PressureX is a natural food supplement specifically designed to support men and women with their blood pressure levels..
Pris 68 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - WeightWorld Velvære Hjerte Helbred
Ønsker du at slippe af med mandebryster? GynecoMAX er naturlige mandebryst kapsler designet med en premium formel og designet til at hjælpe med udseendet af forstørrede bryster hos mænd. Indeholder de bedste ingredienser, herunder Zink, Koffein, Jod og en avanceret Enzymblanding. Disse mandebryst pi.
Pris 376 kr.
Kategori: Helse - ShytoBuy Personlig pleje Mænd Man Boobs
Urinvejsinfektion bør behandles da bakterierne hurtigt kan sprede sig til andre organer som fx blæren. Typisk behandles en urinvejsinfektion med antibiotika. Der er forskellige symptomer på urinvejsinfektion blandt andet svien ved vandladning.  Det er oftere kvinder der får urinvejsinfektion.Combur 5-test.
Pris 195 kr.
Kategori: Helse - Sundhed og skønhed Sundhedspleje Biometriske målere
Monteringsside: højre; Monteringstype: indbygning; Tillægsartikel/Yderligere info. 2: med pærer; Lampekonstruktion: pære-teknologi; Checkmærke: E17 9604, ECE; Nominel spænding [V]: 12; Antal lygtefunktioner: 6; Fastgørelsesmåde: til vandret fastgørelse; Lampe/pæretype: P21/5W, P21W, PY21W; Lampe/pærefunktion:.
Pris 458.79 kr.
Kategori: Helse - Baglygter
Gratis levering ved køb for over 500 kr og Gratis gave ved køb for over 600 kr. OPTI-FREE PureMoist Linsevæske inkludere et kontaktlinse etui. Det er en universal væske egnet til desinfektion, rengøring, skylning, fugtgivende og opbevaring af alle silikone hydrogel og bløde kontaktlinser..
Pris 98 kr.
Kategori: Helse - Solutions
Ble med sikker pasform og som er nem at skifte.En behagelig ble med en god pasform dag eller nat. Rullende som i søvne, skal din baby føle sig komfortabel og tilfreds. Derfor følger Libero Comfort størrelse 3 de tidlige bevægelser og giver altid en god beskyttelse. De utrolige absorberende og...
Pris 218.75 kr.
Kategori: Helse - Personlig Pleje
CTEK M15 batterilader oplader hurtigt og effektivt mange forskellige marinebatterier! CTEK M15 er den perfekte 15 A-batterilader til alle bådejere. Den har mange forskellige funktioner ink. et Record-trin for genoprettelse af dybt udladede batterier. Våde og Ca/Ca-batterier og temperatursensor som optimerer.
Pris 1595 kr.
Kategori: Helse - El og installation Elektricitet Batteriladere
Batteri til Leica TC402 6V 2100mAh NiMH (MGEB111).
Pris 199 kr.
Kategori: Helse - Måleapparat batteri
Marvis mundskyl, med frisk mint, giver frisk ånde udover det sædvanelige. Blandingsforhold 1:4.Indeholder 120 ml..
Pris 130 kr.
Kategori: Helse - Tandpleje
Klassisk støttestrømpe med 34-46 mmHg tryk på strømperne. Denne variant er blød og dækkende til dig der har haft en blodprop i benet. Forstærket hæl som giver en slidstærk strømpe. Denne støttestrømpe er størrelse reular uden tå og i sort. Vi sælger diss.
Pris 349 kr.
Kategori: Helse - Kompressionsstrømper til dig som har haft en blodprop i benet
.
Pris 527 kr.
Kategori: Prada L'HOMME PRADA - Health and Beauty
First Aid Kit Pro fra Deuter er et førstehjælpsprodukt til alle ..
Pris 349 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty Health Care First Aid First Aid Kits|Other
Denne kompressorautohaler med nettilslutning fra Omron er et ideelt valg til brug i hjemmet. Den er en særdeles effektiv autohaler, som kombinerer en kort inhalationstid med effektiv medicinering takket være sin kraftige kompressor og Virtual Valve-teknologi (V.V.T.) Omrons Virtual Valve-teknologi.
Pris 912 kr.
Kategori: Helse - Sundhed & skønhed Sundhed Respiratorisk pleje Sprays
inSPORTline Verge är ett redskap som lindrar smärta i rygg och området omkring ryggraden genom att lösa upp muskelspänningar.Genom att använda denna bänk förbättrar du andningssystemet, blodcirkulationen och minskar belastning och spänningar på höfterna.Idag är det med vår moderna livsstil på både fritid och.
Pris 2180 kr.
Kategori: Helse - Hälsa - Friskvård
Dette tæppe er et termisk tæppe fra producenten LifeSystems. Tæppet vejer kun 55 gram, og det kommer derfor ikke til at tynge din....
Pris 69 kr.
Kategori: Helse - Førstehjælp
PRODUKTET SOLIDEA KN RELAX UNISEX ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR. Solidea Relax unisex er en komprimerende behandlende knstrmpe i klasse II til damer og herrer. Kompressionsstrmpen har en god pasform og er bld og elegant som en modestrmpe. Kompression: 25-32 mmHg. Plus serien er velegnet til patienter.
Pris 369 kr.
Kategori: Helse -
Silikonekopper for Kopsætning 4-pak Med vakuumkopperne får du en skøn og helsefremmende behandling til dit hjemmespa. En varm kop suger sig naturligt fast på huden, forbedrer cirkulationen og behandler celluliter. Kopperne er fremstillet af et.
Pris 139 kr.
Kategori: Helse - Hjem og fritid Personlig Pleje Hygiene & Helbred
Mærket Nautilus fra amerikanske School, har lavet ortopædiske sko lige siden begyndelsen af det 20. århundrede. Nautilus er endnu et stort hit - en utrolig behagelig sko, der er let at tage på og tage af med de praktiske velcrobånd. Scholl gør rigtig meget for dine fødder.
Pris 294 kr.
Kategori: Helse -
Et helt sæt med beskyttelse fra TSG som inkluderer albue-, håndleds- og knæbeskyttelse. Information:- EVA-skum og PE-plastskål. - Spændes med velcrobånd. Vægt: 583 g. Certifikat: CE EN 14120. Mål - Øvre omkreds: S: Albuebeskyttelse 21-24 cm, Knæbeskyttelse 33-39 cm, Håndledsbeskyttelse 7-7.5. M:.
Pris 599 kr.
Kategori: Helse - Beskyttelseudstyr|Fyr
V3