Skønne oplevelser til hende!  Perfekt til sololeg, eller måske kan du overlade fjernbetjeningen til din partner og lade ham/hende bestemme, hvilke af de 7 vibrationsniveauer, der skal stimulere dig. Denne vibro-bullet bruger 2xAAA batterier, som ikke medfølger. Kommer også med en dekorativ fjernbetjening..
Pris 189.00 kr.
Kategori: Helse - Vibrator æg
Recovery boots med batteri, med op til 2 timers behandling pr opladning. 6-kamres ben medfølger, der passer til højden 175-195cm RZ Portable Recovery Boots er det perfekte system til dig, der har behov for at få de gavnlige effekter af RZ's luftkompression på hele kroppen.  Maskinen har 5 funktioner. A:.
Pris 4995.00 kr.
Kategori: Helse - Andet udstyr > Massage produkter
En stadig tungere og voksende mave kan føles okay for nogen, men smertefuldt eller ubehageligt for andre. Uanset hvilken kategori du befinder dig i, så vil du kunne få nytte af bbhugmes støttebælte for gravide. Bæltet fungerer ved at hjælpe med at holde bækkenet mere sammen, noget som giver dig en følelse av lettelse og bedre stabilitet. At bruge støttebæltet kan gøre det lettere for dig at få klaret de daglige gøremål.  bbhugme støttebælte til gravide er designet og udviklet af kvindelige kiropraktorer , som også selv er mødre, og som har specialiseret sig indenfor behandling af gravide. Støttebæltet er lavet af blødt, åndbart højteknologisk italiensk stof, - den samme type som bruges i sportsbeklædning - dette giver dig den gode frihedsfølelse. Ved brug af støttebæltet, får mave, bækken og korsryggen akkurat den lille ekstra støtte den kan trænge til under en graviditet.  Bæltet er i farven sort..
Pris 699.00 kr.
Kategori: Helse - Support belt
Rapid Response Narkotest Multi-test Rapid Response™ narkotest har været på det danske marked i mere end 10 år, og bruges i betydeligt omfang af fagfolk i sundhedssektoren. Vi har en række forskellige kombinationer af multi-paneler, som tester for forskellige kombinationer af af narkotika/stoffer i urin.  Et.
Pris 49.00 kr.
Kategori: Helse - NARKOTEST > Rapid Response Narkotest
“Allergeninfo: Parfume” Bioderma Sebium H2O er en rensevand specielt egnet til fedtet og uren hud. Den efterligner hudens naturlig komposition for super skånsom fjernelse af makeup - dette gør at den kan bruges på selv den mest sarte hud. Formuleret med det patenterede Fluidactiv™-kompleks, som.
Pris 82.00 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care
Tampax Menstrual Cup Regular Flow.
Pris 199.50 kr.
Kategori: Helse - DRUGSTORE, BODY, PERSONLIG PLEJE TIL KVINDER
GRID 1.0 Black er den mest brugte foamroller. Ideel i størrelse til de fleste behov. Højde 33 cm Diameter 14 cm Vægt 650 gram Se vores udvalg af  foam roller  her..
Pris 347.00 kr.
Kategori: Helse - Triggerpoint
Massagepistol Sølv Massagepistol Sølv er en klassisk massagepistol, som dækker de almindelige behov for massage. Massagepistolen kommer med 4 forskellige hoveder og giver dig dermed valgmuligheden mellem 4 varianter for massage, som hver i sær er gode til visse områder. Massagepistolen er håndholdt og gør det.
Pris 749.00 kr.
Kategori: Helse - 543596
.
Pris 25.95 kr.
Kategori: Helse - Tandpasta
Massagebriks PHYSA LYON BLACK - elektrisk Fysioterapeuter, massører og kosmetologer kan få glæde af denne højdejusterbare massagebriks PHYSA LYON BLACK. Massagebriksen er beregnet til klinikker, saloner, spa- og wellness-oaser. Massagebriksen er ergonomisk designet med justebart ryglæn der gør behandlingen mere komfortabel for kunden og arbejdet nemmere for behandleren. Massagebriksen er fremstillet af ekstra robuste og stabile materialer. Den leveres inkl. fodpedal og fjernbetjening. Massagebriks med fjernbetjening og fodpedal 360° drejelige kvalitetshjul af gummi med stopklodser maks. bæreevne 200 kg nem og praktisk højdejustering 68 - 90 cm Ryglænets hældning 0 - 60° rengøringsvenligt betræk.
Pris 7829.00 kr.
Kategori: Helse - Massagebrikse
DIN/ISO: DIN 13164; Sættet indeholder: Refleksvest, Advarselstrekant, Førstehjælpssæt til bilen; Udformning førstehjælpskasse: forbindingskasse.
Pris 350.15 kr.
Kategori: Helse - Andre kategorier
DIN/ISO: DIN 13164; Materiale: plastik; Længde [cm]: 26; Bredde [cm]: 17; Højde [cm]: 8; Farve: grå; Udformning førstehjælpskasse: forbindingskasse; Sættet indeholder: Førstehjælpssæt til bilen.
Pris 104.16 kr.
Kategori: Helse - Andre kategorier
En usædvanlig og traditionel mundskyl til både mænd og kvinder. Floris har anvendt naturligt rosevand til at opnå den naturlige smag af rose. Sikrer dig en god og forfriskende ånde. Leveres i eksklusiv glasflakon, der oser af luksus. Bemærk: Denne mundskyld er meget koncentreret. Du skal derfor kun anvende.
Pris 395.00 kr.
Kategori: Helse - Produkter -> Tandpleje -> Mundskyl
Det er en meget praktisk og behagelig løsning til at rejse, da den giver støtte til din nakke og den bedste afslapning på rejsen. Derudover fylder den nærmest ingenting og den bliver pustet op i løbet af få sekunder takket været den integrerede manuelle pumpe på overfladen. Specifikationer: Lavet af PVC.
Pris 69.00 kr.
Kategori: Helse - Bil udstyr, Elektronik & Gadgets
Pulsoximeteret til din finger er den gode og hurtige løsning til dig, som har interesse i, at måle din iltmætning og hjerterytme. Denne enhed giver dig svar på meget få sekunder..
Pris 199.00 kr.
Kategori: Helse - e-ville.com - Din elektronik og outdoor butik. - Sundhedsprodukter
Batteri til Leica TCR1102C 6V 2100mAh NiMH (MGEB111).
Pris 199.00 kr.
Kategori: Helse - Måleapparat batteri
 .
Pris 77.90 kr.
Kategori: Helse - Tilbehør multimaskin
Gør din campingtur mere behagelig med dette telttæppe. Du kan lægge det i dit telt, i campingvognens fortelt eller på din terrasse. Telttæppet er lavet af polyethylenmateriale med høj densitet, som har en god vandpermeabilitet og åndbarhed. Telttæppet er designet med integrerede snøreringe i de fire.
Pris 339.00 kr.
Kategori: Helse - Sportsartikler > Friluftsliv > Camping & vandreture > Telttilbehør
Waterproof First Aid Kit fra Care Plus er et førstehjælpsprodukt til alle som passer til vandringen..
Pris 349.00 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty > Health Care > First Aid > First Aid Kits|Other
V3