Formentlig den mest populære af de 20 aminosyrer og naturligt forekommende i protein, der hjælper med at opbygge og reparere nye muskler 1 – den er vigtig for alle fitnessmål..
Pris 255.55 kr.
Kategori: Helse - Consumables > Amino Acids > Glutamine Supplements > L-Glutamine Powder
.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Helse - Ginseng
Gør din campingtur mere behagelig med dette telttæppe. Du kan lægge det i dit telt, i campingvognens fortelt eller på din terrasse. Telttæppet er lavet af polyethylenmateriale med høj densitet, som har en god vandpermeabilitet og åndbarhed. Telttæppet er designet med integrerede snøreringe i de fire.
Pris 219.00 kr.
Kategori: Helse - Sportsartikler > Friluftsliv > Camping & vandreture > Telttilbehør
Massagebriks PHYSA LYON BLACK - elektrisk Fysioterapeuter, massører og kosmetologer kan få glæde af denne højdejusterbare massagebriks PHYSA LYON BLACK. Massagebriksen er beregnet til klinikker, saloner, spa- og wellness-oaser. Massagebriksen er ergonomisk designet med justebart ryglæn der gør behandlingen mere komfortabel for kunden og arbejdet nemmere for behandleren. Massagebriksen er fremstillet af ekstra robuste og stabile materialer. Den leveres inkl. fodpedal og fjernbetjening. Massage briks med fjernbetjening og fodpedal 360° drejelige kvalitetshjul af gummi med stopklodser maks. bæreevne 200 kg nem og praktisk højdejustering 68 - 90 cm Ryglænets hældning 0 - 60° rengøringsvenligt betræk.
Pris 7299.00 kr.
Kategori: Helse - Massagebrikse
3 styks skærebræt i bambus - kan også anvendes som serveringsbræt..
Pris 99.00 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty - Hygiene - Oral Care
Denne elektriske Oral-B tandbørste er trådløs og altid klar til brug takket være sin opladningsstation. Denne tandbørste er i stand til at holde op til fem dage....
Pris 279.95 kr.
Kategori: Helse -
InnovAgoods skægsamler hjælper dig med at opnå de bedste resultater med dit skæg. Trim dit skæg i den bedste form uden at have hår ender overalt..
Pris 149.00 kr.
Kategori: Helse - Hygiejne - Klipning og barbering
RZ Kinesiotape er sportstape / elastisk funktionstape til motionister og eliteudøvere. Bruges til at mindske smerter, øge blodcirkulation sand lindre hævelser. 500cm x 5cm..
Pris 49.00 kr.
Kategori: Helse - Andet udstyr > Restitution
En stadig tungere og voksende mave kan føles okay for nogen, men smertefuldt eller ubehageligt for andre. Uanset hvilken kategori du befinder dig i, så vil du kunne få nytte af bbhugmes støttebælte for gravide. Bæltet fungerer ved at hjælpe med at holde bækkenet mere sammen, noget som giver dig en følelse av lettelse og bedre stabilitet. At bruge støttebæltet kan gøre det lettere for dig at få klaret de daglige gøremål.  bbhugme støttebælte til gravide er designet og udviklet af kvindelige kiropraktorer , som også selv er mødre, og som har specialiseret sig indenfor behandling af gravide. Støttebæltet er lavet af blødt, åndbart højteknologisk italiensk stof, - den samme type som bruges i sportsbeklædning - dette giver dig den gode frihedsfølelse. Ved brug af støttebæltet, får mave, bækken og korsryggen akkurat den lille ekstra støtte den kan trænge til under en graviditet.  Bæltet er i farven sort..
Pris 699.00 kr.
Kategori: Helse - Support belt
 .
Pris 77.90 kr.
Kategori: Helse - Tilbehør multimaskin
Batteri til Måleapparat Sokkia SET30R3 7,4V 2200mAh LiIon (V1BDC46, ident. med Batteri til Måleapparat Sokkia SET230 Serie- SET630 Serie/ Typ BDC46A).
Pris 249.00 kr.
