Løbesko adidas NOVA FLOW Grå. Syntetisk. 42 2/3. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 300 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Clothing & Accessories Shoes
Naturen tilbyder oftest ikke de nemmeste forhindringer hvorledes, at der kræves fodtøj til at bekæmpe disse besværligheder....
Pris 399 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Trailsko
Salming Greyhound Løbesko Neutral løbesko Overdel i mesh Mellemsål i Recoil PLUS, som giver affjedring i skridtet Ydersål i vibram 6 mm hældrop.
Pris 1359 kr.
Kategori: Træningssko børn - Default Category
Vil du med på en løbetur i elleve lande i Afrika? Den beskriver Christian Sørensen, som på sine mange Afrikaophold altid har haft løbeskoene med til løbernes kontinent. Med en løbefilosofi,....
Pris 179.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Løbesko i rød med gel. Udtagelig indersål i cambrella. Med Fluid Ride og Guidance Line Denne Asics er som alle Asics en smule lille i det og bør bestilles et nr. større end normalt. Materiale: Syntet.
Pris 1375 kr.
Kategori: Herresko - Sneakers
Viking.
Pris 397 kr.
Kategori: Damesko -
Løbesko Horizon M RB9X fra Icebug er en sko til grusveje og lettere terræn, perfekt til dig der vil udforske løb på andre underlag end asfalt. Den bløde og luftig overdel giver, sammen med den vatterede pløs og kant en meget behagelig sko, som også sidder godt takket være et gennemtænkt snøresystem. Pløsen.
Pris 855 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Herre Herresko & -støvler Træningssko
Vil du med på en løbetur i elleve lande i Afrika?Den beskriver Christian Sørensen, som på sine mange Afrikaophold altid har haft løbeskoene med til løbernes kontinent. Med en løbefilosofi, som fokuserer på oplevelse, beskrives Afrika i øjenhøjde. Forfatteren løber om kap med en æselkærre i....
Pris 166 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Sko fra XTI Jo mere chunky, jo bedre Blokfarvet design Lukkes med snørebånd Polstret manchet for at tilføre komfort Rund tå Tyk sål.
Pris 124.84 kr.
Kategori: Damesko - Kvinder Udsalg Sko Sneakers
Med løbesko i Afrika (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Christian Sørensen - Forlag: Forlaget Mellemgaard - ISBN-13: 9788772180618.
Pris 203.8 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 500 kr.
Kategori: Træningssko damer - Løb oggt; LØBESKO oggt; Løbesko oggt; New Balance løbesko
Reebok Kvinders ZQuick sjæl var designet specielt til kvinder løbere til at føle sig låst-i skoen og til at fremdrive dig selv ind i en....
Pris 319 kr.
Kategori: Damesko - Sko Dame
Gade sko fra Northwave med fast hæl, så de også kan benyttes som løbesko...
Pris 199 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør
Op ad stierne Caldorado skoene er det rigtige valg, hvis du er på udkig efter komfort, støtte og trækkraft . Skoene har en sømløs og slidstærkt øvre overflade, kombineret med en blød flexzone til under forfoden. FluidFoam mellemsål giver god polstring, mens skoen stabiliseres af FluidGuide-systemet. Du.
Pris 455.37 kr.
Kategori: Træningssko damer - outdoor gåartikel vandrestøvler trailrunsko|damer
"Hold dig i god form og se sektorens seneste nye produkter til at dyrke sport med den bedste garanti! Køb Løbesko til voksne Nike Air Huarache Run RPM til den bedste pris og nyd et sundt liv! Køn: Dame Materiale: Syntetisk Læder Sål: Eva Gummi Lukkemetode: Snørebånd.
Pris 1304 kr.
Kategori: Diverse - BB
Blinkende lys til løbesko. Påsættes nemt på hælen af skoen, og blinker. Med et Shoe Clip Light bliver du set i mørket. Shoe Clip Light er vandtæt, og kan bruges i regnvejr..
Pris 72 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Smartphone tilbehør - Løbearmbånd
Kan du lide at løbe? Kender du til den nye teknik kendt som barfodet løb? MedBTK løbeskoene er du i stand til at dyrke din favoritsport uden tryk fra traditionelle løbesko. Opdag et ny løbekoncept med BTK!VandtætUltraletUnisexStørrelsesguide:XS (35-36)S.
Pris 83 kr.
Kategori: Diverse - Mode Tilbehør
Løbesko adidas NOVA FLOW Grå. Syntetisk. 41 1/3. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 300 kr.
Kategori: Herresportstøj - Clothing & Accessories Shoes
Løbesko adidas NOVA FLOW Grå. Syntetisk. 45 1/3. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 300 kr.
Kategori: Damesko - Clothing & Accessories Shoes
V3