Praktisk gåband til kontor der holder dig i form mens du arbejder. Let motion på arbejdet vil være afstressende, øge blodcirkulationen og holde dig fokuseret på vigtige opgaver. Gåbåndet har et stilrent design der passer perfekt ind på kontoret. Det er sammenklappeligt så det nemt gemmes væk, og den matte.
Pris 5623.75 kr.
Kategori: Kontorartikler - Root Catalog Default Category Kontormøbler Kontor tilbehør Ergonomisk tilbehør Kontorcykel
Sølvfarvet LED gulvlampe Aila til anvendelse på kontoret - med lysdæmper, bevægelsessensor, dagslyssensor og justerbar lysfarve Her er der tale om en lampe med mange funktionaliteter til belysning af arbejdsværelset, idet LED gulvlampen har forskellige funktioner integreret. Lysudsendelsen sker båder opad og.
Pris 6995 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Erhvervskunder Kontorbelysning Gulvlamper, uplight
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer.
Pris 3119 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Joseph Tussmans den byrde af Office er en bog om karakteren af politisk myndighed. Overveje symptomerne på vores nuværende dilemma....
Pris 104 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sundhed, familie og livsstil
.
Pris 722 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning - Indendørsbelysning - Bordlamper
Det unge par. Den første gang. Frekk flørt. Det hemmelige, forbudte møtet. Den unge student og lærerinna. Den eldre gentleman og den uskyldige jomfru. Du, jeg og vennen.«Hun pusset PC-skjermen med en våt serviett. Faktisk ble hun litt våt selv også, midt i kontortiden." - Action på kontoret....
Pris 10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Er det blevet tid til en hurtig power-nap? Denne kontorpude er perfekt til den hurtige lur på arbejdet. Den er formet, så du både kan sidde på den, lade den støtte bag ryggen eller ligge på den....
Pris 129.95 kr.
Kategori: Kontorartikler -
AirPure Gel Twist - Frisk Luft i Badeværelset, Køkkenet og på Kontoret - Lavender Fields AirPure Gel Twist er perfekt til at opfriske duften i hjemmets rum - badeværelse, køkken og kontor samt øvrige værelser. Skøn duft af lavendelmark. Air Fresheneren kommer i et moderne design og bringer velduft i.
Pris 29 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Luftfriskere
Design Letters Ikoner - Kontor - Sort.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Tilbehør
På kontoret for glemte sager: Og andre noveller (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Henrik Neergaard - Forlag: Books on demand - ISBN-13: 9788743026853.
Pris 98 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 8275 kr.
Kategori: Nuova_Simonelli Oscar II - Husholdningsapparater - Husholdningsapparater - Espressomaskiner
Bygget med holdbarhed, bevægelighed og komfort for øje. M720 Triathlon Mouse er perfekt til brug med flere enheder. Du kommer hurtigt igennem opgaver takket være Easy-Switch-teknologien som let lader dig skifte... - TILBUD NU, pris kun 519,00 (før 549,00).
Pris 519 kr.
Kategori: Computertilbehør - Diverse » Sortiment
Kontor papir Fabrikant Kontor papir.
Pris 54 kr.
Kategori: Blækpatroner, tonere - Blækpatroner og tonere
Kontor papir Fabrikant Kontor papir.
Pris 49 kr.
Kategori: Blækpatroner, tonere - Blækpatroner og tonere
Står fast ved hjælp af den skridsikre bund. Til ruller med en indvendig diameter på 25 eller 75 mm. Vægt: 1,3 kg. Dimensioner: 22 x 9 x 10 cm..
Pris 55 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorforsyning|Kontorartikler|Kontortape
Dæmpbar LED pendellampe Lexine til arbejdsværelset Lexine er et lysstærkt belysningselement, der kan anvendes i alle kontorer og arbejdsværelser, idet LED pendellampen udsender et lys der er særdeles ensartet. Selve lysskæret har en universalhvid lysfarve med 4.000 Kelvin, hvilket man ofte finder på kontorer..
Pris 2079 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Erhvervskunder Kontorbelysning Hængelamper, pendellamper
Funktionel kontor-LED-gulvlampen Nora med nyttig bevægelsessensor Nora sørger for et universalhvidt lys med god lysstyrke, som er optimalt egnet til belysning på kontorer. Kontor-LED-gulvlampen råder over en fod i U-form, så at bordben lader sig integrere på fremragende vis, og man hurtigt finder den optimale.
Pris 4064 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Gulvlamper
Dæmpbar LED gulvlampe Matthis til arbejdsværelset og kontoret, med direkte og indirekte lys samt dagslyssensor Denne førsteklasses LED gulvlampe kombinerer forskellige funktioner, og er designet til anvendelse på et arbejdsværelse. Den er udstyret med en u-formet fod, så man ikke længere har problemer med.
Pris 4726 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Erhvervskunder Kontorbelysning Gulvlamper, uplight
Hvid LED Office standerlampe Jolinda med dæmper, dagslyssensor, bevægelsessensor og justerbar farvetemperatur Jolinda er fremragende at anvende på et kontor, hvor LED gulvlampen ikke kun begejstrer med dens meget lineær og moderne udseende, men også imponerer med dens mange funktioner. Lysstyrken kan.
Pris 6333 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Erhvervskunder Kontorbelysning Gulvlamper, uplight
V3