Isabella, lyskæde med 10 stk. stjerne dekorationer i metall och transparent textil från Markslöjd. kæden er 1m lang og har en tilledning på 50cm. til batteriholderen. Drives med 3x1,5V AA-batterier (ingår ikke). Har timer funktion..
Pris 269 kr.
Kategori: Elartikler - Diverse Dekorations & Julebelysning Indendørs
Giv din have et dekorativt præg med denne LED-lyskæde med 20 pærer fra HI. Lamperne kombinerer funktionalitet med et stilfuldt design. Med en samlet længde på 12,5 m vil denne lyskæde være en dekorativ tilføjelse til alle begivenheder, og den tilbyder en hyggelig stemning til fødselsdage,.
Pris 375 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Hjem & have Belysning Udendørsbelysning
Udendørs LED-lyskæde Kelja med forskellige lysfarver Udendørslyskæden Kelja har 20 lyskilder, og den fungerer ved hjælp af lysende LED’er med lysfarverne gul, grøn, blå og rød. I haven eller på terrassen er den derfor god at anvende som festlyskæde, der giver stemningsfuldt lys med forskellige farver. Med.
Pris 358 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Dekorationsbelysning Lyskæde Party-lyskæder udendørs
'-Flot blikfang i din lysdekoration.-Hurtig og nem at anbringe da kæden kun har to ender. (Intet besvær med at danne en kreds)-Skab spændende lys hele året rundt, både i hus og have.-Sættet kan anvendes indendørs og udendørs.-Dekorationskuglerne er fremstillet af blødt kunststof og kan dermed også fungere som.
Pris 187.23 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Lys Lyskæder
Batteridrevet, kort lyskæde med små LED-lys.I alt 6 lysdioder på tynd ledning af forsølvede kobbertråde monteret i rund batterikasse på størrelse med et fyrfadslys.Bruger 1 stk. knapcellebatteri.L: 27 cm.
Pris 30 kr.
Kategori: Kreativ leg - Elmely Design med garn, hæklekits, strikkekits, tilbehør mm Hobby LED lys, -kugler og - kæder
Sirius Tobias LED Lyskæde i klar - ForlængersætDette Tobias lyskæde forlængersæt fra Sirius er 4.5 meter lang med 10 klare LED pærer. Tobias lyskæderne kan blive op til 45 meter lang på én transformer. Du kan blande både farvede og klare kæder sammen. Forlængersættet her kræver etTobias startsæt for at kunne.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper Lyskæder og LED strips
Med denne Outwell Coxa LED lyskæde er du sikret en hyggelig stemning, når mørket falder på. Lyskæden måler 1.5....
Pris 209 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Lamper
br...Skab en hyggelig stemning derhjemme, i haven eller på altanen med denne flotte, flerfarvede lyskæde. Lyskæden er perfekt til børneværelset, juletræet, udendørsarealerne eller til at lyse....
Pris 119.95 kr.
Kategori: Elartikler -
.
Pris 249 kr.
Kategori: Pærer - Andet
Hyggelig lyskæde med 200 LED-lys LED-kæde med julelys, perfekt som dekoration af en væg, eller for at lyse op på juletræet. Med 200 pærer er den 17.5 m lange kæde et perfekt tilbehør for at sprede julestemning. Kæden har et varmt hvidt lys, og dreves med 230 V..
Pris 209 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og fritid Belysning Øvrig belysning
Effekt: 5W. Forsynes med 230V Lysstyrke på 300 lumens og en høj spredning på 300 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. IP44 - Tåler fugtig luft og vandstænk på fronten..
Pris 275 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Havelamper
.
Pris 168 kr.
Kategori: Legetøj - Lampe
Virkelig flot lyskæde til børneværelset fra Cam Cam. LED-lyskæden består af 10 dekorative origami kugler i blå farver. Kæden giver et hyggeligt lys og er ideel som natlampe ved barnets seng.  Kæden er batteridrevet og har timer, der gør det muligt at spare på energien.  Værd at vide: Fremstillet i bæredygtigt.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - |Mærker|C-D|Cam Cam
Lyskæde fra House Doctor med 10 stk. klare runde LED pærer. Smuk og dekorativ ude eller inde. House Doctor Function LED lyskæde G80/E27 afstand mellem pære: 70 cm. Mål: 10,2 M. inde & undendørs brug.
Pris 796 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Home & Garden - Lighting - Lamps
Udendørs LED lyskæde med vandtæt solcelle- og batterimodul. Lader op om dagen og lyser om natten! 100 grønne LEDs på 12 meter lyskæde. Solcellen kan monteres på medfølgende jordspyd. Indbygget lysse... - TILBUD NU, pris kun 219,00 (før 239,00) lysdioder er.
Pris 219 kr.
Kategori: Elartikler - Diverse » Velleman
Sjov glædespreder. SLINGAN har masser af runde pærer, der spreder et hyggeligt lys. Ledningen er transparent. Materiale: Plast. Størrelse: Ø 6 cm. Lyskædens længde 7,35 m. Beskrivelse: Dekorationsbelysning med 50 pærer. 15 cm mellem pærerne. Længde 7,35 m. Transparent ledning. Ledningslængde til første pære.
Pris 199 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lyskæder
Lyskæde med 360 LED-pærer med smukt lys. Lyskæden er ca. 25 meter lang med en afstand på 7 cm mellem pærerne. Perfekt til haven, når der er brug for en lidt længere lyskæde med flere lyspunkter.. Tilslutningskablets længde er 5 cm..
Pris 279 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Bolig & indretning Dekoration Julepynt
Størrelse: L2,8 meter m/10 pærerMærke: Disney FairiesFarve(r): Klar ledning med Fairies motiverLyskilde: 10 x LED 0,06W (medfølger).
Pris 99 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Børnelamper
Størrelse: L2,8 meter m/10 pærerMærke: Disney FairiesFarve(r): Klar ledning med Fairies motiverLyskilde: 10 x LED 0,06W (medfølger).
Pris 99 kr.
Kategori: Indendørs belysning -
V3