BaByliss hårklipper med ledning Med denne hårtrimmer fra BaByliss kan du styre selv det mest utilregnelige hår. Den har en række finindstillingsmuligheder, så du let kan justere din ønskede hårlængde. Tilmed har hårklipperen et bredt skær, hvilket betyder at du hurtigt og effektivt kan få trimmet håret. Du kan let justere på længden at klipningen, da trimmeren har 8 forskellige længdeindstillinger. Da der ikke er et batteri i denne model, så er trimmeren kun brugbar, når ledningen er tilsluttet.  Specifikationer: Ledning 45mm skær 8 klippelængder 3mm trin Der medfølger kam, rensebørste og olie.
Pris 298.75 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Flere produkter > Sport & velvære > Personlig pleje > Skæg og hårpleje
Denne Pro Power Titanium Ultra HC7170-hårklipper fra REMINGTON er den ultimative gadget til en hurtigere og nemmere klipning. Den innovative trimmer med avanceret bladgeometri har en maksimal klippeeffektivitet for et skarpt, rent snit, så du kan opnå professionelle resultater derhjemme. Pro.
Pris 544.00 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Andet > Sundhed & skønhed > Personlig pleje > Barbering & personlig pleje > Hårklippere & trimmere
Batteri til Hårklipper, Hårtrimmer Moser Easy Style 1881 / Type 1852-7531 1,2V 2000mAh NiMH (V9E1881).
Pris 97.00 kr.
Kategori: Elartikler - Husholdningsbatterier
Beskrivelse Få total kontrol og præcision over din klipning med denne hårklipper fra Philips.Intelligent hårklipper fra PhilipsDet smarte display med touch-funktion gør det super nemt at ændre længdeindstillingen. Du skal blot lade din finger glide hen over displayet for at vælge den ønskede længde, så låser hårklipperen indstillingen og husker i øvrigt dine favoritindstillinger.Du kan vælge mellem 400 længdeindstillinger for ultimativ præcision. Herudover får du justerbare hårkamme for det bedste klipperesultat. Hårklipperens DualCutskær i titanium er selvslibende og giver en skarp og præcis hårklipning.Hårklipper med performanceHårklipperen fra Philips har titaniumskær for en bedre holdbarhed. Den husker tre længdeindstillinger pr. kam og har AutoTurbo, der øger klippehastigheden. Herudover får en h&.
Pris 599.95 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Hårtrimmer
Moderne og professionel genopladelig hårtrimmer. Køb den i dag, vi har hurtig levering..
Pris 309.00 kr.
Kategori: Hårpleje - Startside > Skønhed, Pleje & Helse > Hårfjerning & barbering > Trimmer
En moderne professionel hårklipper i høj kvalitet med stærk ydeevne, som er perfekt til at gennemføre flere forskellige moderne hårklip med varierede niveauer, alt efter smag og præference. Mulighed for barbering (klip med 0) eller at klippe håret med forskellige længder (1-5 mm). Denne trådløse hårklipper kommer et innovativt ergonomisk design i en T-form, og den er stille, kompakt og let. Derfor fylder den stort set ingenting og er nem at både opbevare og at transportere. I og med at den er genopladelig, kan den bruges på komfortabel hvis hvor som helst uden behov for kabler eller stikkontakter. Den er designet med modstandsdygtige og holdbare titaniumknive og 5 skærekamme (1-2-3-4-5 mm). Den kan anvendes til håret samt til skægget. Derudover er den vandafvisende (IPX4) og meget nem at anvende og at rense. Den kommer med et USB-kabel til mikro USB og flere forskellige tilbehør (cover til beskyttelse, flaske med smøreolie og en lille rensebørste). Specifikationer: Materiale: Aluminium Titanium Farve: Gylden Sort Moderne og ergonomisk design: Design i T-form Innovativ og funktionel Type: Elektrisk Genopladelig Trådløst Stille Original og bærbar: Alsidig og kan tilpasses Multifunktion: Hårklipper Trimmer til skæg og bakkenbart Titaniumknive: Høj kvalitet, modstandsdygtig og holdbar 5 skærekamme: 5 klippeniveauer Længde på barbering: 0-1-2-3-4-5 mm Tilbehør sæt: Beskyttende cover Flaske med smøreolie Lille rengøringsbørste Vandafvisende: IPX4 Kompakt: Fylder meget lidt Nem at bruge og at rense: Tænd/sluk-knap Behagelig og nem at anvende Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare USB-indlæsning: inklusiv USB til mikro USB kabel Batteri: Li-ion 3,7 V / 600 mAh DC In: 5 V / 1 A Strøm: 3 W Ca. mål: 4,5 x 15 x 3,5 cm.
Pris 179.00 kr.
Kategori: Helse - Hårfjerning, Hårstyling, Personlig pleje
Få styr på frisuren med Melissa hårklipperen. Uanset om du kører en plysset stil eller bare retter lidt til i siderne, skal der godt grej til at være hjemme-frisør. Genopladeligt Li-On 500 mAh-batteri medfølger LED-display Driftstid 60 min. Godt grej til hjemme-frisøren Den smarte genopladelige hårklipper er med LED-display, så du kan få overblik og holde styr på dine indstillinger. Vælg mellem 8 længdeindstillinger fra 3-22 mm og få præcis den frisure, du har lyst til. Klipperen er fuldt opladet efter 8 timer og kan derefter klippe i 1 time. For nem rengøring kan bladene tages af og skylles. Der medfølger rengøringsbørste, olie, adapter, kam og afstandskam..
Pris 169.95 kr.
