Let og stabilt målebæger med 300 ml Dette målebæger SBS-LA-14 fra Steinberg Systems er et robust, billigt og sikkert alternativ til laboratorieglas. Uanset om det drejer sig om forskning, undervisning eller industri kommer man ikke udenom disse målebægre af plast. Letaflæselige målestreger op til 300 ml Langtidsholdbart materiale af polypropylen-plast Resistent mod kemikalier og temperaturer op til 100 °C Smal hældetud til præcis ophældning Nemt at rengøre.
Pris 219.00 kr.
Kategori: Diverse - Målebægre
Let og stabilt målebæger med 500 ml Dette målebæger SBS-LA-15 fra Steinberg Systems er et robust, billigt og sikkert alternativ til laboratorieglas. Uanset om det drejer sig om forskning, undervisning eller industri kommer man ikke udenom disse målebægre af plast. Letaflæselige målestreger op til 500 ml Langtidsholdbart materiale af polypropylen-plast Resistent mod kemikalier og temperaturer op til 100 °C Smal hældetud til præcis ophældning Nemt at rengøre.
Pris 179.00 kr.
Kategori: Diverse - Målebægre
Let og stabilt målebæger med 5.000 ml Dette målebæger SBS-LA-17 fra Steinberg Systems er et robust, billigt og sikkert alternativ til laboratorieglas. Uanset om det drejer sig om forskning, undervisning eller industri kommer man ikke udenom disse målebægre af plast. Letaflæselige målestreger op til 5.000 ml Langtidsholdbart materiale af polypropylen-plast Resistent mod kemikalier og temperaturer op til 100 °C Smal hældetud til præcis ophældning Nemt at rengøre.
Pris 239.00 kr.
Kategori: Diverse - Målebægre
Let og stabilt målebæger med 50 ml Dette målebæger SBS-LA-13 fra Steinberg Systems er et robust, billigt og sikkert alternativ til laboratorieglas. Uanset om det drejer sig om forskning, undervisning eller industri kommer man ikke udenom disse målebægre af plast. Letaflæselige målestreger op til 50 ml Langtidsholdbart materiale af polypropylen-plast Resistent mod kemikalier og temperaturer op til 100 °C Smal hældetud til præcis ophældning Nemt at rengøre.
Pris 219.00 kr.
Kategori: Diverse - Målebægre
Laboratoriestrømforsyning op til 300 W Strømforsyning S-LS-94 fra stamos_soldering er beregnet til at forsyne eksterne apparater med jævnstrøm, når der er brug for at indstille strømstyrke og spænding individuelt. Apparatet er tiltænkt professionel brug i industrivirksomheder, på laboratorier, inden for telekommunikationsområdet, på værksteder med elektroniske apparater og på produktionsanlæg. Ved hjælp af linear-teknologien reduceres rippel-spændingen og der udsendes en lav mængde støj. Regulerbar DC-spænding fra 0 til 30 V samt strømstyrke fra 0 til 10 A Fircifret LED-display hvor man har perfekt overblik over udgangsstrømmen og udgangsspændingen Ekstra sikkerhed med beskyttelse mod overophedning, overstrøm og overbelastning Intelligent temperaturstyring og automatisk skift fra konstantstrøm til konstantspænding Overskueligt kontrolpanel med drejeknapper samt 4 mm-bøsning.
Pris 1199.00 kr.
Kategori: Diverse - Strømforsyninger
Ekstra dyb stålvask med underskab og bagkant Køkkenvask dobbelt RC-IKS04 von royal_catering er perfekt til storkøkkener, kantiner, restauranter, skoler, sygehuse, laboratorier m.m. Den solide stålvask med bakke er konstrueret af 100 % rustfrit stål. Dobbelt stålvask med drypbakke og underskab med skydelåger Ekstra solidt materiale af rustfrit stål Fødderne kan justeres 20 mm i højden så man kan udligne et evt. ujævnt underlag Den 100 mm høje bagkant beskytter væggen mod vandsprøjt Inkl. tilbehør til montering.
