S3 kontorstol er en professionel kontorstol med basale ergonomiske funktioner. Stolen har et flydende vip - Makro asynkron - hvor ryg og sæde bevæger sig uafhængigt af hinanden. Det sikrer, at stolen følger kroppens bevægelser uden at begrænse eller give modstand. Både sæde- og ryghøjde kan justeres, ligesom.
Pris 1998.75 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorstole
Denne kontorstol fra Topstar er designet med stil og komfort for øje. Stolen har en høj polstret ryg med justerbare armlæn for at sikre en behagelig aflastning af nakke og skuldre. Det velpolstrede sæde er komfortabelt og kan justeres i både højde og vinkel for at opnå den optimale siddestilling....
Pris 4743.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Stole
Vores behagelige kontorstol har et luksuriøst og ergonomisk design, der vil være et glimrende supplement til ethvert kontor. Stolens design med en høj ryg og ergonomisk polstret ryglæn, armlæn og sommerfuglesæde giver mulighed for lange sessioner med arbejde. Det højdejusterbare design gør det.
Pris 899 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Dons kontorstol grøn og sort. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 833 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler - Kontorstole
Behagelig kontorstol i sort læderlook. Sæde og ryg er i sort kunstlæder og armlæn i krom, samt stel i krom. Dertil er hjulene på kontorstolen lavet i sort nylon. Siddehøjden kan nemt justeres med med tilt funktionen..
Pris 1129 kr.
Kategori: Borde & stole - Work & Professional - Office Furniture - Chair
.
Pris 489 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontor Kontorstole
Komfortabel Gamerstol i lækker design og kvalitet. Der medfølger puder til lændestøtte og nakkestøtte, de kan selvfølgelig aftages. Stanlord Gamerstol kan justeres i højden og trinvis rygregulering. * PVC læder * Justeres i højden * Trinvis rygregulering * Max vægt 200kg * 2 puder medfølger * Kvalitets.
Pris 949 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Denne kontorstol fra Raymond & Hallmark er et rigtig godt valg til dig, der er ude efter en ergonomisk god kontorstol. Kontorstolen har både nakkestøtte og armlæn, og så kan den justeres i højden. Stolen er derfor også en oplagt gamerstol, da den er godt.
Pris 1299.95 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontorstole
HAY About A Chair (AAC52) Den kendte skalstol About A Chair i sort med sort fastmonteret lædersæde. Drejestel på aluminium stel i sort med crome detaljer. Kan justeres op og ned. HAY About A Chair (AAC52) Kontorstol i Sort med Sort Sierra lædersæde Leveres i flere farver Leveres også fuldpolstret i stof og.
Pris 3647.2 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture - Office Furniture - Office Chairs
.
Pris 1879 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler - Stole & underlag - Kontorstole
Denne dejlige kontorstol hedder Rex. Kontorstolen er lavet af sort kunstlæder og har fine armlæn og praktiske hjul. En elegant kontorstoltil dig, der godt kan lide at sidde komfortabelt, når du arbejder.Kontorstolen vil fungere rigtig godt på hjemmekont.
Pris 810 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontor // Kontorstole
Kontorstol med robust, formstøbt plastskal og PU-sæde. Mål: Længde: 54 cm. Bredde: 48 cm Højde: 84-94 cm. Materiale: PU-læder og krom. Ikke samlet..
Pris 599 kr.
Kategori: Borde & stole - Bolig & indretning Møbler Stole & skamler Skrivebordsstole
Kontorstol med robust, formstøbt plastskal og PU-sæde. Mål: Længde: 54 cm. Bredde: 48 cm Højde: 84-94 cm. Materiale: PU-læder og krom. Ikke samlet..
Pris 599 kr.
Kategori: Borde & stole - Skrivebordsstole
.
Pris 1349 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler|Kontorstole|Spar op til 25 % på udvalgte varer|Furnhouse - Stort udvalg af Furnhouse møbler
TILT mekanisme, gummi coatede hjul Mål: 59/52/87 ÷ 97 cm Materiale: PVC Farve: sort.
Pris 1550 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Kontormøbler=Kontorstole
"Få det bedre med Gotvedgymnastik" er en podcastserie med ti programmer for dig, der gerne vil arbejde med din krops naturlige bevægelser og få mere styrke, bevægelighed og indre ro. Den daglige træning med Gotvedgymnastik giver dig kropslig næring og energi til hverdagen. Uanset om du har....
Pris 10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 2439 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler - Stole - Kontorstole
VL66 kontorstol fra Vermund. Kontorstolen fåes i 6 Hallingdal stoftyper. Tryk på varianten for at se farven på stoffet. Leveringstid: Ca. 5-7 uger. Stolen har en siddehøjde på 44-64 cm, som kan justeres ved hjælp af grebet for højderegulering. Herudover er der greb for sædevinkling, rygregulering og.
Pris 5370 kr.
Kategori: Borde & stole - Produkter - Designermøbler til hele hjemmet - Stole til hjemmet - Kontorstole
Sid behageligt og afslappet i denne kontorstol med sort læderindtræk og en luksuriøs træramme. Denne stol er lavet af materialer af høj kvalitet og ekstra blødt sæde pude med de to armlæn gør du sidde godt og smukt, om du bruger det i dit hjem eller konto.
Pris 1419 kr.
Kategori: Diverse - Kontormøbler Kontorstole
V3