Kategori: Helse - Måleapparat batteri
Salvequick Sårrens Vådservietter – enkle og lette at brugeSalvequick sårrens vådservietter smidige renseservietter til rensning af sår. Rensevæsken i servietterne består af steril fysiologisk saltopløsning og de praktiske renseservietter erstatter bomuld og sårrens i flaske, da de er mere fleksible og enkle at bruge.Vådservietterne er godt beskyttet i individuel emballage, så du altid kan være sikker på at sårrensen er steril og klar til brug hvis uheldet skulle være ude. Indhold: 20 stk. sårrens vådservietterMål på serviet (LxB): 11 x 12 cmReferencenummer: REF 323700.
Pris 56.19 kr.
Kategori: Helse - Flere produkter > Sundhed & healthcare > Førstehjælp
Har du også set det svenske fænomen "Den som skrattar förlorar" på YouTube eller Facebook?Nu kan du få det supersjove og aldeles for grove program i et spilleformat hos Partyking.….
Pris 229.00 kr.
Kategori: Helse - Hem|Sjovt Grej
Innehåll: •15 plåster i olika storlek•10 barnplåster•1 par sterila handskar•6 våtservetter•1 pincett, metall•6 säkerhetsnålar•1 termometer•1 sax•Sportsbandage•6 bomullstussar•1 rulle plåstertejp•2 sårkompresser•3 sårstrips•1 fästingborttagare•1 brännsårsgel•15ml saltvattenlösning•Tejp, 2m•2 handdukstabletter•1 enmanspaket•3 elastiska bandage.
Pris 162.00 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty > Health Care > First Aid > First Aid Kits|Other
.
Pris 299.00 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje - Smykkerenser
Listerine Spearmint Mouthwash 250 ml.
Pris 24.95 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje > Tandpleje & Mundpleje
Dette mavebælte er meget effektivt til at stramme og tone muskler, reducere kropsfedt og styrke mavemusklerne. En behagelig, hurtig og enkel måde at forbedre sin figur på. Det kan bruges til enhver tid: mens du ser fjernsyn, læser en bog, er på computer osv. Lavet af TPU Velcro for perfekt pasform Fjernbetjening med kabel Automatisk og manuel funktion 5 intensitetsniveauer Velegnet til underkrop, talje, ben, arme, skuldre og ryg indeholder: Målebånd (200 cm) Etui Strømadapter: 100-240 V, 50-60 Hz / 12 V, 1 A (ca. 120 cm) Strøm: 12 W.
Pris 189.00 kr.
Kategori: Helse - Fitnessudstyr, Massage apparater, Personlig pleje
Semenax er et kosttilskud til øget sædmængde, sædproduktion og større udløsning. Føl dig mere viril, med en større volumen og mere intens orgasme med dette naturlige tilskud til mængden af din ejakulation. Vores tilskud er naturligt og ideelt til alle mænd der ønsker en større sædmængde. Bestil i dag,.
Pris 409.00 kr.
Kategori: Helse - ShytoBuy > Personlig pleje > Mænd > Sæd
1 sæt ørepropper i høj kvalitet, særdeles velegnet, når du ønsker at nyde musik uden at beskadige hørelsen, fx til koncerter el.lign., på diskoteker eller som musiker på scenen eller i øverummet.  Et sofistikeret filtersystem tillader samme grad af dæmpning ved næsten enhver frekvens. Det betyder, at musikken høres ved en lavere volumen uden at musikoplevelsen ødelægges. Derudover tillader ørepropperne også, at lyd fra stemmer trænger bedre igennem, hvilket giver god hørbarhed. Tre bløde membraner giver en perfekt pasform i øret. Ørepropperne har høj bærekomfort, også ved længere tids brug.  Medium dæmpning: 21 dB Opfylder EN 352-2 Høj bærekomfort på grund af lamelkonstruktionen Leveres med opbevaringsæske  .
Pris 319.00 kr.
Kategori: Helse - Karaoke - Andre Varer > Professionel lyd > Tilbehør > Hørebeskyttelse
V3