Pris 8099.00 kr.
Kategori: Diverse - Køkkenvaske stål
Praktisk hæve-sænke-plade til laboratoriet Arbejdet i laboratoriet skal være organiseret på den rigtige måde. Hertil hjælper laborboy SBS-LJ-300 fra Steinberg Systems der kan justeres i højden, og sørger for, at magnetomrører og glaskolber altid er inden for rækkevidde. Denne laborboy kan tilpasses jeres behov i det daglige laboratoriearbejde. Se Steinberg Systems udvalg af laboratorieudstyr. Praktisk 200 x 200 mm plade til genstande som glaskolber, værktøj o.l. Solid hæve-sænke-plade med en høj bæreevne på 15 kg Nem at regulere på den store drejeknap Højdejusterbar fra 60-300 mm Professionelt laboratorieudstyr der er legende let at rengøre.
Pris 399.00 kr.
Kategori: Diverse - Laborboys
Elektrisk mikrocentrifuge til otte mikrorør på 15 ml Denne mikrocentrifuge SBS-LZ-1000SLS er en del af Steinbergs professionelle laboratorieudstyr. Den elektriske mikrocentrifuge er et videnskabeligt hjælpeapparat der kan finde anvendelse i industrielle laboratorier, forskningscentre og uddannelsesinstitutioner som skoler og universiteter. Kraftig effekt på 100 W og et RCF på 1.880 g Samtidig bearbejdning af otte mikrorør på 15 ml Hastigheden kan indstilles fra 300 - 4.000 omdr./min. Praktisk nedtællingsur til 99 minutter eller vedvarende drift Kompakt og letvægtig konstruktion der er legende let at transportere.
Pris 2899.00 kr.
Kategori: Diverse - Mikrocentrifuger
Laboratoriestrømforsyning op til 200 W Strømforsyning S-LS-91 fra Stamos Soldering er beregnet til at forsyne eksterne apparater med jævnstrøm, når der er brug for at indstille strømstyrke og spænding individuelt. Apparatet er tiltænkt professionel brug i industrivirksomheder, på laboratorier, inden for telekommunikationsområdet, på værksteder med elektroniske apparater og på produktionsanlæg. Ved hjælp af linear-teknologien reduceres rippel-spændingen og der udsendes en lav mængde støj. Regulerbar DC-spænding fra 0 til 100 V samt strømstyrke fra 0 til 2 A Fircifret LED-display hvor man har perfekt overblik over udgangsstrømmen og udgangsspændingen Ekstra sikkerhed med beskyttelse mod overophedning, overstrøm og overbelastning Intelligent temperaturstyring og automatisk skift fra konstantstrøm til konstantspænding Overskueligt kontrolpanel med drejeknapper samt 4 mm-bøsning.
Pris 1399.00 kr.
Kategori: Diverse - Strømforsyninger
Elektrisk ryster med kredsformede bevægelser Når det i laboratoriet drejer sig om at ryste, og ikke omrøre, så har man brug for denne orbitalryster SBS-LVS-100 fra Steinberg Systems. De kredsformede bevægelser har mange anvendelsesmuligheder, f.eks. syfilis-prøvekort, emulsion og komplementære bindingsreaktioner. Dette laboratorieudstyr kan f.eks. anvendes på klinikker, laboratorier, ved blodprøvetagning og i undervisningsinstitutioner. Præcis indstilling af hastigheden fra 0 - 210 omdr./min. og uret fra 0 - 60 min. Effektiv laboratorieryster med en svingningsamplitude på 22 mm Stor rysteplade på 31.5 x 21.8 cm til beholdere og ampuller Solid konstruktion af plast (ABS) Vibrationsdæmpet og støjsvag i drift.
Pris 1999.00 kr.
