Haveslange Sprinkler 30 meter Sprinklerslange som giver en mild sprinklereffekt. Den porøse slange giver blid og mild vanding uden sløseri. Den er perfekt for højbede og grøntsager! Perforeret, flad slange som kan producere fin spray - vander et stort areal..
Pris 129 kr.
Kategori: Haveredskaber - Hjem og fritid Værktøj & Have
Få vandet dine blomster, buske og træer eller hold den sjoveste vandkamp i haven nemt og bekvemt med denne haveslange i den klassiske grønne farve. Denne haveslange er laver....
Pris 319.95 kr.
Kategori: Planter & havepleje -
Haveslange, Graceful Rock från Garden Glory ..
Pris 639 kr.
Kategori: Haveindretning - Havemøbler & Udemiljø Have Haveslanger
Gør din have slange til en højtryksrenser på ingen tid. Spylerøret fastgøres let til din almindelige haveslange med den medfølgende tilslutning. Røret giver et meget højere tryk end slangens almindelige dyse.✓ Højtryksrenser på ingen tid✓ Nem forbindelse✓ Perfekt til rengøring af bilen eller gårdhaven✓ 2.
Pris 369 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - 536
Gardena komfort FLEX slangen med Power greb profil garanterer en optimal kombination af stykke slange og slange. Begge adgang takket være innovativ teknologi såsom gears ind i hinanden. Power greb profil skaber hvad er haven ejere har lang ønske: en pålidelig forbindelse med maksimal bedrift kraft. En positiv.
Pris 19.95 kr.
Kategori: Planter & havepleje - Brøndpumper og -systemer
"Hvis du gerne vil dække hver evigt eneste hjørne i dit hjem og eje de seneste nye produkter, som vil gøre livet nemmere for dig, så skal du købe Haveslange Grøn til den bedste pris.#br# Farve: Grøn Materiale: Polyester Inkluderer: Tilbehør ".
Pris 439 kr.
Kategori: Diverse - BB-Lagervare
Denne fleksible vandslange er specielt designet til havevanding og overrisling. Vandslangen er lavet af vejrbestandigt materiale, hvilket sikrer lang levetid og god holdbarhed. Med en længde på 25 m kan vandslangen nå alle planter og afgrøder og kan vande.
Pris 249 kr.
Kategori: Diverse - Haveslanger Vandingsartikler
.
Pris 217 kr.
Kategori: Diverse -
Trænger bilfælgene, facaden eller havemøblerne til en rengøring? Glem alt om kedelig skrubben og skuren - med Utenu Spulerør på haveslangen spuler du indgroet snavs væk med højt vandtryk! Røret er 75 cm langt og når nemt selv svært tilgængelige steder..
Pris 99 kr.
Kategori: Diverse - Se alt,Hjem & have,Fars dags gaver 2020,Mors dag gaver 2020,Julegaver til 40 årige,Julegave til forældre,Julegaver til par,Julegave til hende,Julegaver til 50 årige,Hjemmefikser,Udendørs,Have,Sommer og sol,Orden og System,Biltilbehør,Utenu,Kalendergaver o
Green it - Haveslange 1/2" - 20 m.
Pris 79 kr.
Kategori: Diverse - Haveslange
Med denne smarte Magic Hose vandslange, der kan udvide sig op til 3 gange sin egen længde, har det aldrig været nemmere at vande have, rengøre bilen osv.! Den har et meget kraftigt vandtryk og ruller sig selv sammen efter brug. Når du tænder for van.
Pris 99 kr.
Kategori: Diverse - BOLIG gruppe2 Have Havetilbehør Sommerudsalg Værktøj & redskaber
Køb billig Boremaskinepumpe til haveslange op til 1500 l pr. time Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 881782021, ean nr.: 4009315061115.
Pris 102 kr.
Kategori: Diverse - Afløbspumper
Denne fleksible vandslange er specielt designet til havevanding og overrisling. Vandslangen er lavet af vejrbestandigt materiale, hvilket sikrer lang levetid og god holdbarhed. Med en længde på 25 m kan vandslangen nå alle planter og afgrøder og kan vande dem jævnt. Det indeholder tusindvis af.
Pris 159 kr.
Kategori: Planter & havepleje - Hjem & have Græsplæne & have Vandingsartikler Haveslanger
Denne 15 m lange flade haveslange Classic Roll-Fix fra GARDENA er udstyret med en sikkerhedsanordning og en kassette, er robust, holdbar og ideel for rejse eller transport.Denne flade haveslange er robust og holdbar. Den kan modstå et tryk op til 25 bar. Udstyret med en justerbar spraydyse og alle.
Pris 850 kr.
Kategori: Planter & havepleje - Hjem & have Græsplæne & have Vandingsartikler Haveslanger
Haveslange Spiral Haveslange som trækker sig sammen som en spiral for at optage minimalt med plads. Slangen har en medfølgende tilslutning og et smart mundstykke som du bruger til nemt at regulere trykket og vandstrålen efter dit behov. Længde: 30 m.
Pris 209 kr.
Kategori: Haveredskaber - Hjem og fritid Værktøj & Have
Haveslange Sprinkler 25 meter Sprinklerslange som giver en mild sprinklereffekt. Den porøse slange giver blid og mild vanding uden sløseri. Den er perfekt for højbede og grøntsager! Perforeret, flad slange som kan producere fin spray - vander et stort areal..
Pris 119 kr.
Kategori: Damesko - Hjem og fritid Værktøj & Have
.
Pris 179 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid Værktøj & Have
.
Pris 139 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid Værktøj & Have
Få vandet dine blomster, buske og træer eller hold den sjoveste vandkamp i haven nemt og bekvemt med denne haveslange i den klassiske grønne farve. Denne haveslange er laver....
Pris 229.95 kr.
Kategori: Planter & havepleje -
V3