Denne pude er super god til de fleste. Den give en god og lav støtte, den passer derfor godt til dig som sover på ryggen eller maven. Hovedepuden er også super god til barnet som er blevet klar til sin første rigtige hovedpude, eller til en voksen som ønsker en medium lav pude. Mål: 60 x 63.
Pris 399 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Fossflakespude
FLEXA Sleep. Luftig hovedpude som er produceret i Danmark. Med fyld af andedun og klasse 1 andefjer fordelt i tre lag. Betrukket med 100% tætvævet bomuld, der modvirker støvmider at trænge igennem. Puden er derfor allergivenlig..
Pris 529 kr.
Kategori: Boligtekstiler -
.
Pris 154 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn & Bolig - Børneværelset - Børnepuder
Denne kapok hovedpude fra Cocoon Company er et fantastisk økologisk og vegansk alternativ til en almindelig fjer- eller dunpude. Fyldet i puden er 100% økologisk og bæredygtige naturfiber, kaldet Kapok. Puden er i et blødt bolster af 100% økologisk GOTS c.
Pris 399 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Til Hjemmet Til Ham
Dette førsteklasses sengelinned er behageligt blødt og venligt mod huden. Stoffets gode forarbejdning garanterer en lang levetid, selv efter mange vaske. Et sengelinned, der er ideelt til alle årstider. HIGHLIGHTS • Mikrofiber • Dyne • Vaskbar ved 30 °C • Åndbar • Hudvenlig • Velegnet til alle årstider •.
Pris 295 kr.
Kategori: Sengetøj - tectake Bolig Tekstil Sengetøj
Denne liggestol er den ideelle følgesvend i din fritid eller på ferie. Den er udstyret med et behageligt, justerbart ryglæn. Det pulverlakerede stål gør liggestolen yderst stabil og holdbar. Den er nem at folde sammen efter brug, så den ikke optager så m.
Pris 606 kr.
Kategori: Havemøbler - Solsenge & liggestole Udendørs siddepladser
.
Pris 299 kr.
Kategori: Sengetøj - Bolig Boligtekstil Sengetøj, dyner & hovedpuder Hovedpuder
Sonno hovedpude i dun fra Mille Notti er en klassiker.
Pris 532 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Tekstil & Tæpper Soveværelsestekstiler Puder & Dyner
Selvoppustelig pude med vendbar ventil.
Pris 98 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveudstyr // Hoved-/rejsepuder
Efter du har prøvet denne memory-skum pude fra Cecotec, vil du aldrig have lyst til at sove med noget andet! Lavet af 100% memory-skum fuldt ud lamineret....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Sengetøj -
Produkterne er: * Isolerende * Temperaturregulerende * Allergivenlig * Antibakteriel * Ren Luksus Produkterne er lavet i 100% økologisk certificeret bomulds batiste omkring en kerne af 100% ubehandlet merinould fra fritgående sydamerikanske m.
Pris 795 kr.
Kategori: Baby Spisetid - I hjemmet > Sovetid > Voksendyner og hovedpuder
Easy Baby Hovedpude Sibirian Standard Dundynen i absolut topklasse forener professionel forarbejdning, højeste sovekomfort og optimale pleje egenskaber. Udvalgte råfjer, produceret efter europærisk standard i konstant høj kvalitet. Den specielle NOCAR-udstyr fjerner fugtighed for, at opnå et behageligt.
Pris 125 kr.
Kategori: Sengetøj - Børneværelse Senge tilbehør Dyner & Puder
Kamparo kysse stjerne #br/##br/# Med denne søde og bløde plysepude afslutter du dit børneværelse! #br/##br/# Specifikationer: #br/# Farve: lyserød #br/# Køn: piger #br/# Materiale: overdådigt #br/# Diameter: 23 cm #br/# Alder: fra 0 år gammel.
Pris 89 kr.
Kategori: Diverse - TWM
DanaDream fiberhovedpuden er lækker blød og fyldig. Hovedpuden er fyldt med bløde fine polyester- og mikrofibre, som giver dig en luftig og blød pude, og en vægtfylde på 700 gram. Fyldig blød fiberpude SuperDry-teknologi holder puden tør Fibrene i puden har en SuperDry-teknologi, som holder puden tør.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Diverse - Hovedpuder
Denne ergonomiske luksus pude (Memory Foam Pillow)med hukommelse er lavet ud fra mange videnskabelige test om at lave den perfekte pude som tilpasser formen efter dit hoved og derfor vil give dig den bedste søvn og hvile som er utrolig vigtigt for helbr.
Pris 149 kr.
Kategori: Diverse - gruppe2 PERSONLIG PLEJE Sundhed
Hvor meget værdsætter du en god nattesøvn? Det gør livet meget nemmere, når du har sovet godt og vågner forfrisket op hver dag, og med dette sæt bestående af to bløde hovedpuder kan du altid sørge for, at du får din velfortjente hvile. Pudebetrækket er lavet af blødt, behageligt mikrofiber. Takket.
Pris 189 kr.
Kategori: Sengetøj - Hjem & have Linned & sengetøj Sengetøj Puder
Er det umuligt for dig at få en god nats søvn, fordi du ikke kan finde en behagelig stilling, når du ligger på siden? Eller holder din sidesovende partners snorken dig vågen hele natten? Dette problem vil være fortid med Pro Air-hovedpuden fra Side Sleeper. Side Sleeper Pro Air giver ikke kun god.
Pris 322 kr.
Kategori: Sengetøj - Hjem & have Linned & sengetøj Sengetøj Puder
Denne liggestol er den ideelle følgesvend i din fritid eller på ferie. Den er udstyret med et behageligt, justerbart ryglæn. Det pulverlakerede stål gør liggestolen yderst stabil og holdbar. Den er nem at folde sammen efter brug, så den ikke optager så meget plads. Liggestolen er yderst behagelig.
Pris 349 kr.
Kategori: Havemøbler - Møbler Havemøbler Udendørs siddepladser Solsenge & liggestole
Denne liggestol er den ideelle følgesvend i din fritid eller på ferie. Den er udstyret med et behageligt, justerbart ryglæn. Det pulverlakerede stål gør liggestolen yderst stabil og holdbar. Den er nem at folde sammen efter brug, så den ikke optager så meget plads. Liggestolen er yderst behagelig.
Pris 339 kr.
Kategori: Havemøbler - Møbler Havemøbler Udendørs siddepladser Solsenge & liggestole
V3