Denne modern kontorstol i kunstigt læder kommer med et ergonomisk sæde og ryglæn. Den vil gøre det behageligt for dig at sidde mange timer i træk takket være det ergonomiske design. Sædet og ryglænet er lavet af kunstigt læder i høj kvalitet, så du kan få glæde af den mange år frem. Stolen har en.
Pris 949.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler > Kontormøbler > Kontorstole
Drejelig kontorstol hvor man sidder bekvemt På denne kontorstol med vippefunktion kan du sidde bekvemt dagen lang. Den sorte designer-kontorstol fra Fromm & Starck er drejelig, stabil og ekstra magelig. Elegant sort kontorstol med hovedstøtte 100 mm højdejusterbar med gastrykfjeder Høj bæreevne på 200 kg 360° drejelig og med ryglæn der kan hældes To behagelige armlæn.
Pris 1779.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontorstole
Sædehøjde 46-54 cm. Sædedybde 50 cm. Sædebredde 47 cm..
Pris 1281.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler - Kontorstole
Relaffice - Gano's ergonomiske kontorstol er en kontorstol med fremragende rygstøtte med justeringsfunktioner. Takket være dens fremragende justeringsfunktioner er kontorstolen også velegnet til høje mennesker og alle kropstyper..
Pris 4699.00 kr.
Kategori: Helsetilbehør - Massage og kropspleje - Ergonomi
Denne kontorstol med et moderne design er et unikt møbel, der giver dig komfort i løbet af din arbejdsdag. Denne kontorstol med armlæn har et ergonomisk designet ryglæn, så du slipper for rygsmerter i løbet af en travl arbejdsdag. Det bløde, polstrede sæde giver komfort, mens du sidder ned. Sædet.
Pris 479.00 kr.
Kategori: Ure - Furniture
Denne kontorstol tilbyder siddekomfort og moderne stil. Kontorstolen er kendetegnet ved moderne designæstetik, og den er blød at røre ved samt behagelig at sidde på. Denne kontorstol er højdejusterbar med gasløftmekanismen. Polstringen i høj kvalitet giver en behagelig siddeplads. Den er let i vægt for nem mobilitet. Dette produktet vil være en glimrende tilføjelse til dit hjem. Bunddiameter: 52 cmSædediameter: 35,5 cmHøjdejustérbar: 65-98 cm Vægt: 3,5 kgFarve: Sort Stof: Bomuld: 13%, Polyester: 20%, Polyurethan: 7%, PVC: 60%.
Pris 299.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontorstole
Kontorstol der sikre en bevægelig siddestilling Sitness kontorstolens specielle udformning af sædet giver en ekstra støtte til bækkenet, som sikrer at man oplever en behagelig støtte, gennem hel dagen. Samtidig er sædet fleksibelt, og som bruger vil man opleve at det integreret "Body-Balance-Tec®" system i sædet, betyder at man vil indtage en varieret og aktiv siddestilling igennem arbejdsdagen. Netryggen med permanent rygkontakt giver en god støtte til ryggen såvel som lænden, og da den er fremstillet i netbetræk, vil stolen sikrer at stolen er behagelig tempereret. Stolen kan anbefaler til 8 timers dagligt brug, og leveres med en massiv base i krom, med hjul til hårde gulve. Specifikationer: "Body-Balance-Tec®" sædeSødevandring: 46-56 cm Højdejusterbar ryg 55-60 cm Permanent rygkontakt Massiv base i krom Netryg.
Pris 3123.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler > Kontorstole & underlag > Kontorstole
Moderne kontorstol med vaffelmønstret sæde i brun PU læder. Det er Zuiver fra Holland som står bag designet af OMG kontorstolen. OMG kontorstolen passer smukt ind i en nordisk indretning med lyse træsorter. Stellet af sort pulverlakeret stål, skaber en god kontrast til det brune PU læder, og sikrer samtidig høj stabilitet. De fem ben med dertilhørende hjul er også med til at sørge for at du sidder stabilt i stolen, hvilket giver dig lov til at fokusere 100% på dit arbejde. Kontorstolen er desuden ekstremt behagelig at sidde i, men også smuk at kigge på. Den vil derfor passe ind i de fleste hjemmekontorer..
