149 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking|Other
Tear-Aid Reparerer: teltduge, sejl, oppustelige gummibåde, paraplyer, regntøj, jakker og tasker. Og også produkter som aluminium, rustfrit stål, glasfiber og meget mere. Tear-Aid fås i type A og type B. Begge typer har samme unikke egenskaber, men de anvendes på forskellige materialer. Umiddelbar klar til.
Pris 149 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking|Other
Dette Einhell oppustnings adapter sæt er ideelt til at puste cykeldæk, bolde, luftmadrasser og gummibåde op med. Det indeholder de 8 mest brugte oppustnings adaptere. De er egnet til Einhell Kompressorerne TE-AC 270/50/10, TE-AC 230/24, som du kan købe i vores webshop (sku: 405294, 405296)..
Pris 169 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Redskaber Kompressorer
V3