Emilia, som blot kaldes ’Lampe’, bor i et fyrtårn sammen med sin far. Livet går sin vante gang på godt og ondt. Det er Lampes opgave at tænde lanternen om aftenen og slukke den igen....
Pris 389.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Hos Miinto har vi samlet et stort udvalg af modetøj fra lokale fysiske butikker..
Pris 1154.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - unisex>Lamper>Gulvlamper
.
Pris 122.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper - Pendel fatning
En stærk lysterapi-lampe letter stemningen på mørke vinterdage. Prisbilligt, stærkt lys på 10.000 lux i høj kvalitet, der lyser op i mørket..
Pris 319.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning - Indendørs belysning
Lampe som monteres i skab, på værkstedet, i bagagerummet - eller hvor der behøves lys. Sensoren aktiveres først i mørke omstændigheder - og derfor tømmes den ikke for strøm i løbet af ugen. Magneten klistres fast, og derefter kan lampen let monteres/afmonteres efter behov. Fåes i to størrelser Varm hvid lys Bruger AAA batterier, som ikke følger med.  .
Pris 49.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning -
Elektriske oplysninger Watt 34 Type 12 LED Volt 12 - 24 Fysiske oplysninger Lyskegle/reflektorsystem Spot Udformning Rund Materiale/hus Aluminium Kontakt Uden.
Pris 700.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning>Dæksbelysning|Belysning>LED-Belysning
Moderne lampe i børstet stål i industrielt look med en skærm diameter på 37 cm, hvilket sikrer et utroligt flot lys. Lampen leveres med fatning og kædeophæng, som kan justeres i længde..
Pris 449.00 kr.
Kategori: Spil - BILLARD/Billardborde/Billard lamper
Bestilt på hverdage før kl. 20, afsendt samme dag! Gratis forsendelse og returnering. Lyskilde inkluderet: Nee Specifikationer: Yderligere funktioner:Kan dæmpes, dæmpes ikke inkluderet,Med kabel og stik Denne moderne vægbuerlampe er en ægte stemningsskabende inden i dit interiør! Det er en tidløs buelampe med.
Pris 379.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - House & Home - Home & Furniture - Lighting
En myggeafvisende lampe, som bruger sugning, som er utroligt effektivt til at slippe fri for udfordrende insekter på naturlig vis (miljøvenlig løsning) uden ubehagelige lugte, eller kemiske eller giftige produkter, som forurener miljøet. Den har 4 UV LED-lys (360-400 nm), som tiltrækker myg og en intern.
Pris 89.00 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hus og have, Insektbekæmpelse
Denne moderne, buede lampe skiller sig ud med sit højdejustérbare design, og den vil være et sandt blikfang i din boligindretning. Den buede lampe kan justeres i højden, så du kan justere og tilpasse den efter din smag. Stabiliteten sikres takket være foden i ægte marmor, der passer perfekt ind i en.
Pris 809.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have > Belysning > Lamper
Flot lampe til væggen i mint, formet som en sky, fra danske Ferm Living CE testet Mål: 40 x 25 cm¨ Farve: Mint.
Pris 399.20 kr.
Kategori: Indendørs belysning - UDSALGSKUP - Inspiration til barselsgaver - Ferm Living natlamper - Den bedste dåbsgave - BLACK FRIDAY - Top 50 julegave ideer - tillykkecamilla - Pige - Kategorier - Dreng - Mærker - Køn - Natlamper til børn - Accessories mest til værelset - Ferm Living
Uplight Ignacia med tidløst udseende Ignacia er uden tvivl indbegrebet af en uplight: En fod, en stang og en skærm der er åben opad. Med den nikkelfarvede metaloverflade fremstår udseendet meget tidløst, og det grundlæggende udseende uden mange detaljer understreger denne effekt. Lysskæret udsendes indirekte i rummet, hvilket er naturligt for en uplight. Dette er meget hyggeligt og løfter den behagelige atmosfære i rummet, hvormed lampen er en vidunderlig accentbelysning. Energiklasse: A++.
Pris 566.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning > Gulvlamper > Uplight
Hübsch Lampe.
Pris 849.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Unisex>Home
Mærke: SLV.
Pris 503.28 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Objektbelysning > Downlights og spots > 230 Volt
SACKit olielampen er designet til at skabe en hyggelig atmosfære, hvor end den placeres. Placer den på bordet til en hyggelig udendørs middag eller ved døren, så gæster bliver budt velkommen med varme og god stemning. Olielampen er designet i en enkel geometrisk form og skabt i pulverlakeret rustfrit stål,.
Pris 499.00 kr.
Kategori: Elartikler - House & Home - Garden & DIY - Garden Furniture
LED projektør 10WLED floodlight, Ëœ 230 V/10 WSuitable for outdoor applications, IP65Beam angle: 100°Mounting bracket.
Pris 76.46 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper
Moderne arbejdslampe Verit er en alsidig og fleksibel arbejdslampe. Skærmen er justerbar og kan indstilles i næsten alle positioner. Leveres med HF-spole for flimmerfrit lys. Den fjederafbalancerede arm sikrer stabilitet, samtidig med at den er nem at bevæge.   Fås i hvid og sort. Inkl. bordklemme. Inkl..
Pris 998.75 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Møbler > Lamper & belysning > Bordlamper
LED Saten filament lamp, with a classic style inspired design, ideal for replacing conventional incandescent bulbs more efficiently and without sacrificing their....
Pris 50.00 kr.
Kategori: Indendørs belysning -
•Lystilstande: Høj, middel, lav, blinkende, SOS•Drives af 4 AA-batterier (medfølger ikke).
Pris 149.00 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods > Outdoor Recreation > Camping & Hiking > Camping Lights & Lanterns|Other
V3