slibe knive; slibesten.
Pris 50 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Dolke og knive
Denne knivsliber har 3 funktioner. 1. Diamant overfladen opretter evt. småskader som forberedelse før skærpning 2. Tungstens overfladen gør æggen skarp igen og genopretter til V facon 3. Keramisk sten overflade der polerer og fjerner alle uregelmæssigheder der er opstået efter slibning 2..
Pris 90 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Køkkenredskaber|Køkkenknive
Global knivsliber G-91/SB Skarpheden er alfa og omega for fornøjelsen ved at arbejde med dine knive. Shinkansen-knivsliberen er vinklet, så den passer præcis til anbefalingerne for slibning af japanske knive. Fyld kammeret med vand. Det renser stenene og forhindrer metallet i at opvarme. Træk knivbladet.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Knivslibere
Knivsliber - Vulkanus Classic MS2002BL Skærp og slib dine stålknive samtidigt med denne stilrene designer-knivsliber. Vulkanus knivsliberen er enkel at anvende, og tilpasser slibevinklen efter din kniv, uden at skade knivens blad. Slib alt fra sushiknive til jagt- og lommeknive.
Pris 809 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid
Knivsliber fra Vulkanus® som er bedst i test!.
Pris 879 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem Køkken & Servering Knive Knivslibere & Strygestål
Nu kan du få en sikrere, håndfri brug af knivslibere. Med PowerGrip sugekop fastgøres denne knivsliber sikkert til enhver glat, flad overflade. Behøver kun et blidt tryk for at opnå den optimale....
Pris 269.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber -
.
Pris 97 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Knive og bestik
.
Pris 799 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Diverse knive
Smart lille knivsliber der sliber både knive og sakse på få sekunder. Den lette og kompakte sliber har både et groft og et....
Pris 39 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Tilbehør
Funktion Knivsliber er et effektivt og let anvendeligt middel mod sløve knive i 3 nemme skridt. Først gør sliberens diamantoverflade kniven klar til skærpning. Dernæst gøres kniven skarp igen (V-form genoprettes) af en tungstensoverflade. Til sidst polerer og fjerner en.
Pris 59 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Tilbehør
Skærer dine køkkenknive ikke ligeså godt som før? Forny dine knive med en knivsliber! Denne knivsliber har 3 slibesten med forskellig ruhed og et ergonomisk håndtag, der gør den behagelig at holde i hånden.Kan du mærke at dine køkkenknive ikke skærer ligeså godt som før? Med en knivsliber kan du forny dine.
Pris 119.2 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem & Hobby Hjem & Husholdning Køkken Køkkenredskab Andre Køkkenredskab
.
Pris 1711 kr.
Kategori: Elartikler - Køkkenapparater - Storkøkkenudstyr - Diverse
.
Pris 499 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken og spisestue/Køkkenredskaber/Køkkenredskaber|Bolig og køkken
.
Pris 149 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Tilberedning - Knivslibere - Knivslibere
.
Pris 1399 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken Køkkenudstyr Køkkenknive & strygestål
Graef Knivsliber CC 120 er velegnet til både takkede og glatte knive i professionelle og private husholdninger. Det bedste valg til dig, der vil være sikker på at have superskarpe knive til at arbejde med.  I den første del af slibningen (forslibning/skrubning), bliver kniven slebet med en diamantskrive..
Pris 1120 kr.
Kategori: Mindre apparater - Fodstøtte Knivsliber
.
Pris 41.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Easy Camp
Elektrisk knivsliber som giver et perfekt resultat hver gang.
Pris 519 kr.
Kategori: Mindre apparater - Tilbehør og andre køkkenapparater
Hold dine knive i form Selvom du er meget forsigtig med dine knive, bliver brugen af dine knive mindre skarpe. Små dukker kan forekomme i bladet, hvilket gør udskæringen lidt mindre. For at få din kniv som ny igen, brug BK knivspidseren. Skæringen af dine kokkens knive er meget let med denne glattejern. Denne.
Pris 243.16 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - køkken og tilbehør kokkens knive og tilbehør knivslibning knivsliber|
V3