.
Pris 39 kr.
Kategori: Indendørs belysning - HUS & HAVE
Lampe med bevægelsessensor Har du brug for lys, der tændes og slukkes automatisk, er denne Lampe med bevægelsessensor et godt valg. Lampen er i plast med en standard E27 pæresokkel og har 3 lysindstillinger, lysdæmper knap og Timer. Du kan anvende denne lampe i dit klædeskab, på loftet og andre steder.
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
.
Pris 2500 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper -> Væglamper -> Lampe Gras Væglamper -> 304SW Væglampe Sort/Krom - Lampe Gras
Lampe Sophina med fem lyskilder, fornem hvid lakering og diskret krystalvedhæng Fra underskålene over de romantiske ranker og lampearmene hen til resten af stellet er alt her hvidt. På den måde opstår der et utroligt harmonisk udtryk, for hvid indfanger jo som nærmest ingen anden farve balance og ro..
Pris 1134 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Lysekroner
Dette er et moderne og smuk loftslampe med tre lyskilder. Det moderne design kombineret med akryl krystaller skaber en pæn udseende. Denne pendant er perfekt til at passe ind i din stue eller soveværelse. Loftet lys har en påtligt metal base, der sikrer en sikker montering i taket.Denna pendel er.
Pris 359 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have Belysning Belysning –lampebeslag Loftslampebeslag
Osram Orbis (Silara) 310mm LED væg- & loft-plafond 17W 830-865 Remote-CCT . Flot LED væg- & loft-lampe i hvid metal med alugrå kant og matteret PC skærm der giver et stilrent design og flot jævnt lys. Lampen kan styres med med trådløs remote, der muliggør at vælge lysfarve mellem 3000-6500 Kelvin, samt at.
Pris 339 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Brands Osram / Ledvance
ERGONOMISK LED-lampe. JAZZ er udrustet med en meget effektiv 6W LED-belysning. Soft touch dimmer, som ligger længst nede gør det muligt at justere lysstyrken og farveintensiteten, som modsvarer forskellige aktiviteter (arbejde, læsning og afkopling).JAZZ gør det muligt at justere belysning fra din...
Pris 1131.25 kr.
Kategori: Indendørs belysning - 4636
Som om eventyrets verden er blevet til virkelighed! Ja, Skønheden og Udyret-lampen spreder et fortryllende hyggeligt lys i værelset og ser nøjagtigt ud som den magiske rose i filmen! Pyntelampen får strøm fra det medfølgende USB-kabel og tændes med et try.
Pris 229 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Se alt,Hjem & have,Valentinsdag 2020,Disney,Indflyttergave,Julegaver til 25 årige,Julegaver til 30 årige,Julegave til kæresten (kvinde),Julegave til hende,Lamper,USB-gadgets,Planter,Soveværelset,Magi,Roser,Kalendergaver og Adventsgaver 2020,Pakkekalender
Makita Akku-Lampe ML102 7,2V-10,8V ohne Akku 10,8V (TWO-ML102) ML 102 batteri lampe 7,2 V-10,8 V Li-Ion camping lampe - Belysning til Have - Fiskeri - Trådløs lampe, der kan bruges med batteri BL7010 eller BL1013. - Ved hjælp af en omskifter, kan lampen anvendes som enten en lanterne eller lommelygte. -.
Pris 309 kr.
Kategori: Elartikler - Lommelygter
Denne daglig terapi lampe arbejder på at fylde dit rum med lys der har samme egenskaber som sollys, når sollys er begrænset udenfor. Den kan også tilsluttes med bluetooth for en perfekt brugervenlighed og kommer med to unikke funktioner der begge målretter humøret..
Pris 1449 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - WeightWorld Velvære Mental Sundhed
Denne røg- og LED lampe er perfekt til at underholde dine venner til Halloween! Du skal blot sætte den i en stikkontakt og placere den i klart vand for at skabe røg. Det gør også at lyset skifter imellem blå, gul og rød. Den måler ca. 5 cm i diameter. Placeret i en heksekedel, er den perfekt til Halloween!.
Pris 233 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
.
Pris 1499 kr.
Kategori: Indendørs belysning - House & Home - Home & Furniture - Lighting
.
Pris 225 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Boligtilbehør Brugskunst
WATT A LAMP Radio VæglampeHold nu op - Det er da en fed lampe!Vi er vilde med det smarte design som giver masser af muligheder, men KUN til dig som tør! Perfekt flere sammen, eller enkeltvis.Både til cafe eller til private hjem! På billedet med de farvede pærer er fra vores kontor, hvor vi har sat pærer fra.
Pris 1499.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Mærker WATT A LAMP
Miffy-lampe fra Mr Maria - en helt igennem bedårende lampe, der forestiller den søde kanin, Miffy. Lampen er en storfavorit til indretning af børneværelser, og er mindst lige så fin og charmerende tændt, som den er, når slukkes. Lyset i Miffy-lampen kan dæmpes og skrues op, hvilket gør den ideel til både.
Pris 1169 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Babyudstyr Dåbsgaver
Armatur som kan anvendes både udendørs og indendørs (IP54) Til loft eller væg, velegnet til gangarealer, trappeopgange, indgangspartier mm. Der er indbygget LED-modul på 20W. Lang levetid på 35.000 timer. Leveres i varm hvid (ca. 3000Kelvin) Vejer kun 755 gram.
Pris 1118.75 kr.
Kategori: Kontorartikler - Root Catalog Default Category Kontormøbler Kontor tilbehør Belysning Loftlamper og armaturer
Den kompakte 12 LED DuraLed® lampe giver klasse-førende og effektivt ultrabredt lys. Til ud- eller indvendig montering i vådt eller tørt. Trækker mindre end 2,5 W (.
Pris 995 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Elektronik og Navigation Belysning Lamper
Tabel lampe sidevogn Størrelse: 41 cm - Booster Table Lamp Sidecar.
Pris 305.06 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Motorcykel Motorcykeltilbehør Motorcykel gaver , Mærker B Booster Gaver|unisex
.
Pris 71 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Elartikler|Belysning|Osram
V3