Urkassefarve Sort Lænke/Rem Silikone (passer til håndled på ca 15-23 cm i omkreds) Urskivefarve Sort Glas Mineral Urværk Kvarts Datovisning Ja Vandbeskyttelse 5 atm Tykkelse 12 millimeter Diameter 45 millimeter Urkasse materiale Plastik Låstype Spænde Type Herreur.
Pris 398 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Ure
* Klassisk ur * Vandafvisende * Alarm * Stopur.
Pris 399 kr.
Kategori: Ure - Ure Armbåndsure
br...Her får du et super flot armbåndsur fra Arabians. Uret er designet til mænd, hvilket også afspejler sig på det flotte design og de fede detaljer..
Pris 159.95 kr.
Kategori: Ure -
Uret er spækeret med diamanter af høj kvalitet. Hus i rustfrit stål med ridsefast mineralglas. Inkluderet er to silikone armbånd i forskellige farver. Uret er drevet af en schweizisk Made ETA kvarts bevægelse. Vandtæt op til 100m. Case diameter: 50mm Diamantvægt: 26,7 ctw.
Pris 205990 kr.
Kategori: Ure - Armbåndsure Herre
Tesoro ur #br/##br/# Må aldrig komme for sent til en aftale igen takket være dette smukke ur. Uret har en urskive med træmotiv og en imiteret læderrem med spænde lukning. #br/##br/# Specifikationer: #br/# Køn: mand #br/# Farve: mørkebrun #br/# Materiale: polyurethan, metal, plast #br/# Diameter: 4,5 cm #br/#.
Pris 149 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Pressage herreur fra brandet Seiko.Urlænken er fremstillet i stål.Vandtætheden for uret er 3 ATM. Det betyder at uret kan holde til små vandstænk, som nemt kan ramme uret i det daglige.Værket i dette ur er automatisk. Til forskel fra et batteridrevet ur - skal dette ur derfor manuelt trækkes op.Glasset er.
Pris 4995 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Lorus ur til herre.Lænken er fremstillet i rustfri stål.Vandtæthed: 10 ATM / BAR. Hermed kan uret holde tæt ved almindelig svømning og badning.Værket er et batteridrevet kvartsværk.Glasset i uret er mineralglas.Skiven på uret er sort med datovisning.Det flotte ur leveres i Lorus uræske.Vi er udvævnt som.
Pris 489 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Det lækre Premier Perpetual Calender herreur er produceret af Seiko.Den fine urlænke er lavet i rustfri stål.Dette ur er vandtæt op til 10 ATM. Vær opmærksom på, at det betyder at uret kun kan holde til svømning.Værket er et kvartsværk.Glasset er ultraholdbart safirkrystal.Skiven på uret er blå med.
Pris 2995 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Super lækkert Mens Silver herreur fra Inex.Remmen på dette ur er fremstillet i fantastisk dejlig ægte læder.Med sin vandtæthed på 5 ATM kan dette ur klar små vandstænk, som kan ramme uret i det daglige.Urværket i dette ur er et quartzværk.Glasset i uret er mineralglas.Den flotte urskive er sølvfarvet med.
Pris 698 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Det fine herreur er lavet af Seiko.Den fine urlænke er lavet i rustfri stål.Vandtæthed: 10 ATM. Dermed kan uret holde til svømning og badning.Urværket i dette ur er et kvartsværk.Urglasset i dette ur er mineralglas.De ekstra trykknapper er til stopursfunktionen, der gør det muligt at måle tid mere præcist.Den.
Pris 1295 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Det flotte The Originals herreur er produceret af Festina.Vandtæthed: 10 ATM / BAR. Hermed kan uret holde tæt ved almindelig svømning og badning.Urværket i dette ur er et kvartsværk.Uret har mineralglas.Kronograffunktion gør det muligt at måle tid mere præcist.Urets skive er sort med datovisning.Leveres i.
Pris 1798 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
G-Shock herreur fra det populære brand Casio.Dette ur er vandtæt op til 20 ATM. Dermed tåler uret dykning ved større dybder.Urglasset er mineralglas.Dette lækre ur leveres med stemplet garantibevis i uræske.Når du køber ved Henrik Ørsnes, kan du altid stole på at uret er ægte. Vi er autoriseret forhandler..
Pris 1099 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Seiko herreur fra det populære brand Seiko.Urlænken er fremstillet i pæn rustfri stål.Uret holder tæt til 10 ATM eller 10 Bar. Det betyder at uret sagtens kan bruges under svømning og badning. Dog ikke dykning.Værket er et quartzværk.Glasset er ridsefrit safir.Urskiven er hvid med datovisning.Dette lækre ur.
Pris 2397 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Mens Golden herreur fra brandet Inex.Uret har fantastisk fin ægte læderrem.Med sin vandtæthed på 3 ATM kan dette ur klare små vandstænk, som kan ramme uret i det daglige.Værket er et kvarts urværk.Urglasset i dette ur er mineralglas.Urets skive er hvid.Det flotte ur leveres i Inex uræske.Køb trygt ved Henrik.
Pris 498 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Super flot Specialist Style 5 Automatic herreur fra Seiko.Vandtætheden for uret er 10 ATM. Det betyder at uret kan holde til almindelig svømning. Du kan dog ikke dykke med uret ude på større dybder.Denne urmodel har automatisk urværk. Det betyder at man selv skal trække uret op.Dette ur har mineralglas.Skiven.
Pris 2695 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Fint og stilfuldt Inex herreur.Urlænken er fremstillet i flot stål.Med sin vandtæthed på 10 ATM kan dette ur sagtens holde til at blive svømmet med eller badet med.Dette ur har batteridrevet kvartsværk.Glasset i uret er mineralglas.Urets skive er hvid med datovisning.Dette lækre ur leveres med stemplet.
Pris 898 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Classic herreur fra mærket Casio.Vandtætheden for uret er 10 ATM. Det betyder at uret kan holde til almindelig svømning. Du kan dog ikke dykke med uret ude på større dybder.Urværket i dette ur er et batteridrevet kvartsværk.Uret har stopursfunktion.Dette lækre ur leveres med stemplet garantibevis i.
Pris 349 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Executive Diver herreur fra mærket Jaguar.Lænken er en fin lænke i rustfri stål.Med sin vandtæthed på 20 ATM kan dette ur sagtens holde til at blive dykket med.Urværket i dette ur er et batteridrevet kvarts urværk.Glasset er safirkrystal, der nærmest anses for ridsefrit.Urets skive er blå med datovisning.Det.
Pris 2998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Det lækre herreur er lavet af Lorus.Urlænken er fremstillet i fin stål.Med sin vandtæthed på 10 ATM kan dette ur sagtens holde til at blive svømmet med eller badet med.Urværket i dette ur er et quartzværk.Glasset i uret er mineralglas.Urets skive er sort med datovisning.Det flotte ur leveres i Lorus.
Pris 798 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
V3