Pris 2299.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontor > Kontorstole
Vores behagelige kontorstol har et luksuriøst og ergonomisk design, der vil være et glimrende supplement til ethvert kontor. Stolens design med en høj ryg og ergonomisk polstret ryglæn, armlæn og sommerfuglesæde giver mulighed for lange sessioner med arbejde. Det højdejusterbare design gør det.
Pris 1826.22 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
Få mere komfort ved din arbejdsplads med en funktionel kontorstol i læderlook fra tectake. Den dobbelte polstring og det høje ryglæn gør den rar at sidde i, da det giver en følelse a, at stolen smyger sig om kroppen. Takket være den gode formgivning, den trinløst justerbare højde og de behageligt brede armlæn, finder du altid den perfekte position. Det solide sikkerheds-fodkryds og hjulene, der skåner gulvet, giver skrivebordsstolen fra tectake høj stabilitet og bæreevne. HIGHLIGHTS • Elegant kontorstol med høj siddekomfort • Ekstra tyk, dobbelt polstring • Slidstærkt kunstlæderbetræk • Ergonomisk formet sidde- og rygflade • Polstret nakkestøtte • Brede armlæn • Sikkerheds-fodkryds med gulvbeskyttende dobbelthjul • Trinløs højdejusterbar med gasfjeder • Trinløs vippemekanik, fikserbar i grundstilling • Nem og hurtig at samle • Let rengøring • Farve: sort TEKNISKE DETALJER • Totale mål (BxDxH): ca. 70 x 71 x 115 – 123 cm • Siddeflade (BxD): ca. 55 x 52 cm • Siddehøjde: ca. 47 – 55 cm • Højde ryglæn: ca. 73 cm • Armlæn (BxD): ca. 8 x 48 cm • Indvendig armlænsafstand: ca. 54 cm • Armlænenes højde over gulvet: ca. 68,5 – 76,5 cm • Krydsfod (LxB): ca. 67 x 67 cm • Hjul (Øx B): ca. 5 x 5 cm • Tykkelse på polstring: fra 8 til 12 cm • Bæreevne: 120 kg • Stolens vægt: ca. 16,7 kg • Materiale: Polyurethan, polyvinylchlorid, polyamid LEVERINGSOMFANG/b> • 1 kontorstol • Samlevejledning.
Pris 795.00 kr.
Kategori: Borde & stole - tectake > Bolig > Kontor > Chefstol
Kontorstol Asta på hjul. Med plastsæde, beklædt med 100% polyesterstof, polstret med polyeter. Ben af metal. Mål bredde 65 cm, dybde 87 cm. Siddehøjde 40,5 - 50,5 cm. Leveres usamlet..
Pris 1499.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Bolig & indretning>Møbler>Stole & skamler>Skrivebordsstole
Her ses Yvette, Kontorstol, Stof fra Yvette-serien fra brandet LaForma. Yvette er den ultimative designer kontorstol. Stolens sæde, som er lavet af komfortabelt stof, kan både dreje rundt, hæves og sænkes, hvilket gør den til den perfekte arbejdsstol. Stolens ben er lavet i sort stål, hvilket passer helt perfekt til det flotte stof, som kan købet i enten gråt eller sort. Er du på udkig efter en flot designer kontorstol er der altså ikke nogen tvivl om, at Yvette er en kontorstol, som vil se fantastisk ud hjemme hos dig.Varen produceres af LaForma som har produktion, delvist i Australien og i Spanien. LaForma er bestillingsvarer, og derfor kan der forekomme en lang leveringstid grundet transporten hjem til vores lager i Danmark. På nogle af varerne er vi lagerførende, og kan derfor sende indenfor 1-3 hverdage. Ved tilføj kurv-knappen kan du se vores estimeret leveringstid..
