Denne beskrivelese er automak oversat: Adidas eg 4141 Løbesko Drenge Fuchsia.
Pris 298 kr.
Kategori: Damesko - pige Sko Sneakers
Reebok Speedlux 2.0 løbesko Disse lette sko fra Reebok er meget komfortable. De har et slående look og er meget fleksible. Mellemsålestrukturen sikrer en god forbindelse til foden. Toppen er lavet af mesh, der får sko til at ventilere godt. EVA mellemsål giver ekstra dæmpning, og ydersålen af gummi er meget.
Pris 289 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
MBT Speed 2 er en let løbesko til de korte til mellemlange distancer. Den unikke sålkonstruktion sikrer at vægten hurtigt fordeles fra hæl til forfod, hvilket giver en behagelig og skånsom løbestil. Ekstra stabilitet i hælkappen og udtagelig indersål fra Ortholite. Ydersål i slidstærkt EVA. Alt i alt en.
Pris 1349 kr.
Kategori: Herresportstøj - Tøj Løbesko
Vil du med på en løbetur i elleve lande i Afrika? Den beskriver Christian Sørensen, som på sine mange Afrikaophold altid har haft løbeskoene med til løbernes kontinent. Med en løbefilosofi, som fokuserer på oplevelse, beskrives Afrika i øjenhøjde. Forfatteren løber om kap med en æselkærre i Sudan, møder.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Løbesko Asics JOLT 3 Sort. Syntetisk. 44 1/2. 5% rabat med koden SP5DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 389 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Clothing & Accessories Shoes
Salming Greyhound Løbesko Neutral løbesko Overdel i mesh Mellemsål i Recoil PLUS, som giver affjedring i skridtet Ydersål i vibram 6 mm hældrop.
Pris 1359 kr.
Kategori: Træningssko børn - Default Category
Slut dig til holdet med Nike Varsity. Disse løbesko er fremstillet med ekstra slidstyrke i tankerne, til pausen, til banen og alt derimellem. En blanding af blød stødabsorbering og en stjernespækket sål – kun himlen sætter grænser for, hvor langt du kan nå. Førsteklasses fornemmelse Læder giver ekstra.
Pris 299.97 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Kids Shoes Running
Med løbesko i Afrika (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Christian Sørensen - Forlag: Forlaget Mellemgaard - ISBN-13: 9788772180618.
Pris 254.1 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
En ny tilføjelse til den evigt populære dhb løbe kollektion. dhb Victory til damer er en neutral, polstret sko, perfekt til regulære løb på fast underlag..
Pris 137.16 kr.
Kategori: Træningssko damer - Clothing & Accessories Shoes|Female
Denne beskrivelse er automak oversat: Mesch Argento.
Pris 738.4 kr.
Kategori: Damesko - female Sko Sandaler med hæl
Denne beskrivelse er Automak oversat: Asken mænds løbesko fra den nye efterår / vinter 2020-2021 kollektion er lavet af nylon og hvid ruskind, med blå og rød kontrasterende indsætter og gummisål. En afslappet tilbehør egnet til enhver lejlighed..
Pris 737 kr.
Kategori: Damesko - male Sko Sneakers
Hælhøjde 4 cm. Materiale: Syntetn Off-white.
Pris 299 kr.
Kategori: Damesko - female Sko Sneakers
Denne beskrivelse er Automak oversat: Let, lace-up og med en høj profil, Vans Sport Sk 8-Hi har en forstærket tå, der modstår over tid, samt en polstret hæl og en polstret krave for større komfort. Den oprindelige gummi vaffel sål giver dette maksimum model greb..
Pris 737 kr.
Kategori: Damesko - male Sko Sneakers
Adidas løbesko Equipment Racing 91/16 Disse adidas Equipment Racing 91/16 løbesko giver dig ekstra komfort, så du er hurtigere end nogensinde før. Disse sko har store meshstykker øverst, og peberskumsålen har en dæmpende virkning. Specifikationer: Bemærk: adidas Type: Equipment Racing 91/16 Farve Sort Køn:.
Pris 509 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
Puma løbesko Ignite Mesh Forbedr din præstation med disse smukke Ignite Meshrunning-sko. De er holdbare og har meget åndbarhed. De tilbyder også fremragende dæmpning Specifikationer: Farve: rød Køn: damer Materiale overside: tekstil / syntetisk Foringsmateriale: tekstil Materiale sål: gummi Størrelse: 36.
Pris 339 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
ASICS Gel-Fit Nova løbesko Gel-Fit Nova er en af de letteste løbesko fra ASICS. På grund af vægten og det fleksible for, er skoen straks behagelig på enhver kvindes fod. En polstring i hælen giver skoen greb og sikrer en behagelig påvirkning. Specifikationer: Farve rød Køn: damer Overdel af materiale: tekstil.
Pris 409 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
Under Armour Mojo UFM løbesko Disse løbesko Under Armourare er superkomfortable. Takket være den elastiske indgang er de lette at tage på. EVA mellemsål giver god dæmpning på forskellige overflader. Gummi ydersål sikrer, at skoen holder i lang tid. Det er også meget fleksibelt, så du let kan slappe af dine.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
Adidas løbesko Equipment Racing 91/16 Disse adidas Equipment Racing 91/16 løbesko giver dig ekstra komfort, så du er hurtigere end nogensinde før. Disse sko har store meshstykker øverst, og peberskumsålen har en dæmpende virkning. Specifikationer: Bemærk: adidas Type: Equipment Racing 91/16 Farve hvid Køn:.
Pris 509 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
Under Armour Mojo UFM løbesko Disse løbesko Under Armourare er superkomfortable. Takket være den elastiske indgang er de lette at tage på. EVA mellemsål giver god dæmpning på forskellige overflader. Gummi ydersål sikrer, at skoen holder i lang tid. Det er også meget fleksibelt, så du let kan slappe af dine.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - TWM
V3