Neglepleje er en meget vigtig del af ordentlig grooming og sundhedspleje regime. Regelmæssig trimning anbefales. Features: disse klippemaskiner giver professionel kvalitet hund neglepleje høj kvalitet langtidsholdbare rustfrit stål Skæreklinger trim negle med større nøjagtighed og effektivitet ergonomiske.
Pris 48.95 kr.
Kategori: Kæledyr - Hårtrimmere til kæledyr
I bogen her kan du lære, hvordan du bliver din hunds bedste ven. Find ud af, hvor hunde sover, hvad de spiser, hvad de kan lide at lege, og hvordan du får dem til at føle sig trygge. Læs om hundes....
Pris 49.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Hund: Alt hvad du bør vide om dit kæledyr! (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Pat Jacobs - Forlag: Forlaget Flachs - Emner: Dyr, Kæledyr, Hobby, Hund - ISBN-13: 9788762727977.
Pris 60 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Forkæl vovsen med dens egen julekalender! Cupid & Comet julekalender til hunde har 24 låger fyldt med godbidder, så hunden kan gnaske løs hver dag frem til jul!.
Pris 89 kr.
Kategori: Kæledyr - Se alt,Hobby & Fritid,Fødselsdagsgaver,Julekalender 2020,Hund,Julegave til hende,Julegave til ham,Pakkekalender Voksen,Julekalender Voksen
Dette dobbelte fodersæt, som er nemt at montere, er et slidstærkt og holdbart tilbehør til dit kæledyrs fodringstid. De to skåle i rustfrit stål passer sikkert ned i det robuste stativ af stålrør med en ridsefast, sort, pulverlakeret overflade. Stativets højde er let at justere med skruen og sikrer.
Pris 379 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Skåle, foderautomater & drikkeflasker til kæledyr
Canosan Tyggetablet til hunde er et fodertilskud som hjlper med at vedligeholde den normale ledfunktion hos hunden. Anvendelse: Kan anvendes til hvalpe, unghunde, voksne og seniorhunde. Dosis: Under 10 kg: tablet dagligt10-20 kg: 1 tablet dagligt20-30 kg: 1 tablet dagligt30-40 kg: 2 tabletter dagligt40-50.
Pris 233 kr.
Kategori: Kæledyr -
Dejlig kølemåtte til din hund til de varme sommer dage - Købe du denne til din hund vil den takke dig for evigt.  Str: 50x65cm. .
Pris 99.95 kr.
Kategori: Kæledyr - Hund
.
Pris 579 kr.
Kategori: Kæledyr - Hundehuse / kurve
For bevægelige og fleksible led..
Pris 269 kr.
Kategori: Kæledyr - Helsekost Til dyr
.
Pris 60 kr.
Kategori: Kæledyr - Hundefoder
.
Pris 376 kr.
Kategori: Kæledyr - Hundefoder
Køb ParaVet 150 kapsler, tilskudsfoder til kat og lille hund online hos Dyrelageret. Kun 240,00.
Pris 240 kr.
Kategori: Kæledyr - Fodertilskud til hunde og katte
Netdækkenet er let og smidigt med en god pasform. Yderstoffet er lavet af et tyndt netstof for maksimal transport af fugt. Det kan med fordel bruges under andre dækkener. Størrelsen kan justeres i nakken og foran for at opnå den bedste pasform. Fra str. 37 til 86, er der dobbelt læg foran for.
Pris 556.16 kr.
Kategori: Kæledyr - |
.
Pris 299 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr Hund Hundekurve & hundesenge
Denne "Doggo" frisbee fra Trespaws, giver dig mulighed for mange timers leg med din bedste ven. Produktet er 100% fri for skadeligt BPA og er udvik....
Pris 59 kr.
Kategori: Kæledyr -
Sæt med 10 stk. legetøj til hunde og katte i form af reb, gummi og plast. En blanding af tygge-, apport- og kamplegetøj. Slidstærkt design til et aktivt kæledyr, der er sikkert og fri for giftstoffer.Dette legesæt inkluderer 10 stykker legetøj til hunde og katte i en række blandede stilarter og materialer..
Pris 303.2 kr.
Kategori: Kæledyr - Hjem & Hobby Husdyr Hund Øvrigt
.
Pris 255 kr.
Kategori: Kæledyr - Outdoor - Til dyrene - Diverse tilbehør
.
Pris 397 kr.
Kategori: Kæledyr -
Pedigree Dentastix 56'er Medium Hunde 1440g.
Pris 154.99 kr.
Kategori: Kæledyr - Daglig > Dyr & Tilbehør
V3