Temaet er sport, og du vil gerne klæde dig i noget klassisk, men også pænt og feminint. Dette golfoutfit indeholder alt det klassiske en kvindelig golfspiller bør klæde sig i. Kort nederdel, ternet….
Pris 319.00 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Udklædning
Lavet til ikke at vise sokken, er vores letvægtssokker perfekte til både træning og normal brug. Stof: 70% bomuld 27% nylon 3% elastan.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Lingeri - Clothing & Accessories > Clothing Accessories > Underwear & Socks > Essentials Womens Ankle Socks
.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Kosttilskud
Denne kvindelige mannequin i fuld figur med XXL bryster og en sokkel i glas kan anvendes til fremvisning af tøj, parykker eller sko i butiksvinduer. Mannequinen består at seks dele: hoved, torso, højre ben, venstre ben, venstre arm og højre arm. Hovedet og armene kan rotere 360°, hvilket giver dig.
Pris 1159.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Erhverv & industri > Detailhandel > Mannequiner
Bidro Kvinder Bidro Kvinder indeholder foruden Gele Royal,(bidronningeføde) også Salvie og Rødkløver- specielt sammensat til kvinder i overgangsalderen. Rødkløver hjælper at opretholde en rolig og behagelig overgangsalder og hjælper kvinder med håndteringen af symptomer forbundet med.
Pris 214.14 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty > Health Care
Hold dig i god form og se sektorens seneste nye produkter til at dyrke sport med den bedste garanti! Køb Kvinde Casual Sneakers Adidas DAILY 2.0 Sort til den bedste pris og nyd et sundt liv! Køn: Dame Materiale: Synntetisk læder Sål: Gummi Farve: Sort.
Pris 511.80 kr.
Kategori: Træningssko damer - Health & Beauty
Her kommer en ny og virkelig underholdende udgave af det populære spil Alias! Her er det mænd mod kvinder i en benhård kamp om ord. Ligesom i det originale Alias trækker en spiller et kort og skal så få holdkammeraterne til at gætte så mange af ordene på kortet â€“ uden at sige ordene! Men nu skal mænd skal forklare ord, som typisk hører til i kvinders verden, og vice versa. Et virkelig sjovt og utraditionelt.
Pris 199.00 kr.
Kategori: Legetøj - DISCONTINUED > Brætspil > Spil og Puslespil
Præcis kvindelig bækkenmodel i originalstørrelse Denne bækken-model PHY-FP-4 fra Physa gengiver det kvindelige bækkenskelet i naturlig størrelse. Bækkenmodellen er farvelagt og udformet ned til mindste detalje. Modellen er udført i specialfremstillet kunststof der nøjagtigt viser knoglernes overfladestruktur. Bækken-modellen er ideel til undervisning og vidensformidling på skole og universitet. Farvelagt anatomisk model af bækkenet i naturlig størrelse (1:1) Livmoder med æggestok vises i tværsnit og er udtagelige Mange anvendelser til undervisning, dekoration eller udstilling Kan transporteres og anvendes overalt God kvalitet.
Pris 719.00 kr.
Kategori: Industrial Appliances - Anatomiske modeller
Multivitaminkapsler til kvinder.
Pris 79.00 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - 525
Buksefedt til kvinder Blød buksefedt fra Morgan Blue, der er specielt udviklet itl kvinder. Buksefedtet er lavet til at blive brugt af alle, der cykler længere distancer, hvor buksefedtet kan medvirke til at mindske rødme og irritation af huden, såvel som siddesår. Denne version er specielt udviklet til kvinder med en speciel PH-værdi. Specifikationer: - Indhold: 200ml Indeholder: Mandelolie og naturlig vitamin E.
Pris 75.00 kr.
Kategori: Hudpleje - Sportsgrene > Cykling og MTB > Buksefedt og massageolie
Med saunavesten kan du eliminere fedt og toksiner en gang for alle, når du træner..
Pris 149.00 kr.
Kategori: Lingeri - Startside > Tekstiler & Accessories > Shapewear
Longo Vital Kvinde (U).
Pris 116.95 kr.
