This insider's guide profiles breath-taking surfing spots, authentic beach restaurants, fabulous hotels, and the most scenic routes in 7 European regions, including Spanish Cantabria, the French Basque Country, and Brittany..
Pris 503.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Arbejde, helse og velfærd i Vestnorden: antologi (Forlag: Háskólaútgáfan, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9789979547587).
Pris 281.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Dovre T-Shirts 1/4 æRme Helse.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Herretøj - Men>T-shirts
Har du prøvet alle de nyeste kure, uden at opnå de ønskede resultater? Vi føler med dig. Det er tid til at droppe de hurtige løsninger og spise på den rigtige måde – med hjælp og støtte til hvert trin på vejen. Nogle gange er den sværeste del af din rejse bare det at komme i gang. Så uanset om du ønsker at tabe dig, eller blot ønsker at blive mere markeret, så indeholder vores Weight Loss-pakke alle de ting du behøver for at få gang i en sundere livsstil. Kombiner vores Weight Loss-pakke med at spise den rigtige mad og regelmæssig motion, så er du allerede godt på vej til at nå dine mål. Weight Loss-pakken indeholder: Impact Diet Whey (1 kg) CLA (60 kapsler) Lean Protein Bar (smagsprøve) Shaker.
Pris 205.99 kr.
Kategori: Helse - Consumables > Bundles > Other Bundles > The Weight Loss Bundle
.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Helse - Ginseng
Gør din campingtur mere behagelig med dette telttæppe. Du kan lægge det i dit telt, i campingvognens fortelt eller på din terrasse. Telttæppet er lavet af polyethylenmateriale med høj densitet, som har en god vandpermeabilitet og åndbarhed. Telttæppet er designet med integrerede snøreringe i de fire.
Pris 219.00 kr.
Kategori: Helse - Sportsartikler > Friluftsliv > Camping & vandreture > Telttilbehør
Massagebriks PHYSA LYON BLACK - elektrisk Fysioterapeuter, massører og kosmetologer kan få glæde af denne højdejusterbare massagebriks PHYSA LYON BLACK. Massagebriksen er beregnet til klinikker, saloner, spa- og wellness-oaser. Massagebriksen er ergonomisk designet med justebart ryglæn der gør behandlingen mere komfortabel for kunden og arbejdet nemmere for behandleren. Massagebriksen er fremstillet af ekstra robuste og stabile materialer. Den leveres inkl. fodpedal og fjernbetjening. Massage briks med fjernbetjening og fodpedal 360° drejelige kvalitetshjul af gummi med stopklodser maks. bæreevne 200 kg nem og praktisk højdejustering 68 - 90 cm Ryglænets hældning 0 - 60° rengøringsvenligt betræk.
Pris 7299.00 kr.
Kategori: Helse - Massagebrikse
3 styks skærebræt i bambus - kan også anvendes som serveringsbræt..
Pris 99.00 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty - Hygiene - Oral Care
InnovAgoods skægsamler hjælper dig med at opnå de bedste resultater med dit skæg. Trim dit skæg i den bedste form uden at have hår ender overalt..
Pris 149.00 kr.
Kategori: Helse - Hygiejne - Klipning og barbering
RZ Massage Stick Håndholdt Massage Stick som er velegnet til at massere lægge, ben og hofter. Ved brug af Massage Sticken øges blodcirkulationen, hvilket giver bedre restitution og ømheden mindskes. Med de ergonomiske håndtag er du sikret et godt greb på Massage Sticken, og der kan let trykkes godt til under massagen som både kan foretages siddende eller stående..
Pris 99.00 kr.
Kategori: Helse - Andet udstyr > Restitution
En stadig tungere og voksende mave kan føles okay for nogen, men smertefuldt eller ubehageligt for andre. Uanset hvilken kategori du befinder dig i, så vil du kunne få nytte af bbhugmes støttebælte for gravide. Bæltet fungerer ved at hjælpe med at holde bækkenet mere sammen, noget som giver dig en følelse av lettelse og bedre stabilitet. At bruge støttebæltet kan gøre det lettere for dig at få klaret de daglige gøremål.  bbhugme støttebælte til gravide er designet og udviklet af kvindelige kiropraktorer , som også selv er mødre, og som har specialiseret sig indenfor behandling af gravide. Støttebæltet er lavet af blødt, åndbart højteknologisk italiensk stof, - den samme type som bruges i sportsbeklædning - dette giver dig den gode frihedsfølelse. Ved brug af støttebæltet, får mave, bækken og korsryggen akkurat den lille ekstra støtte den kan trænge til under en graviditet.  Bæltet er i farven sort..
Pris 699.00 kr.
Kategori: Helse - Support belt
 .
Pris 77.90 kr.
Kategori: Helse - Tilbehør multimaskin
Batteri til Måleapparat Sokkia SET30R3 7,4V 2200mAh LiIon (V1BDC46, ident. med Batteri til Måleapparat Sokkia SET230 Serie- SET630 Serie/ Typ BDC46A).
Pris 249.00 kr.
Kategori: Helse - Måleapparat batteri
Salvequick Sårrens Vådservietter – enkle og lette at brugeSalvequick sårrens vådservietter smidige renseservietter til rensning af sår. Rensevæsken i servietterne består af steril fysiologisk saltopløsning og de praktiske renseservietter erstatter bomuld og sårrens i flaske, da de er mere fleksible og enkle at bruge.Vådservietterne er godt beskyttet i individuel emballage, så du altid kan være sikker på at sårrensen er steril og klar til brug hvis uheldet skulle være ude. Indhold: 20 stk. sårrens vådservietterMål på serviet (LxB): 11 x 12 cmReferencenummer: REF 323700.
Pris 56.19 kr.
Kategori: Helse - Flere produkter > Sundhed & healthcare > Førstehjælp
Skyddar mot nedkylning. Vind- och vattentätRadarreflekterande egenskaper ökar din synlighetMetalliserade polyestermaterial.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Helse - Sporting Goods > Outdoor Recreation > Camping & Hiking > Sleeping Bags|Other
Har du også set det svenske fænomen "Den som skrattar förlorar" på YouTube eller Facebook?Nu kan du få det supersjove og aldeles for grove program i et spilleformat hos Partyking.….
Pris 229.00 kr.
Kategori: Helse - Hem|Sjovt Grej
.
Pris 299.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Smykkerenser
Listerine Spearmint Mouthwash 250 ml.
Pris 24.95 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje > Tandpleje & Mundpleje
Dette mavebælte er meget effektivt til at stramme og tone muskler, reducere kropsfedt og styrke mavemusklerne. En behagelig, hurtig og enkel måde at forbedre sin figur på. Det kan bruges til enhver tid: mens du ser fjernsyn, læser en bog, er på computer osv. Lavet af TPU Velcro for perfekt pasform Fjernbetjening med kabel Automatisk og manuel funktion 5 intensitetsniveauer Velegnet til underkrop, talje, ben, arme, skuldre og ryg indeholder: Målebånd (200 cm) Etui Strømadapter: 100-240 V, 50-60 Hz / 12 V, 1 A (ca. 120 cm) Strøm: 12 W.
Pris 189.00 kr.
Kategori: Helse - Fitnessudstyr, Massage apparater, Personlig pleje
V3