Står fast ved hjælp af den skridsikre bund. Til ruller med en indvendig diameter på 25 eller 75 mm. Vægt: 1,3 kg. Dimensioner: 22 x 9 x 10 cm..
Pris 79.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorforsyning|Kontorartikler|Kontortape
Praktisk gulvlampe Quirin til kontoret med Osram LED’er og en kombination af direkte og indirekte lys. Om det er på hjemmekontoret eller på en traditionel arbejdsplads - er det et sted, man tilbringer meget tid, så bør man sikre sig, at arbejdspladsen er udstyret med optimale lysforhold. For i sidste ende.
Pris 4442 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Gulvlamper
Med selvslibende knivblade, beskyttelsesskinne og fastholdelsesfjedre er den professionelle skæremaskine fra Dahle et ideelt redskab til skæring af forskellige typer papir.Denne skæremaskine til kontoret er designet med optimal sikkerhed for øje og leveres med en beskyttende lamelkappe, der også...
Pris 1723.75 kr.
Kategori: Kontorartikler - Office Supplies Paper Handling Paper Cutters
25,5 cm saks. Sort/grå.
Pris 107.81 kr.
Kategori: Kontorartikler - Sakse
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer.
Pris 3089 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
En fascinerende afsløring af kontor kultur i stil med den bestseller Affluenza fra populær psykolog Oliver James den moderne w....
Pris 104 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Religion
.
Pris 30 kr.
Kategori: Kontorartikler - SKOLESTART SKRIVE, TEGNE & KONTOR ALT TIL SKOLESTART SKOLE OG KONTORARTIKLER SAKSE
Kontorreol i eg struktur, som passer ind til både hjemmekontoret samt mere profesionelle omgivelser..
Pris 850 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Kontor // Kontorreoler & kommoder mm.
Det unge par. Den første gang. Frekk flørt. Det hemmelige, forbudte møtet. Den unge student og lærerinna. Den eldre gentleman og den uskyldige jomfru. Du, jeg og vennen.«Hun pusset PC-skjermen med en våt serviett. Faktisk ble hun litt våt selv også, midt i kontortiden." - Action på kontoret....
Pris 10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Bogen indeholder fire lange noveller. Den første hedder "Kontorchefen og Nyhavnspigen", den anden hedder "Jeg fortæller dette om Hr. Petersens bedstefar", den tredje hedder....
Pris 119.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 179 kr.
Kategori: Kontorartikler - Livsstil|Gadgets
kontor fest sæt fra Ginger Ray Sætter gang i festen inkludere flag Guirlande, en festhat, mærker og konfetti indeholder også tre balloner og tre papirstrimler.
Pris 77.55 kr.
Kategori: Dametøj - Kvinder Julegaver til hende Julegaver
På kontoret for glemte sager: Og andre noveller (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Henrik Neergaard - Forlag: Books on demand - ISBN-13: 9788743026853.
Pris 98 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Vi har brug for at improvisere, når planerne ikke holder, men vi kan også vælge at improvisere som en bevidst strategi til f.eks. at opnå mere kreativitet, nærværende kommunikation, smidig ledelse eller større arbejdsglæde.Bo Krügers bog viser, hvordan im.
Pris 45.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
.
Pris 222 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning - Indendørsbelysning - Bordlamper
Funktionelt kontor tegning maskine Citizen WR-3000 er yderst velegnet til hurtig beregning på den finansielle afdeling. Denne videnskabelige regnemaskine er udstyret med alle grundlæggende funktioner og har en klart læselig 12-cifret skærm. WR-3000 arbejder både på batteri og solkraft og slukker automatisk,.
Pris 239.19 kr.
Kategori: Kontorartikler - kontorartikler lommeregner og tilbehør regnemaskine finansiel regnemaskine|
.
Pris 8345 kr.
Kategori: Nuova_Simonelli Oscar II - Husholdningsapparater - Husholdningsapparater - Espressomaskiner
Design Letters Ikoner - Kontor - Sort.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Diverse - Tilbehør
Bygget med holdbarhed, bevægelighed og komfort for øje. M720 Triathlon Mouse er perfekt til brug med flere enheder. Du kommer hurtigt igennem opgaver takket være Easy-Switch-teknologien som let lader dig skifte mellem 3 computere. Du vil flyve gennem dokumenter og websider ved brug af det lynhurtige.
Pris 799 kr.
Kategori: Gadgets - USB Gadgets
V3