Kategori: Barbermaskiner - El > Hårstyling > Hårtrimmere > Hårklipper
HC5010 ultimat hårklippning fra Braun i 9 længdeindstillinger Braun hårtrimmer med 2 smarte trimmertilbehør gør det muligt for dig at tilpasse dit look til valgfri hårstil. Med totalt 9 længdeindstillinger for en fleksibel stil til enhver situation. - Skarpe blade med lang levetid for perfekt klippning - Ultimat hårklippning fra Braun ultraskarpe, sikre blade for høj ydeevne - 9 længdeindstillinger: 1 smart trimmertilbehør, så du kan kabe lige den stil du vil have i op til 8 længder. Plus en ekstra kort længdeindstilling ved anvendelse med kam - Kraftigt DualBattery forsyner trimmeren med jævn kraft til en jævn frisure. - Memory SafetyLock-system låser og husker det seneste..
Pris 479.00 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Skønhed>Herre>Barbering>Hygiejnetrimmer
Klassificering af batteri: CL126: NE: 2016-12-09 Sammensætning af batteri: CL127: KT: 2016-12-09 Type batteri: Akkumulator Producentens produktnavn: MS 2826 Producent produktfamilie: Hårklipper til kæledyr Produktets farve: Sort/ sølv Trådløs: Ja Minimum hårlængde: 3 mm Maksimal hårlængde: 12 mm Bladmateriale: Titaniumhoved med keramisk blad Tilbehørskamme: 4 kamudstyr: 3, 6, 9, 12 mm Genopladeligt: Ja Driftstid (maks.): 90 min Effekt: 35 W. Oplader: Ja Rengøringsbørste: Ja Type: Ledning/ Trådløs TI vægt (kg): 0,033 kg Garanti: 24 måneder.
Pris 274.00 kr.
Kategori: Kæledyr - helse-og-sknhed/harfjerning/barbermaskiner-og-trimmere/harklippere
Enćhen Boost hårklipperen med keramisk klinge er en højkvalitets, støjsvag og letanvendelig hårtrimmer med topkvalitet for pengene!.
Pris 179.00 kr.
Kategori: Diverse - Hygiejne - Klipning og barbering
Attraxion Extreme er en kraftfuld, stilren og meget effektiv hårklipper, som er designet med inspiration fra professionelle barberingsværktøjer..
Pris 342.00 kr.
Kategori: Kosmetik - Health & Beauty > Personal Care > Shaving & Grooming
Det har aldrig været nemmere at klippe din families hår. Denne hårklipper er udstyret med en kraftfuld, men alligevel meget støjsvag motor, et ergonomisk design og hudvenlige knive og kamspidser, der giver den bedste ydeevne til klipning af både børn og voksne..
Pris 199.00 kr.
Kategori: Diverse -
Hvis du er en mand der går op i dit udseende, og godt kan lide at style dit skæg, så er denne hårklipper perfekt til dig! Hårklipperen er trådløs og derfor let....
Pris 239.95 kr.
Kategori: Barbermaskiner -
Her får du en WAHL Groomsman Body Beard Trimmer og Body Shaver, som har selvslibende præcisionsblader for fremragende resultater. Derudover får du en 6-positions variabel....
Pris 359.95 kr.
Kategori: Barbermaskiner -
BaByliss hårklipper med titanium skær Stilfuld hårklipper med titanium skær for overlegen skæreydelse. Med denne hårklipper får du op til 60 minutters trådløs drift, hvilket gør den let tilgængelig. Tilmed får du et justeringshjul med 26 klippelængder, som giver dig længder fra 0,5 til 25 mm. Skæreklingen er aftagelig og vaskbar, så du er sikret en god hygiejne. Specifikationer: 60 minutters trådløs drift 8 timers opladning Titanium skær 26 klippetrin 0,5 – 25 mm (nøjagtighed på 1 mm) Justeringshjul Aftagelige og vaskbare skær under vand 1x afstandskam til hår Olie, børste og opbevaringskasse medfølger.
Pris 598.75 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Flere produkter > Sport & velvære > Personlig pleje > Skæg og hårpleje
Denne Pro Power HC7130-hårklipper fra REMINGTON er den ultimative gadget til en hurtigere og nemmere klipning. Den innovative klipper med avanceret bladgeometri har en maksimal klippeeffektivitet for et skarpt, rent snit, så du kan opnå professionelle resultater derhjemme. Pro Power-motoren.
Pris 369.00 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Andet > Sundhed & skønhed > Personlig pleje > Barbering & personlig pleje > Hårklippere & trimmere
Denne Pro Power HC7110 hårklipper fra REMINGTON er den ultimative gadget for enhver, der ønsker en hurtigere og nemmere klipning. Stålbladene med komfortspids følger konturen for helt tæt hudkontakt, hvilket giver en blid og glat barbering. Den tilbyder også en imponerende driftstid på 40 minutter.
Pris 355.00 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Andet > Sundhed & skønhed > Personlig pleje > Barbering & personlig pleje > Hårklippere & trimmere
Denne Colour Pro Combo hårklipper og trimmer med ledning fra Wahl er et kombinationssæt, som indeholder en hårklipper med ledning og en batteridrevet minitrimmer (1 x AA batteri, ikke inkluderet). Den kompakte minitrimmer er ideel til detaljer og touch ups! Begge apparater har en kraftfuld og.
Pris 267.00 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Andet > Sundhed & skønhed > Personlig pleje > Barbering & personlig pleje > Hårklippere & trimmere
Colour Pro hårklippere sæt, med ledning, fra Wahl, har et justerbart hoved, for let justering af klippelængde fra 1 til 3 mm og farve guidede kamme til hurtig og nem identifikation af den ønskede længde. Disse hårklippere giver professionel skæreydelse, med lige resultater takket være de præcisions,.
Pris 608.00 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Andet > Sundhed & skønhed > Personlig pleje > Barbering & personlig pleje > Hårklippere & trimmere
V3