Disse sneakers er lette og fleksible og passer perfekt til et afslappet look eller til dit fritidstøj. Skoene har et trendy look som er det helt store lige nu, så du kan tage dem på når du er i byen. De er også behagelige og slidstærke nok til at blive brugt til mere anstrengende aktiviteter. Skoen.
Pris 179 kr.
Kategori: Træningssko damer - Tøj og tilbehør Sko
.
Pris 188.96 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Rejsebøger & kort
Løbesko adidas ULTRABOOST 20 Sort. Syntetisk. 39 1/3. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 1399 kr.
Kategori: Damesko - Clothing & Accessories Shoes
Vil du med på en løbetur i elleve lande i Afrika? Den beskriver Christian Sørensen, som på sine mange Afrikaophold altid har haft løbeskoene med til løbernes kontinent. Med en løbefilosofi,....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Viking.
Pris 354 kr.
Kategori: Træningssko damer -
Hold dig i god form og se sektorens seneste nye produkter til at dyrke sport med den bedste garanti! Køb Løbesko til voksne Adidas Archivo til den bedste pris og nyd et sundt liv!Køn: DameLukkemetode: SnørebåndEgenskaber: FyldningsmaterialeÅndbartMaterial.
Pris 551.95 kr.
Kategori: Træningssko damer - Bolig / Fritid > Motion og Sport > Løbesko
Naturen tilbyder oftest ikke de nemmeste forhindringer hvorledes, at der kræves fodtøj til at bekæmpe disse besværligheder....
Pris 359 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Trailsko
Vil du med på en løbetur i elleve lande i Afrika? Den beskriver Christian Sørensen, som på sine mange Afrikaophold altid har haft løbeskoene med til løbernes kontinent. Med en løbefilosofi, som fokuserer på oplevelse, beskrives Afrika i øjenhøjde. Forfatteren løber om kap med en æselkærre....
Pris 269 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Løbesko XA Pro 3D GTX fra Salomon er en meget behagelig løbesko eller multisportsko med høj ydeevne til alle typer af terræn. Helt vandtæt model med GORE-TEX®, som samtidig har god åndbarhed. Gummikappe over tåen giver god beskyttelse. Pløsen går i ét med skoen, så der ikke kan trænge væde ind. Salomons.
Pris 1040 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Herre Herresko & -støvler Træningssko
Løbesko i rød med gel. Udtagelig indersål i cambrella. Med Fluid Ride og Guidance Line Denne Asics er som alle Asics en smule lille i det og bør bestilles et nr. større end normalt. Materiale: Syntet.
Pris 1031.25 kr.
Kategori: Herresko - Sneakers
Sko fra XTI Jo mere chunky, jo bedre Blokfarvet design Lukkes med snørebånd Polstret manchet for at tilføre komfort Rund tå Tyk sål.
Pris 250.31 kr.
Kategori: Damesko - Kvinder Udsalg Sko Sneakers
Med løbesko i Afrika (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Christian Sørensen - Forlag: Forlaget Mellemgaard - ISBN-13: 9788772180618.
Pris 203.8 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 499 kr.
Kategori: Træningssko damer - Løb oggt; LØBESKO oggt; Træningssko oggt; Asics løbesko
Reebok Kvinders ZQuick sjæl var designet specielt til kvinder løbere til at føle sig låst-i skoen og til at fremdrive dig selv ind i en....
Pris 319 kr.
Kategori: Damesko - Sko Dame
Gade sko fra Northwave med fast hæl, så de også kan benyttes som løbesko...
Pris 199 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør
Ultimate løbesko til avancerede løbere Kvalitetssupport findes i Mizuno Wave Inspire 15 løbesko. Udstyret med en ny overdel, med en blødere pasform og moderne design, denne Mizuno klassiker vil hjælpe dig med at finde den perfekte løbsteknik. Blød dæmpning og U4icX hælstykke sikrer en dynamisk tur, der giver.
Pris 919 kr.
Kategori: Træningssko herrer - sportsartikel sportssko|herre
"Hold dig i god form og se sektorens seneste nye produkter til at dyrke sport med den bedste garanti! Køb Løbesko til voksne Nike Air Huarache Run RPM til den bedste pris og nyd et sundt liv! Køn: Dame Materiale: Syntetisk Læder Sål: Eva Gummi Lukkemetode: Snørebånd.
Pris 1276 kr.
Kategori: Diverse - BB
Blinkende lys til løbesko. Påsættes nemt på hælen af skoen, og blinker. Med et Shoe Clip Light bliver du set i mørket. Shoe Clip Light er vandtæt, og kan bruges i regnvejr..
Pris 72 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Smartphone tilbehør - Løbearmbånd
Salomon Speedcross Løbesko Løbesko Contagrip ydersål med gummidubbar Ortholite indersål Quicklace snøresystem.
Pris 1199 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Outdoor sko
V3