Flot komfur fra Tidlo, her har du mulighed for at lege mester kokken af dem alle. Knapperne klikker når du drejer på dem. Du kan åbne lågen indtil ovnen. Tidlo er allermest kendt for der kvalitet trælegetøj. !!!.
Pris 999 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
En praktisk sikkerhedsplade til komfuret fra CarloBaby. Brug sikkerhedspladen som ekstra tilbehør, der sørger for at dit barn ikke kan komme til at dreje på knapperne på komfuret. Er let at sammenfolde, når det ikke bliver brugt. OBS! Dette er bare pladen, der beskytter knapperne. Pladen der beskytter.
Pris 349 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr Sikkerhed Børnesikring Komfursikkerhed
.
Pris 355.18 kr.
Kategori: Legetøj - Legekøkken
.
Pris 299 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Leg 'husholdning' Køkken & Køkkenredskaber
.
Pris 3899 kr.
Kategori: Gorenje EC6141WD - Komfurer
Energiklasse: A Kontrolpanel materiale: Matsort metal Farve: Hvid Håndtag farve: Hvid Dør materiale: Glasdør GentleClose dørhængsel Ovnrum: 65 ltr. Areal af den største bageplade: 1.316 cm² HomeMADE® bygget på traditionelle træfyrede bageovne Knap: Ergo.
Pris 4699 kr.
Kategori: Gorenje EC6151WB - 15 års Fødselsdag
.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Legekøkken & legemad
Robens fire Beetle komfur Robust fritstående komfur med slange i rustfrit stål kabinet og en stor gryde holder.Funktioner: Stabil gryde støtte til sikker madlavning Understøttelse af foldaway-fod/pot til kompakt pakningsstørrelse Passer ind i Robens Cookery King Fritstående komfur med flettet rustfri stål.
Pris 362.44 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Outdoor camping køkken , Mærker R Robens|unisex
.
Pris 12998 kr.
Kategori: Candy TRIO 9503 - Hvidevarer - Komfurer - Glaskeramisk
Med denne Outwell Jimbu Stove gaskomfur, får man stort set alt man har brug for i et køkken, når man er på camping. Komfur....
Pris 929 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Gas- & Multifuelbrændere
.
Pris 824 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ
Komfur til BRIO's hjemmekøkkenNu bliver det en leg at lave mad. Komfuret har 3 kogeplader, knapper der kan skrues på og ovnlåge. 400 x 300 mm, højde 500 mm..
Pris 349 kr.
Kategori: Legetøj - Køkken
.
Pris 180 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ FEST, ROLLELEG & UDKLÆDNING ROLLELEG KØKKENLEGETØJ OG TILBEHØR LEGETØJSKØKKEN OG TEKØKKENER
Witt komfuret WICN90B3 har et flot vintage-design, 90 cm bred induktionskogeplade, 87 l ovn med 8 madlavningsprogrammer at vælge imellem samt en timer, der hjælper dig med at tilberede måltiderne helt rigtigt..
Pris 19999 kr.
Kategori: Witt WICN90LB - Komfurer med induktion
Køb billig Komfur stikprop rød/grøn brudsikker 16/400V Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 153044, ean nr.: 5701947910890.
Pris 197 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Varekartotek - GN Belysning
Se frem til mange lækre måltider tilberedt på det klassiske komfur i BRIO-design. Ovnlåge som kan åbnes, bevægelig temperaturvælger og fire solide knapper til at dreje på giver kokken inspiration til at afprøve nye opskrifter. Velbekomme! - Alder: Fra 3 år - Fremstillet af FSC-certificeret træ, som kommer.
Pris 399 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Rolleleg
Se frem til mange lækre måltider tilberedt på det klassiske komfur i BRIO-design. Ovnlåge som kan åbnes, bevægelig temperaturvælger og fire solide knapper til at dreje på giver kokken inspiration til at afprøve nye opskrifter. Velbekomme! - Alder: Fra 3 år - Fremstillet af FSC-certificeret træ, som kommer.
Pris 399 kr.
Kategori: Legetøj - Børneværelse
Æggekoger i flot design med en rustfri stål flad bund..
Pris 111 kr.
Kategori: Mindre apparater - Computer og laptop Hjem og Husholdning Køkkenmaskiner
.
Pris 999 kr.
Kategori: Legetøj - Rolleleg/Legekøkken og tilbehør/Øvrigt tilbehør|Legetøj
V3