Helsetrøje (tank-top) fra Dovre i hvidt design. En klassisk tank-top med gode isolerende egenskaber.Model: 620-01-01.
Pris 199 kr.
Kategori: Herreundertøj - Apparel & Accessories Clothing Underwear & Socks
Hundens helse er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med hænderne og med helsekost. Du lærer om energihealing, akupressur, terapi med urter og andre kosttilskud....
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Arbejde, helse og velfærd i Vestnorden: antologi (Forlag: Háskólaútgáfan, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9789979547587).
Pris 259.3 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Hundens helse er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 224.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fagbøger Dyr & natur
.
Pris 179 kr.
Kategori: Mad - Glutenfri
Erna Juel_Hansen er kendt for en stærk naturalisme, kropslig sanselighed og direkthed i skildringen af det erotiske. Og samtidig en skarp, ironisk afsløring af dobbeltmoral,Helsen og Co. er et Møbel- og indretningsfirma hvor både indehaveren og hans kone.
Pris 23.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Derma Helse hygiejnesbe uden parfume bruges, nr vask med sbe og vand nskes. Produktet er velegnet til daglig vask af tr hud, ved hudkle, underlivskle eller anal kle. Derma Helse hygiejnesbe er srligt velegnet til sart hud samt babypleje. Dosis og anvendelse Bruges i tilpasset mngde efter anvendelsesomrde..
Pris 69.25 kr.
Kategori: Diverse -
Kosttilskud med vitaminer og urter, der er velegnet til knogler..
Pris 398 kr.
Kategori: Diverse - Nani Food State
Kæmpenatlysolie også kaldet Primrose Oil er en utrolig frugtbar naturlig kilde til alfalipoinsyre, en fantastisk ingrediens at indføre i din kost for overgangsalder støtte til kvinder, samt til hudpleje og ledpleje. Hver softgel servering indeholder en potent 1000mg af kæmpenatlysolie..
Pris 268 kr.
Kategori: Helse - ShytoBuy Personlig pleje Kvinder Overgangsalder
Waist Trainer Shapewear Korset, der er behagelig og diskret at bære, hjælper med at forme og slanke mavens fremtoning for at skabe en timeglasfigur. Den kan også fremme god kropsholdning. Lavet af et slidstærkt og let materiale, der er let at vaske. Fås i 4 forskellige størrelser..
Pris 289 kr.
Kategori: Helse - WeightWorld Vægttab Shapewear
Pulsoximeter CMS-60D er spækket med funktioner og er meget pålideligt og præcist.Pulsoximeteret er velegnet til brug på hospitaler, klinikker, konsultationer eller i hjemmet. Oximeteret adskiller sig fra vores andre oximetre ved at have en ekstern sensor, som er forbundet via en ledning til oximeteret. Det.
Pris 1895 kr.
Kategori: Helse - Sundhed og skønhed Sundhedspleje Biometriske målere
Batteri til Leica TCR1102 6V 4200mAh NiMH (CW-4.0, identisk med Batteri til Video Pana. 6V).
Pris 259 kr.
Kategori: Helse - Måleapparat batteri
Marvis mundskyl, med frisk mint, giver frisk ånde udover det sædvanelige. Blandingsforhold 1:4.Indeholder 120 ml..
Pris 130 kr.
Kategori: Helse - Tandpleje
Pris för 1 st trissa..
Pris 79 kr.
Kategori: Helse - Tilbehør multimaskin
Dette Tiger Boston Comfort and Safety håndgreb 45 cm i poleret rustfrit stål giver ekstra støtte og komfort på dit toilet eller på badeværelset. Håndgrebets rør har en diameter på 25 mm, og det kan placeres vandret, lodret eller diagonalt for at give støtte, hvor det er nødvendigt. Den maksimale.
Pris 522 kr.
Kategori: Helse - Hjem & have Badeværelse – tilbehør Badeværelse – tilbehørssæt
First Aid Kit Pro fra Deuter er et førstehjælpsprodukt til alle ..
Pris 349 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty Health Care First Aid First Aid Kits|Other
.
Pris 468 kr.
Kategori: Rodriguez Narciso Rodriguez - Health and Beauty
Fjern den grimme lugt fra sko, sportsudstyr, tasker, Mordor, biler, garderober, æggedunstende rum og man caves med de bakteriedræbende, genanvendelige SmellWell duft-godt-poser.
Pris 69 kr.
Kategori: Helse - Smarte ting,Entréen,Billige gaver,Billige julegaver,Kalendergaver og Adventsgaver 2020,Pakkekalender Gaver 2020,Julegaver under 300 kr,Gaver under 300 kr,Se alt,Hobby & Fritid,Fars dags gaver 2020,Julegave til hende,Beklædning og accessories,Fars Dags gav
V3