Davines Let It Go Circle er en blødgørende og afstressende hårmaske. Masken kan bruges til alle hårtyper og har en afstressende virkning på hår og hovedbund. Kuren har en skøn duft, der har en afslappende virkning. Davines The Let it Go Circle egenskaber- tilfører fugt til håret- giver et blødt hår- tilfører.
Pris 69 kr.
Kategori: Hårpleje -
Part Two Jakke - Gill PW Jakke, Check Brown Cool skovmandsjakke fra Part Two. Det ternet print er I høj kurs dette efterår, og det ses tydeligt på sæsonens jakker. Denne er netop landet og er i skøn uldet kvalitet. Bundfarven er hvid og ternene i orange, sort og arme. Jakken er har oversize pasform og er en.
Pris 1400 kr.
Kategori: Dame Overtøj - Damejakker
Vil du fremhæve din skønhed og give dig selv en sundere udstråling? Så vil Crusellas Ron Quina kur mod hårtab hjælpe dig med at opnå dine mål! Denne....
Pris 129.95 kr.
Kategori: Hårpleje -
Karen By Simonsen Vest - Sylvia KB Vest, Apple Cinnamon Cool skovmandsvest fra Karen By Simonsen. Det ternet print er I høj kurs dette efterår, og det ses tydeligt på sæsonens veste. Denne er netop landet og er i skøn uldet kvalitet. Bundfarven er brun og ternene i sort. Vesten er har oversize pasform og er.
Pris 799 kr.
Kategori: Toppe - Veste
V3