Den tidløse charme af klassiske trælegetøj dukker op fra hver side af denne papir popup. Enkle former og levende farver bringer klassisk....
Pris 139 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
– Håndlavet broderi– Blød, legesyg ven til små børn– Designet i Sverige af Camilla Lundsten– Perfekt til små hænder at gribe og holde.
Pris 185 kr.
Kategori: Legetøj - Babydukker
Vil du sætte prikken over i'et på din indretning derhjemme, kan du bl.a gøre det ved at hænge nogle billeder op på væggen. Dette Art Anchorbillede, vi præsenterer her, er fra Kare Design. Det multifarvede 3D billede er håndlavet i papir, og billedet er i.
Pris 1324 kr.
Kategori: Kunst - Boligtilbehør // Tilbehør til væggen // Billeder // Billeder - Vintage og Retro
Vil du sætte prikken over i'et på din indretning derhjemme, kan du bl.a gøre det ved at hænge nogle billeder op på væggen. Dette Art Peace No Warbillede, vi præsenterer her, er fra Kare Design. Selve 3D motivet er håndlavet i multifarvet papir, og billed.
Pris 1499 kr.
Kategori: Kunst - Boligtilbehør // Tilbehør til væggen // Billeder // Billeder - Vintage og Retro
Vil du sætte prikken over i'et på din indretning derhjemme, kan du bl.a gøre det ved at hænge nogle billeder op på væggen. Dette Art Card Acebillede, vi præsenterer her, er fra Kare Design. Det multifarvede 3D billede er håndlavet i papir, og billedet er.
Pris 3999 kr.
Kategori: Kunst - Boligtilbehør // Tilbehør til væggen // Billeder // Billeder - Vintage og Retro
Vil du sætte prikken over i'et på din indretning derhjemme, kan du bl.a gøre det ved at hænge nogle billeder op på væggen. Dette Art Jokerbillede, vi præsenterer her, er fra Kare Design. Det multifarvede 3D billede er håndlavet i papir, og billedet er in.
Pris 3999 kr.
Kategori: Kunst - Boligtilbehør // Tilbehør til væggen // Billeder // Billeder - Vintage og Retro
Køl legetøj æglæggende Lion har en smukke bløde plushmane og er dejlige at røre og holde. Denne høje kvalitet tøjdyr er håndlavet og fremstillet af materialer af høj kvalitet. Når snavset kan han være handwashed. Fantastisk til Safari elskere i alle aldre. Har Super blødt tøjdyr Hand made hånd vaskbar alder.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Tøjdyr
Fritz Hansen vægur, som er produceret i hvidt håndlavet bomuldspapir. I Objects kollektionen fra Fritz Hansen findes dette smukke ur, som er særdeles velegnet til den designglade og kvalitetsbevidste boligindretning. Uret, som er designet i papir, viser klokkeslættet embosset i det matte bomuldspapir, idet.
Pris 1850 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Produkter - Dekoration til hjemmet - Ure
Papir, Anbefalet alder (min.): 5 År. Bredde: 205 mm, Dybde: 205 mm, Højde: 30 mm.
Pris 121 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Dygtigheds og funktions legetøj
Med Fritz spurven som et aktivt koset legetøj har babyer fra 3 måneder en alsidig legekammerat. Fuglen lavet af den bedste NICI plys har seks funktioner. En vinge skjuler knitrende papir. Den anden fløj har en aftagelig skrammelring. En knirk i foden og en klokke i maven giver sjove lyde. Bag en klap på maven.
Pris 145 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Babylegetøj Bamser & Tøjdyr
Falder i kærlighed med en finurlig verden af papir crafting og udforske de uendelige muligheder af håndgjort papir kunst med jeg elsker....
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sport og hobbyer
5 forskellige legefigurer til Tipi Play Gym. Kan med båndene nemt fastgøres. Der er en kaktus, en sky, en bjørn, en tipi og ordet love Kaktus- og sky figurerne er fyldt med sammenkrøllet papir. De andre legetøjsfigurer fungerer som en rangler. Din baby vil have det sjovt, når det berører legetøjet og leger.
Pris 186 kr.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj Babylegetøj Legebuer
Plastfolien er ofte en redning i nøden i køkkenet du pakker det halve løg ind, der ikke kunne bruges til middagen, pakker en sandwich til udflugten og dækker salatskålen, inden du sætter den i køleskabet. Når du spiser maden, kaster du plasten væk, som s.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Aucune
Sørg for at gøre store og små kreative projekter skinnende og fascinerende med det metalliske, sølvfarvede papir.Fremhæv din messestand eller lav sjove håndarbejdsprojekter med dette metalliske, sølvfarvede papir. Papiret er holdbart og nemt at klippe til og er velegnet til en lang række...
Pris 57.44 kr.
Kategori: Legetøj - 554
Rubens dukker er nuttede og livagtige håndlavede dukker i et simpelt design. Denne charmerende Adam Activity dukke drømmer om at blive maler en dag. Han er iført et par smækbukser fyldt med maling....
Pris 339.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Rubens dukker er nuttede og livagtige håndlavede dukker i et simpelt design. Denne charmerende Emelie Activity dukke er vild med kattedyr! Hun har søde krøller og er iført en frisk....
Pris 369.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Dette er en standerlampe lavet af håndlavet papir i en cremet hvid farve. Coveret er let at justere i højden ved at skubbe det op eller ned, til en maksimal højde på 210 cm. Den enkle, men moderne design passer perfekt i soveværelset, stuen eller spisestuen og skaber en hyggelig atmosfære. Desuden.
Pris 489 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have Belysning Lamper
.
Pris 312 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj - Modeljernbane - Terrænopbygning
br...Med denne fantastiske Miss Melody DIY Paper Fun klistermærkebog med ark og papir, er du sikker på at kunne lave fantastiske kreationer ud fra din egen fantasi! På hver side i....
Pris 109.95 kr.
Kategori: Legetøj -
V3