br... Man må aldrig gå ned på detalje, for detalje er det der adskiller os som mennesker. Derfor præsenteres herreuret fra Bobroff, til manden der godt kan lide den ekstra detalje..
Pris 1239.95 kr.
Kategori: Ure -
* Fantastisk kvalitetsur fra Casio * Uret er solidt, og vejer godt til * Vandtæthed på 5 ATM.
Pris 999 kr.
Kategori: Ure - Ure Armbåndsure
Mineral glas Analog urværk Låsespænde Rustfrit stål kasse Kasse diameter 40 mm Højden af kassen 9 mm Armbånd Nylon Båndbredde 24 mm Armbånd Farve Multi Urskivefarve hvid Rustfrit stål falsen Falsen Funktion Kalender Kalenderfunktion dato Urværk Kvartsz Vandtæt til 30 m.
Pris 402 kr.
Kategori: Ure - Ure
Tesoro ur #br/##br/# Må aldrig komme for sent til en aftale igen takket være dette smukke ur. Uret har en urskive med træmotiv og en imiteret læderrem med spænde lukning. #br/##br/# Specifikationer: #br/# Køn: mand #br/# Farve: mørkebrun #br/# Materiale: polyurethan, metal, plast #br/# Diameter: 4,5 cm #br/#.
Pris 149 kr.
Kategori: Diverse - TWM
Flot og sporty dykkerur fra Jaguar med kronograffunktion. Uret har lænke og urkasse i gulddouble. Urskiven er sort med datovisning og tre mindre skiver til kronograffunktionen. Glasset er ultraholdbart safirglas. Uret er vandtæt til 20 ATM og urets skruekrone er med til at.
Pris 4998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Super smart herreur fra Seiko.Den fine urlænke er lavet i rustfri stål.Med sin vandtæthed på 10 ATM kan dette ur sagtens holde til at blive svømmet med eller badet med.Værket er et quartzværk.Glasset er safirkrystal, hvilket er ekstremt holdbart.Uret har en fin hvid urskive med datovisning.Dette lækre ur.
Pris 1895 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Executive Diver herreur fra det kendte mærke Jaguar.Den flotte lænke er fremstillet i rustfri stål.Vandtæthed: 20 ATM / BAR. Hermed kan uret holde tæt dykning på større dybder.Dette ur har batteridrevet kvartsurværk.Glasset er ridsefrit safir.Uret har en fin sort urskive med datovisning.Det lækre ur leveres i.
Pris 3998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
DS Podium Titanium herreur fra mærket Certina.Den fine urlænke er lavet i rustfri stål.Vandtæthed: 10 ATM. Dermed kan uret holde til svømning og badning.Urværket i dette ur er et batteridrevet kvarts urværk.Glasset er ultraholdbart safirkrystal.Dette lækre ur leveres med stemplet garantibevis i fin.
Pris 4350 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Det lækre Chrono Bike herreur er produceret af Festina.Den flotte lænke er i rustfri stål.Med sin vandtæthed på 10 ATM kan dette ur sagtens holde til at blive svømmet med eller badet med.Værket er et batteridrevet kvartsværk.Glasset er mineralglas.Da uret har kronograffunktion kan det bruges som stopur.Uret.
Pris 1998 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Super moderne Hagen herreur fra Skagen.Urets rem er fremstillet i dejlig ægte læder.Vandtæthed: 3 ATM / BAR. Hermed kan uret kun tåle vandstænk.Urværket i dette ur er et quartz urværk.Urglasset i dette ur er mineralglas.Uret har en fin perlemor urskive med datovisning.Det lækre ur leveres i fin uræske.Vi er.
Pris 1498 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Herreure
The Minimalist Moonphase herreur fra det kendte mærke Fossil.Lænken er fremstillet i rustfri stål.Vandtæthed: 5 ATM / BAR. Hermed kan uret kun tåle vandstænk.Værket er et batteridrevet kvartsværk.Urglasset i dette ur er mineralglas.Urets skive er grøn.Det lækre ur leveres i fin gaveæske.Når du køber et Fossil.
Pris 1295 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Fossil ure
Flot og sporty dykkerur fra Jaguar med kronograffunktion. Uret har lænke og urkasse i rustfri stål. Urskiven er blå med datovisning og tre mindre skiver til kronograffunktionen. Glasset er ultraholdbart safirglas. Uret er vandtæt til 20 ATM og urets skruekrone er med til.
Pris 4198 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Herreure
Ancher herreur fra mærket Skagen.Uret har ægte læderrem.Med sin vandtæthed på 3 ATM kan dette ur klare små vandstænk, som kan ramme uret i det daglige.Værket er et quartz urværk.Urglasset er mineralglas.Urskiven er hvid med datovisning.Det flotte ur leveres i Skagen gaveæske.Henrik Ørsnes er autoriseret.
Pris 1049 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Herreure
Swiss Made herreur fra brandet Festina.Den flotte lænke er fremstillet i rustfri stål.Uret holder tæt til 10 ATM eller 10 Bar. Det betyder at uret sagtens kan bruges under svømning og badning. Dog ikke dykning.Urværket i dette ur er et kvartsværk.Glasset er safirkrystal, hvilket er ekstremt holdbart.Urets.
Pris 1298 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|Henrik Ørsnes/Ingen levering før jul
Solar herreur fra det kendte mærke Seiko.Den flotte lænke er i rustfri stål.Dette ur er vandtæt op til 10 ATM. Vær opmærksom på, at det betyder at uret kun kan holde til svømning.Urværket er et solar værk - hvilket vil sige, at uret drives af solenergi.Glasset er ultraholdbart safirkrystal.Urskiven er hvid.
Pris 1995 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Herreur fra mærket Festina.Lænken er en fin lænke i rustfri stål.Urets vandtæthed er 10 ATM. Ved denne vandtæthed kan uret holde til svømning og badning, men ikke dykning på større dybder.Dette ur har quartz urværk.Glasset i uret er mineralglas.De ekstra trykknapper er til urets kronograffunktion.Skiven på.
Pris 2298 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Pressage herreur fra brandet Seiko.Urlænken er fremstillet i stål.Vandtætheden for uret er 3 ATM. Det betyder at uret kan holde til små vandstænk, som nemt kan ramme uret i det daglige.Værket i dette ur er automatisk. Til forskel fra et batteridrevet ur - skal dette ur derfor manuelt trækkes op.Glasset er.
Pris 4995 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Det smarte Premier Perpetual herreur er lavet af Seiko.Urlænken er fin lænke i rustfri stål.Urets vandtæthed er 10 ATM. Ved denne vandtæthed kan uret holde til svømning og badning, men ikke dykning på større dybder.Urværket er et automatisk værk.Glasset er ultraholdbart safirkrystal.Urskiven er sølvfarvet med.
Pris 5950 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure
Herreur fra Jaguar. Uret er fremstillet i sort og rosafarvet PVD-belagt rustfrit stål, med en lænke i samme materiale. Uret er forsynet med chronograf samt datovisning. Leveres i en original æske fra Jaguar. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af Jaguar,.
Pris 8498 kr.
Kategori: Ure - Henrik Ørsnes/Ure|SmykkeMester/Ure/Herreure
V3