Galt Dino Lab er perfekt til spirende unge forskere. Udforsk dette spændende sæt, og grav en dinosaur fossil op, eksperimenter med ravslim, lav dine egne dinosaurspor og opdag mere om disse forhistoriske skabninger. Indeholder 3 sjove eksperimenter for at fremme tidlig fremmædningslæring og videnskabelig.
Pris 84 kr.
Kategori: Legetøj - Videnskabssæt
Alsidigt småbørnslegetøj med soveaftale, fyldt med lærerigt sjov!De mindste kan nyde rolleleg i et dukkehus med LEGO DUPLO sættet Soveværelse. Prøv sjov rolleleg med 2 pigefigurer, der har en travl soveaftale i deres køjesenge.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Alle LEGO produkter
.
Pris 215.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg LEGO LEGO DUPLO
Pyjamashelte pas på! Romeo kører gennem byen med sit mobile laboratorium og planlægger forbrydelser. Køretøjet er 15 cm og kommer med en passende Romeo figur. Pyjamasheltene Romeo med laboratorium fra Simba Toys er egnet til børn fra 3 år. Detaljer: Køretøjsstørrelse: 15 cm Figurens størrelse: 8 cm Alder: fra.
Pris 127 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Børnelegetøj Legesæt & Samlefigurer Samlefigurer
Dinosaurlegetøjssæt som inspiration til sjov og kreativ rollelegTag med dr. Wu til hans seje laboratorium, hvor han skaber nye dinosaurer! Men pas på - der er dukket en advarselsbesked op på computeren. Nogen prøver at sabotere parken! Og nu er en tric.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - LEGO Jurassic World
Lær nye ting indenfor videnskaben med Twilight Sparkle i dette legesæt indeholdende laboratorieudstyr og et teleskop!Gør nye opdagelser indenfor videnskaben med Twilight Sparkle i dette legesæt, der omfatter et laboratorium komplet med udstyr som et mikroskop, magnet og forskellige beholdere. Se på himlens.
Pris 199.2 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & Spil Interesser My Little Pony
Deltag i udgravningen med den mobile polarforskningsbase!Udforsk, opdag og analysér på den mobile polarforskningsbase, der indeholder kran, trailer, platform, mobil sav, laboratorium og snemotorcykel, samt 6 minifigurer og en mammut..
Pris 849 kr.
Kategori: Legetøj - City Arktisk
Byg et Iron Man-laboratorium, og test forskellige af Iron Mans pansrede dragter!Tag med Tony Stark i Iron Mans dragtgalleri, og eksperimentér med ny teknologi! Lav en smoothie i køkkenet. Arbejd ved skrivebordet, og få dragten på ved hjælp af robotarmene..
Pris 449 kr.
Kategori: Legetøj - 7-10 år
V3