Kanin med tylskørt og hårbøjle, 3-4 år. Et rigtigt fin kanin kostume med et flot tylskørt  2 pink lag inderst og 4 hvide lag yderst,sådet rigtig kan fylde.Foran på skørtet i linningen er der 3 flotte rosetter og bagpå en rigtig fin blød kaninhale. Hårbøjle med hvide og lyserøde øre og 3 rosetter som matcher.
Pris 189.00 kr.
Kategori: Legetøj - 3 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Udklædning - Mest til piger - Fastelavn
Peter har fået 3 små søskende og vil gerne lege med dem, men de kan ikke lidt hans larmende tromme og sover hele tiden. Find ud af hvordan det er at blive storebror i denne søde bog om Peter kanin og hans famlie. Skøn papbog om at få søskende. fra ca. 1 år..
Pris 79.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Shopping - Legetøj & kreativitet - Babylegetøj - Bøger
Vandflasken kan indeholde op til 2 liter vand. Ved hjælp af to metaltråde fastgøres vandflasken let på buret. Dit kæledyr drikker af en rustfri "drikkekop". Selve vandflasken er af gennemsigtigt plast, og det er nemt at se vandstanden. Indhold: 2 liter Mål: L 50 mm x B 38 mm x T 13 mm.
Pris 54.90 kr.
Kategori: Kæledyr - Home + Garden/ Pets
Der er masser af muligheder for sjov leg med kanin- og marsvineindhegningen fra Schleich Farm World. Dyrene gemmer sig i deres lille hytte, drikker fra deres drikkeautomaten, nipper salat eller har det sjovt med at gå hen over vippen. Vippen fungerer også som en praktisk rampe, som de kan bruge til at klatre.
Pris 101.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS20 > Kæledyr > Legetøj > Schleich
Legetid bliver meget sjovere for dit barn med dette livagtige krammedyr i form af en kanin! Dette bløde og dejlige tøjdyr med blødt bomuldsfyld har plys i høj kvalitet, hvilket gør dette tøjdyr behageligt at røre ved eller lege med. Vores kanin i plys vil være en fantastisk ven for ethvert barn!.
Pris 579.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & spil > Legetøj > Dukker, legesæt & tøjdyr > Tøjdyr
Kanin: The Complete Chronicles : Paperback : Pan Macmillan : 9781509829361 : 1509829369 : 20 Oct 2016 : Welcome to the world of Amanda Hocking, the multi-million copy international ebook bestseller. This omnibus contains Frostfire, Ice Kissed and Crystal Kingdom..
Pris 167.78 kr.
Kategori: Bøger & blade - Media > Books
Stilfuld og lækker Barnets Bog i A4 ringbind. Almindelige plastiklommer passer perfekt i de fire hvidlakerede ringe.  Smukt håndillustreret motiv med kaniner i akvarel på hvid baggrund. Passer til både pige og dreng Til ALLE familiesammensætninger (kernefamilie, regnbuefamilie, enlige forældre og sammenbragte.
Pris 399.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Størrelse: Højde: 40 cm.                  Bredde: 25 cm. Farve: Lilla Materiale: 100% Blødt polyester fyld Alder: 0 år og opefter Pakning: Løs Denne skønne kanin bamse, har det klassiske og populære udtryk, med dens store runde øjne og kryds mund. Bamsen er lavet i det lækreste og blødeste fløjl, hvilket gør.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj > Bamser
Legetid bliver meget sjovere for dit barn med dette livagtige krammedyr i form af en kanin! Dette bløde og dejlige tøjdyr med blødt bomuldsfyld har plys i høj kvalitet, hvilket gør dette tøjdyr behageligt at røre ved eller lege med. Vores kanin i plys vil være en fantastisk ven for ethvert barn!.
Pris 579.00 kr.
