Lulu er en rummelig og elegant jobtaske i skind med mange gode prakke rum. Tasken lukkes med en lynlås og har en stor lynlåslomme på fronten. Den kan derudover bæres i de to hanke eller over skulderen i den regulerbar aftagelige skulderrem. Indvendigt har tasken to store rum, en lynlåslomme i midten og en åben læder lomme til en smartphone. Yderligere er der i den ene side en lomme med velcro lukning til en bærbær. Mål.. H. 12 B 39 D. 32 cm. Detaljer: - Type: rejsetaske - Farve(r): grå, sølv - Mønster: almindelig - Stil: sporty - Anledning: sport, fritid.
Pris 1999.00 kr.
Kategori: Tasker - female>Tasker>Håndtasker
Klare mål - håndarbejde (Forlag: Undervisningsministeriet, Område for Gr, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788760321160).
Pris 115.50 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Disse tuschpenne med glans fra edding er perfekte til at skrive og dekorere glas, metal, plastik og belagt papir. Disse tuschpenne har en bred vifte af strålende højglansfarver med yderst skinnende, metalliske farver. Ventilsystemet giver en jævn blækstrøm med stor dækning. Det malingslignende.
Pris 363.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Andet > Kontorforsyning > Kontorredskaber > Skrive- og tegneredskaber > Markeringspenne og highlightere
Trykluft-malersprøjte der giver et optimalt farveresultat Sprøjtepistol trykluft MSW-ASG-02 fra msw kan påføre et jævnt lag maling, både på en glat og ujævn overflade. msw er din ekspert indenfor værktøj af høj kvalitet. Denne malersprøjte kræver ingen strøm og er derfor ekstra miljøvenlig. Alt hvad du behøver, er tilslutning til en trykluftkompressor (ikke inkluderet i leveringen), så er du klar til at gå igang. Malerpistolen kan anvendes både af firmaer og private. Høj ydeevne med et driftstryk på 3-4 bar og en luftstrøm på 170-312 l/min. Miljøvenlig sprøjtepistol der fungerer uden strøm. Den drives af en trykluftkompressor (ikke inkluderet) hvilket reducerer det samlede forbrug af maling Inkl. beholder på 600 ml så man kan arbejde uden at fylde efter hele tiden Nem at håndtere med det ergonomiske greb og den lave egenvægt Professionel malersprøjte der kan anvendes med maling, lak og lasur af alle fabrikater. Den anvender HVLP-teknologi (høj volumen ved lavt tryk).
Pris 229.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Autolakering-udstyr
Lyser op i mørket når lyset slukkesSelvlysende maling er en specialmaling, der fås i 3 forskellige nuancer. Malingen kan påføres de fleste emner, men er særligt velegnede til lyse overflader. Glow in the dark selvlysende maling lyser op når lyset slukkes og jo flere lag du maler, jo kraftigere bliver den selvlysende effekt.Den selvlysende maling er desuden A-mærket, hvilket betyder at produkterne er fri for problematiske stoffer og samtidig overholder alle gældende sikkerheds- og sundhedskrav på området, så de er velegnede og sikre at bruge for børn såvel som voksne.Farve: Lys blåIndhold: 250 mlA-mærket.
Pris 218.75 kr.
Kategori: Kreativ leg - Flere produkter > Hobbyartikler > Hobbymaling & tilbehør > Specialmaling
Passer sammen med denne vare her Mål: ca. 230 x 130 x 55 mm Små æsker (64 stk.): ca. 50 x 27 x 13 mm (ca. 3 ml) Åbning i æskerne: ca. 10 x 9 mm Materiale: Kraftig plast i god kvalitet Æskerne er løse og kan snildt tages ud. Inkl. et ark med rigeligt labels til de små æsker. Genial opbevarings mulighed til seed/grønlands perler, rhinstene og masser af andre småting. Nem og praktisk at "dosere" indholdet af æskerne.
Pris 175.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj, opbevaring > Opbevaring
Du kender den der rustne, drilske, gamle cykel, som har stået i farfars garage siden stenalderen? Den skal have et nyt liv! Og ikke et hvilket som helst liv - et prikket og farverigt nyt liv!Montana Sprayfarve….
