Står fast ved hjælp af den skridsikre bund. Til ruller med en indvendig diameter på 25 eller 75 mm. Vægt: 1,3 kg. Dimensioner: 22 x 9 x 10 cm..
Pris 39 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorforsyning|Kontorartikler|Kontortape
Praktisk gåband til kontor der holder dig i form mens du arbejder. Let motion på arbejdet vil være afstressende, øge blodcirkulationen og holde dig fokuseret på vigtige opgaver. Gåbåndet har et stilrent design der passer perfekt ind på kontoret. Det er sammenklappeligt så det nemt gemmes væk, og den matte.
Pris 5623.75 kr.
Kategori: Kontorartikler - Root Catalog Default Category Kontormøbler Kontor tilbehør Ergonomisk tilbehør Gåbånd
.
Pris 203 kr.
Kategori: Elartikler - LED - LED Lysarmaturer - LED Påbygningsarmaturer
Praktisk gulvlampe Quirin til kontoret med Osram LED’er og en kombination af direkte og indirekte lys. Om det er på hjemmekontoret eller på en traditionel arbejdsplads - er det et sted, man tilbringer meget tid, så bør man sikre sig, at arbejdspladsen er udstyret med optimale lysforhold. For i sidste ende.
Pris 4442 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Gulvlamper
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer.
Pris 2969 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Bogen indeholder fire lange noveller. Den første hedder "Kontorchefen og Nyhavnspigen", den anden hedder "Jeg fortæller dette om Hr. Petersens bedstefar", den tredje hedder....
Pris 119.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Denne beskrivelse er automa k oversat: Office nylon og lædermappe BY mismo.
Pris 3088 kr.
Kategori: Dametøj - Laptop Taske
Det unga paret. Den första gången.En fräck flört. Det hemliga, förbjudna mötet. Den unga studenten och lärarinnan. Den äldre gentlemannen och den oskyldiga oskulden. Du, jag och vännen. Detta är en erotisk novellsamling från Cupido. Novellsamlingen innehåller följande noveller:"Hon putsade....
Pris 10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
På kontoret for glemte sager: Og andre noveller (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Henrik Neergaard - Forlag: Books on demand - ISBN-13: 9788743026853.
Pris 98 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
AirPure Gel Twist - Frisk Luft i Badeværelset, Køkkenet og på Kontoret - Lavender Fields AirPure Gel Twist er perfekt til at opfriske duften i hjemmets rum - badeværelse, køkken og kontor samt øvrige værelser. Skøn duft af lavendelmark. Air Fresheneren kommer i et moderne design og bringer velduft i.
Pris 29 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Luftfriskere
Design Letters Ikoner - Kontor - Sort.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Tilbehør
Bygget med holdbarhed, bevægelighed og komfort for øje. M720 Triathlon Mouse er perfekt til brug med flere enheder. Du kommer hurtigt igennem opgaver takket være Easy-Switch-teknologien som let lader dig skifte... - TILBUD NU, pris kun 559,00 (før 549,00).
Pris 559 kr.
Kategori: Computertilbehør - Diverse » Sortiment
.
Pris 969 kr.
Kategori: Kaffemaskiner og Espressomaskiner - Kaffemaskiner - Kaffemaskine
Står fast ved hjælp af den skridsikre bund. Til ruller med en indvendig diameter på 25 eller 75 mm. Vægt: 1,3 kg. Dimensioner: 22 x 9 x 10 cm..
Pris 55 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorforsyning|Kontorartikler|Kontortape
Hvid LED Office standerlampe Jolinda med dæmper, dagslyssensor, bevægelsessensor og justerbar farvetemperatur Jolinda er fremragende at anvende på et kontor, hvor LED gulvlampen ikke kun begejstrer med dens meget lineær og moderne udseende, men også imponerer med dens mange funktioner. Lysstyrken kan.
Pris 6144 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Erhvervskunder Kontorbelysning Gulvlamper, uplight
DALI dæmpbar LED hængelampe Jolinda til anvendelse på et kontor Jolinda er en aflang LED hængelampe der imponerer med et klart lysskær, der udsendes både opad og nedad, hvormed man opnår et både direkte og indirekte lys, der har en fremragende og behagelig effekt. Et blændfrit nedadrettet lys betyder at man.
Pris 2173 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Erhvervskunder Kontorbelysning Hængelamper, pendellamper
Funktionel kontor-LED-gulvlampen Nora med nyttig bevægelsessensor Nora sørger for et universalhvidt lys med god lysstyrke, som er optimalt egnet til belysning på kontorer. Kontor-LED-gulvlampen råder over en fod i U-form, så at bordben lader sig integrere på fremragende vis, og man hurtigt finder den optimale.
Pris 3781 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Gulvlamper
Dæmpbar LED pendellampe Lexine til arbejdsværelset Lexine er et lysstærkt belysningselement, der kan anvendes i alle kontorer og arbejdsværelser, idet LED pendellampen udsender et lys der er særdeles ensartet. Selve lysskæret har en universalhvid lysfarve med 4.000 Kelvin, hvilket man ofte finder på kontorer..
Pris 1889 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Erhvervskunder Kontorbelysning Hængelamper, pendellamper
Dæmpbar LED gulvlampe Matthis til arbejdsværelset og kontoret, med direkte og indirekte lys samt dagslyssensor Denne førsteklasses LED gulvlampe kombinerer forskellige funktioner, og er designet til anvendelse på et arbejdsværelse. Den er udstyret med en u-formet fod, så man ikke længere har problemer med.
Pris 5199 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Erhvervskunder Kontorbelysning Gulvlamper, uplight
V3