Denne metalkøjeseng er elegant og funktionel, hvilket gør den perfekt til ethvert værelse med begrænset plads. Den vil være et glimrende valg til dine børns værelse, da den tilføjer ekstra sjov inden sengetid. Køjesengen er fremstillet af robust og pulverlakeret metal, så den garanterer fremragende.
Pris 1679 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler Senge & tilbehør Senge & sengeramme
Denne praktiske køjeseng er en god løsning for dem, der ønsker at spare plads på børneværelset. En robust fyrretræs konstruktion suppleres med en holdbar stige. Det friske og naturlige udseende gør at møblerne skiller sig ud og skaber en hyggelig atmosfærre hos de mindste familiemedlemmer. En god s.
Pris 2799 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Bedroom Beds
.
Pris 5109 kr.
Kategori: Babymøbler - Baby & Kids - Nursery Furniture & Acc - Cots & Cribs
.
Pris 235 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ ACTIONFIGURER, DUKKER & BAMSER BARBIE DUKKER & TILBEHØR BARBIE DUKKER
.
Pris 4127 kr.
Kategori: Babymøbler - Børn Børnemøbler & indretning Børnesenge & vugger Junior- & børnesenge
.
Pris 6495 kr.
Kategori: Babymøbler - Juniorseng
2 stk. World Peacekeepers militær actionfigurer Tilbehør som ses på billedet World Peacekeepers er godkendt som legetøj i EU (EN71)..
Pris 96 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Figurer
Med denne køjeseng fra Flexa Popsicle får du en stilren og moderne køjeseng til de mindste som er mere end bare en seng! Sengen er udstyret med en lodret stige som, grundet dens opbygning, gør det langt mere sikkert for barnet at kravle op i sengen. Senge.
Pris 9982.5 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler
Køjeseng med stige (kan placeres både til højre og venstre) fremstillet i lakeret MDF med plader i massivt fyrretræ. Madrasstørrelse: 75x200 cm (madras medfølger ikke). Lettere montering..
Pris 5499 kr.
Kategori: Sengetøj - Senge
Smart multifunktionel Sulley højseng er en ideel seng til børneværelset, da seng, opbevaringsplads i form af skab, skuffer samt hylder og skrivebord her er samlet i et møbel..
Pris 4399 kr.
Kategori: Babymøbler - Børnemøbler=Børnesenge=Køjesenge
.
Pris 3999 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børnemøbler|Børnesenge|Enkeltsenge
.
Pris 449 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og dukkehuse/Dukker og tilbehør/Dukkesenge og sengetøj|Legetøj
Giv dine dukker et trygt og behageligt sted at sove med denne elegante dukke køjeseng fra Kidkraft. Både dukker og bamser vil kunne ligge dejligt og sove natten lang under den varme dyne. .
Pris 469.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Fin højseng med rutsjebane. Fremstillet i holdbart, lakeret fyrtræ. En rullebund medfølger i leveringen. Stigen kan monteres på venstre eller højre side. Inkl. sengekant, brede trin og en stabil konstruktion. Byder på masser af opbevaringsplads under sengen. Frihøjde: ca. 70 cm. Bjælkerne er 6,5 x 6,5 cm.
Pris 2253 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børneværelse Enkeltmøbler Senge Højsenge & Etagesenge
.
Pris 243 kr.
Kategori: Sengetøj - Børn & Bolig - Børneværelset - Børnesenge
Hyggeligt sammen i et soveværelse Playmobil Børneværelset er perfekt til at dele med din bror eller søster. Du vil finde to senge i dette værelse, en i blåt og en i prinsesse pink. Sengene kan adskilles fra hinanden, men kan også stables, så du har en køjeseng. Skal du gå i skole? Så pakk hurtigt din.
Pris 519 kr.
Kategori: Legetøj - legetøj og tilbehør spille figur|
"Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Køjeseng Mini Babies Coquet Falca , der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Falca til de bedste priser!#br# Anbefalet alder: 3+ år Mekanisme: Ingen Materiale:.
Pris 495 kr.
Kategori: Diverse - BB
Bfriends er smukke dukker med misundelsesværdigt hår, du kan style, som du har lyst. Og så er de alle venner! Denne køjeseng er det perfekte sted for dine dukker, hvis de skal sove eller bare slappe af. Sengen kommer med en stige, dyne, der kan vendes, pu.
Pris 389 kr.
Kategori: Diverse - Dukketilbehør
Etagesengen / køjesengen er i en kraftig kvalitet og har en god liggelængde, så den kan bruges i mange år. Stigen kan placeres efter ønske i højre eller venstre side af sengen. Indvendige mål: 70 x 160 cm Udvendige mål: 168 x 145 x 78 cm (81 cm ved stigen.
Pris 2398 kr.
Kategori: Babymøbler - Møbler > Møbler til baby og småbørn > Tremmesenge og børnesenge
V3