Pris 79.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Hem|Temaer
Juletræ med flot julepynt og gaver. Sættet indeholder følgende: Et sæt inkluderer diamant, lim, limværktøjer, diamantholder, et maleri, en farveboks Produktet leveres med farvede firkantede "diamanter". Vi sender fra Danmark, så der kommer ikke nogle ekstra gebyr, når du bestiller hos os. Vi har produktet på vores eget lager og derfor er leveringstiden er 1-2 hverdage..
Pris 129.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Diamond Painting, Jul/vinter
Disney Princess Stickers - ref. PSSTR3.
Pris 29.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Børn > Børne- & Babyudstyr
Materiale:  Skumgummi Størrelse:                   Højde: 29 cm                 Bredde: 28 cm                 Tykkelse: 0,7 cm Motiv: FC Barcelona skjold           Antal dele: 1 stk  Montering: Dobbelt klæbende puder medfølger  Pakning: Pose Pynt væggen på fornemmeste vis med smarte 3D wallstickers i skum 3D effekten gør at vægge optræder mere "levende" Vi anbefaler at overfladen som dine 3D wallstickers placeres på, er så plan som overhoved muligt..
Pris 69.94 kr.
Kategori: Kreativ leg - Børneværelset > Wallstickers
  Fixpoint superlim 20 g Sammen med praktisk, låselig doseringshætte.   Til husholdning, industri, hobby, modelbygning og så videre. Superlim til f.eks. keramik, metal, plast, glas, gummi eller læder.  ....
Pris 18.95 kr.
Kategori: Kreativ leg -
Den gedigne blok er særligt udviklet til brug med olie- og akrylmaling. De tykke ark er limet på tre sider, så de forbliver plane, mens du maler, men de er lette at frigøre fra blokken, når du er færdig. Papiret er af en god, syrefri kvalitet, som ikke blødes igennem, og de 12 ark er godt beskyttet af den kraftige forside og en robust, 2 mm tyk kartonbagside.   Egenskaber Blok til maling med olie- eller akrylmaling Format: A4&.
Pris 59.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - DISCONTINUED > tegne- og skitseblokke > Kreativ hobby
Trådløs elektrisk skruetrækker med flere positioner inklusiv tilbehør..
Pris 229.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Startside > Gør det selv & hobby > Værktøj
.
Pris 193.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj > Rengøring & Kemi > Tekøkken
Denne æske indeholder 600 stk blandede Plus-Plus i neon farver.Indeholder også en folder med inspiration til dine byggeprojekter.Produktet er naturligvis kompatibelt med alle andre Plus-Plus-produkter.Ikke egnet til børn under 3 år på grund af små dele..
Pris 123.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Konstruktionslegetoej
Stort og nøje udvalgt sortiment af møbler og indretning ✔ Verdenskort, opslagstavle, grå, 80x116 ✔ Gratis fragt..
Pris 1699.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Boligtilbehør > Opslagstavler
SpecifikationerVandbaseretDen store dækningsgrad gør UV malingen enorm økonomisk i brugKan fortyndes med vandFarverne kan nemt blandesHurtigttørrendeHar en behagelig lugtKan bruges udendørs hvis malingen efter tørring lakeres et par gangeMå IKKE benyttes på huden.
Pris 249.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Event - UV Effekter - UV maling - Universal UV maling
Giv dine fotoalbummer et personligt touch med Creative Photo Corners Disse fotohjrner er selvklbende og enkle at anvende når du vil stte dine fotografier fast i feks albummer eller scrapbger Fotohjrner er også dekorative og hjlper dig fremhve dine allerkreste fotos Udover at stte fotos fast kan du også anvende disse fotohjrner til at skabe mnstre og rammer i dine forskellige kreative projekter Disse fotohjrner er i en flot hvid nuance.
Pris 49.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Toppen af listen
Sæt dig fast med Elmers hvide vaskbare skolelim!.
Pris 129.00 kr.
Kategori: Kreativ leg - Lim,Hjemmelavet slim
V3