LEGO Spidey 10783 Spider-Man i Doc Ocks laboratorium, 4+Kender du en lille netsvinger, der er vild med Spider-Man? Byggelegetøjet LEGO® Marvel Spidey og hans fantastiske venner Spider-Man i Doc Ocks laboratorium (10783) er inspireret af den nyeste tv-serie med Spider-Man fra Marvel Studios. Legesættet er fyldt med detaljer og funktioner og omfatter en Spider-Man-bil, scene fra Doc Ocks laboratorie, mech-robot samt 3 minifigurer. Børn fra 4 år kan udspille deres egne spændende redningsscenarier, når de kæmper mod Doc Ock for at redde Spideys robotedderkop. Byggeri gjort enkelt Det actionfyldte sjov hjælper også små superhelte med at lære at bygge. 4+-sæt omfatter en startklods, der gør byggeriet hurtigere. Hver pose klodser indeholder en figur og en model, så legen kan starte når som helst. Med 4+-sæt kan voksne også dele børns sjove legeoplevelse – men hvis de voksne også er LEGO nybegyndere, kan børn tage styringen, for disse LEGO Marvel gaver indeholder enkel billedvejledning, der er perfekt til børn, som endnu ikke kan læse.Actionfyldt sjov for børn fra 4 år – Glæd små Spider-Man-fans med denne kamp mellem Spidey og Doc Ock, inspireret af den nyeste tv-serie med Spider-Man på Disney+Fyldt med igangsættere til legen – Sættet LEGO® Marvel Spidey og hans fantastiske venner Spider-Man i Doc Ocks laboratorium (10783) indeholder 3 minifigurer, en robotedderkop, en laboratoriescene, en lastbil, der kan bygges, og en actionrobotHelteleg – Børn kan slå sig sammen med Spider-Man og Ghost-Spider, når de kæmper for at redde Trace-E fra den onde Doc Ocks laboratorium, som omfatter en fængselscelle og robot, der fanger superhelteLEGO® Marvel gave til førskolebørn – Giv sættet som gave til børn fra 4 år, der elsker superhelte, det nyeste byggelegetøj, minifigurer af Spider-Man samt robuste trucksDynamisk leg – Minifigurerne kan klatre op ad stilladset for at indlede et angreb med spindelvæv, mens robotarmen griber om Doc Ocks energibeholdere eller en intetanende netsvingerDimensioner – Laboratoriet er over 12 cm højt og 12 cm bredt, Spider-bilen er over 3 cm høj og 8 cm lang, og mech-robotten er over 6 cm høj og 9 cm langElementer sikrer problemfrit byggeri – 4+-byggelegetøj med Spidey-tema omfatter startklodser, der får børn i gang med at bygge hurtigt. Enkel billedvejledning kan bruges selv af børn, der kun lige er begyndt at lære at læseUdvid legen – Sættet kan kombineres med andre 4+-superhelte-legesæt med Spidey og give børn ubegrænset leg, når de genskaber scener fra tv-serien og finder på deres egne kampeEn historie med høje standarder – LEGO® legesæt opfylder strenge branchetests for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad – sådan har det været siden 1958Garanti for sikkerhed – Dette LEGO® superhelte-legesæt er blevet kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at det lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder og er fuldstændig Hulk-sikkert.
Pris 270.00 kr.
Kategori: Legetøj - Flere produkter > Fritid & leg > LEGO
Exit-serien er en række spil, hvor du hjemme i din egen stue kan genopleve spændingen fra et escape room. Spil sammen enten to eller flere og se, om I kan flygte fra farerne. Exit-serien har vundet Årets Spil i mange lande og er en herlig serie af spil, der på perfekt vis genskaber følelsen af at være i et escape room sammen.  I  Det hemmelige laboratorium  er I deltagere i et medicinsk eksperiment. I ankommer til laboratoriet, men der virker.
Pris 112.00 kr.
Kategori: Legetøj - DISCONTINUED > Andre Spil > Spil og Puslespil
Produktet består af 131 elementer Alder fra 4+ år. Kender du en lille netsvinger, der er vild med Spider-Man? Byggelegetøjet LEGO® Marvel Spidey og hans fantastiske venner Spider-Man i Doc Ocks laboratorium (10783) er inspireret af den nyeste tv-serie med Spider-Man fra Marvel Studios. Legesættet er fyldt med detaljer og funktioner og omfatter en Spider-Man-bil, scene fra Doc Ocks laboratorie, mech-robot samt 3 minifigurer. Børn fra 4 år kan udspille der.
Pris 215.00 kr.