Kategori: Mad - Livsstil > Helsekost
Hvordan får man tykkere og fyldigere hår, spørger du måske om? Foligain Conditioner til kvinder, benytter sig af dets eksklusive Trioxidil triple action-formel til at hjælpe med at nære tyndt hår og få tykkere hår. Så hvis du lider af hårtab, er denne balsam til dig..
Pris 199.00 kr.
Kategori: Hårpleje - ShytoBuy > Hårpleje > Hår > Hårtab
Kvinder, mentalitet, arbejde: Kvindehistorisk forskning i Norden. Rapport fra det 2. nordiske kvindehistoriemøde 1985 (Bog, Flere Sprog) - Forlag: Aarhus Universitetsforlag - ISBN-13: 9788772880273.
Pris 172.30 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Vaskbar stofmundbind. Feminin maske med rose motiv. Perfekt til nytårskjolen. Materiale: Stof Størrelse: Voksen.
Pris 49.00 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - mundbind
Denne kvindemannequin i fuld figur med glassokkel og en højglansmalet finish kan anvendes til fremvisning af tøj, parykker eller sko i butiksvinduer. Mannequinen består at 5 dele: hoved, torso, ben, venstre arm og højre arm. Hovedet og armene kan rotere 360 °, hvilket giver dig mulighed for at arrangere mannequinen i mange forskellige positioner. Hele kroppen er fremstillet af polypropylen, som er let og holdbart. Glassoklen med aluminiumsstativ sikrer stabilitet og giver mulighed for, at modellen kan fremvise sko. Montering er let. Farve: Sort højglans Materiale: Polypropylen (PP) og en glassokkelGlasmål: 42,5 x 29,5 cm (L x B)Kropshøjde: 175 cmByste: 82 cmTalje: 61 cmHofter: 86 cmRoterbart hovedFlytbare armeRealistiske proportionerLet i vægtHøjglansmalet Let at samle.
Pris 1744.00 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Mannequiner
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Fototapet - Kvinde med tatovering" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller.
Pris 719.25 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
Elka Termobukser til damer Elastik i talje Rib i ben Industri Rengøring,Skov og Landbrug,Service og Vedligehold,Fiskeri Produktserie Made in Europe Produkttype Taljebukser Materiale EQ 200 ELKA QUILT Komposition 100% polyester 200g Oprindelsesland LT Nettovægt 0,258 Antal pr. Colli 20 Oprindelsesland CN Nettovægt 1,062.
Pris 169.00 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category
Det er efterhånden en del år siden, at den lidt naive, men aldeles foretagsomme præst Ellinor Wollesen oprettede sin BB&B (Bibel Bed & Breakfast) i den smukke gamle præstegård.Hun står stadig på Mariakirkens prædikestol og skramler rundt iført Doc Martens-støvler. Nu dukker der yderligere to par støvler op i hendes nærmeste omgangskreds. Der kommer gang i forretningen, og sød musik opstår. Der sker en række tyverier og et forfærdeligt mord i køkkenet til den forsamlingsbygning, der ligger bag kirken. Til sidst må Ellinor søge hjælp fra ganske uventet side.Samtidig får hun en sjæleven, der også forstår at varme hendes klerikale attributter. Der er langsomt kommet en masse liv i præstegården.Uddrag af bogenBåde den hellige Guds moder og menigheden har vænnet sig til både synet og lyden af Wolles Doc Martens-støvler i det store kirkerum. Menigheden sætter ligefrem pris på de sporadiske brag fra prædikestolen under de kirkelige handlinger, der forsikrer dem om, at de ikke slumrer ind, og at forbindelsen opad stadig er intakt. Jo, også i overført betydning står Wolle stærkt plantet på Sæbys sandede jord. Et symbol på Herrens velsignelse og en dejlig kontinuitet er denne viljefaste kvinde, der stræbsomt tjener fader, søn og helligånd.Om forfatterenHun hang på væggen var ellers sidste bog i en lille trilogi, der nænsomt beskrev livets gang i Tom Oxagers elskede Sæby. Fem år senere opstod behovet for en fjerde bog i serien med Sæby-krimier.Pastor Ellinor Wollesen har stadig for vane at konsultere og beklage sig til den hellige jomfru, der hænger på kirkeskibets sydlige væg..
Pris 199.00 kr.
Kategori: Bøger & blade - Krimi Spaending
V3