Kategori: Diverse - Omrørere
Laboratoriestrømforsyning op til 300 W Strømforsyning S-LS-92 fra stamos_soldering er beregnet til at forsyne eksterne apparater med jævnstrøm, når der er brug for at indstille strømstyrke og spænding individuelt. Apparatet er tiltænkt professionel brug i industrivirksomheder, på laboratorier, inden for telekommunikationsområdet, på værksteder med elektroniske apparater og på produktionsanlæg. Ved hjælp af linear-teknologien reduceres rippel-spændingen og der udsendes en lav mængde støj. Regulerbar DC-spænding fra 0 til 60 V samt strømstyrke fra 0 til 5 A Fircifret LED-display hvor man har perfekt overblik over udgangsstrømmen og udgangsspændingen Ekstra sikkerhed med beskyttelse mod overophedning, overstrøm og overbelastning Intelligent temperaturstyring og automatisk skift fra konstantstrøm til konstantspænding Overskueligt kontrolpanel med drejeknapper samt 4 mm-bøsning.
Pris 1299.00 kr.
Kategori: Diverse - Strømforsyninger
Justerbart laboratoriestativ med tung fod og et væld af tilbehør I laboratoriet er det nødvendigt med stativer. De giver en ekstra hjælpende hånd når man skal gennemføre undersøgelser eller målinger. Dertil er en stabil og tung fod lige så vigtigt som en højdejusterbar indstilling af gribearmen, ringen m.m. Laboratorie-stativ SBS-LS-500 fra Steinberg Systems opfylder begge krav og er derfor den perfekte opgradering til laboratoriet. Sikkert laboratoriestativ til undersøgelser og forsøg i laboratoriet Stabil støbejernsfod med belægning af epoxy-kunstharpiks Leveres inkl. buretteholder, trekantet klemme med gribearm og ring Materialerne er resistente mod kemiske stoffer Robust konstrueret laboratorieudstyr der kan tåle at blive brugt hver eneste dag.
Pris 319.00 kr.
Kategori: Diverse - Laboratorietilbehør
Laboratoriestrømforsyning op til 180 W Strømforsyning S-LS-93 fra Stamos Soldering er beregnet til at forsyne eksterne apparater med jævnstrøm, når der er brug for at indstille strømstyrke og spænding individuelt. Apparatet er tiltænkt professionel brug i industrivirksomheder, på laboratorier, inden for telekommunikationsområdet, på værksteder med elektroniske apparater og på produktionsanlæg. Ved hjælp af linear-teknologien reduceres rippel-spændingen og der udsendes en lav mængde støj. Regulerbar DC-spænding fra 0 til 60 V samt strømstyrke fra 0 til 3 A Fircifret LED-display hvor man har perfekt overblik over udgangsstrømmen og udgangsspændingen Ekstra sikkerhed med beskyttelse mod overophedning, overstrøm og overbelastning Intelligent temperaturstyring og automatisk skift fra konstantstrøm til konstantspænding Overskueligt kontrolpanel med drejeknapper samt 4 mm-bøsning.
Pris 819.00 kr.
Kategori: Diverse - Strømforsyninger
Ekstra dyb stålvask med hylde forneden og bagkant Denne rustfri stålvask RCSSS-120X60-S fra Royal Catering er perfekt til industrikøkkener, restauranter, hoteller samt laboratorier. Den robuste stål-køkkenvask har en ekstra dyb vask, en opbevaringshylde forneden og højdejusterbare fødder. Stålvask til køkken, restaurant og kantine med praktisk opbevaringshylde forneden. Robust rustfrit stål Højdejusterbare fødder giver en stabil stand Praktisk bagkant på 10 cm beskytter væggen mod sprøjt Inkl. tilbehør til montering.
Pris 3499.00 kr.
