.
Pris 1879 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler - Stole & underlag - Kontorstole
Moderne og lækker sort comfort kontorstol. Du sidder fantastisk i denne kontorstol Kontorstolen passer perfekt til hjemmekontoret, eller skrivebordet på børneværelset. Stolen er udstyret med et lækkert plastsæde, som har en fleksibilitet, der gør det yderst behageligt at sidde i stolen.  Derudover er stolen.
Pris 380 kr.
Kategori: Borde & stole - kontorstol
Denne kontorstol tilbyder en behagelig siddeplads samt en moderne stil. Kontorstolen byder på et flot og moderne design, og den er blød at røre ved samt behaglig at sidde på. Denne kontorstol er højdejusterbar med gasløftmekanismen. Kunstlæderbeklædningen tilbyder en behagelig siddeplads..
Pris 689 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Tukan kontorstol sort, krom. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 1263 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler - Kontorstole
Drejelig kontorstol med gummihjul På denne vintage kontorstol med vippefunktion kan du sidde bekvemt dagen lang. Den lysebrune designer-kontorstol fra Fromm & Starck er drejelig, stabil og ekstra magelig. Skrivebordsstol til kontoret fra Fromm & Starck I løbet af arbejdsdagen er det vigtigt med en godt.
Pris 1185 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontorstole
.
Pris 589 kr.
Kategori: Borde & stole - Work & Professional - Office Furniture - Chair
Denne smukke kontorstol giver høj siddekomfort på arbejdspladsen. Undgå spændinger, stress og træthed, og tag hensyn til fysisk velvære på arbejdet. Vores kontorstol kan drejes 360°, er justerbar i højden og betrukket med behageligt, syntetisk mesh-tekstil. HIGHLIGHTS • Polstring (op til 6 cm) giver en.
Pris 525 kr.
Kategori: Borde & stole - tectake Bolig Kontor Kontorstole
Kontorstol med robust, formstøbt plastskal og PU-sæde. Mål: Længde: 54 cm. Bredde: 48 cm Højde: 84-94 cm. Materiale: PU-læder og krom. Ikke samlet..
Pris 479 kr.
Kategori: Borde & stole - Skrivebordsstole
"Få det bedre med Gotvedgymnastik" er en podcastserie med ti programmer for dig, der gerne vil arbejde med din krops naturlige bevægelser og få mere styrke, bevægelighed og indre ro. Den daglige træning med Gotvedgymnastik giver dig kropslig næring og energi til hverdagen. Uanset om du har....
Pris 10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
VL66 kontorstol fra Vermund. Kontorstolen fåes i 6 Hallingdal stoftyper. Tryk på varianten for at se farven på stoffet. Leveringstid: Ca. 5-7 uger. Stolen har en siddehøjde på 44-64 cm, som kan justeres ved hjælp af grebet for højderegulering. Herudover er der greb for sædevinkling, rygregulering og.
Pris 4296 kr.
Kategori: Borde & stole - Produkter - Designermøbler til hele hjemmet - Stole til hjemmet - Kontorstole
House Nordic Stavanger Kontorstol - i hvid med chrome benStavanger Kontorstol - i hvid med chrome benKontorstol i hvid formstøbt plast og hvidt kunstlæder sæde. Kontorstolen har sorte hjul som er monteret på chrome ben og en gaspatron som giver mulighed for hæve/sænke funktion.Materiale:Kunstlæder.
Pris 425 kr.
Kategori: Borde & stole - Bolig - Møbler - Kontor - Kontorstol
RH Logic 400 Elite med høj (62 cm) ryg er den ultimative stol til arbejde foran computeren. Logic Elite 400 er med 20 mm ekstra polstring i ryg og sæde og med forbedret ventilationsevne. Stolens ryglæn er tilspidset så der er bevægelighed ved arme og skuldre. Ryglænsvinklen kan justeres efter behov..
Pris 10748.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole RH kontorstole
En kontorstol til dig, der har ondt i ryggen! Med Spynamics Technology - den optimale triangulationsstøtte opnås gennem kombinationen af bækkenstøttepuden og to-vejs indstilling af lændestøtten. Ved korrekt siddestilling i den nederste del af ryggen, vil den øverste rygsøjle (den thorakle del af ryggen) sidde.
Pris 8118.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Dårlig ryg kontorstole
RH Mereo 200 med medium ryg (47,8 cm) er en kombination af flot design og ypperligt ergonomisk design. Stolens ryglæn støtter ikke bare lænden men hele ryggen. Ryglænsvinklen kan justeres efter behov. Sædehøjden (41-55cm) og sædedybden kan justeres med lettilgængelige håndtag. Stolen følger dine bevægelser,.
Pris 5998.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole RH kontorstole
G5 er en XL-stol med ekstra bredde, ekstra max belastning, ekstra kraftige komponenter og ekstra støtte til dem hvor en almindelig kontorstol ikke rækker. G5 er ofte valgt hvor belastningen er mere end 110kg og en høj ryg er ønsket. Vores erfaring er, at en god stol ikke altid er god nok, fordi det også.
Pris 9748.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole XL kontorstole
Canadian Ergo CE 01 er en kvalitetsstol, der er udført i et flot design. Kontorstolen har mulighed for siddehøjdejustering på 46-59 cm, synkron vippefunktion med vægtjustering, sædevip, sædedybderegulering og justering af ryghøjden. Vi anbefaler tilkøb af armlænssæt der vil aflaste skulder- og nakkeregion i.
Pris 3373.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Populære ergonomiske kontorstole
Canadian Ergo Comfort Soft høj er en kontorstol med særlig god siddekomfort grundet sædet i støbt special-skum. Sædet aflaster bagdelen og baglåret, så man kan sidde længe ad gangen. Desuden muliggør det en fremadrettet siddestilling (i stil med funktionen sædetilt). Denne model har en høj beklædt ryg med.
Pris 5373.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Populære ergonomiske kontorstole
Kangaroo er en af de mest populære stole i Australien med den tykke polster på sæde og ryg samt mange ergonomiske funktioner. Stolen har alle basale ergonomiske funktioner som ryghøjdejustering, sædedybdejustering, sædevinkling og selvfølgelig synkront sædevip og siddehøjdejustering 46-58 cm. Stolen er.
Pris 2186.25 kr.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Ergonomiske kontorstole 1000-2000
Semiproff stol med mange funktioner. Fungerer også til høje mennesker. Manager Soft har låsbart synkronvip. Der er desuden justerbar lændestøtte og højdejusterbar ryg. Sædedybdejustering. Nakkestøtten kan højdejusteres og vinkles. Højdejusterbare armlæn som kan vinkles medfølger. Specifikationer: Stoffarve:.
Pris 2498.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Ergonomiske kontorstole 1000-2000
V3