Helsetrøje (tank-top) fra Dovre i hvidt design. En klassisk tank-top med gode isolerende egenskaber.Model: 620-01-01.
Pris 199 kr.
Kategori: Herretøj -
Bruges på synlig ren og tør hud og evt. efter håndvask hvor det er påkrævet. Der tilføres hånddesinfektionsmiddel, så huden holdes fugtig i 30 sekunder. Hånddesinfektionsmidlet er tilsat glycerin som hudplejemiddel. Lever op til EN1500 og DS2451-2. Vejle.
Pris 115 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Personlig hygiejne > Hånddesinfektion > Håndsprit i flasker og dunke > Håndsprit i pumpeflaske
Hundens helse er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med hænderne og med helsekost. Du lærer om energihealing, akupressur, terapi med urter og andre kosttilskud....
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Arbejde, helse og velfærd i Vestnorden: antologi (Forlag: Háskólaútgáfan, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9789979547587).
Pris 259.3 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Hundens helse er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 179 kr.
Kategori: Mad - Glutenfri
Erna Juel_Hansen er kendt for en stærk naturalisme, kropslig sanselighed og direkthed i skildringen af det erotiske. Og samtidig en skarp, ironisk afsløring af dobbeltmoral,Helsen og Co. er et Møbel- og indretningsfirma hvor både indehaveren og hans kone.
Pris 23.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Derma Helse Svanesbe er en mild og miljvenlig flydende hndsbe. Derma Helse Svanesbe modvirke at huden trrer ind. Dosis og anvendelse Kan anvendes efter behov. Indeholder Ingredients: Vand, Glycerin, Sodium Chloride Klassificeret som Produktet er et kosmetisk produkt..
Pris 68.6 kr.
Kategori: Diverse -
Kosttilskud med vitaminer og urter, der er velegnet til knogler..
Pris 398 kr.
Kategori: Diverse - Nani Food State
Eye Health er ideel til øjne og synet med en kraftfuld mineral og vitamin kompleks og botaniske ekstrakter. Eye Health omfatter zink og Riboflavin til normalt syn med morgenfrue, blåbær og vindruekerne ekstrakter i to daglige piller..
Pris 340 kr.
Kategori: Helse - ShytoBuy Kropspleje Generelt Øjenpleje
Waist Trainer, der er behagelig og diskret at bære, hjælper med at forme og slanke mavens fremtoning for at skabe et udseende som en timeglasfigur. Den kan også bidrage til at fremme god kropsholdning. Lavet af et slidstærkt og let materiale, der er let at vaske. Fås i 4 forskellige størrelser..
Pris 693 kr.
Kategori: Helse - WeightWorld Vægttab Shapewear
Urinvejsinfektion bør behandles da bakterierne hurtigt kan sprede sig til andre organer som fx blæren. Typisk behandles en urinvejsinfektion med antibiotika. Der er forskellige symptomer på urinvejsinfektion blandt andet svien ved vandladning.  Det er oftere kvinder der får urinvejsinfektion.Combur 5-test.
Pris 195 kr.
Kategori: Helse - Sundhed og skønhed Sundhedspleje Biometriske målere
Monteringsside: højre; Monteringstype: indbygning; Tillægsartikel/Yderligere info. 2: med pærer; Lampekonstruktion: pære-teknologi; Checkmærke: E17 9604, ECE; Nominel spænding [V]: 12; Antal lygtefunktioner: 6; Fastgørelsesmåde: til vandret fastgørelse; Lampe/pæretype: P21/5W, P21W, PY21W; Lampe/pærefunktion:.
Pris 428.38 kr.
Kategori: Helse - Baglygter
ReNu MultiPlus er en universelle linsevæske velegnet til alle bløde kontaktlinser. Denne pakke er ideel til flyrejser og den indeholder to flasker med linsevæske, to etuier og en zip pose..
Pris 59 kr.
Kategori: Helse - Solutions
Brændkomprimering, der giver hurtig afkøling og effektiv smertelindring i første og anden grad af forbrændinger Kulden reducerer smerter og hævelse og forhindrer skaden i at gå dybere ned i huden.Velegnet til forbrændinger op til 20 x 20 cm. Brug større komprimeringer til større områder. Let at...
Pris 99.94 kr.
Kategori: Helse - Sårbehandling
Udenbordslås fremstillet i rustfrit stål, for motorer op til 40 hk. Låsen er en en-boltsløsning og er meget enkel at montere. .
Pris 1595 kr.
Kategori: Helse - Sikkerhed til Søs Bådens sikkerhed Motorlåse
Batteri til Leica Typ DR10AA 6V 4200mAh NiMH (CW-4.0, identisk med Batteri til Video Pana. 6V) Dette genopladelige batteri kan kun bruges med en NiMH batterioplader!.
Pris 259 kr.
Kategori: Helse - Måleapparat batteri
Marvis mundskyl, med frisk mint, giver frisk ånde udover det sædvanelige. Blandingsforhold 1:4.Indeholder 120 ml..
Pris 130 kr.
Kategori: Helse - Tandpleje
.
Pris 365 kr.
Kategori: Helse - Health and Beauty
V3