Er det blevet tid til en hurtig power-nap? Denne kontorpude er perfekt til den hurtige lur på arbejdet. Den er formet, så du både kan sidde på den, lade den støtte bag ryggen eller ligge på den....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Kontorartikler -
Kontor pc Proconsult 1,66 GHz 500GB HDD 4GB DDR2 Sort.
Pris 1399.00 kr.
Kategori: Desktops - Desktops
Justerbar ergonomisk fodskammel til aflastning af ben og ryg Har du et arbejde hvor du sidder i timevis? Det kan overbelaste benene og forårsage rygsmerter. Og den negative effekt forstærkes ofte af en forkert kropsholdning. Og her er det at en ergonomisk kontor-fodskammel kommer ind i billedet. Denne fodskammel STAR_FR_100 fra Fromm & Starck, din ekspert indenfor kontorindretning, forbedrer din kropsholdning og gør det stilesiddende arbejde mere behageligt, uanset om det er ved skrivebordet, kasseapparatet, skranken eller samlebåndet. Komfortabel fodskammel der øger blodcirkulationen, og forebygger spændinger ved stillesiddende arbejde Stor fodflade på 42 x 30 cm med meget bevægelsesrum Gummieret overflade med riller der forhindrer, at fødderne rutsjer Robuste, modstandsdygtige og plejelette materialer Højden og hældningen kan justeres individuelt.
Pris 339.00 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontortilbehør
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer.
Pris 4109.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler > Kontormøbler > Kontorstole
3 rum..
Pris 1020.00 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Kontormøbler - Kommoder til kontoret
Robust: Stærk og sikker hæftning. Kapacitet: Kan rumme op til 20 ark. Størrelse på klammer: 26/6 eller 24/6..
Pris 11.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorforsyning|Kontorartikler|Kontorartikler tilbehør
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer.
Pris 4109.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer opbevaringsplads..
Pris 3584.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontorstole
Den ultimative lampe til det moderne kontorDenne multi kontorlampe kan alt hvad du behøver af en moderne skrivebordslampe. Den har udover sit elegante og enkelte design; digital ur, datovisning, visning af rummet temperatur og indbygget USB udgang så man fx kan oplade sin telefon eller ur. Foruden det ekstra.
Pris 1498.75 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Møbler > Lamper & belysning > Bordlamper
Tory Burch Office Kjole Originalpris: SGD 450 Farve: grå Materiale: Uld / hår Tilstand: fremragende Størrelse: US2 Brugstegn: Nej Sku: 6049 / Svsgcl 72803.
Pris 1240.00 kr.
Kategori: Dametøj - female>Vintage>Vintage Kjoler
Det unga paret. Den första gången. Fräck flört. Det hemliga, förbjudna mötet. Den unge studenten och lärarinnan. Den äldre gentlemannen och den oskyldiga jungfrun. Du, jag och vännen.Detta är en erotisk novellsamling från Cupido. Novellsamlingen innehåller följande noveller: "Kontoret var alltid....
Pris 10.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Design Letters Ikoner - Kontor - Hvid.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Tilbehør
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer.
Pris 6362.94 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
På kontoret for glemte sager: Og andre noveller (bog, paperback, dansk) - Forfatter: Henrik Neergaard - Forlag: Books on demand - ISBN-13: 9788743026853.
Pris 98.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer opbevaringsplads. Pakken indeholder 12 kontorstole, der kan stables. Stelmateriale: MetalFarve: Sort Maksimal brugervægt: 120 kg Mål: 54 x 59 x 78 cm (B x D x H)Sædedybde: 42 cmSædebredde: 47 cmSædehøjde fra gulvhøjde: 47,5 cmPakken indeholder 12 kontorstole, der kan stablesStof: Bomuld: 4%, Polyester: 2%, PVC: 94% SKU:274427 EAN:8718475552451.
Pris 3829.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Indretning og møbler > Møbler > Stoler > Kontorstoler
Bygget med holdbarhed, bevægelighed og komfort for øje. M720 Triathlon Mouse er perfekt til brug med flere enheder. Du kommer hurtigt igennem opgaver takket være Easy-Switch-teknologien som let lader dig skifte... - TILBUD NU, pris kun 519,00 (før 549,00).
Pris 519.00 kr.