Kategori: Legetøj - Toys & Games > Toys > Dolls, Playsets & Toy Figures > Stuffed Animals
Lille Kanin Bleskifte Creme er en fantastisk creme til din baby, der plejer og beskytter huden mod irritation og rødme, uden brug af kemi eller andre skadelige stoffer. Lille Kanin er nemlig både Svane- og allergimærket, vegansk samt Dermatologisk testet, så du med god samvittighed kan bruge den på dit barn.
Pris 94.00 kr.
Kategori: Hudpleje - Health & Beauty - Body Care
Harbor Mist kanin badeslag fra Pippi Super flot og bldt badeslag i en flot gr farve fra danske Pippi. Badehndkldet er lavet en i lkker kologiskbomuldsfrott, som barnet kan svbes ind i. Badeslaget har en sd htte formet som en lille bjrn med sm sde rer, der stikker frem. Hndkldet er perfekt til de aller mindste.
Pris 199.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Håndklæder
Tiltalende pendellampe Kinan med mange hvide små plade af plast Pendellampe er mere præsent i rummet end de fleste andre former for lamper, og det gælder også for Kinan. Denne pendellampe er holdt i en rund kugleform, dog har den på ingen måde nogen skærm, som består af et samlet stykke. I langt højere grad holdes utallige små plastplader her fast ved hjælp af smalle stave, så at der opstår en kugle. Derimellem er der rigeligt med plads, som lyset kan slippe ud gennem. På den måde afbilledes der i rummet lys og cirkelformede skygger, hvilket selvfølgelig ser utroligt imponerende ud. Indersiden af pladerne er skinnende forkromede, hvilket giver yderligere refleksioner. Energiklasse: A++.
Pris 1228.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning > Pendel lamper
Produktdetaljer Type: Støvler Farve: Beige Sammensætning Overdel: Syntek Foring: Varm Gefuttert, Lambsuld med Tex Ydersål: Termoplask elastomer Mål Akselhøjde: 18 cm Sålens højde: 3, 5 cm Produktkode: Y3492-60 Detaljer: - Type: hjemmesko - Hælene højde: flade - Farve(r): guld - Mønster: dyr, dyreprint - Stil:.
Pris 946.00 kr.
Kategori: Damesko - female>Sko>Vinterstøvler
Dyreskive kanin 40x33 cm.
Pris 10.00 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Root Catalog > rodkategori > Buer / buegrej > Skydemåtter, pilefang, stativer & ansigter
Justerbar ansigtsmaske til børn med et pænt mønster. Ansigtsmasken tåler maskinevask på 100 grader og kan genbruges..
Pris 29.00 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - e-ville.com - Din elektronik og outdoor butik. - Sundhedsprodukter
Legetid bliver meget sjovere for dit barn med dette livagtige krammedyr i form af en kanin! Dette bløde og dejlige tøjdyr med blødt bomuldsfyld har plys i høj kvalitet, hvilket gør dette tøjdyr behageligt at røre ved eller lege med. Vores kanin i plys vil være en fantastisk ven for ethvert barn!Farve:.
Pris 554.00 kr.
Kategori: Legetøj - Tøjdyr
Sød lille kanin fra Maileg i micro størrelse.  Den lyse kanin har blå og hvidstribede selebukser på. Det er muligt at skifte tøj på bamsen.  Se hele vores udvalg af Maileg her. Værd at vide: Fremstillet i bomuld. Kan vaskes ved 30 grader. Mål: 16 cm  Anbefalet fra 3år+.
Pris 129.00 kr.
Kategori: Babylegetøj - |Mærker|M-N|Maileg
Denne fine Peter Kanin-gaveæske indeholder en krammekanin, en badebog og papbog med en klassisk godnathistorie, hvor Peter Kanin skal sove alene i sit nye, store værelse. Leg med badebogen, kram den bløde kanin, og hør den søde godnathistorie. Et perfekt gavesæt til en hyggelig aftenstund..
Pris 249.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Boerneboeger
Sødt tøjdyr med fine farver fra Teddykompaniet..
Pris 145.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby > Legetøj > Bløde tøjdyr
V3