Scanpan knivblok med classic knive. 6 dele Scanpan Knivblok incl. 5stk. kniveSuper flot knivblok fra Scanpan. Sættet består af: Knivblok i bøg inkl. 5 kniveUrtekniv 9 cm Universalkniv 15 cm Forskærerkniv 20 cm Brødkniv 20 cm Kokkekniv 20 cm BEMÆRK DET ER DET NYE DESIGN I CLASSIC KNIVE  .
Pris 799.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Knivblok, rund Knivblokken er fleksibel og passer til alle slags knive, de kan sættes der hvor man ønsker.Knivblokken er blank..
Pris 162 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Køkkenredskaber|Køkkenknive
Den universelle Richardson Sheffield-stavknivblok er fremstillet af de fineste materialer og giver dig et perfekt redskab til at holde alle dine essentielle madlavningsknive pænt organiseret og på ét sted. Denne knivblok har slanke linjer, et buet design og kan holde op til 6 knive efter eget valg i.
Pris 382 kr.
Kategori: Service & bestik - Hjem & have Køkken & spisestue Køkkenredskaber Køkkenopbevaring Knivblokke og -holdere
.
Pris 1699 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken Køkkenudstyr Køkkenknive & strygestål
String Knivblok. Knivholder til montering på String reoler. Fremstillet i massiv eg. String Knivblok Passer på String gavle.
Pris 684.8 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
Funktion knivblok er fleksibel og passer derfor til alle slags knive og langt de fleste længder. Knivblokken er i et blank sort design der vil stå godt til næsten alle slags køkkener. Information:Materiale: PlastikMål: 23 cm i højden og en Ø på 11 cm.
Pris 117 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Tilbehør
.
Pris 385 kr.
Kategori: Gryder & pander - Køkkenudstyr - Køkkenredskaber - Diverse
Essential-serien består af knive, sakse og køkkenredskaber Hvert produkt er designet til at være praktisk og overkommelig i pris. Udvalget er perfekt til den der leder efter det basale køkkentilbehør. Indeholder: - Urtekniv - Grøntsagskniv - Brødkniv - Asiatisk kokkekniv - Køkkenkniv Rustfrit stål.
Pris 599 kr.
Kategori: Gryder & pander - Bolig & indretning Køkkenartikler Køkkenknive & tilbehør
Skab orden og funktion på en flot måde med dette tilbehør til Stringhylden..
Pris 856 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Køkkenet Køkkenredskaber bestik & Redskabsopbevaring
Functional Form er en serie fra Fiskars med alle mulige redskaber der kan være behov for i køkkenet Som navnet antyder kombinerer Functional Form, funktion og design på optimal vis. Japansk Rustfrit stål, Soft touch. Knivblok i smuk birk med 5 knive: - Grøntsagskniv - Asiatisk kokkekniv - Tomatkniv -.
Pris 1599 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenknive & tilbehør
.
Pris 799 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Knive og bestik
.
Pris 209 kr.
Kategori: Gryder & pander - Tilberedning - Knivopbevaring - Knivblokke
Sikker opbevaring af op til 7 knive i bløde børster, så de altid er lige ved hånden. Kan skilles ad for let rengøring.
Pris 760 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Knive/Bestik/tilbehør
Elegant knivblok fra WMFIndmaden er bløde børster, der er skånsomme mod kniveneDer er plads til op til 7 kniveKan skilles ad og gøres ren.
Pris 760 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Knive/Bestik/tilbehør
Handy knivblok med forskellige knive Du behøver ikke at rydde op i dine knive en efter en. Sæt denne knivblok på køkkenet, og du kan nemt gribe de nødvendige knive, når du forbereder dine daglige måltider..
Pris 329 kr.
Kategori: Service & bestik - køkken og tilbehør kokkens knive og tilbehør knivopbevaring knivblok|
Indhold: 1 pc (er) type (misc.): reserve Knivblok til LWA 5-02.
Pris 149 kr.
Kategori: Paraboler - Lyd- og videoadaptere
" InnovaGoods er her for at hjælpe dig med at gøre madlavning til en nem og sjov aktivitet ved at tilbyde dig de bedste nye ting til dit køkken, som f.eks. Knivesæt med knivblok i træ Spartan InnovaGoods 7 Dele Kitchen Cookware ! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, som skiller sig.
Pris 325 kr.
Kategori: Diverse - BB
Hvis du står og mangler et komplet sæt knive, så er dette knivsæt fra InnovaGoods svaret på dine bønner! Her får du ikke blot knivene, men også blokken der....
Pris 309.95 kr.
Kategori: Diverse -
Knivblokken i bambus har en magnetisk virkning. Anbring dine knive i blokken, således at skafterne rager ud fra blokken og bladene opbevares sikkert gemt inden i. Knivblokken kan indeholde cirka syv knive, afhængigt af deres størrelse, og måler 22 cm x 37 cm x 12 cm. Opbevar dine knive sikkert og....
Pris 349.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken universKniveKnivopbevaringKnivblokke
V3