Champion CHKA200R er en kraftfuld og stilren køkkenmaskine, som passer perfekt ind i alle hjem..
Pris 629 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenmaskine,Julegaver til under 1000 kr.,Køkkenudstyr
.
Pris 389 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ FEST, ROLLELEG & UDKLÆDNING ROLLELEG KØBMANDSBUTIK OG TILBEHØR EICHHORN KØBMANDSBUTIK OG LEGEMAD
.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Legekøkken & legemad
.
Pris 999 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkengrej
Køkkenmaskine KHH321WH Multi - Kenwood. Orginalbeteckning 357109,KHH321WH. Brand: Kenwood.
Pris 2195 kr.
Kategori: Køkkenredskaber -
Fremstil nemt lækre tærter, brød eller is med Kenwood Chef og nyd alle de fordele en kompetent køkkenmaskine kan tilbyde dig i køkkenet. Med en motor på 1000 watt og 2 forskellige indstilinger, han du nemt finde den indstilling der passer dig bedst. Indstillingerne dækker alt fra æltning til hurtig piskning.
Pris 3795 kr.
Kategori: Mindre apparater - Bolig & indretning Køkkenartikler Bagemaskiner & køkkenmaskiner Køkkenmaskiner
Fremstil nemt lækre tærter, brød eller is med Kenwood Chef XL køkkenmaskine KVL4100S og nyd alle de fordele en kompetent køkkenmaskine kan tilbyde dig i køkkenet. Med en motor på 1200 watt og 3 forskellige indstilinger, kan du nemt finde den indstilling, der passer dig bedst. Indstillingerne dækker alt fra.
Pris 3199 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenmaskiner
.
Pris 1319 kr.
Kategori: Mindre apparater - Husholdsapparater - Husholdsapparater - Køkkenmaskiner
My Little Home børns madprocessor fra det tyske firma Simba har et lyst moderne design og ligner en ægte køkkenblender. Det er lavet i røde og hvide farver af høj kvalitet....
Pris 99.95 kr.
Kategori: Spil -
.
Pris 749 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenapparater - Køkkenmaskiner - Foodprocessor
Kog lækker mad, mens din arm hviler. Pisk dejen og ælde surdej på den bedste måde ved hjælp af en stilfuld og kraftfuld køkkenmaskine med seks forskellige hastigheder.Ved at udlevere arbejdet med at piske, blande og ælte til en elegant køkkenmaskine tager du din madlavning til det næste niveau. Med sine tre.
Pris 735.2 kr.
Kategori: Øvrige hvidevareprodukter - Hjem & Hobby Hjem & Husholdning Husholdningsapparater
Kid's Bistro Køkkenmaskine Sæt från Kids Concept ..
Pris 359 kr.
Kategori: Babylegetøj - Indretning Børnværelsesindretning Legetøj
Udvid din Kenwood køkkenmaskines muligheder med ekstratilbehør i høj kvalitet. Pakken inkluderer en kødhakker, en citronpresser og en pålægsmaskine/shredder..
Pris 1999 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenmaskiner
Lav sunde retter med Babycook® fra BEABA Damper maden skånsomt og bibeholder madens vitaminer og aroma. Det ideelle redskab i dit køkken! Skålen kan rumme op til ca. 1.100 ml. 15 min. madlavnings-funktion. Babycook® slukker automatisk når maden er færdig. Enkel og brugervenlig betjening. Kræver ikke meget.
Pris 1254 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Ernæring Babymadvarmere
Udforsk dine evner i køkkenet med en solid maskine du kan stole på!Sæt de mest fantastiske retter på bordet med den pålidelige og solide Chef XL KVL4140 køkkenmaskine fra Kenwood. Maskinen gør det hårde arbejde for dig. Madlavning handler lige så meget om.
Pris 4995 kr.
Kategori: Mindre apparater - Kødhakker/Røremaskiner
Udforsk dine evner i køkkenet med en solid maskine du kan stole på!Sæt de mest fantastiske retter på bordet med den pålidelige og solide Chef XL KVL4140 køkkenmaskine fra Kenwood. Maskinen gør det hårde arbejde for dig. Madlavning handler lige så meget om.
Pris 4995 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken Tilbehør
.
Pris 8000 kr.
Kategori: Mindre apparater - Røremaskiner
.
Pris 2399 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenmaskiner og elartikler/Køkkenmaskiner/Køkkenmaskiner|Bolig og køkken
Sødfarvet æltemaskine Med denne køkkenmaskine fra Bestron derhjemme behøver du ikke længere at ælte, røre, banke eller blande dig selv. Praktisk, når du regelmæssigt er i køkkenet for at lave brød, tærter og kager. Fødevareprocessoren er forsynet med en blandearme, pisk og knådekrog . Disse dele kan let.
Pris 923.57 kr.
Kategori: Mindre apparater - husholdningsapparater køkkenapparat og tilbehør køkkenapparat fødevareprocessor køkkenmaskine|
V3