Pris 3399.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontorstole
En stor del af befolkningen, der sidder meget, lider af rygsmerter. Årsagen kan være, at du sidder forkert.Denne stol giver dig en korrekt og ergonomisk siddestilling.  Fakta og egenskaber 5 hjulGasfjeder af høj kvalitetKan hjælpe med at reducere rygsmerterNem at justere i sædehøjdenSædehøjde justerbar 50-69 cmSædediameter 350 mmVelegnet til både kontoret og hjemmebrugGaranti 1 år .
Pris 1690.00 kr.
Kategori: Kampsport og fitness -
En meget praktisk bærbar støtte, som du kan medbringe overalt og forbedre din holdning, når du sidder ned og opnår maksimal komfort og bekvemhed. Dets innovative naturlige design hjælper din ryg med at slappe af og optimerer ergonomi. Derudover er dets net-stof særligt designet til at øge luftcirkulationen og byde på bedre åndbarhed. Ideel til brug i hjemmet, på kontoret, i bilen osv. Specifikationer: Materiale: PVC Polyester Bærbart design Type: Åndbart Ergonomisk, let og behagelig Trykpunkter på lænden Elastiske stropper bagpå Praktisk, nem og sikker brug Forbedrer og korrigerer kropsholdning, når du sidder ned Afslapper og lindrer området omkring ryggen, nakken og lænden Nem at transportere og opbevare Ca. mål: 40 x 37 x 10 cm.
Pris 79.00 kr.
Kategori: Diverse - Hjælpemidler
En smart green screen til kontorstolen, men denne kan du undgå at have et stort firkantet lærreder stående inde i dit rum. Denne Green Screen har en diameter på 110cm når den er foldet helt ud, hvis du ikke skal benytte den eller have den et sted med hen, så kan du folde den sammen og ligge den i den medfølgende taske. Her har den kun en diameter på 40cm. Med en Green Screen bag på stolen, kan du når du filmer eller streamer ændre din baggrund til lige hvad det skal være. Hvilket er en meget sjov og brugbar gimmick. Specifikationer:Sammenfoldet: 40cm diameterUdfoldet: 110cm diameterVægt: 380g Den sættes fast bag på stolen med nogle bånd som har indbygget velcro. Materiale: NylonFarve: Grøn.
Pris 249.00 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
Forkæl dig selv med denne smukke og behagelige kontorstol i et dejligt stof. Den passer derfor ind i hvert et hjem pga. den minimalistiske stil..
Pris 799.00 kr.
Kategori: Diverse - Bolig & Livsstil - - Kontor - - Kontorstole til kontor
Moderne og lækker sort comfort kontorstol. Du sidder fantastisk i denne kontorstol Kontorstolen passer perfekt til hjemmekontoret, eller skrivebordet på børneværelset. Stolen er udstyret med et lækkert plastsæde, som har en fleksibilitet, der gør det yderst behageligt at sidde i stolen.  Derudover.
Pris 475.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture > Office Furniture > Office Chairs
Moderne og stilren grøn velour kontorstol med god siddekomfort.  Skrivebordsstolen passer perfekt til hjemmekontoret, eller skrivebordet på børneværelset. Stolen er udstyret med et lækkert formstøbt sæde i velour, som har en fleksibilitet, der gør det yderst behageligt at sidde i stolen.  Derudover.
Pris 799.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture > Office Furniture > Office Chairs
Moderne og stilren grå velour kontorstol med god siddekomfort.  Skrivebordsstolen passer perfekt til hjemmekontoret, eller skrivebordet på børneværelset. Stolen er udstyret med et lækkert formstøbt sæde i velour, som har en fleksibilitet, der gør det yderst behageligt at sidde i stolen.  Derudover.
Pris 799.00 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture > Office Furniture > Office Chairs
V3