Sid behageligt og afslappet i denne kontorstol med sort læderbetræk og sølvgråt plastikstel. Denne kontorstol er lavet af kvalitetsmaterialer, og dens ekstra tykke siddehynde og to armlæn gør, at du sidder godt og afslappet, mens du arbejder, både i dit hjem og på kontoret. Stolen er udstyret med en.
Pris 969 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Bock kontorstol hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 1149 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler - Kontorstole
Denne modern kontorstolen som er lavet af ægte læder har et ergonomisk siddeflade og ryglæn. Denne kontorstolen vil tilbyde dig ekstra komfort for timer takket være dens ergonomiske design. Sæde og rygstøtten er lavet af ægte læder til mange års brug. Den.
Pris 499 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Kontorstole
.
Pris 6185 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn & Bolig - Møbler - Stole
Denne kontorstol har et klassisk design med et moderne twist. Dan kontorstolen er helt hvid og passer derfor til alle indretninger i boligen. Kontorstolen er fremstillet af hvid plast med et sæde i hvidt kunstlæder. Kontorstolen kan rulle da der er hjul under benene..
Pris 749 kr.
Kategori: Borde & stole - Work & Professional - Office Furniture - Chair
.
Pris 489 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontor Kontorstole
Når du sidder i den lækre racing-kontorstol fra tectake er du klar til mere end bare en lille opvarmningsrunde. Det ergonomiske design, den tykke polstring og indsatserne i luftigt meshstof kendetegner denne kontorstol, især på lange arbejdsdage ved skrivebordet. Denne kontorstol har en robuste fod med.
Pris 745 kr.
Kategori: Borde & stole - tectake Bolig Kontor Gamer-stole
Komfortabel Gamerstol i lækker design og kvalitet. Der medfølger puder til lændestøtte og nakkestøtte, de kan selvfølgelig aftages. Stanlord Gamerstol kan justeres i højden og trinvis rygregulering. * PVC læder * Justeres i højden * Trinvis rygregulering * Max vægt 200kg * 2 puder medfølger * Kvalitets.
Pris 999 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Mirage Kontorstol fra Raymond & Hallmark er en sand præstation med henblik på at opnå en god, ergonomisk løsning og samtidig levere et lækkert design.Mirage har samtlige af de funktioner, du har brug for i en kontor- eller gamerstol. God nakkestøtte og st.
Pris 2199.95 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontorstole
HAY About A Chair kontorstol (AAC52) Den kendte skalstol About A Chair, designet af Hee welling. Drejestel på aluminium 5 stjerne-stel i enten, sort, hvid eller poleret. Kan justeres op og ned. HAY About A Chair (AAC52) Kontorstol - Vælg din farve herunder Leveres i flere farver Leveres også fuldpolstret i.
Pris 3499 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture - Office Furniture - Office Chairs
Ergonomisk udformet behageligt sæde, brede armlæn, sædehynde i stor størrelse 360° drejelig og justerbar siddehøjde Metalramme, kunstlæder, der er let at rengøre, og slidstærke hjul Nem samling, illustreret manual medfølger Mål (cm): B: 70 D: 66 H: 126-136 Vægt: 14 kg SH: 46-58 SD: 50 SW: 52 AH: 72-82 AW: 40.
Pris 2599 kr.
Kategori: Borde & stole - Skrivebordsstole
.
Pris 959 kr.
Kategori: Borde & stole - Furnhouse - Stort udvalg af Furnhouse møbler|Gamer stole|Kontormøbler|Kontorstole|Spar op til 34 % på udvalgte varer
Produktbeskrivelse TILT mekanisme Dimensioner: 62/74/112 ÷ 121 cm Materiale: PU-læder Farve: Cremet.
Pris 2499 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Kontormøbler=Kontorstole
Brand: House of Sander Størrelse: 68x62x82 Pakkestørrelsen: 72x70x50 Køb flere møbler her.
Pris 1187.5 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - produkter
Hvis du står og mangler en ny kontorstol kan denne Foxy fra Kare Design måske være noget for dig. Stolen har armlæn, og en dejlig pasform. Kontorstolen er beklædt med polyester i en smuk lys farve, og fremstår yderst elegant. Bemærk de 4 ben, der danner f.
Pris 3499 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontor // Kontorstole
"Få det bedre med Gotvedgymnastik" er en podcastserie med ti programmer for dig, der gerne vil arbejde med din krops naturlige bevægelser og få mere styrke, bevægelighed og indre ro. Den daglige træning med Gotvedgymnastik giver dig kropslig næring og energi til hverdagen. Uanset om du har....
Pris 10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Kontorstol i sort/sort. Med trinløs højderegulering fra 45,5 cm til 55,5 cm, samt sæde vip. Max vægt 120 kg..
Pris 899 kr.
Kategori: Diverse - |Øvrige rum|Kontoret|Kontorstole
En kontorstol til dig, der har ondt i ryggen! Med Spynamics Technology - den optimale triangulationsstøtte opnås gennem kombinationen af bækkenstøttepuden og to-vejs indstilling af lændestøtten. Ved korrekt siddestilling i den nederste del af ryggen, vil den øverste rygsøjle (den thorakle del af ryggen) sidde.
Pris 6873.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Dårlig ryg kontorstole
Rohde & Grahl Duo-Back med synkronvip, sædedybdejustering og højdeindstillig ryg. Tysk kvalitetsstol. Duo-Back har en 2-delt rygstøtte som mindsker trykket på rygraden med op til 50% ift. tradionelle rygstøtter. Det unikke vinge-design støtter ikke direkte ryggens hvivler og skiver, men musklerne omkring.
Pris 6248.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Dårlig ryg kontorstole
V3