Tag en pause fra at hoppe over Donkey Kongs tønder, når de kommer rullende mod dig og nyd en lille kage i din egen tønde. Denne Donkey Kong kagekrukke er det perfekte akkompagnement til....
Pris 269.95 kr.
Kategori: Legetøj -
.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Festartikler/Gadgets|Gadgets
Opdateret og udvidet udgave.Dansk design er på samme tid en historiebog, en opslagsbog og en status over, hvor dansk design er henne lige nu. Den er en designmæssig rejse gennem tiden fra vikingeskibe og helleristninger til de nyeste møbler og mode. - Fra kongeligt porcelæn til telefonbokse, fra grafisk.
Pris 599.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Kageopsats Royal med kager i træ fra MaMaMeMo. Et rigtigt flot kagefad som næsten ligner kongeligt porcelæn med de ksønneste kager på. Kagefadet er i 2 etager, så kager rigtig kan se indbydende ud. Nu kan dukkerne, bamserne eller vennerne inviteres på cafe. Legemad i dansk design fra MaMaMeMo til børn fra 3.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Legemad
Blomstret sukkerskål Denne sukkerskål fra den kongelige samling af Pip Studio føles helt hjemme mellem resten af tebetjeningen i samlingen. De munterfarvede blomster og prikker giver sukkerskålen et romantisk udseende. Den gyldne knap på låget giver en kongelig finish . vedligeholdelse Den kongelige porcelæn.
Pris 158.98 kr.
Kategori: Service & bestik - service og tilbehør mælk og sukker sukkerskål|
Royal Copenhagen Hvid Riflet vase 12 cm. Hvid Riflet fortæller historien om kongeligt porcelæn og håndværk i en minimalistisk og nutidig stil. Resultatet? En moderne klassiker. Stellets rene hvidhed og enkle design gør det perfekt til at mikse og matche med andre riflede stel. Hvid Riflet er ideelt som.
Pris 276.75 kr.
Kategori: Diverse - Hvid Riflet
V3