Kategori: Diverse - Stålvaske
Ekstra dyb stålvask med underskab og bagkant Køkkenvask dobbelt RC-IKS03 von royal_catering er perfekt til storkøkkener, kantiner, restauranter, skoler, sygehuse, laboratorier m.m. Den solide stålvask med bakke er konstrueret af 100 % rustfrit stål. Dobbelt stålvask med drypbakke og underskab med skydelåger Ekstra solidt materiale af rustfrit stål Fødderne kan justeres 20 mm i højden så man kan udligne et evt. ujævnt underlag Den 100 mm høje bagkant beskytter væggen mod vandsprøjt Inkl. tilbehør til montering.
Pris 8799.00 kr.
Kategori: Diverse - Køkkenvaske stål
Ekstra dyb stålvask med hylde og bagkant Køkkenvask stål RCSSS-140X70-S von Royal Catering er perfekt til storkøkkener, kantiner, restauranter, skoler, sygehuse, laboratorier m.m. Den solide stålvask med bakke er konstrueret af 100 % rustfrit stål. Stålvask med drypbakke og hylde forneden med masser af opbevaringsplads Ekstra solidt materiale af rustfrit stål Fødderne kan justeres 10 mm i højden så man kan udligne et evt. ujævnt underlag Den 100 mm høje bagkant beskytter væggen mod vandsprøjt Inkl. tilbehør til montering.
Pris 5999.00 kr.
Kategori: Diverse - Stålvaske
Reagensglasholder af akryl til forskning og undervisning Denne reagensglas-holder er en del af Steinberg Systems laboratorieudstyr og udmærker sig ved sin professionelle kvalitet. På grund af sin stabile og robuste konstruktion er den perfekt til alle de udfordrende opgaver indenfor laboratorie, universitet og skole. Men en reagensglasholder kan også være særdeles nyttig i blomsterbutikker og på planteskoler til små stiklinger. Alternativt kan den udgøre det for krydderihylde. Stort reagensglas-stativ med plads til 36 reagensglas Huldiameter i standardstørrelsen på 22,5 mm til almindelige reagensglas Stabil konstruktion der står sikkert Fremstillet af akryl af høj kvalitet Mange anvendelsesmuligheder i laboratorie, skole og blomsterhandel.
Pris 189.00 kr.
Kategori: Diverse - Laboratorietilbehør
Justerbart laboratoriestativ med tung fod og et væld af tilbehør I laboratoriet er det nødvendigt med stativer. De giver en ekstra hjælpende hånd når man skal gennemføre undersøgelser eller målinger. Dertil er en stabil og tung fod lige så vigtigt som en højdejusterbar indstilling af gribearme og ringe. Laboratorie-stativ SBS-LS-600 fra Steinberg Systems opfylder begge krav og er derfor den perfekte opgradering til laboratoriet. Sikkert laboratoriestativ til undersøgelser og forsøg i laboratoriet Stabil og tung fod Leveres inkl. 3 gribearme og 3 ringe Materialerne er resistente mod kemiske stoffer Robust konstrueret laboratorieudstyr der kan tåle at blive brugt hver eneste dag.
Pris 599.00 kr.
Kategori: Diverse - Laboratorietilbehør
Praktisk hæve-sænke-plade til laboratoriet Arbejdet i laboratoriet skal være organiseret på den rigtige måde. Hertil hjælper laborboy SBS-LJ-350 fra Steinberg Systems der kan justeres i højden, og sørger for, at magnetomrører og glaskolber altid er inden for rækkevidde. Denne laborboy kan tilpasses jeres behov i det daglige laboratoriearbejde. Se Steinberg Systems udvalg af laboratorieudstyr. Praktisk 150 x 150 mm plade til genstande som glaskolber, værktøj o.l. Solid hæve-sænke-plade med en høj bæreevne på 15 kg Nem at regulere på den store drejeknap Højdejusterbar fra 60-270 mm Professionelt laboratorieudstyr der er legende let at rengøre.
Pris 369.00 kr.
Kategori: Diverse - Laborboys
V3