.
Pris 25 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - LEGETØJ JUL, PÅSKE OG SÆSONVARER JUL & JULEKALENDER JUL DIVERSE LEGETØJ
Lad Georg Jensens julekollektion blive en del samlingen. Årets julekollektion er designet af danske Sanne Lund Traberg, der fandt inspiration i hendes egen frostdækkede have og i Karl Blossfeldts ikoniske blomsterfotografier fra 1929. Resultatet er en elegant og moderne julekollektion, der passer lige ind i.
Pris 111.75 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - GEORG JENSEN
Pia H. H. Johannesen og Heidi B. Johannesen deler "Hæklet nordisk julepynt" deres hækleopskrifter til klassisk, nordisk og smuk julepynt.   Med hæklet julepynt kan man både skabe en hyggelig og klassisk julestemning samt et mere moderne og nordisk udtryk. Pia H. H. Johannesen og Heidi B. Johannesen.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Gå i det kreative hjørne og fremtryl din helt egen hjemmelavede julepynt! Masser af forskellige materialer til kreativ aktivitet efter fri fantasi. Alt samlet i en....
Pris 199.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Søde julepynt perfekt til at hænge i træet til den perfekte julefølelse.Søde juledekorationer, der er perfekte til at hænge på juletræet og give den rette julestemning. De er lavet af stof og kommer i følgende designs:Bamse i nissehue og halstørklædeSnemand med hue og halstørklædeRensdyr med.
Pris 103.2 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & Hobby Hjem & Husholdning Sæsonbestemt Udsmykning Jul Julepynt
Julepynt i keramik. Størrelse: 7 cm..
Pris 29 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig & indretning Dekoration Julepynt
.
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fagbøger Hobby & fritid
Palles far har klippet en rød engel.Og en grøn engel.Den grønne engel passer præcis til hullet i dugen - desværre.Denne underholdende serie handler om den fornuftige Palle og hans lidt kiksede far. I de humoristiske historier med de morsomme illustrationer får dagligdagen et twist, der både....
Pris 73 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Det smukke Georg Jensen julepynt fra 2020 er designet af Sanne Lund Traberg. Isblomsten er inspireret af Georg Jensens art nouveau korpusvarer i sølv og blomsterfotografier af Karl Blossfeldt. Juletemaet fra år 2020 fanger naturens vintermagi og har både.
Pris 279 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Årets julepynt
Julepynt - lige til at klippe, klistre og flette (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Caroline Johansson - Forlag: Forlaget Alvilda - ISBN-13: 9788771056419.
Pris 100 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Georgie Godpulds quirky wobbly sukkerfremstillede figurer er pakket med karakter inkluderet i denne dejlige bog om julepynt er instruktioner om, hvordan man laver rensdyr Fader jul fru Claus et sortiment af elvere og feer og meget mere der er noget for enhver smag. Denne sjove nuttede bog indeholder.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sport og hobbyer
Denne bog indeholder 100 flotte udrivningsark, som du kan lave din egen julepynt ud af. Hvert trin bliver forklaret i enkle instruktioner. Det eneste, du skal bruge, er en saks og en rulle klisterbånd!.
Pris 90.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Børn og unge
" Hvis du vil tilbyde noget originalt til dit hjem, kan du gøre det med Julepynt 149537 . Materiale: Polyester Let og bekvem Ca. mål: 9 x 9 x 0,3 cm ".
Pris 6 kr.
Kategori: Diverse - BB
Hoptimist Julepynt - Small Reindeer - 2 stk - 9 cm - Oak.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Diverse - Dekoration
Fint julepynt i filt og stof. Sæt med 12 stk. som billedet viser. Mål: 5 x 5 cm Materialer filt og stof.
Pris 199 kr.
Kategori: Diverse - gruppe2 Julepynt
.
Pris 49 kr.
Kategori: Diverse - Jul
Hvis du vil tilbyde noget originalt til dit hjem, kan du gøre det med Julepynt 145503.Inkluderer: BåndCa. mål: 7 x 10 x 0 cm.
Pris 32 kr.
Kategori: Diverse - Hjem Have
Julepynt lavet af Typo Læg-i-kurv-potentiale: stort Design: Julemand Til ophæng Forudbundet løkke.
Pris 24.27 kr.
Kategori: Diverse - Kvinder Julegaver til hende Julegaver
.
Pris 49 kr.
Kategori: Diverse - Papirfoldning
V3