Casambi lyskilde CO-CASABULB-CCTE27 har en integreret Casambi-controller og kan nemt styres via appen fra smartphone eller tablet. Lysfarven kan variere fra 2200K - 6900K. Og kan indgå i døgnrytmestyring. Lysstrøm: 2200K-4350K-6900K - 600 lm / 700 lm / 740 lm..
Pris 419 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED Strip, Drivere, osv. Zigbee / Casambi
Emilia, som blot kaldes ’Lampe’, bor i et fyrtårn sammen med sin far. Livet går sin vante gang på godt og ondt. Det er Lampes opgave at tænde lanternen om aftenen og slukke den igen om morgenen. Men da hun en aften har glemt at købe tændstikker, vendes Lampes liv på hovedet.Fortællingen er bygget op som et.
Pris 409.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Ungdomsbøger
Lampe med bevægelsessensor Har du brug for lys, der tændes og slukkes automatisk, er denne Lampe med bevægelsessensor et godt valg. Lampen er i plast med en standard E27 pæresokkel og har 3 lysindstillinger, lysdæmper knap og Timer. Du kan anvende denne lampe i dit klædeskab, på loftet og andre steder.
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
.
Pris 269 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Sundhed - Personlig pleje - massageapparater
.
Pris 149 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper - Loftlampe
Denne beskrivelse er Automak oversat: Hogan Støvler Lys og naturlig Beige.
Pris 1645 kr.
Kategori: Damesko - pige Sko Støvler
Moderne lampe i sort stål i industrielt look med en skærm diameter på 37 cm, hvilket sikrer et utroligt flot lys. Lampen leveres med fatning og kædeophæng, som kan justeres i længde..
Pris 449 kr.
Kategori: Spil - BILLARD/Billardborde/Billard lamper
br...Fyld dit hjem med unikke indretningsartikler og design, hvor der virkelig er tænkt ud af boksen, for et personligt udtryk, som dine gæster sent vil glemme. Denne Donkey 10XD....
Pris 429.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning -
Dette moderne, udendørs L 22 S-sensorlys fra Steinel er perfekt til bygningsindgange, bygningsfacader, gårdhaver osv. Det er blidt for øjnene, og sensorlampen tændes/slukkes automatisk. Udendørs væglampen har en bevægelsesdetektor og en fotocellestyrring. Lampen lyser jævnt gennem glasskyggen og.
Pris 600 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have Belysning Udendørsbelysning
Lampe Sophina med fem lyskilder, fornem hvid lakering og diskret krystalvedhæng Fra underskålene over de romantiske ranker og lampearmene hen til resten af stellet er alt her hvidt. På den måde opstår der et utroligt harmonisk udtryk, for hvid indfanger jo som nærmest ingen anden farve balance og ro..
Pris 1228 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Lysekroner
Med denne smarte Baseus Star Myggelampe, sikrer du dig en uforstyrret søvn og et myggefrit hjem. Med dens smarte og innovative design tiltrækker og dræber Baseus Star Myggelampen næsten lydløst. Med UV lys og en indbygget varme chip, imitere denne myggelampe et menneske, når myggene kommer tæt på lampen suger.
Pris 229 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
Innolux Valovoima - En meget stilfuld lampe til skrivebordet Valovoima lysterapi- og skrivebordslampe er en af de mest gennemførte lysterapilamper, vi endnu har set. Designet er uovertruffent og lyset fra den er eminent. Den giver 10.000 lux og lysstyrken kan nemt reguleres med drejeknap. Samtidig er lampen.
Pris 2359 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lysterapi
Mærke: SLV.
Pris 503.29 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Objektbelysning Downlights og spots 230 Volt
.
Pris 109.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
.
Pris 229 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Internet & Telecom - Mobile Phones, PDA & Acc - Accessory
•Lystilstande: Høj, middel, lav, blinkende, SOS•Drives af 4 AA-batterier (medfølger ikke).
Pris 149 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking Camping Lights & Lanterns|Other
Armatur som kan anvendes både udendørs og indendørs (IP54) Til loft eller væg, velegnet til gangarealer, trappeopgange, indgangspartier mm. Der er indbygget LED-modul på 20W. Lang levetid på 35.000 timer. Leveres i varm hvid (ca. 3000Kelvin) Vejer kun 755 gram.
Pris 1118.75 kr.
Kategori: Kontorartikler - Root Catalog Default Category Kontormøbler Kontor tilbehør Belysning Loftlamper og armaturer
Solcelledreven LED Lampe Miljøvenlig udendørsbelysning som tåler alle slags vejr. Infrarød sensor som registrerer bevægelse og så automatisk tænder lampen. Led-pæren har et lavt energiforbrug og lang levetid. Solpanel effekt: 5V 5W, indbygget 18650 batte.
Pris 359 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og fritid Belysning Solcellelampa
KungLong batteri til Lampe Johnlite Staubsauger Halogen Lampe 6V 4,5Ah 6V 4500mAh (ULWP4.5-6) Tekniske data: Spænding: 6 volt Effekt: 4,5 Ah Type: blybatteri Tilslutningstype: Faston F1 plug-in 4.8mm funktioner: - genopladeligt - vedligeholdelsesfri og lukket ved ventilregulering - lav selvudladning - lang.
Pris 113 kr.
Kategori: Elartikler - Blybatterier
V3