Hundens helse er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
This insider's guide profiles breath-taking surfing spots, authentic beach restaurants, fabulous hotels, and the most scenic routes in 7 European regions, including Spanish Cantabria, the French Basque Country, and Brittany..
Pris 419.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Arbejde, helse og velfærd i Vestnorden: antologi (Forlag: Háskólaútgáfan, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9789979547587).
Pris 281.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Dovre Dovre SportstrøJe Helse.
Pris 159.00 kr.
Kategori: Herretøj - Men>T-shirts
Lærerboka inneholder læreplanrelatert stoff, undervisningstips, veiledning til hvert enkelt kapittel i elevboka, vurdering for læring i mat og helse og forslag til periodeplaner..
Pris 339.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger > Bøger
Skønne oplevelser til hende!  Perfekt til sololeg, eller måske kan du overlade fjernbetjeningen til din partner og lade ham/hende bestemme, hvilke af de 7 vibrationsniveauer, der skal stimulere dig. Denne vibro-bullet bruger 2xAAA batterier, som ikke medfølger. Kommer også med en dekorativ fjernbetjening..
Pris 189.00 kr.
Kategori: Helse - Vibrator æg
Recovery boots med batteri, med op til 2 timers behandling pr opladning. 6-kamres ben medfølger, der passer til højden 175-195cm RZ Portable Recovery Boots er det perfekte system til dig, der har behov for at få de gavnlige effekter af RZ's luftkompression på hele kroppen.  Maskinen har 5 funktioner. A:.
Pris 4995.00 kr.
Kategori: Helse - Andet udstyr > Massage produkter
GRAVIDITESKVALME KAN AFHJÆLPES UDEN BEKYMRINGER. Op mod 80 % af alle kvinder, der er gravide oplever graviditetskvalme.Mange gør ikke noget ved kvalmen af frygt for at skade barnet, men for de fleste findes der en enkel løsning. Kroppen har sit eget forsvar mod kvalme som blot skal aktiveres. Med.
Pris 134.00 kr.
Kategori: Helse - acupressure
Rapid Response Narkotest Multi-test Rapid Response™ narkotest har været på det danske marked i mere end 10 år, og bruges i betydeligt omfang af fagfolk i sundhedssektoren. Vi har en række forskellige kombinationer af multi-paneler, som tester for forskellige kombinationer af af narkotika/stoffer i urin.  Et.
Pris 49.00 kr.
Kategori: Helse - NARKOTEST > Rapid Response Narkotest
“Allergeninfo: Parfume” Bioderma Sebium H2O er en rensevand specielt egnet til fedtet og uren hud. Den efterligner hudens naturlig komposition for super skånsom fjernelse af makeup - dette gør at den kan bruges på selv den mest sarte hud. Formuleret med det patenterede Fluidactiv™-kompleks, som.
Pris 82.00 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care
Artdeco Blusher 07 Slmon Blush.
Pris 111.00 kr.
Kategori: Helse - DRUGSTORE, BLUSH, KINDER, MAKEUP
GRID 1.0 Black er den mest brugte foamroller. Ideel i størrelse til de fleste behov. Højde 33 cm Diameter 14 cm Vægt 650 gram Se vores udvalg af  foam roller  her..
Pris 347.00 kr.
Kategori: Helse - Triggerpoint
Massagepistol Sølv Massagepistol Sølv er en klassisk massagepistol, som dækker de almindelige behov for massage. Massagepistolen kommer med 4 forskellige hoveder og giver dig dermed valgmuligheden mellem 4 varianter for massage, som hver i sær er gode til visse områder. Massagepistolen er håndholdt og gør det.
Pris 749.00 kr.
Kategori: Helse - 543596
.
Pris 25.95 kr.
Kategori: Helse - Tandpasta
Varmetæppe - 203 x 152 cm - 2 varmezoner Et varmetæppe stimulerer blodcirkulationen, lindrer muskelsmerter, løser op for muskelspændinger og har i det hele taget en afslappende virkning på kroppen. Til forbedring af din velvære fabrikerer Physa dette elektriske 2-zones varmetæppe PHY-HB130-1 som kan forbedre din nattesøvn. Dette varmelagen er ekstra blødt og hyggeligt. Det kan bruges til at forvarme sengen på kolde nætter. Varmetæppet kan også bruges som led i behandlingen af gigt og reumatisme. Kan tilpasses individuelt – to varmezoner, to temperaturregulatorer, tre varmeniveauer sikker og langtidsholdbar – overophednings- og overspændingsbeskyttelse kan anvendes af allergikere – materiale fremstillet af hypoallergent polyester afslappende og smertestillende effekt nemt at rengøre, fjernstyring og kabel kan tages af.
Pris 319.00 kr.
Kategori: Helse - Varmetæpper
DIN/ISO: DIN 13164; Materiale: plastik; Længde [cm]: 26; Bredde [cm]: 17; Højde [cm]: 8; Farve: grå; Udformning førstehjælpskasse: forbindingskasse; Sættet indeholder: Førstehjælpssæt til bilen.
Pris 104.11 kr.
Kategori: Helse - Andre kategorier
DIN/ISO: DIN 13164; Materiale: plastik; Længde [cm]: 26; Bredde [cm]: 17; Højde [cm]: 8; Farve: grå; Udformning førstehjælpskasse: forbindingskasse; Sættet indeholder: Førstehjælpssæt til bilen.
Pris 104.16 kr.
Kategori: Helse - Andre kategorier
En super fin gaveæske fra Marvis. Perfekt til både mænd og kvinder. Gaveæsken indeholder følgende 2 dele: 1) Mavis Classic Strong Mint Tandpasta, 85 ml. Marvis producerer tandpastaer af høj kvalitet - og tager din tandbørstning til et nyt niveau. Marvis tænker det traditionelle tandpasta-koncept ud af boksen..
Pris 90.00 kr.
Kategori: Helse - Produkter -> Startsæt & Gaveideer -> Fars dag
Pulsoximeteret til din finger er den gode og hurtige løsning til dig, som har interesse i, at måle din iltmætning og hjerterytme. Denne enhed giver dig svar på meget få sekunder..
Pris 199.00 kr.
Kategori: Helse - e-ville.com - Din elektronik og outdoor butik. - Sundhedsprodukter
V3