Kvalitetssaksen fra Maped er den ultimative allround-saks, der egner sig til alle former for hobby- og kontorarbejde. Den er hverken for stor eller for lille, og bladene er spidse, så det er let at klippe små detaljer. Bladene af kvalitetsstål er uhyre skarpe og bliver ved med at være det i lang tid. Grebet er ergonomisk udformet og modvirker spændinger og ubehageligt tryk. En virkelig god saks, der er umulig at slide op.   Egensk.
Pris 69.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - ROAS7 > Klip og Klister > Kontor > Kreativ hobby > Værktøj kreativ hobby > Sakse
Allround kontorsaks til arbejde, hjem og hobby Ergonomisk håndtag med gummigreb på indersiden, så den ligger virkelig godt og sikkert i hånden.   Hærdet rustfrit stål - meget skarp! Farve: Sort m. gummigreb Mål: 21 cm  .
Pris 77.44 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Skrivebordstilbehør > Sakse
Hurtigtørrende marker der er perfekt at male, tegne eller skrive med Lad dig inspirere og slip kreativiteten løs på de fleste typer overflader. Posca'en med mediumspids er særligt egnet til f.eks. kunstnere og tegnestuer. Markerne er gode til forskellige kreationer og professionelt brug, herunder arkitekter eller hobby entusiaster. Derudover så kan tusserne bruges både inden- og udendørs, så de er også gode til fremstilling af scrapbøger, men bruges også af surfere, skatere og selvfølgelig også børn. Både professionelle og amatører bruger pennen, fordi den skaber rene og præcise streger og er perfekt til farvelægning. UNI Posca markerne har vandfast og lysægte pigment blæk, som giver flotte resultater på de fleste materialer. Markeren kan male ovenpå andre farver, sort papir og farven trækker ikke igennem.   Farver: Hvid, rød, pink, gul, grøn, blå, lyseblå og sort Rund spids Skrivebredde: 1,8-2,5 mm (medium) Giftfri, alkoholfri og fri for andre opløsningsmidler Vandbaseret permanent blæk.
Pris 348.75 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Skriveredskaber > Markere
Allround kontorsaks til arbejde, hjem og hobby Ergonomisk håndtag med gummigreb på indersiden, så den ligger sikkert i hånden og er behagelig at arbejde med.   Saksen er fremstillet i hærdet rustfrit stål, og er skarp, så er god til alsidigt kontor- og hobbyarbejde. Farve: Sort m. gummigreb Mål: 17 cm  .
Pris 66.19 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Skrivebordstilbehør > Sakse
Allround kontorsaks til arbejde, hjem og hobby Ergonomisk håndtag med gummigreb på indersiden, så den ligger virkelig godt og sikkert i hånden.   Hærdet rustfrit stål - meget skarp!   Farve: Sort m. gummigreb Mål: 12,5 cm  .
Pris 48.69 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Skrivebordstilbehør > Sakse
Dobbeltklæbende tape er ideel til lette monteringer Tapen er perfekt til montering, hæftning og sammenklæbning af diverse materialer. Brug det dobbeltklæbende klisterbånd til klippe-klistre-projekter, hobby eller til indsættelse af billeder i album.  Tapen anvendes direkte fra rullen ved let tapeafrulning og uden, at du skal fjerne eksempelvis bagsidepapir først. Egenskaber Transparent  Klæbestof på begge sider Engangsdispenser medfølger Mål: 12 mm x 6,3 m.
Pris 32.43 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Skrivebordstilbehør > Tape & lim > Dobbeltklæbende tape
Allround kontorsaks til arbejde, hjem og hobby Ergonomisk håndtag med gummigreb på indersiden, så den ligger sikkert i hånden og er behagelig at arbejde med.   Saksen er fremstillet i hærdet rustfrit stål, og er skarp, så er god til alsidigt kontor- og hobbyarbejde. Farve: Sort m. gummigreb Mål: 25,5 cm  .
Pris 86.19 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Skrivebordstilbehør > Sakse
Fellowes Lunar A4 LamineringsmaskineLunar A4 lamineringsmaskine fra Fellowes er ideel til lejlighedsvis laminering af hobby- og håndværksprojekter. Med denne elegante lamineringsmaskine kan du laminere op til A4-størrleses dokumenter i 80 mikron lommer. Maskinen skal bruge blot 6 minutter til at blive opvarmet og når lamineringsmaskinen er klar til brug, vises dette klart på de visuelle indikatorer. Sikkerhedsmekanisme frigør lommerne ved indføringsfejl takket være Jam Free.Med denne lamineringsmaskine har du mulighed for at laminere lommer op til 80 mikron. Indgangen passer til papirstørrelser på op til 23 cm, hvilket svarer til et A4 ark. Og lamineringsmaskinen har en fast lamineringshastighed på 30 cm i minuttet. Specifikationer: Type: A4 lamineringsmaskineFarve: HvidPapirindgang: 23 cmMaks. lommetykkelse: 80 mikronOpvarmningstid: 6 minutterVarmeruller: 2 stk. Lamineringshastighed: 30 cm/minutter Dimensioner (HxBxD): 9 x 38,4 x 15 cmVægt: 1,2 kgGaranti: 1 år.
Pris 471.25 kr.
Kategori: Kontorartikler - Elektronik > Kontormaskiner > Laminering > Lamineringsmaskiner
God hobbylim til alsidigt brugDu får her en alsidig og vandbaseret hobbylim, som giver en klar og stærk limfuge på sten, styropor, glas, træ, tekstiler, papir og mosgummi. Limen har en tørretid på 10-30 min og er velegnet til alle slags hobby- og DIY projekter. Hobbylimen er desuden A-mærket, hvilket betyder at den er fri for problematiske stoffer og samtidig overholder alle gældende sikkerheds- og sundhedskrav på området, så den er velegnet og sikker at bruge for børn såvel som voksne.Indhold: 100 mlA-mærket.
Pris 41.19 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Skrivebordstilbehør > Tape & lim > Lim
God til rigtig mange forskellige formål  Let og tynd hobby-/lærredstape, som let kan rives over i hånden. Den har en kraftig klæbemasse og er derfor velegnet til reparation, emballering, isolering mv. Egenskaber Bredde 50 mm 50 m pr. rulle.
Pris 86.19 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler > Skrivebordstilbehør > Tape & lim > Div. klæb
Hand lettering er en ny og meget anvendelig trend indenfor hobby og kreativitet. Det er en teknik og en kunstform, der hylder den personlige og dekorative skrift, og den kan bruges i et væld af sammenhænge: Til scrapbooking, bordkort, etiketter og meget mere. Når du først kommer i gang, vil du opdage, at hand lettering ikke bare er en visuel fornøjelse og en måde at udtrykke sig kreativt, men også kan have en reel funktion i hverdagen. I startsæ.
Pris 117.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - ROAS8 > Tusch Sæt > Special tusch > Permanent tusch > Tusch > Kreativ hobby > Faber-Castell
V3