Kategori: Computertilbehør - Diverse » Sortiment
Sølvfarvet LED gulvlampe Aila til anvendelse på kontoret - med lysdæmper, bevægelsessensor, dagslyssensor og justerbar lysfarve Her er der tale om en lampe med mange funktionaliteter til belysning af arbejdsværelset, idet LED gulvlampen har forskellige funktioner integreret. Lysudsendelsen sker båder opad og nedad, hvormed man opnår en kombination af et direkte og indirekte lys, hvilket er særdeles behageligt for øjnene. Med den u-formede fod er LED kontor standerlampen nem at placere, hvor bordben normalt vil være i vejen, hvilket betyder, at der altid kan garanteres en god belysning af arbejdsfladen. Dagslyssensoren kontrollere lysstyrken i forhold til lysforholdene i rummet, hvormed lysstyrken så vidt muligt forbliver den samme, dette er som bruger en god ting, da man dermed har nemmere ved at holde koncentrationen i længere perioder. Derudover kan lampen også dæmpes manuelt. Hvis man forlader sin arbejdsplads, og der derfor ikke er nogen tilstede i en periode, så vil bevægelsessensoren sørge for at slukke lampen, indtil der igen registreres en bevægelse på arbejdspladsen. Endnu et højdepunkt: LED gulvlampen har ingen fast lysfarve, men kan derimod tilpasses i området fra 3.000 Kelvin til 6.000 Kelvin, afhængig af situationen, og de personlige ønsker af den person der sidder ved arbejdspladsen. Dermed kan man vælge mellem en varmhvid, universalhvid eller dagslys farvetemperatur. - UGR - Sølvfarvet lakering (RAL 9006) Energiklasse: A+.
Pris 6144.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Erhvervskunder > Kontorbelysning > Kontor gulvlamper
Funktionel kontor-LED-gulvlampen Nora med nyttig bevægelsessensor Nora sørger for et universalhvidt lys med god lysstyrke, som er optimalt egnet til belysning på kontorer. Kontor-LED-gulvlampen råder over en fod i U-form, så at bordben lader sig integrere på fremragende vis, og man hurtigt finder den optimale plads ved skrivebordet. Ledningen, som går ud fra lampens fod, har en længde på 3 meter, så at man bedre kan nå den nærmeste stikkontakt. Midt på stellet sidder kontakten, som man relativt hurtigt kan nå og betjene. Det meste lys er nedadrettet, og arbejdspladsen bliver derfor lyst godt op. Da det er LED’er, som forsyner Nora med lys, gives der en god energieffektivitet, og den store mængde lys er på ingen måde sammenkædet med et høj energiforbrug. Den integrerede bevægelsessensor arbejder uafhængigt af dagslys og reagerer, når der er person tilstede på arbejdspladsen. Den reagerer i en rækkevidde på op til 5 meter, i en detekteringsvinkel på 360 grader og har en slukkemekanisme indstillet på 30 minutter. Det betyder, at når nogen er ved pladsen, så slukker Nora ikke med det samme, men først efter en halv time uden nogen i nærheden. Således er der med kontor-LED-gulvlampen skabt fremragende forudsætninger, for at man kan sidde og arbejde længde og koncentreret ved skrivebordet. Energiklasse: A+.
Pris 3308.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning > Gulvlamper
Dæmpbar LED gulvlampe Matthis til arbejdsværelset og kontoret, med direkte og indirekte lys samt dagslyssensor Denne førsteklasses LED gulvlampe kombinerer forskellige funktioner, og er designet til anvendelse på et arbejdsværelse. Den er udstyret med en u-formet fod, så man ikke længere har problemer med bordben, da man kan placere foden rundt om bordbenet. Overfladen på kontor standerlampen er lakeret sølvfarvet (RAL 9006), og lysskæret bliver udsendt delvist opad og nedad, hvormed man får en kombination af direkte og indirekte lys, hvilket fremstår meget naturligt, så man bedre kan koncentrere sig om arbejdet. Ved hjælp af lysdæmperen kan men nemt justere lysstyrken, og derudover kommer LED gulvlampen med en dagslyssensor samt en bevægelsessensor. Hvis der efter 30 minutter stadig ikke er nogen til stede, går lysstyrken ned på 30 procent, og efter yderligere 30 minutter slukker lampen så helt. Bevægelsessensoren har en registreringsvinkel på 85 grader og en rækkevidde på 3,50 meter. Begge sensorer kan efter ønske slukkes, eller drives uafhængigt af hinanden. - Flimrer ikke - UGR Energiklasse: A+.
Pris 4253.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Erhvervskunder > Kontorbelysning > Gulvlamper, uplight
V3