Kategori: Legetøj - ROAS9 > LEGO Super Heroes Marvel > LEGO > LEGO Nyheder > LEGO 150-299 Kr. > LEGO 5-8 år
Et sjovt laboratorium til at skabe krystaller!.
Pris 229.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby > Leg & Lær > Eksperimenter
Brug dette seje laboratorium til at lave seje eksperimenter!.
Pris 259.00 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj, Barn & Baby > Leg & Lær > Eksperimenter
Edna "E" Mode er måske en verdensberømt modedesigner, men denne trebenede dynamo vil hellere skabe super funktioner i sit hemmelige laboratorium end at arbejde med modeller i Milano. E's enestående superfunktion kombinerer upåklageligt design med avanceret teknologi og gadgets, der er perfekt tilpasset brugeren. Fremstillet af hård plast Bevægelige arme og ben Måler ca 15-18 cm Ikke egnet til børn under tre år!.
Pris 300.00 kr.
Kategori: Legetøj - brn/legetj/dukker-og-tilbehr/dukker
Populær figur fra Papo. Papos fine figurer er skulptureret i høj kvalitet og håndmalede med stor detalje. Fremstillet af phthalat-fri PVC. Papos produkter gennemgår omfattende test i et akkrediteret laboratorium. Legetøjet er CE-mærket og opfylder dermed de sundheds-, sikkerheds- og miljøkrav, der er foreskrevet i henhold til europæisk lovgivning. Design: Papo, Frankrig.
Pris 162.00 kr.
Kategori: Legetøj - brn/legetj/figurer
Papos fine figurer er skulptureret i høj kvalitet og håndmalede med stor detalje. Fremstillet af phthalat-fri PVC. Papos produkter gennemgår omfattende test i et akkrediteret laboratorium. Legetøjet er CE-mærket og opfylder dermed de sundheds-, sikkerheds- og miljøkrav, der er foreskrevet i henhold til europæisk lovgivning. Design: Papo, Frankrig Hesten sælges separat Figurerne er lavet af ftalatfri PVC. De er skulpturelle i høj kvalitet og håndmalede med stor detalje. Papos produkter gennemgår omfattende test i et akkrediteret laboratorium. Legetøjet er CE-mærket og opfylder dermed de sundheds-, sikkerheds-, miljø- og andre krav, der er foreskrevet i henhold til europæisk lovgivning. Design: Papo, Frankrig.
Pris 172.00 kr.
Kategori: Legetøj - brn/legetj/figurer
Mojo-Jojo er en intelligent, men skør abe til en videnskabsmand, hvis mål er at overtage verden. Han kommer hele tiden på nye opfindelser i et forsøg på at stoppe Powerpuff-pinglerne. Han er den mest almindelige fjende i serien. Han kom først fra professor Utoniums laboratorium (han hed dengang Jojo) og hjalp professor Utonium, men det gik ikke så godt. Det var ham, der skubbede professor Utonium, så kemikaliet X endte i blandingen, der skabte Powerpuff Pinglorna. Mojo Jojo er Powerpuff-pingens værste fjende Mojo-Jojo tøjdyr 20 cm. Advarsel!! Ikke egnet til børn under tre år..
Pris 266.00 kr.
Kategori: Legetøj - brn/legetj/sovedyr
Helikopteren er udstyret med en entrehage og eftersætter den kamuflerede flugtbilist. Nummerpladen på flugtbilen kan ændres ved at gnide på den! I flere uger har gangstertrioen minutiøst planlagt juveltyveriet. Deres sorte kassebil med et kranie på er en indbrudscentral på hjul med computer og laboratorium. Der er plads til både koben og glasskærer. Gangsterbossen har studeret museumstegningerne nøje og indbruddet lykkedes perfekt. Under forstørrelsesglasset undersøger de nu diamanternes renhed. Det er sten af bedste kvalitet. Lige da indbrudstyvene skal til at udbringe en skål i champagne for at fejre det vellykkede kup, hører de lyden af en helikopter ovenover. Tyvene kører hurtigt afsted, men piloten er lige i hælene på dem. Med et højt brag rammer entrehagen kassebilens bagende og stopper køretøjet. Det var ikke længe, de langfingrede tyve kunne glæde sig over deres bytte. - Legesættet består af fire PLAYMOBIL-figurer, en helikopter med entrehage, en kassebil til skurkene med parabol, computer og en indbygget hylde til deres redskaber. Kassevognens bagdøre kan åbnes, taget kantages af og nummerpladerne kan ændres når man gnider på dem - Mål (køretøj): 28,5 x 11,5 x 14,5 cm (LxDxH) - Alder: Fra 4 år.
Pris 719.00 kr.
Kategori: Legetøj - Børn>Legetøj>Playmobil
V3